...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 05 14:04

XIII TURO rezultatas:

Rugsėjo 3 d. (šeštadienis)

61. 14.00 val. „Mastis“ (Telšiai) – FK „Palanga“ (Palanga) 0 - 1.

Lygioje kovoje Palangos komanda pergalę išplėšė paskutinę minutę. Rungtynių baigtį lėmė vienintelis tikslus smūgis.
FK Palanga ir toliau žengia be pralaimėjimų ir yra Vakarų zonos lyderiai.

...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 08 18:40

XIII turas

Rugsėjo 3 d. (šeštadienis)

„Mastis“ (Telšiai) – FK „Palanga“ (Palanga) 0 – 1 (0-0)
Žiūrovų – 100
Teisėjas – A. Žuta (Klaipėda), asistentai – T. Domarkas (Klaipėda), E. Starostinas (Klaipėda).
Įvarčiai: 90+1 min. A. Sizikov (FK „Palanga“), 4 min. M. Valskis (FK „Palanga“) neįmušė 11 m. baudinio.
Įspėjimai: 11 min. G. Macevičius („Mastis“), 15 min. A. Šėgžda (FK „Palanga“), 31 min. M. Šliogeris („Mastis“), 75 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“).

...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 12 13:46

XIV turas

Rugsėjo 11 d. (sekmadienis)

70. FK „Palanga“ (Palanga) – „Žvelgaitis“ (Žagarė) 12 – 1 (6-0)
Žiūrovų – 35
Teisėjas – T. Domarkas (Klaipėda), asistentai – T. Lavrinavičius (Klaipėda), E. Starostinas (Klaipėda).
Įvarčiai: 1, 28 ir 37 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“), 10, 20 ir 61 min. M. Gricius (FK „Palanga“), 43 min. M. Valskis (FK „Palanga“), 64 ir 68 min. A. Sizikov (FK „Palanga“), 75 ir 79 min. G. Zubernis (FK „Palanga“), 82 min. D. Vlasenko (FK „Palanga“), 89 min. V. Minkovas („Žvelgaitis“).
Įspėjimai: 55 min. M. Gricius (FK „Palanga“), 78 min. J. Matuzevičius („Žvelgaitis“).

...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 19 13:19

Palangos futbolininkai ir toliau žengia be pralaimėjimų! Šeštadienį (17 d.) "FK Palanga" nugalėjo Plungės "Babrungą" 3:1

Graborius

Re: FK Palanga

2011 Rgs 20 12:04

Karosas jau stukom prikaupes kiaulei taupyklei ciuju

...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 21 12:52

XV turas

73. 09.17 d. 14 val. FK „Palanga” (Palanga) – „Babrungas” (Plungė) 3:1 (2:0)

100 žiūrovų
Teisėjai : Saulius Atmanavičius (Klaipėda), Tomas Domarkas (Klaipėda), Eugenijus Starostinas (Klaipėda).
Įvarčiai: 9, 43 ir 75 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“), 80 min. M. Jankus („Babrungas“)
Įspėjimai: 13 min. L. Petkevičius („Babrungas“), 34 min. A. Miknius („Babrungas“)

...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 26 13:01

XVI (16) turas:


"FK Palanga" sutriuškino Garždų "Bangelės" komandą 9:0

Papis

Re: FK Palanga

2011 Rgs 27 11:53

Rugsėjo 24 d. (šeštadienis)

78. FK „Palanga” (Palanga) – „Bangelė“ (Gargždai) 9 – 0 (4-0)

Žiūrovų – 60.

Teisėjai : T. Domarkas (Klaipėda), E. Starostinas (Klaipėda), G. Atmanavičius (Klaipėda).

Įvarčiai: 19, 28, 55, 75 ir 85 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“), 25 min. M. Valskis (FK „Palanga“), 45 min. S. Urbys („Bangelė“) į savo vartus, 53 min. M. Gricius (FK „Palanga“), 62 min. A. Šėgžda (FK „Palanga“) neįmušė 11 m. baudinio, 87 min. G. Zubernis (FK „Palanga“).

Įspėjimai: 59 min. A. Šėgžda (FK „Palanga“), 78 min. G. Zubernis (FK „Palanga“).

...

Re: FK Palanga

2011 Rgs 30 11:55

FK „Palanga" - LFF II lygos Vakarų zonos nugalėtoja.

Lietuvos futbolo federacijos II lygos Vakarų zonos nugalėtojų titulą užsitikrino pirmenybių debiutantė, visas rungtynes iki šiol laimėjusi „Palangos" komanda.

Paskutiniajame ture „Palanga" 9:0 sutriuškino Gargždų „Bangelę" ir likus dviem rungtynėms iki sezono pabaigos, tapo nebepavejama kovoje dėl pirmos vietos.
Šeštadieni „FK Palanga" žaidė futbolo rungtynes savo aikštėje su Gargždų „Bangelės" komanda.
Garždiškiai nesugebėjo pasipriešinti Palangos komandai ir buvo nugalėti rezultatu 9:0.

27 įvarčius pelnęs „Palangos" žaidėjas Andrius Paulauskas pirmenybes veikiausiai pabaigs rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju.

Pasak komandos vadovo Romo Zubernio, palangiškiai visą sezoną žaidė itin gražų futbolą ir susirinkę žiūrovai nelikdavo nusivylę, o treneriui Rimui Skersiui pavyko paruošti komandą taip, kad vilčių laimėti priešininkai praktiškai neturėjo.
Palangos komandoje žaidė dešimt Palangos sporto centro auklėtinių. R.Zubernio teigimu, jų galėjo būti ir daugiau, bet nebebuvo iš ko rinktis.
„Daug metų futbolas Palangoje buvo beveik pamirštas. Dabar atsiradus nemažai futbolo grupių, ateityje galime tikėtis, kad Palangos garbę gins vien palangiškiai Šiais metais pamatėme, kad padedant savivaldybei, Sporto Centrui, rėmėjams, aktyviai dirbant mūsų klubui, galime mieste turėti gerą futbolo komandą, pritraukti daug žiūrovų į stadioną, sudominti vaikus užsiimti futbolo treniruotėmis", - teigė R.Zubernis.
Pasak jo, palangos komanda kitais metais planuoja dalyvauti LFF I lygos varžybose. „Tada Palangoje jau sulauktumėm tikrai gerų futbolo komandų, matytumėm aukšto lygio rungtynes", - sakė R.Zubernis.

Palangos klubo II lygos Vakarų zonoje nebuvo nuo 2005 metų, kai iš pirmenybių joms nesibaigus pasitraukė Palangos „Gintaras". Palangos futbolo tradicijas šiemet pratęsė pernai rudenį įkurtas futbolo klubas „Palanga".

šaltinis: http://www.lff.lt/lt/article/fk_palanga ... nugaletoja

Papis

Re: FK Palanga

2011 Rgs 30 12:45

Parašė: administratorius.

„FK Palanga“ tapo LFF pirmenybių Vakarų zonos nugalėtoja

Šeštadieni „FK Palanga“ žaidė futbolo rungtynes savo aikštėje su Gargždų „Bangelės“ komanda. Garždiškiai nesugebėjo pasipriešinti Palangos komandai ir buvo nugalėti rezultatu 9:0.

Penkis įvarčius palangiškiams pelnė Andrius Paulauskas, du Gediminas Zubernis, po viena Marius Valskis ir Martinas Gricius. A.Paulauskas iš viso pelnė 27 įvarčius ir pirmenybes pabaigs tapęs rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju.Po šios pergalės paaiškėjo, kad likus dviem rungtynėms iki sezono pabaigos, Palangos komanda tapo nebepavejama kovoje dėl pirmos vietos. „FK Palanga“ laimėjo visas žaistas rungtynes ir daugumą didele įvarčių persvara.

Palangiškiai visą sezoną žaidė itin gražų futbolą ir susirinkę žiūrovai nelikdavo nusivylę. Treneriui Rimui Skersiui pavyko paruošti komandą taip, kad vilčių laimėti priešininkai praktiškai neturėjo.

Palangos komandoje žaidė dešimt Palangos sporto centro auklėtinių. Galėjo būti dar daugiau, bet nebebuvo iš ko rinktis, daug metų futbolas Palangoje buvo beveik pamirštas. Dabar atsiradus nemažai futbolo grupių, ateityje galime tikėtis, kad Palangos garbę gins vien palangiškiai.

Šiais metais pamatėme, kad padedant savivaldybei, Sporto Centrui, rėmėjams, aktyviai dirbant „FK Palanga“ klubui, galime mieste turėti gerą futbolo komandą, pritraukti daug žiūrovų į stadioną, sudominti vaikus užsiimti futbolo treniruotėmis.

Palangos komanda kitais metais planuoja dalyvauti LFF I lygos varžybose ir taip pat tikisi visų palaikymo. Tada Palangoje jau sulauktumėm tikrai gerų futbolo komandų, matytumėm aukšto lygio rungtynes.

Kviečiame palangiškius spalio 8 d. atvykti į Palangos stadioną ir pažiūrėti paskutinių varžybų su Salantų „Salanta“ ir tuo pačiu palaikyti mūsų komandą, tapusią pirmenybių nugalėtoja.

„FK Palanga“ vadovas Romas Zubernis

...

Re: FK Palanga

2011 Spa 03 13:24

XVII (17) turas

Spalio 1 d. (šeštadienis)

83. „Juventa-99” (Šiauliai) – FK „PALANGA“ (Palanga) 1 – 2 (1-0)
Žiūrovų – 40.
Teisėjai : N. Jokubauskas (Kuršėnai), M. Kažemėkas (Panevėžys), T. Kizevičius (Mažeikiai).
Įvarčiai: 21 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“) nerealizavo 11 m. baudinio, 39 min. A. Viktoravičius („Juventa-99“), 89 min. A. Paulauskas (FK „Palanga“), 90+3 min. A. Sizikov (FK „Palanga“).
Įspėjimai: 16 min. M. Valskis (FK „Palanga “), 39 min. P. Bieliauskas („Juventa-99“), 77 min. M. Konteikis („Juventa-99“)

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

...

Re: FK Palanga

2011 Spa 04 12:05

Artimiausios varžybos:

Spalio 8 d. (šeštadienis)
14.00 val.
FK „Palanga“ (Palanga)
vs.
„Salantas“ (Salantai)

Paskutinės čempionato rungtynės.

...

Re: FK Palanga

2011 Spa 12 13:22

PALANGA 3 - 0 SALANTAS

XVIII (18) turas

Spalio 9 d. (sekmadienis)

90. FK „Palanga“ (Palanga) – „Salantas“ (Salantai) 3 – 0 (1-0)
Žiūrovų – 100.
Teisėjai: S. Atmanavičius (Klaipėda), A. Šeškus (Palanga), A. Arakelyan (Palanga).
Įvarčiai: 28 min. L. Vaitkus (FK „Palanga“), 55 min. M. Valskis (FK „Palanga“), 80 min. A. Sizikov (FK „Palanga“).

Papis

Re: FK Palanga

2011 Spa 20 16:17

Spalio 8-aja "FK Palanga" rezultatu 3:0 nugalėję Salantų "Salantą" užbaigė sezoną nepatyrę nei vieno pralaimėjimo ir tapo LFF II lygos pirmenybių Vakarų zonos nugalėtoja !

Papis

Re: FK Palanga

2011 Spa 20 16:20

„Jeigu sulauksime miesto pagalbos, tikimės keliauti į pirmąją futbolo lygą“
Alfredas PUMPULIS, 2011 10 17
http://www.palangostiltas.lt/sportas,7,1,9.html

Vaikystėje buvęs didelis nenuorama, aplankęs turbūt visus įmanomus būrelius Linas Vaitkus, dabartinis Lietuvos futbolo antros lygos komandos „FK Palanga“, jau šiemet užsitikrinusios lygos čempionės titulą, kapitonas, prisipažįsta vaikystėje svajojęs žaisti Europos futbolo klubuose, tačiau likimas kol kas „nori“, kad jis žaistų Palangoje. Pašnekovas sutiko atskleisti ne tik komandos vidinį „gyvenimą“, tačiau ir savo požiūrį į futbolą.

Paveikslėlis

Koks buvo jūsų kelias į futbolą, „FK Palangą“?
Pradėjau žaisti futbolą nuo antros klasės, tad visas gyvenimas – vien futbolas. Tokia buvo mano vaikystės svajonė – tapti žinomu futbolininku. Tik žaisti svajojau ne Lietuvoje, o kur nors užsienyje, Europos klubuose. Šiais metais mums pasakė, jog kuria naują futbolo klubą. Kūrė jį išties rimtai. Ir štai matome rezultatą – mes tapome lygos čempionais. Smagu.

Kas vaikystėje jus labiausiai įtakojo pasirinkti futbolą?
Vaikystėje lankiau, ko gero, visus įmanomus būrelius, kol galop pasirinkau futbolo būrelį. Draugas mane į jį nusivedė, kadangi ir pats jį lankė. Tik kiek vėliau jis perėjo į boksą. Ten jis taip pat pasiekė gerų rezultatų. Vaikystėje buvau „hiperaktyvus“ vaikas. Būdavo net taip, jog vienu metu lankiau ir boksą, ir futbolą. Tada energija liejosi per kraštus.

Ar nesigailite, jog pasirinkote futbolą?
Tikrai ne. Sportuosiu tikriausiai iki pat pensijos. Sportas man tapo neatsiejama gyvenimo dalimi. Na, o kai jau nebegalėsiu taip aktyviai sportuoti, norėčiau tapti geriausiu futbolo treneriu!

Kas šiame sporte sunkiausia?
Sunkiausia, manyčiau, susikaupti emociškai. Būna, kad varžovai kerta per kojas – reikia išsilaikyti. Ir, žinoma, valdyti nervus!

Būna, kad pratrūkstate?
Būna visko. Kartais puolame ir ginčytis. Tenka išsilaikyti, susitvardyti.

Kaip sutari su kitais komandos nariais?
Puikiai. Komanda surinkta iš tikrų specialistų. Po truputi su ja „susigludinome“. Dabar komandos atmosfera – „super“. Visi ateina į treniruotes su užsidegimu treniruotis. Kaip matote, rezultatai kalba patys už save.

Kiek kartų per savaitę treniruojatės?
Paskutiniu metu treniravomės tik po du kartus. Vis dėlto antra lyga... Kai kurie komandos žaidėjai treniruodavosi ir asmeniškai. Asmeniškai man dviejų treniruočių būdavo per mažai. Paprastai nesitreniruoju tik prieš ir po varžybų.

Kaip atšvenčiate laimėtas pergales?
Asmeniškai aš tiesiog skaniai pavalgau. Man to užtenka.

Būna, jog žaidėjai užtrenkia durimis ir išeina, rodo savo kaprizus, ypač po nesėkmingai susiklosčiusių rungtynių?
Trenerio visi klauso pavyzdingai. Nėra jokių nusiskundimų. Kartais jaunesni žaidėjai atėję nori padūkti. Su treneriu tikrai niekas nesipyksta. Visi puikiai supranta, jog jis yra vadas. Vykdome viską, ko jis prašo. Būna, jog aikštelėje kas nors „užsidega“. Stengiamės tai greitai numalšinti vienas kitam padėdami.

Kas dar be žaidėjų ir trenerio profesionalumo prisidėjo prie pergalės čempionate?
Puikus komandos vadovų Romo Zubernio, Vido Burbos darbas. Rėmėjai, kurie tikėjo, jog Palangos komanda gali laimėti, tad mes jų nenuvylėme. Taip pat sulaukėme ir šiokio tokio finansavimo – gavome šiek tiek pinigų už malonų darbą. Man nėra geresnių pinigų už tuos, kuriuos gaunu žaisdamas futbolą.

Prieš varžovus čempionate dažnai laimite tokiu skirtumu, kad jam išreikšti neužtenka ir vienos rankos pirštų. Negaila varžovų?
Na, jei varžovas ateina taip pasiruošęs... Kartais būna taip, jog varžovai rodo savo nepagarbą mums. Atvažiuoja nepasiruošę, laiku nesusirenka – verčia mus laukti. Už tai tuos įvarčius ir „kalame“.

Kaip jus po pergalių paskatina treneris?
Nors ir gauname šiokias tokias premijas, tai nėra didžiausia paskata stengtis. Po pergalės mūsų trenerio-„tėvo“ veide matyti džiaugsmas, kurį mes suteikiame jam laimėdami. Tai nuteikia mus, jog nėra tokios komandos, kuri mus galėtų parklupdyti. Tai mums suteikia pasitikėjimo savo jėgomis. Taip ir skiname pergales (šypsosi).

Kaip jums klostėsi šis sezonas?
Žaidžiant draugiškas varžybas, sekė vieni pralaimėjimai. Tik prasidėjus tikrosioms kovoms, susižaidėme ir kol kas nepatyrėme nė vieno pralaimėjimo.

Linai, kaip komandos kapitonas, kokias pareigas atliekate? Ar kapitono raištelis ką nors reiškia jums?
Kapitonas paprastai malšina aistras aikštelėje, jei kuris nors žaidėjas „užsidegė“. Tekdavo ir po treniruočių truputį žaidėjams pavadovauti. Man tai – didelis įpareigojimas ir atsakomybė.

Kokie jūsų ateities planai?
Tikimės keliauti į pirmą Lietuvos futbolo lygą. Tik jei sulauksime finansavimo. Dar turi būti paruoštas miesto stadionas: įrengti dušai, persirengimo kambariai ir kiti būtini dalykai. Klubo vadovai mus patikino, jog tai bus padaryta. Tad su nekantrumu naujo sezono laukia ir patys žaidėjai.

Ar jau numatėte, kaip keisite savo treniruočių režimą, kai žaisite pirmoje Lietuvos futbolo lygoje?
Automatiškai bus daugiau treniruočių, taip pat, manau, bus priimta naujų žaidėjų.

Kaip vertinate Lietuvos vyrų futbolo rinktinės atrankines kovas į „Euro2012“ čempionatą?
Sunkoka atsakyti į šį klausimą. Manau, kad norint patekti į šį čempionatą, vyrams pritrūko gero pasiruošimo, nusiteikimo. Į atrankines kovas, anksčiau ar vėliau tikrai būtų galima patekti. Yra daug gerų žaidėjų. Gal reikia pakeisti tuos žaidėjus jaunesniais. Lietuvoje tikrai netrūksta jaunų, perspektyvių žaidėjų.

Ar rekomenduotumėte futbolą jaunimui?
Be abejo. Tai padeda viskam: lavinti bendravimą, susirasti naujų draugų, turiningai leisti laisvalaikį ir būti fiziškai aktyviam. Futbolas yra perspektyvus sportas. Reikia steigti ne tik aukšto lygio krepšinio mokyklas, bet ir futbolo. Yra daug žaidėjų, kurie puikiai žaidžia, ir kaip bebūtų gaila, išvažiuoja į užsienį.

Ačiū tau ir sėkmės karjeroje.
Paskutinį kartą redagavo 3 Papis. Iš viso redaguota 2011 kartus.

Grįžti į