...

FK NOVA

2014 Sau 27 12:06

FK NOVA- VšĮ FK "Nova"

FK "Nova", VšĮ
Įmonės kodas 303100165
Vadovas Nikolajus Pupkinas, direktorius
Adresas Linksmoji g. 89-20, LT-11232 Vilnius
Darbuotojai 2 darbuotojai (apdraustieji)


http://rekvizitai.vz.lt/imone/fk_nova/" onclick="window.open(this.href);return false;

FB: https://www.facebook.com/fk.nova" onclick="window.open(this.href);return false;

KAI išpindėjo Naujosios Vilnios GRANITAS, tai susikūrė NOVA. :ugeek:

Paveikslėlis

...

Re: FK NOVA

2014 Sau 27 12:07

LVJFA Mažojo futbolo pirmenybės 2003 g.m. A lyga
SFA ,,Žaibas" 2 - 2 FA ,,NOVA "


Rungtynės buvo labai svarbios mūsų komandai siekiančiai patekti į pusfinalių etapą . Susitikimas nebuvo itin gražus , bet nepaprastai kovingas. Mūsų klubo vaikai stengėsi daug atakuoti , spausti varžovus , tačiau ankstyvas rytas, kaip visada, trukdė žaisti . Dauguma berniukų buvo dar vangūs ir negalėjo demonstruoti savo geriausių savybių . Varžovai - įpratę tokiu metu treniruotis, buvo ,,gyvesni" .Daug vargo kėlė pagrindinis jų puolėjas ( Nr. 10 ) , gerai žaidė vartininkas , gynėjai .
Pirmasis kamuolį į ,,Žaibo" vartus nukreipė Tomas Petkevičius . Kiek vėliau dar vieną įvartį į savo asmeninę ir komandos taupykles įdėjo praėjusių rungtynių žvaigždė - Vadim Pashkevich . Kelio ginybos klaidelės leido aikštelės šeimininkams išlyginti rezultatą .
Rungtynių rezultatas galėjo būti ir pergalingas , tačiau varžovų vartininkas , vartų virpstai ir nedideli netikslumai smūgiuojant - neleido pasiekti pergalę . Nepaisant visko - komanda eina teisinga kryptimi , žaidimas pastebimai gerėja , atranda savo braižą . Jaučiamas geras jaunojo trenerio Erik Sinkevic darbas .
Dėkojame tėveliams gausiai palaikiusiems vaikus tokį ankstyvą sekmadienio rytą .

Ačiū SFA,,Žaibas" treneriui už objektyvų teisėjavimą ir korektišką elgėsį .

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK NOVA

2014 Sau 27 12:16

studijavo vpu nova ir dirba Vilniuje, originalu :)

...

Re: FK NOVA

2014 Sau 27 12:30

Čia draugas taip užreginęs ant savo paskyros :)

...

Re: FK NOVA

2014 Sau 28 11:33

NAUJOSIOS VILNIOS FUTBOLO KLUBŲ DERBIS

FK ,, GRANITAS 2003" 2 - 13 FK ,,NOVA 2003"


Jaunieji abiejų klubų treneriai , buvę bendraklubiai išmėgino savo jėgas tarpusavio akistatoje . Jeigu FK ,,Granitas" treniruojantis P.Svirski jau antri metai bando mokyti vaikus futbolo žaidimo , tai ,,Novos" treneris Erik Sinkevic tik kiek daugiau nei pusmetis triūsia su mažaisiais žaidėjais .
Nepaisant šios trenerių akistatos , tai vienas iš pirmųjų tarpklubinių susitikimų .
Smagu pasidžiaugti mūsų klubo vaikų žaidimu ir rezultatu . Šiame draugiškame susitikime daugiau laiko aikštelėje praleido tie vaikai , kurie sekmadienio rungtynėse su SFA,,Žaibas" buvo rezerve . Puikiai šia galimybe pasireikšti naudojosi Egidijus Žilinskij ir Tomas Kančauskas . Abu subombordavo varžovų vartininką ir reikia tikėtis , jausis labiau savim pasitikintys ir pirmenybių rungtynėse .
Nesigiriant ir nemenkinant varžovo , galime teigti ,kad ,,Novos" vaikai šiuo metu yra visa galva pranašesni už kaimyninio klubo berniukus .
Sveikinimai komandai ir treneriui .

...

Re: FK NOVA

2014 Sau 31 13:02

Seikiname klubo vadovą, trenerį , nuostabų žmogų NIKOLAJŲ PUPKINĄ su gimimo diena .
Linkim , kad norai, svajonės ir siekiai pildytųsi .
Oleee ,treneri !

Paveikslėlis

...

Re: FK NOVA

2014 Kov 08 09:42

Lietuvos Vaikų ir Jaunimo Futbolo Asociacijos Mažojo Futbolo pirmenybių PUSFINALIS

KĖDAINIŲ FK ,,AUTARA" 1 - 10 VILNIAUS FK ,, NOVA"

Įtikinamu 1 : 10 rezultatu ,,novos' sumindė aikštės šeimininkus . Po hatriką įsirašė Ernestas Andriušis , Martynas Mikėnas ir Augustas Aldonis , vienu taikliu smūgiu prisidėjo German Gudaleitis .
Visa komanda žaidė pagirtinai .
Žengtas dar vienas didžiulis žingsnis į Finalinį Ketvertą .

Klubas dėkoja Komandai už gerą žaidimą .

Atsakomasis susitikimas rytoj FK ,,NOVA" namų salėje - Parko 67 , Vilniaus Technologijų ir Verslo Centro Technologijų ir Transporto Skyriaus Mokykloje.
Pradžia 11.30
Laukiame sirgalių palaikymo

...

Re: FK NOVA

2014 Kov 08 15:39

FK ,, NOVA'' 9 - 1 FK ,, AUTARA''
atsakomasis pusfinalio susitikimas


Po daugiau nei rimtos vakarykštės paraiškos vykti į finalą ( 1 : 10 ) komanda į rungtynes susirinko be didesnio nerimo ir įtampos.
Pirmasis kėlinys nebuvo toks lengvas , kaip galima būtų pagalvoti pažvelgus į rezultatą . Svečiai , jausdami apmaudą dėl nesekmės namuose, pabandė kibti į atlapus ir jiem sekėsi išlaikyti nulinį rezultatą bemaž pusė kėlinio. Tačiau tai buvo viskas, kuo varžovai galėjo šendien pasidžiaugti .
9 : 1 (5:1) - galutinis susitikimo rezultatas ir kelialapis į LVJFA 2013/14 Mažojo Futbolo Pirmenybių finalinį ketvertą . Prie pergalės po tris įvarčius pridėjo Ernestas Andriušis ir Augustas Aldonis , po vieną German Gudaleitis , Andrius Zanjev ir Martynas Mikėnas .
Gimimo dieną aikštelėje šventusiam Gyčiui Makauskiui Gattuso pasižymėti nepavyko
Sveikinimai komandai ir treneriui .

...

Re: FK NOVA

2014 Bal 28 14:23

Po gana sėkmingo mūsų Klubui žiemos sezono , kai dvi iš trijų komandų pasiekė tikrai aukštas vietas Lietuvos moksleivių mažojo futbolo pirmenybėse ( 2003 g.m. - 5-8 vieta , 2001 g.m. - 4-oji vieta) , ankstyvas paasaris pakvietė tęsti 2013-14 metų pirmenybių kovų .

2003- ųjų komanda sėkmingai sugryžo į žaląją aikštelę ir pradėjo antrąjį ratą dviem pergalėm. Šiandien Naujojoje Vilnioje svečiavosi uteniškiai ir buvo priversti išvykti su pralaimėjimo kartėliu - 4 : 2 nugalėjo FK ,, NOVA" 2003 .
Nuo pat pirmųjų susitikimo minučių šeimininkai užgulė varžovų vartų prieigas demonstruodami išradingą , technišką (kiek leidžia aikštė) ir azartišką žaidimą . Kiek stigo sėkmės, kad rezultatas būtų labiau įtikinantis ir triuškinantis .
Kaip visada etuziazmu ir kovingumu tryško Egidijus . Po du įvarčius varžovams įsmeigė Vadim Pashkevic ir Tomek Gulbicki . Savo reidais maloniai stebino Tomas Kančiauskas , bet daugiau pademonstruoti trukdė netinkamas apavas...
Šaunuoliai . Linkim ir toliau neprarasti pergalės troškimo.

Grįžti į