Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Geg 04 07:06

Vilniaus „Panerio“ futbolininkai patyrė pirmą pralaimėjimą LFF II lygos pirmenybėse. 4 turo rungtynėse „Panerys“ namuose 0:1 pralaimėjo „Garliavos“ komandai. Pergalingą įvartį 69 min. nugalėtojams pelnė Benas Olencevičius.

„Žaidėjams didelių priekaištų neturiu. Taktinius uždavinius įvykdė, palaikė tempą, diktavo sąlygas varžovams ir dominavo beveik visų rungtynių metu. Deja, viena klaida aikštės viduryje kainavo įvartį ir pralaimėjimą. Tai buvo ko gero vienintelis varžovų smūgis į mūsų vartų plotą. Bet toks jau yra futbolas – ne visada laimi žaidimą kontroliuojanti komanda. Puikiai žinojom, kad laukia sunkios rungtynės ir dėl nusiteikimo vyrams priekaištų taip pat neturiu, žaidėjai atidavė visas jėgas aikštėje. Buvo daug noro nugalėti, daug aistros. Netrūko ir kortelių, teisėjas iš aikštės pašalino du abiejų komandų futbolininkus“, – sakė „Panerio“ treneris Gražvydas Mikulėnas.

Treneris pasveikino varžovus su pergale ir „Garliavos“ gretose išskyrė patikimą vartininko žaidimą. „Garliavą“ nuo įvarčio ne kartą gelbėjo A lygos patirties turintis kroatas Nemanja Bjelanas.

„Aišku, mūsų netenkina pralaimėjimas, nes mūsų komandos tikslai yra kiti. Bet turime pakelti galvas ir judėti toliau. Padarysim išvadas, kalbėsimės su žaidėjais ir ruošimės kitoms rungtynėms. Gal po kai kurių lengvų pergalių šis pralaimėjimas bus kaip šaltas dušas. Visi puikiai supranta, kad yra daug pajėgių varžovų ir lengvų pergalių niekas nedalins. Tikėjomės, kad pralaimėjimas kažkada ateis, tik nesitikėjome, kad taip greitai. Turime išanalizuoti klaidas ir ruoštis artimiausioms rungtynėms, nes laukia nelengva išvyka“, – G. Mikulėnas.

5 turo rungtynes „Panerys“ žais svečiuose balandžio 24 d. su tryliktoje vietoje esančia Telšių „Džiugas B“ komanda.

„Panerys“ prarado LFF II lygos lyderio poziciją. 9 taškus turintis „Panerys“ kartu su „Garliava“ dalijasi 5-6 vietas. Lygoje pirmauja visas 4 pergales iškovoję Panevėžio „Ekranas“ ir „Šilutė“. Toliau rikiuojasi po 10 taškų turinčios Alytaus „Dainava B“ ir „Kauno Žalgiris C“ komandos.

LFF II lyga 4 turas
FK „Panerys“ – „Garliava“ 0:1
2021.04.18 LFF stadionas (Vilnius)
Įvarčiai: Benas Olencevičius (69 min.).

„Panerys“: Audrius Likša, Erlandas Juška, Gajus Kulbis, Aurimas Tamaliūnas (72 min. Radoslav Rusecki), Vaidotas Šilėnas (57 min. Dariuš Zachaževskyj), Aldas Korsakas, Matas Radžiukynas, Aurimas Gackas, Edvinas Baniulis (85 min. Levani Chapodze), Gytis Makauskis, Nerijus Budraitis.
Atsargoje: Karolis Čirba, Edvinas Morinas, Aringas Juška.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Geg 04 07:07

Vilniaus „Panerys“ tapo rezultatyviausia II lygos komanda.

LFF II lygos pirmenybių 5 ture „Panerio“ futbolininkai pasiekė įspūdingą pergalę. Svečiuose 8:0 buvo sutriuškinta Telšių „Džiugo B“ komanda. Net keturis įvarčius įmušė Gajus Kulbis. Šį sezoną „Panerio“ kapitono sąskaitoje jau – 8 įvarčiai. Dukart telšiškių vartininką nuginklavo Evaldas Baniulis, po kartą pasižymėjo Aurimas Tamaliūnas ir Aringas Juška. Per 5 rungtynes „Panerys“ įmušė 22 įvarčius ir yra rezultatyviausia II lygos komanda.

„Sveikinimai vyrams su pergale. Nors turėjome ilgą kelionę, bet nusiteikimas ir koncentracija rungtynėms buvo tokia, kad kelionės nuovargio visiškai nesijautė. Po patirto pralaimėjimo praėjusiame ture ir gauto šalto dušo, vyrai buvo labai rimtai nusiteikę kovai. Kontroliavome rungtynes prieš „Džiugo“ jaunimą, kurį papildė ir keli pagrindinės komandos atstovai. Džiaugiamės, kad pavyko išnaudoti beveik visas progas, kurias sukūrėme. Norisi daugiau stabilumo atakoje, kad išnaudotume progas ir muštume įvarčius. Nebūtinai tiek daug kiekvieną kartą, bet geriau reguliariai – kiekvienose rungtynėse. Pagyrų nusipelno ir mūsų jauni žaidėjai, kurie palaipsniui sėkmingai integruojasi į suaugusiųjų futbolą, nors tai gan ilgas procesas. Rungtynėse Telšiuose įvartį įmušė jauniausias mūsų komandos žaidėjas Aringas Juška, kuriam tik 15 metų. Tai suteikia pozityvo ir rodo, kad einame teisinga linkme, ugdydami jaunus futbolininkus“, – sakė „Panerio“ treneris Gražvydas Mikulėnas.

Per 5 rungtynes 12 taškų surinkęs „Panerys“ pakilo į 4 vietą. Vienu tašku atsiliekame nuo 3 pozicijoje esančio „Kauno Žalgirio C“ ir trimis nuo pergalingai rungtyniaujančių Panevėžio „Ekrano“ ir „Šilutės“. 6 turo rungtynės numatytos gegužės 8 d. LFF stadione, kur „Panerys“ priims Kauno „BE1 NFA“ komandą, užimančią 7 vietą.

LFF II lyga 5 turas
Telšių „Džiugas B“ – Vilniaus FK „Panerys“ 0:8
2021.04.25 „Telšių futbolo ateitis“ dirbtinės dangos stadionas
Įvarčiai: Edvinas Baniulis (23, 36 min.), Aurimas Tamaliūnas (31 min.), Gajus Kulbis (47, 56, 71, 87 min.), Aringas Juška (84 min.).

„Panerys“: Audrius Likša, Erlandas Juška, Nerijus Budraitis, Gajus Kulbis, Aurimas Tamaliūnas (56 min. Radoslav Rusecki), Aldas Korsakas, Matas Radžiukynas (62 min. Denis Romanov), Edvinas Baniulis (56 min. Saimonas Vitkauskas), Gytis Makauskis (46 min. Aringas Juška), Levani Chapodze (46 min. Edvinas Morinas), Dariuš Zachaževskyj.
Atsargoje: Karolis Čirba.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Geg 04 07:09

Vilniaus „Panerys“ tapo LFF II lygos lyderiu

„Panerio“ klubas sekmadienį žaidė iš 16 turo atkeltas rungtynes su Utenos „Uteniu“. LFF stadione vykusiose rungtynėse „Panerys“ įrodė savo pranašumą rezultatu 2:0. Šeimininkai į priekį išsiveržė 28 minutę, kai po Gajaus Kulbio perdavimo tolimojo virpsto link, kamuolį iš arti į vartų tinklą galva nukreipė Edvinas Baniulis. 63 minutę persvarą padidino po keitimo aikštėje pasirodęs Aringas Juška. 15-etis įvarčiu pasižymėjo jau antrose rungtynėse iš eilės.

Per 6 rungtynes 15 taškų (įvarčiai 24-2) surinkę „Panerio“ futbolininkai pakilo į LFF II lygos pirmą vietą. Tiek pat taškų turi ir Panevėžio „Ekranas“ bei „Šilutė“, šios komandos yra sužaidusios rungtynėmis mažiau.

„Kontroliavome rungtynes ir galėjom įmušti daugiau įvarčių. Tačiau šįkart realizacija pavedė mus. Rungtynių planas buvo įmušti greitą įvartį, bet to nepavyko padaryti. Momentais pritrūko ramybės ir perskubėdavom. Bet toliau vykdėme trenerių nurodymus – palaikėm tempą ir didinom spaudimą varžovams. Jeigu būtume greičiau sumušę įvarčius, būtų lengvesnės rungtynės. Komanda naujai suburta ir dar tik gerinam tarpusavio supratimą aikštėje. Ryšys jau atsiranda, jau vienas kitą geriau pažįstam ir žinom kas kur bėga, kas kur atsidengia. Dar reikia laiko, kol atsiras visapusiškas tarpusavio supratimas“, – sakė „Panerio“ kapitonas, su 8 įvarčiais II lygos rezultatyviausių žaidėjų sąraše pirmaujantis Gajus Kulbis.

Kitas rungtynėse „Panerys“ žais gegužės 8 d. LFF stadione vilniečiai priims 7 vietą užimančią „BE1 NFA“ komandą.

LFF II lyga 16 turas (atkeltos rungtynės)
FK „Panerys“ – FK „Utenis“ 2:0
2021.05.02 LFF stadionas (Vilnius)
Įvarčiai: Edvinas Baniulis (28 min.), Aringas Juška (63 min.).

„Panerys“: Audrius Likša, Erlandas Juška (66 min. Saimonas Vitkauskas), Nerijus Budraitis, Gajus Kulbis, Aurimas Tamaliūnas (60 min. Radoslav Rusecki), Aldas Korsakas, Matas Radžiukynas, Aurimas Gackas (66 min. Denis Romanov), Edvinas Baniulis (66 min. Martynas Saulėnas), Gytis Makauskis (46 min. Aringas Juška), Edvinas Morinas.
Atsargoje: Karolis Čirba.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Geg 10 17:12

#VRFS_Istorija. G. Mikulėnas apie savo įvarčius: kiek vilką bemaitinsi, vis tiek į mišką žiūri
http://www.vilniausfutbolas.lt/naujiena ... ziuri/5372

2013 metais VRFS III lygoje Gražvydas Mikulėnas užfiksavo unikalų ir sunkiai išjudinamą rezultatyvumo rekordą. TAIP komandai atstovavęs buvęs profesionalas per sezoną III lygoje įmušė net 44 įvarčius. 2014 metais jis vėl dominavo lygoje, pasižymėdamas 28 kartus.

2013-aisiais VRFS horizonte užgimė galinga futbolo jėga – buvusi LiCS komanda, tapusi TAIP, vėliau virtusi „Vilniaus Vyčiu“. TAIP apjungė daug garsių futbolo asmenybių – be G. Mikulėno, komandoje išsiskyrė Egidijus Juška, Gediminas Butavičius, Edgaras Rukštelė, Gerdas Aleksa, Tadas Gražiūnas, vėliau prisijungė ir Nerijus Radžius. Šią kapelą treniravo pats Algimantas Liubinskas. Su tokia sudėtimi TAIP padiktavo tempą, kurio neatlaikė varžovai. Čempionai per 26 turus surinko 68 taškus, o antroje vietoje likę „Prelegentai“ – 57. TAIP'ai pasižymėjo uraganiniu puolimu, per rungtynes mušdami vidutiniškai po 4,4 įvarčio.

2013-ųjų sezoną G. Mikulėnas įmušė net 44 kartus. Buvęs Lietuvos, Kroatijos ir Lenkijos čempionas vos baigęs profesionalo karjerą siautė VRFS aikštėse. 40-metis puolėjas tą sezoną net tris kartus pelnė po 5 įvarčius, taip pat fiksavo tris „pokerius“ ir tris „hat-trickus“. Atrodė, kad tuo metu jis tikrai galėjo rungtyniauti kur kas aukštesniame lygyje.

„Man irgi taip atrodė, – dabar prisimena G. Mikulėnas. – Buvau tik ką grįžęs namo po visų klajonių užsienyje. Paskutinis atstovautas klubas – Suvalkų „Wigry“. Rungtyniavome Lenkijos I lygoje, tačiau kasdien treniravomės profesionaliai. Mano sportinė forma buvo nebloga, įgūdžiai likę, dar galėjau žaisti aukštu lygiu. Tačiau nepavyko surasti komandos A lygoje ar I lygoje, o ir pats stipriai neieškojau, todėl tiko ir mėgėjai. Tikrai nebloga komanda susirinko.“

Tiek 2013, tiek 2014 m. sezonus TAIP susirinko dublius – laimėjo III lygą ir SFL taurę.

2014-aisiais Gražvydas vėl pasirodė įspūdingai – įmušė 28 įvarčius. Tą sezoną TAIP'ai vėl surinko 68 taškus, o antroje vietoje likusi „Viltis“ – tik 50.

G. Mikulėnas neslepia, kad pravertė ilgametė patirtis futbolo aikštėse: „Be abejo, žaidėme prieš komandas, kurių daugumą sudarė mėgėjai, susirenkantys pasitreniruoti porą kartų per savaitę. Todėl negali reikalauti iš jų daug. O pas mus beveik visi buvo perėję sporto mokyklas, turėjo suvokimą apie futbolą ir žaisti kartu buvo smagu. Be to, kai žinai, kur atsistoti aikštėje, tai ir bėgti daug nereikia. Nesakau, kad visada žaidėme viena koja. Buvo ir sunkių mačų – ypač „Aktas“ taurėse duodavo gerą kovą. Su kitais prizininkais tekdavo žaisti maksimaliomis pajėgomis. Bet iš tiesų, su tokios sudėties komanda neįsivaizduoju, kas turėjo nutikti, kad nelaimėtume III lygos. Tai atrodė neįmanoma“, – pridūrė jis.

Per du sezonus septynias dešimtis įvarčių priskaldęs TAIP'ų lyderis tikino, kad skriausti mažiau patyrusių varžovų jam nepabosdavo.

„Aišku, kai visą gyvenimą žaidi futbolą, laimėti niekada nenusibosta, kaip ir nenusibosta įmušti, džiaugtis įmušus – prieš ką bežaistum. Tai įaugę į kraują. Aš ir dabar žaisdamas už „Delintrą“ veteranų turnyre jaučiu tokį patį malonumą po įvarčio. Juk kiek vilką bemaitinsi, jis vis tiek į mišką žiūri, – nusijuokė G. Mikulėnas. – Su TAIP komanda į aikštę eidavome pasikrauti gerų emocijų ir pajusti malonumą, o noras laimėti visada buvo. Be to, tada dar ir jėgų, sveikatos daugiau buvo.“

VRFS III lygos titulais prasidėjo TAIP virsmas į „Vilniaus Vytį“ ir kilimas aukštyn, į LFF II lygą, po to – ir į I lygą.

Bet G. Mikulėnas šiame procese dalyvavo labai trumpai: „Buvo epizodas, kai I lygoje pasirodžiau aikštėje po keitimo, bet tai ir viskas. Norint draskytis su jaunesniais, reikėjo rimčiau treniruotis, laiko tam neturėjau, o visko daryti per prievartą nenorėjau. Tada persimečiau į veteranų futbolą.“

Be veteranų, jis kaip žaidžiantysis treneris dar pasirodė AFK, „Navigatoriuose“ ir „Margiryje“, su šia komanda pernai taškėsi čempionišku VRFS III lygos šampanu.

Dabar G. Mikulėnas treniruoja LFF II lygoje žaidžiantį Vilniaus „Panerį“. Tai nėra pirmas bandymas gaivinti istorinį sostinės klubą, tačiau treneris viliasi, kad dabartiniams projekto iniciatoriams pasiseks. „Panerys“ startavo sėkmingai: II lygoje laimėjo 5 rungtynes iš 6. Paneriečių tikslas – kitą sezoną žaisti I lygoje.

„Dabar visas mano dėmesys ir koncentracija skirti „Paneriui“. Komandą surinkome paskubomis, per mėnesį, bet kol kas viskas gerai, priekaištų vyrams neturiu. Susižaidimas vis gerėja, esu patenkintas. Turime viziją patekti į I lygą ir tikiu, kad tai padarysime“, – neabejojo G. Mikulėnas.

III lygos mačuose jis žada apsilankyti jau tik kaip žiūrovas: „Dviejų kėdžių neužsėsiu, tačiau stebėsiu, kaip eisis mano buvusioms komandoms. Turėdamas laiko, ir į stadioną užsuksiu. Norisi palinkėti mėgėjams greičiau pradėti savo sezoną. Visi pasiilgo rungtynių, futbolo, nori žaisti ir palaikyti sportinę formą. Karantinas išvargino.“

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Geg 10 17:34

Legendinių futbolininkų palaikomas „Panerys“ pratęsė pergalių seriją.

LFF II lygoje trečią pergalę iš eilės iškovojo Vilniaus „Panerio“ futbolininkai. 6 turo rungtynėse „Panerys“ namuose rezultatu 4:2 nugalėjo 7-oje vietoje esančią BE1 NFA vienuolikę.

Klubo kvietimu rungtynes stadione stebėjo būrys legendinių „Panerio“ futbolininkų – Deimantas Bička, Edvinas Trinkūnas, Andrejus Sorokinas, Tadas Gražiūnas, „Panerio“ komandoje profesionalo karjerą pradėjęs UEFA Čempionų lygos laimėtojas Edgaras Jankauskas ir daugiau negu dešimtmetį „Panerį“ treniravęs bei Lietuvos čempionato sidabro ir bronzos medalius su Vilniaus komanda iškovojęs Viktoras Pavlovas.

„Panerys“ į priekį išsiveržė 23 min., kai į varžovų vartus skirtą 11 m baudinį realizavo Gajus Kulbis. Tai jau 9-as „Panerio“ kapitono įvartis šiame sezone. Jau po trijų minučių persvarą padvigubino Aurimas Tamaliūnas. Po pertraukos „Panerys“ nemažino apsukų ir 57 min. trečią komandos bei antrą savo įvartį įmušė A. Tamaliūnas. 70 min. svečiai liko mažumoje, kai raudoną kortelę gavo Aurimas Dapkus. Pasinaudoję kiekybine persvara „Panerio“ futbolininkai 72 min. įmušė ketvirtą įvartį, pasižymėjo Dariušas Zachaževskis. Įgiję triuškinamą persvarą, „Panerio“ žaidėjai pradėjo klysti gynyboje ir leido varžovams sušvelninti atsilikimą. 75 min. įvartį įmušė Omaras Mohamedas Reskas Aly Abdelazimas, o 88 min. – Nojus Grudis.

Per 7 rungtynes 18 taškų (įvarčiai 28-4) surinkę „Panerio“ futbolininkai išsaugojo LFF II lygos lyderių poziciją. Tiek pat taškų turi ir Panevėžio „Ekranas“, kuris sužaidęs rungtynėmis mažiau.

Kitas rungtynėse „Panerys“ žais gegužės 11 d. svečiuose su 7 vietą užimančia „Kauno Žalgirio C“ komanda.

FK „Panerys“ – BE1 NFA 4:2
2021.05.08 LFF stadionas (Vilnius) LFF II lyga 6 turas
Įvarčiai: Gajus Kulbis (23 min. 11 m.), Aurimas Tamaliūnas (26 ir 57 min.), Dariuš Zachaževskyj (72 min.); Omar Mohamed Resk Aly Abdelazim (75 min.), Nojus Grudis (88 min.).

„Panerys“: Audrius Likša, Erlandas Juška, Nerijus Budraitis, Gajus Kulbis (53 min. Edvinas Morinas), Aurimas Tamaliūnas (63 min. Levani Chapodzė), Aldas Korsakas, Dariuš Zachaževskyj, Martynas Saulėnas (46 min. Aringas Juška), Matas Radžiukynas, Aurimas Gackas (67 min. Saimonas Vitkauskas), Edvinas Baniulis (61 min. Radoslav Rusecki).
Atsargoje: Karolis Čirba, Denis Romanov.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Geg 10 17:34

Legendiniai „Panerio“ futbolininkai stebėjo atkurto klubo pergalę
https://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/ ... -19303424/

Šiais metais atkurtas Vilniaus „Panerio“ futbolo klubas į LFF stadioną sukvietė skirtingais laikotarpiais legendinio klubo marškinėlius vilkėjusius futbolininkus ir trenerius. LFF II lygos rungtynes tarp „Panerio“ ir Kauno „BE1 NFA“ komandos stebėjo pirmuosius profesionalo žingsnius „Panerio“ komandoje žengęs UEFA Čempionų lygos laimėtojas Edgaras Jankauskas, taip pat Lietuvos čempionatų medalius skynę Deimantas Bička, Edvinas Trinkūnas bei Andrejus Sorokinas.

„Tai buvo pirmoji mano komanda suaugusiųjų futbole. „Paneryje“ debiutavau, kai man buvo vos 15 metų. Buvau jauniausias komandoje ir kartais tekdavo žaisti sau neįprastose pozicijose, kai treneriams reikdavo kamšyti skyles aikštėje. Vieną kartą žaidžiau krašto gynėju ir puikiai prisimenu, kai atlikau tikslų perdavimą, po kurio puolėjas įmušė lemiamą įvartį. Daug tokių šiltų prisiminimų apie „Panerį“ išliks visam gyvenimui, nes čia žengiau pirmus žingsnius profesionalo karjeroje“, – pasakojo vienintelis lietuvis laimėjęs Čempionų lygą E. Jankauskas.

„Visa širdimi palaikome iniciatyvą atkurti „Panerio“ klubą. Tai buvo svarbi komanda Vilniaus futbolo bendruomenei ir tapo viena stipriausių Lietuvoje. Labai tikimės, kad dabartinė karta sugrąžins klubui buvusią šlovę. Reiks įdėti daug darbo, pastangų ir finansinių išteklių. Todėl labiausiai linkime „Paneriui“ ilgaamžiškumo“, – sakė daugiau negu dešimtmetį „Panerio“ komandą treniravęs Viktoras Pavlovas.

Jo treniruojamas „Panerys“ Lietuvos čempionate laimėjo sidabrą 1992 m. ir bronzą 1993 m. „Panerys“ tapo pirmuoju Lietuvos klubu, žaidusiu tuometiniame UEFA Intertoto taurės turnyre ir 1995 m. į Vilnių buvo atvežęs garsų Vokietijos klubą Frankfurto „Eintracht“. Dėl finansinių sunkumų komanda buvo išformuota 1998 m.

„Panerio“ gretose žaidė būrys Lietuvos rinktinės futbolininkų – Tomas Ražanauskas, Igoris Morinas, Igoris Kirilovas, Tomas Ramelis, Tadas Gražiūnas, Stanislovas Danisevičius, Stasys Baranauskas, Vaclovas Jurkus bei „Panerio“ trenerių štabe dabar dirbantis Egidijus Juška.

„Norime, kad „Panerys“ vėl taptų svarbiu Vilniaus futbolo bendruomenės klubu. Keliame tikslus, kad „Panerio“ komanda šį sezoną laimėtų II lygą ir pakiltų į I lygą. Ilgalaikiai klubo tikslai – žaisti A lygoje. Kuriame vaikų ir jaunimo futbolo akademiją ir sieksime, kad „Paneryje“ žaistų kuo daugiau mūsų pačių užaugintų vilniečių. Jiems atsivers galimybės ne tik futbolo stadione. Toliau vystysime paplūdimio futbolo komandą, bursime ir salės futbolo ekipą“, – teigia „Panerio“ prezidentas ir daugkartinio Lietuvos paplūdimio čempiono IGOL klubo vadovas Darius Laucevičius.

Gražvydo Mikulėno treniruojami „Panerio“ futbolininkai rezultatu 4:2 nugalėjo „BE1 NFA“ komandą ir išlaikė LFF II lygos lyderių poziciją. Per 7 rungtynes 18 taškų surinkęs „Panerys“ lyderių poziciją dalijasi su Panevėžio „Ekrano“ ir „Šilutės“ komandomis.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Panerys

2021 Geg 23 07:11

Storas "iš antrų lūpų" papasakojo apie incidentą FK Panerio - FA Šiaulių rungtynėse, kur Panerio klubo atstovai sužibėjo ne geriausiomis spalvomis - buvo užsimoję neaišku už ką išvaryti iš stadiko sirgalių grupelę :roll:

Ultrinas Besmegenis
8 val. ·
https://www.facebook.com/ultrinas.pietu ... 2407270421

Visa situacija, kiek man nupasakojo, buvo tokia. Rungtynės Panerys - Šiauliai: grupė nebe pirmos jaunystės jaunimo pasikabino banerį, kuriuo uždengė kažkokią reklamą.
Panerio klubo atstovas pareikalavo, kad jie tą banerį nuimtų, anie pasimaivė, bet galų gale nuėmė.
Tačiau visvien buvo iškviesta policija, kuri pareikalavo, kad kompanija paliktų stadioną, nes yra nepageidaujami.
Nelabai supratau už kokias tai gražias akis, bet, kaip matot video, priežasties nenurodė. Nei neblaivumu, nei kaukių nedėvėjimu, nei dar kokia nesąmone apkaltint nebandė.
Tiesa, po to pareigūnai pasitaisė, pareikalavę klubo atstovo parašyti pareiškimą, nurodyti, ką anieji pažeidė ir t.t. Tas nelabai ką turėjo rašyti ir tada uniformuotiems kilo klausimas: tai kokio velnio mus kvietėt?
Nežymus ir kvailas konfliktas. Kažkaip neprimenantis man senojo Panerio tradicijų. Už ką jaučiau simpatiją tam klubui (nors, kaip žinot, derbių varžovams nėsu labai prielankus), tai kad jo vadovai visada gerbė ir savus, ir varžovų fanus (kas tais laikais nebuvo labai įprastas reiškinys) ir vargu ar anuomet toks incidentas būtų buvęs įmanomas.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Panerys

2021 Gru 16 18:07

Budraitis ir Gelumbauskas Futbolas.lt tinkalaidėje paleido gandą, kad kelialapį į Pirmą lygą iškovojusio Panerio perspektyva neaiški - komanda gali išsiskirstyti, esą vadovai tyli ir svarsto ar toliau tęst veiklą, tuo tarpu nemažai žaidėjų pereina į VGTU komandą.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Gru 16 19:40

Čia tie patys, kurie praėjusiais metais VV futbolininkus Vilniuje suglaudė?

Taigi aiškiai pavasarį buvo išstota - po metų VV atgimimas. Jau turbūt metas Facebook profilį atsiimti ir pradėti grąžinti skolas :D

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Panerys

2021 Gru 16 22:25

Ir VV ir tasai feikinis Panerys, abu neverti nei Pirmos, nei Antros lygos. Storas net apsigauna, jeigu laiko šį klounų kompaniją tikrojo Panerio tradicijos puoselėtojais.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Panerys

2021 Gru 20 20:05

atrodo kad Panerys nepateikė paraiškos licencijuotos nei Pirmai nei II lygai :roll:

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Panerys

2021 Gru 20 21:52

VV irgi - turbūt amnezija;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Panerys

2021 Gru 21 01:32

atrodo kad Panerys nepateikė paraiškos licencijuotos nei Pirmai nei II lygai :roll:
Joo, nei Pirmos, nei Antros lygos nebus. IGOL`as grįš prie smėliuko dėžės ir vasarą grajins pliažo futboliuką, kur jiems ir vieta.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Panerys

2021 Gru 21 01:34

VV irgi - turbūt amnezija;
Amnezija pas juos įsisenėjusi. Kiiek juos pamenu, tai amžinos problemos dėl to. Nepasigesiu ir šitų smirdalių.

Grįžti į