...

Re: FK Palanga

2012 Geg 08 17:42

Jooo, labai orginalu- leipčiau iš juoko vos pamatęs. :D

Merginoms viskas tinka. O tokios pupos, tai abejoju ar fulę žaidžia.. paplūdimio gražuolės prie jūros gulinėja, kokteiliukus tik siurbčioja.

grynas
Pranešimai: 97
Užsiregistravo: 2012 Sau 11 10:22
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: FK Palanga

2012 Geg 08 17:48

dar ir kaip žaidžia ;)


slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Palanga

2012 Geg 08 20:58


Palangos Gintaras netgi labai gražiai skamba, nes kai komanda pasivadina miesto vardu tai atrodo, kad žmonėms tiesiog fantazijos ...
kaip tik futbole klubų pavadinimai orientuoti į vietovės, miesto, rajono pavadinimą. Čia jokių fantazijų nereikia. Visokiais gyvių, daiktų, stichijų vardais yra poreikis vadintis jankių klubams ir juos bandantiems pamėgdžioti.
vis gi jeigu jau komanda vadinasi Palanga ir atstovauja Palangos miestą tai logiška būtų, kad ir spalvos miesto būtų, o spalvas gi ne iš kur kitur, o iš herbo tik paimt galima
Tai, kad mėlyni-geltoni už keletos kilometrų bazuojasi -Atlantas. :) Spalvoms, herbams matau beprasmiška taikyti kažkokius nuostatus. Visa tai turi gimti atsitiktinai ar pratęsiant tradicijas, kad išliktų.

grynas
Pranešimai: 97
Užsiregistravo: 2012 Sau 11 10:22
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: FK Palanga

2012 Geg 09 09:18

nu čia mūsų požiūriai išsiskiria - bet nuo įvairovės tik įdomiau :) bet gi ir Lietuvoj klubų daugiau su "išgalvotais" pavadinimais, o ne miestų vardais pasivadinusių, na taip tokie pavadinimai kaip Sūduva, Daivana taip pat vietovę nurodo, tik platesnę, bet tarkim kad ir Žalgiris, Ekranas ar kokia Mažeikių Atmosfera jau su vieta nieko bendro neturi, o pavadinti buvo gamyklų ar darbinikų susivienijimų vardais, o štai Tauras pavadintas miesto simboliu (nors gal čia irgi kokia gamyklos draugija buvo?) o Atlantas iš kur atsirado? taip pat komandos vadinamos upių vardais - Nevėžis, Kruoja, Lietava ir tt, taip kad pasirinkimas platus - Gintaras šiuo atveju kaip ir vienas istorinių Palangos simbolių taip kad juo vadinti komandą - jokia nuodemė ir visai ne kokių jankių mėgdžiojimas, pas mus vardai komandoms dažniausiai duodami tikrai ne atsitiktinai todėl norėtųsi kad ir spalvos ne atsitiktinės būtų

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Palanga

2012 Geg 09 09:21

Real, Juventus, Internazionale ir krūva kitų irgi matyt jankių išmislas :)

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Palanga

2012 Geg 09 09:32

Real, Juventus, Internazionale ir krūva kitų irgi matyt jankių išmislas :)
real šiaip reiškia karališkas čia labiau titulas nei pavadinimas yra (ta prasme kad pats nesusigalvosi ir nepasivadinsi), ne vienas realas ant ispanijos yra :) geriau kokei ciurico grasshopers, amsterdamo ajaxas ar glasgow rangers...o jankiai ten visokiais gyvūnais ale grėsmingais mėgsta vadintis :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Palanga

2012 Geg 09 21:15

Gintaras šiuo atveju kaip ir vienas istorinių Palangos simbolių taip kad juo vadinti komandą - jokia nuodemė ir visai ne kokių jankių mėgdžiojimas
Dar gražiau atrodytų, jeigu Palangoje atsirastų dvi komandos pavadinimais "Jūratė" ir "Kastytis" su nuožmiu derbiu. Simbolikos per akis būtų, tik kokias spalvas turėtų pasirinkti, tai nesugalvoju.
Real, Juventus, Internazionale ir krūva kitų irgi matyt jankių išmislas
tai, kai miestas didelis arba miesto pavadinimas būna paimtas, tai kas belieka :)

...

Re: FK Palanga

2012 Geg 10 10:39

Dar gražiau atrodytų, jeigu Palangoje atsirastų dvi komandos pavadinimais "Jūratė" ir "Kastytis" su nuožmiu derbiu. Simbolikos per akis būtų, tik kokias spalvas turėtų pasirinkti, tai nesugalvoju.
FK "JŪRATĖ", tai merginų futbolo komandai labiau tiktų. Išlėktų tokios gazelės į aikštelę ir to pakaktų- bachūrai sėdėtų stadione su seilinukais.

O va KASTYTIS ir GINTARAS, tai galėtų būti... ir kovoti nuožmius derbius dėl Jūratėlių dėmesio. :lol:

...

Re: FK Palanga

2012 Geg 10 13:17

Parašė: administratorius. Paskelbta: 2012 05 08

FK Palanga sužaidė lygiosiomis

Praėjusi šeštadienį Palangos centriniame stadione įvyko LFF I lygos rungtynės, susitiko FK "Palanga“ ir Vilniaus „Granitas‘. Vilniečiai prieš atvykdami, buvo iškovoję 7 taškus puikavosi lentelės viršuje. Na, o palangiškiai po apmaudaus pralaimėjimo Jonavos komandai turėjo 3 taškus ir išėjo į aikštę nusiteikę iškovoti pergalę. Pirmą kėlinį palangiškiai pradėjo priėš smarkoką vėją ir teritorinę persvarą įgijo vilniečiai. Jie daugiau ir atakavo. Vienos atakos metu, po mūsų gynėjo klaidos vilniečių puolėjas iššoko vienas prieš vartininką, bet šis smūgį atrėmė. Po keletos minučių gerą progą turėjo mūsų žaidėjas Marius Valskis. Smūgiavo praktiškai į tuščius vartus, bet kamuolį išmušė gynėjas. Pirmas kėlinys baigėsi taikiai 0:0. Antrą kėlinį Palangos komanda pradėjo aktyviai. Iš arti per vartų viršų pramušė Gediminas Kruša. Dar po keletos minučių taip pat per viršų, apytiksliai iš vienuolikos metrų atstumo smūgiavo Germanis Vaniuchinas. Vieną aštrią ataką surengė Vilniaus komanda. Iš baudinio kamuolys atsitrenkė į virpstą. Rungtynių pabaigoje FK "Palanga“turėjo galimybę pasiekti pergalę, bet po baudinio, galva smūgiuotą kamuolį atmušė vartininkas.

Rungtynės baigėsi nulinėmis lygiosiomis, bet abi komandos nebuvo nuliūdusios. Galėjo pergalę pasiekti abi, pritrūko sėkmės.

Malonu, kad palangiškiai ir miesto svečiai atvyko palaikyti FK "Palanga“ komandos. Tikimės, kad sirgalių mūsų miesto stadione tik daugės. Tai puikus laiko praleidimas, bendravimas ir teigiamos emocijos.

Dar kartą priminsime, kad rungtynės pirmą kartą Palangos istorijoje transliavo tiesiogiai televizija ir mūsų miesto verslininkams tai turėtų būtį stimulas patalpinti stadione savo įmonės reklamą. Tuo labiau, kad vasaros metu tikimės stadione sulaukti tikrai daug sirgalių iš visos Lietuvos.

Sekančias rungtynes Palangos komanda žais šeštadienį Kaune su Nacionalinės Futbolo Akademijos komanda.
_______________________________________________________________________________________________
http://fkpalanga.lt/

Svarstau:
:ugeek:
Kaip pasakė Martinas Liuteris Kingas: "Aš turiu svajonę"
O maniškė tokia- gal kada Aurelijos išmoks rašyti pavadinimus... ir rašys FK "PALANGA", o ne „FKPalanga“

:ugeek:

...

Re: FK Palanga

2012 Geg 15 11:15

NFA 2 - 3 PALANGA
V (5) turas, 2012 05 12

Nacionalinės futbolo akademijos ir "Palangos" komandų rungtynių video santrauka.

NFA 2:3 PALANGA: santrauka,komentarai

http://www.futbolo.tv/video/114-lff-vid ... nga-i-lyga


NFA (Kaunas) - Palanga (Palanga) 2:3 (0:1)
Teisėjas: I.Kovalenko (Jonava), 220 žiūrovų
Įvarčiai: 67 min. (iš 11m.) G.Sirgedas, 75 min. G.Judickas („NFA"); 7 min. G.Vaniuchinas, 58 min. L.Vaitkus, 84 min. A.Paulauskas („Palanga")
Įspėjimai: 90 min. D.Petrauskas („NFA")
Pašalinimai: 37 min. J.Aleksandravičius, 90 min. D.Petrauskas („NFA"); 66 min. M.Gricius („Palanga")

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK Palanga

2012 Geg 17 14:59

"Palangos" žaidėjo A. Paulausko įvartis šeštadienio LFF I lygos rungtynėse— vieta - Nacionaline futbolo akademija.
Čia fantastišką įvartį pelnė palangiškis Andrius Paulauskas. http://www.facebook.com/photo.php?v=3187960894111

Papis

Re: FK Palanga

2012 Geg 17 15:25

Parašė: administratorius. Paskelbta: 2012 05 11 [url]www.http://fkpalanga.lt/[/url]

FK "Palanga” pelnė dramatišką pergalę Kaune

Palangos komanda praėjusį šeštadienį Kaune žaidė LFF I lygos varžybas su NFA komanda komanda. Kauniečių sudėtyje surinkti geriausi Lietuvos jaunieji futbolininkai. Keletą jų jau žaidžia ir A lygos komandose. Rungtynėse su PALANGA kauniečiai išstatė stipriausią sudėtį. Labai norėjosi jauniesiams talentams atsirevančuoti už pralaimėjimą „Palangos Juzės“ turnyre.

Rungtynės prasidėjo daugiau atakuojant akademijos futbolininkams ir palangiškių vartininkas turėjo nemažai darbo. Jis atrėmė pora tikrai pavojingų smūgių, bet 7 minutę po greitai įmesto užribio kamuolį gavo Germanis Vaniuchinas ir apžaidęs keletą gynėjų tiksliai nukreipė kamuolį į vartus. Po to žaidimas išsilygino ir net gi pavojingiau atakavo palangiškiai. 37 minutę kauniečiai grubiai nutraukė mūsų ataką ir iš aikštės buvo pašalintas vienas jų gynėjas. Antrą kėlinį Palangos komanda pradėjo aktyviai ir praktiškai visas žaidimas vyko akademijos komandos pusėje. Ilgai laukti įvarčio nereikėjo, gavęs tikslų perdavimą iš kairės pusės, Linas Vaitkus sustabdė kamuolį ir tiksliai pasiuntė į priešininkų vartus. Įmušę įvartį palangiškiai patikėjo pergale ir vėl kartojosi rungtynių su Jonavos „Lietuva“ scenarijus. Kauniečiai pradėjo žaisti aktyviau ir jau 67 minutę neleistinai buvo sustabdytas jų puolėjas. Teisėjas pašalino mūsų gynėją Martyną Gricių iš aikštės

ir pasinaudoję proga iš vienuolikos metrų pelnė pirmą įvartį. Išsilyginus žaidėjų skaičiui Kauno komanda dar aktyviau pradėjo atakuoti mūsų vartus ir 75 minutę pelnė išlyginamąjį įvartį. Atrodė, kad Palanga gali pralaimėti rungtynes, bet po keitimo į aikštę įbėgęs mūsų puolėjas Andrius Paulauskas pirmu prisilietimu prie kamuolio fantastišku smūgių pelnė pergalingą įvartį. Taigi pasiekta sunki, bet pelnyta pergalė 3:2.Norisi pagirti visą komandą už gerą žaidimą ir parodyta charakterį.

Sekančios varžybos vyks šį šeštadienį 14 val. Palangos centriniame stadione. Susitiks FK „Palanga“ vs. Vilniaus „Polonija“. Kviečiame visus atvykti į stadioną palaikyti mūsų komandos.

Papis

Re: FK Palanga

2012 Geg 17 15:32

NFA vs. PALANGA fotoreportažas

PaveikslėlisPaveikslėlis
PaveikslėlisPaveikslėlis

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK Palanga

2012 Geg 17 15:55

FK Palanga - NFA (Kaunas) 3:2 (1:0) nuotraukos:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 022&type=3

...

Re: FK Palanga

2012 Geg 21 13:45

PALANGA 1 - 2 POLONIJA
VI (6) turas, 2012 05 19

Aurelijus rašo oficialų rungtynių aprašymą, teks jo palaukti. :D
  • Cezis di LECCE

    Namuose žaidusi Palangos komanda apmaudžiai pralaimėjo KS Polonia Wilno (FK Vilniaus Polonia).
    Pirmieji pasižymėjo palangiškiai ir palaikomi savų sirgalių kovojo dėl pergalės, tačiau POLONIJA suaktyvino žaidimą, ieškojo kelių prie palangiškių vartų.
    64 minutę buvo parodyta raudona korta palangiškiui Razučiui ir skirtas 11 metrų pendelis. Jį realizavo Turėinskij.
    Tuo palangiškių bėdos nesibaigė. U antrą geltoną kortą buvo iš aikštės pašalintas A. Paulauskas ir rungtynes palangiškiai baigė devyniese.
    Maža to, pačioje rungtynių pabaigoje į savus vartus kamuolį nukreipė palangiškis V.Skersys.
    POLONIJA šventė pelgalę.
29. Palanga (Palanga) - Polonija (Vilnius) 1:2 (1:0)
Teisėjas: D.Bisigirskas (Jonava), 120 žiūrovų
Įvarčiai: 34 min. G.Kruša („Palanga"); 65 min. (iš 11m.) E.Tučinskij, 90+2 min. V.Skersys („Palanga" į savo vartus) („Polonija")
Įspėjimai: 39 min. A.Paulauskas („Palanga"); 16 min. E.Daraškevičius, 26 min. P.Stempkovski („Polonija")
Pašalinimai: 64 min. E.Razutis, 76 min. A.Paulauskas (už 2-ą įspėjimą) („Palanga")

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 022&type=1
Įkėlė Aurelijus Glicas (Albumai) · Atnaujinta prieš 14 val. · Fotografuota Palanga

Grįžti į