Papis

Re: FK Palanga

2011 Rgp 05 13:20

Tvarkaraštis II ratas

Atkelta iš XI turo
Rugpjūčio 7 d. (sekmadienis)
14.00 val. FK „Palanga“ (Palanga) – „Akmenės SC“ (N. Akmenė)

X TURAS
Rugpjūčio 13 d. (šeštadienis)
15.00 val. „Sakuona-Klarksonas“ (Plikiai) – FK „ Palanga“ (Palanga)

XII TURAS
Rugpjūčio 28 d. (sekmadienis)
14.00 val. FK „Kaslita“ (Kelmė) – FK „Palanga“ (Palanga)

XIII TURAS
Rugsėjo 3 d. (šeštadienis)
14.00 val. „Mastis“ (Telšiai) – FK „Palanga“ (Palanga)

XIV TURAS
Rugsėjo 11 d. (sekmadienis)
14.00 val. FK „Palanga“ (Palanga) – „Žvelgaitis“ (Žagarė)

XV TURAS
Rugsėjo 17 d. (šeštadienis)
14.00 val. „FK „Palanga“ (Palanga) – „Babrungas“ (Plungė)

XVI TURAS
Rugsėjo 24 d. (šeštadienis)
14.00 val. FK „Palanga“ (Palanga) – „Bangelė“ (Gargždai)

XVII TURAS
Spalio 1 d. (šeštadienis)
14.00 val. „Juventa-99“ (Šiauliai) – FK „Palanga“ (Palanga)

XVIII TURAS
Spalio 8 d. (šeštadienis)
14.00 val. FK „Palanga“ (Palanga) – „Salantas“ (Salantai)

Papis

Re: FK Palanga

2011 Rgp 05 13:27

Mažieji futbolininkai savo gabumus demonstravo Latvijoje

Praėjusį savaitgalį Palangos Sporto centro (SC) vaikų, gimusių 2001m., futbolo komanda dalyvavo tarptautiniame futbolo turnyre Jelgavoje (Latvija). Turnyras vyko naujai pastatytame Olimpiniame centre, kuris atidarytas tik praėjusiais metais.

Kaip paaiškėjo, Olimpinis centras kainavo apie 20 mln. eurų ir buvo pastatytas už miesto lėšas. Nedidelę dalį padengė ir Olimpinis komitetas. Tokiam miesteliui su 70 tūkst. gyventojų, tai didelės investicijos, bet visi latviai džiaugiasi, kad tas centras su dviem futbolo aikštėm, krepšinio ir kitomis salėmis – labai gera investicija į gyventojų sveikatą, miesto ateitį.

Turnyre dalyvavo komandos iš Latvijos, Lietuvos, Rusijos, Lenkijos, Anglijos. Kadangi palangiškiai buvo pakviesti kaip svečiai, tai jiems nekainavo starto mokestis ir nakvynė.

Pirmąsias varžybas palangiškiams teko žaisti su Latvijos, „Kekavos“ komanda ir nugalėti rezultatu 1:0, antras rungtynes vaikai žaidė dideliame karštyje, lygioje kovoje, rezultatu 2:3 nusileido Latvijos „Dobeles“ komandai. Po rungtynių truputį pailsėję dalyvavo Jelgavoje vykusioje smėlio figūrų parodoje. Skulptūros buvo įspūdingos ir paliko didžiulį įspūdį kurorto komandos žaidėjams.

Antroji diena vėl prasidėjo su dideliais karščiais, temperatūra laikėsi apie 30 laipsnių visą dieną.. Palangos komanda susitiko su Lenkijos „Ostroleka“ ir nugalėjo rezultatu 4:0. Mūsų jaunieji futbolininkai net ir per karštį parodė didelį kovingumą, charakterį ir tą dieną laimėjo dar dvejas varžybas. Jie rezultatu 3:1 įveikė Jelgavos pirmąją komandą ir rezultatu 3:0 – Rygos komandą.

Vakare pagrindiniame Olimpinio centro stadione vyko turnyro atidarymas. Visos komandos išsirikiavo stadione, su savo klubų vėliavom, plakatais. Iš viso dalyvavo 800 jaunųjų futbolininkų. Visi žygiavo apie stadioną, o juos plojimais pasveikino keli tūkstančiai susirinkusių žiūrovų. Kaip daugelis patvirtino, buvo tikrai įspūdingas reginys. Po to dalyvius pasveikino miesto meras, turnyro organizatoriai, koncertavo populiari jaunimo grupė iš Rygos. Kiekvienas dalyvis gavo turnyro ženkliuką ir diplomą. Turnyro atidarymas ir visa organizacija paliko puikų įspūdį jauniesiems futbolininkams, treneriams ir tėveliams.

Trečiąją dieną prasidėjo lemiamos kovos. Palangiškių komanda vėl prie labai sunkių sąlygų (karštis – 30 laipsnių), susitiko su Rygos pirmąja komanda, kuri taip pat turėjo tik vieną pralaimejimą. Dvikova vyko labai atkakliai, bet pirmą kėlinį iš aikštės buvo pašalintas vienas kurorto žaidėjas ir latviai įmušė du įvarčius, laimėjo šias svarbias rungtynes. Paskutinėse rungtynėse su Jelgavos antrąja komanda sprendėsi kokią vietą užims Palangos komanda. Pergalės atveju jie būtų buvę antri. Dvikova vyko labai atkakliai. Žaidėjai atidavė paskutines jėgas, griuvo, stojosi, apsipildavo vandeniu galvas ir vėl kovėsi.

Palangiškiai turėjo keletą progų, bet rungtynes baigėsi rezultatu 0:0. Surinko su „Dobeles“ komanda lygiai taškų ir turėjo likti ketvirti, nes tarpusavio rungtynės buvo pralaimėtos. Kurorto futbolininkai už parodytą meistriškumą, ypač kovingumą buvo verti prizinės vietos, bet kaip sakoma, futbolo kamuolys yra apvalus.

Daugiausiai įvarčių komandoje pelne Valdas Paulauskas – 5, Ainaras Vaizgėla pelnė 3, Dovydas Zubernis – 2, Gvidas Jonušas įmušė 1. Bet kaip patikino treneriai, negalima išskirti nei vieno žaidėjo. Visi žaidė pasiaukojančiai ir atidavė visas jėgas.

Tai, be aukščiau paminėtų, Dominykas Čepys, Dominykas Nuraševas, Ainis Navickas, Rokas Jurevičius, Justas Aleksandravičius, Mindaugas Vitkauskis, Adomas Skalandžiunas, Germanas Joneliunas, Dominykas Rėkus. Po tokių turnyrų vaikams atsiranda dar didesnis noras lankyti treniruotes ir siekti kuo aukštesnių rezultatų.

...

Re: FK Palanga

2011 Rgp 08 12:16

"FK Palanga" įspūdingu rezultatu 9:3 sutriuškino N.Akmenės "Akmenė SC" !

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Palanga

2011 Rgp 08 19:12

"FK Palanga" įspūdingu rezultatu 9:3 sutriuškino N.Akmenės "Akmenė SC" !
Taip ir turi rungtyniauti geltonai-žali.... Tik suabejojau, ar negali būti variantas, kad jie žaliai-geltoni?

...

Re: FK Palanga

2011 Rgp 09 12:30

"FK Palanga" įspūdingu rezultatu 9:3 sutriuškino N.Akmenės "Akmenė SC" !
Taip ir turi rungtyniauti geltonai-žali.... Tik suabejojau, ar negali būti variantas, kad jie žaliai-geltoni?
Prastai lošė: taip įsitraukė į puolimą, kad Akmenės komandai leido įmušti net tris įvarčius.
Dažnai būna žaliai-geltoni, bet galiu įmesti foto, kad atrodytų geltonai žali. :lol:

Paveikslėlis

Papis

Re: FK Palanga

2011 Rgp 12 15:05

FK „Palanga“ toliau žengia be pralaimėjimų

Praėjusį sekmadienį kurorto komanda „FK Palanga„ žaidė pirmas antro rato rungtynes su „SC Akmenė“ (Naujoji Akmenė) komandos žaidėjais.
Palanga po pirmo varžybų rato surinko maksimalų taškų skaičių, laimėjo visas rungtynes. Gal tai nulėmė, jog Palangos komandos futbolininkai išėjo žaisti atsipalaidavę, o tai greitai virto dviem įvarčiais į palangiškių vartus.
Po dvejų praleistų įvarčių mūsų komandos žaidėjai užgulė varžovų vartus ir dar iki pirmo kėlinio pabaigos rezultatas tapo 3:2, Palangos naudai. Po pertraukos buvo žaidžiama praktiškai į vienus vartus ir galutinis rezultatas buvo 9:3, „FK Palangos“ naudai.
Po tris įvarčius pelnė A.Paulauskas, D.Vlasenko, du – A.Šėgžda, vieną – V.Skersys. A.Paulauskas su 12 pelnytų įvarčių išlieka rezultatyviausias pirmenybių futbolininkas, o Palangos komanda toliau žengia be pralaimėjimų.

Papis

Re: FK Palanga

2011 Rgp 12 15:08

XI turas

Rugpjūčio 7 d. (sekmadienis)

46. FK „Palanga“ (Palanga) – „Akmenės SC“ (N. Akmenė) 9 – 3 (3-2)

Žiūrovų – 70
Teisėjas – M. Jazbutis (Šilutė), asistentai – G. Paulikas (Šilutė), G. Atmanavičius (Klaipėda).
Įvarčiai: 18 min. Š. Barakauskis, 20 min. L. Dukavičius, 37 min. A. Šėgžda (FK „Palanga“), 37, 44 ir 55 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“), 59, 69 ir 80 min. D. Vlasenko (FK „Palanga“), 62 min. V. Skersys (FK „Palanga“), 87 min. P. Lapas (FK „Palanga“).

...

Re: FK Palanga

2011 Rgp 16 14:01

Šeštadienį (08.13 d.) "FK Palanga" rungtynėse išvykoje sutriuškino Klaipėdos „Sakuona-Klarksonas“ rezultatu 9:0 !

Tai buvo vienuoliktoji Palangos klubo pergalė. Tai vienintelis klubas dar nepatyręs pralaimėjimo šį sezoną.

Papis

Re: FK Palanga

2011 Rgp 19 14:26

Dar viena FK „Palanga“ pergalė
Parašė: administratorius.

Rugpjūčio mėn. 13 d. (šeštadienį) FK „Palanga“ žaidė LFF II lygos Vakarų zonos X turo varžybas Plikiuose prieš vietos „Sakuona-Klarksonas“ ekipą. Rezultatu 9-0 laimėjo palangiškiai, kurie savo pranašumą galutinai įtvirtino antrajame kėlinyje, įmušdami dar šešis įvarčius.

„Sakuona-Klarksonas“ (Plikiai) – FK „Palanga“ (Palanga) 0 – 9 (0-3)

Žiūrovų – 40
Teisėjas – N. Jokubauskas (Kuršėnai), asistentai – G. Atmanavičius (Klaipėda), E. Starostinas (Klaipėda).
Įvarčiai: 17 ir 83 min. O. Abromavičius (FK „Palanga“), 21 ir 43 min. M. Valskis (FK „Palanga“), 69 ir 81 min D. Vlasenko (FK „Palanga“), 73 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“), 88 min. A. Šėgžda (FK „Palanga“), 90 min. I. Metelica („Sakuona-Klarksonas“) į savo vartus.
Įspėjimai: 61 min. G. Zubernis (FK „Palanga“), 63 min. E. Lukoševičius (FK „Palanga“).

http://fkpalanga.lt/

...

Re: FK Palanga

2011 Rgp 22 13:44

Draugiškose varžybose "FK Palanga" palaužė pirmoje lygoje žaidžiančią Kretingos "Minijos" ekipą rezultatu 5:1. :!:

...

Re: FK Palanga

2011 Rgp 29 13:38

"FK Palanga" susitiko su Kelmės "Kaslita" komanda ir kelmiškius sutriuškino rezultatu 8-0. Rungtynės vyko Kelmėje.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Palanga

2011 Rgp 29 19:50

Geltonai žalia Palanga solidžiau antroje lygoje atrodo, nei kadaise FBK Kaunas.


...

Re: FK Palanga

2011 Rgp 30 12:44

Geltonai žalia Palanga solidžiau antroje lygoje atrodo, nei kadaise FBK Kaunas.
Nežinau ar šiuos du klubus galima lyginti: Kaunas yra Kaunas, o Palanga tik šį sezoną iš naujo prisikėlė naujam gyvenimui. Tikiuosi, kad aukštai kils. Aplenks kaimynus iš Kretingos ne tik draugiškose varžybose, bet ir I lygoje žaisdami. Vasaros sostinė be futbolo yra nieko verta, džiaugiuosi, kad futbolas sugrįžo Palangon.

...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 02 14:24

Adminas užmigo ir straipsnio apie rungtynes su kelmiškiais neparašė. Tikriausiai susidomėjo krepšiniu, tai kokias tris savaites iš Palangos nebus naujienų. :lol:

Grįžti į