Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Panevėžys“

2022 Kov 25 18:18

Rytoj 14h žais draugiškas prieš RFS Rygoje.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Panevėžys“

2022 Geg 14 17:36

Naujieji „Panevėžio“ futbolo klubo partneriai – AB „Kauno grūdai“

„Panevėžio“ futbolo klubo rėmėjų gretas papildė viena didžiausių maisto pramonės įmonių Lietuvoje AB „Kauno grūdai“. Nuo 2022 metų balandžio mėnesio įmonė tapo viena pagrindinių FK „Panevėžys“ rėmėjų.

AB „Kauno grūdai“ yra gerai žinoma, ilgus metus sėkmingai veikianti  lietuviško kapitalo įmonė. Tai viena didžiausių maisto produktų gamybos bendrovių Lietuvoje, kurios veiklos kryptys apima paukštininkystę, miltų bei greitai paruošiamų produktų, kombinuotųjų pašarų gamybą, prekybą žaliavomis ir kitas paslaugas.

AB „Kauno grūdai“ praėjusių metų liepą tapo „Linas Agro Group“ dalimi. „Linas Agro“ savo veiklą prieš daugiau nei 30 metų pradėjo būtent Panevėžyje. Šiandien įmonių grupė yra  viena iš lyderių Lietuvoje, žinoma ir vertinama tarptautinėje rinkoje.

Bendrovė skiria ypatingą dėmesį aktyvaus gyvenimo būdo skatinimui tiek visuomenėje, tiek įmonės viduje. Todėl aktyviai remia įvairias sporto šakas bei sporto renginius. Pasak „Kauno grūdų“ vadovo, viena iš įmonės socialinės atsakomybės sričių yra sveikesnio gyvenimo būdo propagavimas, o verslo įmonių ir sporto organizacijų bendradarbiavimas padeda siekti šių tikslų.

„Norime prisidėti prie stiprėjančio ir augančio futbolo lygio Lietuvoje. Be to, neslėpsiu, esu gimęs ir užaugęs Panevėžyje, todėl „Panevėžio“ futbolo klubui jaučiu išskirtinę simpatiją. „Panevėžio“ futbolo klubas įrodė, kad gali siekti aukščiausių savo srities rezultatų ir būti įkvepiantis pavyzdys futbolo gerbėjams bei augančiai kartai. O mes tikimės bendradarbiavimo dėka stiprinti šios sporto šakos įvaizdį“, - kalbėjo A. Pranckevičius.

Naująja draugyste džiaugėsi ir FK „Panevėžys“ direktorius Bronius Vaitiekūnas.

„Džiaugiamės prie „Panevėžio“ futbolo klubo puoselėjimo prisidedant tokiai žinomą vardą turinčiai įmonei. Rėmėjų gretos vis pildosi – tai parodo, kad klubas žengia tinkama kryptimi. Malonu, jog prie mūsų prisijungė glaudžių sąsajų su Panevėžiu turinti įmonė, kuri neabejinga tiek miestui, tiek jo reprezentacinei futbolo komandai“, – sakė futbolo klubo direktorius Bronius Vaitiekūnas.

AB „Kauno Grūdai“ priklauso vienai didžiausių Baltijos šalių regiono žemės ūkio ir maisto gamybos įmonių grupei AB „Linas Agro Group”, vykdančiai veiklą visoje gamybos grandinėje nuo lauko iki stalo. Po AB „Linas Agro Group” akcijos kotiruojamos Nasdaq Vilnius vertybinių popierių biržoje.  AB „Linas Agro Group” valdomų įmonių bendros metinės pajamos siekia apie 1,6 mlrd. eurų.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK „Panevėžys“

2022 Geg 15 15:06

Ta proga reikėtų pavadinimą pasikeisti. Panevėžio futbolo klubas "Kauno grūdai". Arba tiesiog - Kauno grūdai. 8-)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK „Panevėžys“

2022 Bir 08 10:24

NAMUOSE PALAUŽTA LATVIJOS EKIPA
https://fk-panevezys.lt/namuose-palauzt ... jos-ekipa/
birželio 4

Futbolo klubas „Panevėžys“ pirmąsias kontrolines rungtynes rinktinių lango metu baigė pergalingai. „Aukštaitijos“ stadione vykusioje dvikovoje panevėžiečiai 1:0 (1:0) nugalėjo Latvijos čempionato dalyvius – Daugpilio BFC „Daugavpils“ futbolininkus.

Šiame mače be į rinktines išvykusių žaidėjų nerungtyniavo Rafaelis Broetto bei Elivelto, tad vartų stačiakampį gynė Ignas Driomovas, vidurio gynėju šį kartą žaidė Rokas Stanulevičius, o Chrysovalantis Kozoronis rungtyniavo dešiniajame krašte.

Pirmosios 15 minučių buvo apylygės, tačiau po to šeimininkai perėmė iniciatyvą. 18-ąją minutę Ch. Kozoronis prasiveržė dešiniuoju kraštu ir atliko perdavimą į baudos aikštelę – ten Wandersonas Melo iš geros padėties galva smūgiavo virš vartų. Vis dėlto 30-ąją minutę „Panevėžys“ išsiveržė į priekį.

Po kelių perdavimų kombinacijos Mitaras Čukovičius iš kairiojo krašto pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, o ten nuo varžovo pabėgęs Ulysse Diallo taikliai smūgiavo galva.

Netrukus darbo turėjo I. Driomovas. R. Stanulevičiui prie baudos aikštelės sužaidus ranka, BFC „Daugavpils“ ekipos žaidėjas atliko pavojingą baudos smūgį, bet vartininkas puikiai apsigynė.

Kėlinio pabaigoje individualiu meistriškumu blykstelėjo Ernestas Veliulis. 35-ąją minutę saugo spirtas kamuolys sudrebino vartų skersinį, o netrukus įvykusioje jo ir vartininko akistatoje nugalėjo pastarasis.

Antrame kėlinyje abi komandos daug pavojingų epizodų nesukūrė. Jeffrey Sarpongo smūgį atrėmė vartininkas, poroje situacijų sėkmingai sužaidė I. Driomovas, ypač tada, kai mačui artėjant į pabaigą sugavo varžovo galva smūgiuotą kamuolį.
„Panevėžio“ sudėtis: Ignas Driomovas, Chrysovalantis Kozoronis, Joshua Akpudje, Rokas Stanulevičius, Mitaras Čukovičius (60 min. Žygimantas Baguška), Wandersonas Melo (60 min. Aironas Trakšelis), Jeffrey Sarpongas (60 min. Eimantas Dzinga), Tautvydas Eliošius (68 min. Darius Jurgelevičius), Ernestas Veliulis, Nasko Milevas, Ulysse Diallo (60 min. Gustas Žederštreimas).
Kitas rungtynes „Panevėžys“ žais kitą šeštadienį, birželio 11 dieną. Kontrolinė akistata su „Riga“ klubu Rygos „Skonto“ stadione prasidės 18 val.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Panevėžys“

2022 Bir 29 13:34

Milžiniškas praradimas „Panevėžiui“ – Europos taurėje turės verstis be Elivelto

2022.06.29 13:16

Jei „Panevėžys“ galėtų praėjusią savaitę ištrinti iš klubo gyvenimo, jis tą ir padarytų. Negana to, kad pirmojo A lygos rato nugalėtojai nusileido „Šiauliams“, jie prarado ir savo dirigentą Elivelto. Rungtynių pabaigoje aikštę palikęs brazilas buvo išvežtas į ligoninę. Nors tiksli diagnozė dar nėra skelbiama, panašu, kad futbolininkui išėjo raktikaulis. Jei šis spėjimas pasitvirtins, futbolininko aikštėje nepamatysime mažiausiai tris mėnesius. Tiesa, jei operacijos neprireiks, Elivelto į rikiuotę turėtų sugrįžti rugpjūčio viduryje. Priminsime, kad „Panevėžys“ UEFA Konferencijų lygos atranką pradeda jau kitą savaitę.
Visą straipsnį galite rasti https://www.sportas.lt/naujiena/458594/ ... e-elivelto

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK „Panevėžys“

2022 Bir 29 13:45

Jei be Elivelto ilgesniam laikui, tai gali ir medaliai nuplaukti....

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: FK „Panevėžys“

2022 Bir 29 13:56

Jei be Elivelto ilgesniam laikui, tai gali ir medaliai nuplaukti....
nu furistai tai tikiu, kad aplenks, bet tiek Sūduva, tiek trakai ar KŽ, patys buksuoja, o čia dar pertrauka apie mėnesį, tai ne tiek daug grajų gal praleis?

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Panevėžys“

2022 Bir 29 13:59

na plius dabar pati ta proga ir pasirašyti kažką naujo...

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK „Panevėžys“

2022 Bir 30 21:37

Sudarytas kontraktas su G. Žederštreimu
https://fk-panevezys.lt/11630-2/

Futbolo klubas „Panevėžys“ pasirašė sutartį su 19-mečiu saugu Gustu Žederštreimu. Jaunojo futbolininko kontraktas galios iki 2023 metų sezono pabaigos.

Po kontrakto pasirašymo panevėžietis pasidžiaugė, kad jo įdėtas darbas buvo pastebėtas.

„Praėjusiais metais pradėjau jausti, kad vis labiau tobulėju ir gale sezono gavau šansą truputį pasirodyti. Jaučiuosi vis geriau, stengiuosi, tobulėju, treniruojuosi ir džiugu, kad šį sezoną gaunu daugiau žaisti. Labai laukiau ir stengiausi tam, kad išgirsčiau tokią naujieną apie kontraktą. Džiaugiausi, kai klubo vadovas man paskambino. Tai mane dar labiau motyvuoja treniruotis, žaisti ir kelti savo meistriškumą“, – fk-panevezys.lt svetainei sakė G. Žederštreimas.

G. Žederštreimas futbolą pradėjo lankyti nuo pirmos klasės pas trenerį Liną Niurką, vėliau pradėjo mokytis Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje, tobulėdamas pas trenerį Darių Žindulį. Saugas trečią sezoną atstovauja „Panevėžiui B“ „Optibet Pirmoje lygoje“ ir trečius metus treniruojasi su pagrindine komanda.

Lietuvos čempionate G. Žederštreimas šiemet yra sužaidęs 3 mačus, 2 dvikovas – šio sezono „Hegelmann LFF taurės“ varžybose ir yra vienas iš „Panevėžio B“ lyderių „Optibet Pirmoje lygoje“.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Panevėžys“

2022 Lie 02 15:53

R. Misiūnas grįžo į gimtojo miesto klubą
https://fk-panevezys.lt/11650-2/

„Panevėžio“ futbolo klubas savo gretas papildė 22 metų saugu Ronaldu Misiūnu, su kuriuo sudarytas kontraktas iki šio sezono pabaigos. Panevėžietis rungtyniaus tiek „Optibet A lygoje“, tiek „Optibet Pirmoje lygoje“.

R. Misiūnas anksčiau ne vienerius metus priklausė „Panevėžiui“ – pastarąsias rungtynes su pagrindinės komandos marškinėliais sužaidė 2018-ųjų spalio mėnesį.

Saugas taip pat rungtyniavo „Pakruojo“, Telšių „Džiugo“ ir FA „Šiauliai“ komandose. Su pastaraisiais dviem klubais atitinkamai 2019 ir 2021 metais panevėžietis nugalėjo „Optibet Pirmoje lygoje“. Šiemet R. Misiūnas FA „Šiauliai“ gretose Lietuvos čempionate žaidė šešiuose mačuose.

„Tai yra jaunas ir dar savo potencialo neišnaudojęs žaidėjas, sieksime jam padėti atsiskleisti. Ronaldas – panevėžietis, paliko gerą įspūdį treneriams, mūsų akademijos auklėtinis, žaidęs ir mūsų klube. Jam tai bus puiki proga įrodyti, ką jis gali Lietuvos čempionato komandoje“, – teigė klubo direktorius Bronius Vaitiekūnas.

Į gimtąjį miestą sugrįžęs saugas sieks padėti „Panevėžio B“ komandai pagerinti savo poziciją bei išsikovoti šansų žaisti „Optibet A lygoje“.

„Per tą laiką įgijau patirties, laimėjau Pirmos lygos titulus, esu šiek tiek brandesnis žaidėjas, nes tada buvau labai jaunas. Manau, kad dabar galėčiau padėti ne tik jaunimo, bet ir pagrindinei komandai.

Tai yra mano gimtojo miesto komanda, kaip sakoma, visur gerai, bet namuose geriausia. Sieksiu kaip įmanoma labiau padėti abiems komandoms, sėkmingai žaisdamas Pirmoje lygoje, tuo pačiu gauti šansų A lygoje“, – fk-panevezys.lt svetainei pasakojo panevėžietis.

R. Misiūnas debiutuoti gali jau artimiausiose Lietuvos čempionato rungtynėse, kurios įvyks šį šeštadienį, liepos 2 dieną. 18-ojo turo dvikova Gargžduose su vietos „Banga“ prasidės nuo 18 val.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK „Panevėžys“

2022 Lie 07 17:25

kam tasai Misiūnas? geriau pusė serbo... :roll:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK „Panevėžys“

2022 Lie 14 11:12

Ilgesnė kelionė nei tikėtasi
https://fk-panevezys.lt/11688-2/

Futbolo klubas „Panevėžys“ šį ketvirtadienį žais atsakomąsias UEFA Konferencijų lygos pirmojo atrankos etapo rungtynes su Orhėjaus „Milsami“ ekipa. Vis dėlto kelionė į Moldovą pateikė ne itin malonių siurprizų.

Antradienį prieš pietus Aukštaitijos sostinės komanda iš Vilniaus turėjo skristi į Stambulą, tos dienos vakare pasiekti Kišiniovą ir trečiadienį varžovo stadione surengti priešrungtyninę treniruotę. Deja, suplanuotas skrydis buvo atšauktas, tad Turkiją „Panevėžys“ kitu skrydžiu iš Vilniaus pasiekė tik po vidurnakčio.

Klubo administracijos pastangomis buvo surasta galimybė trečiadienį surengti treniruotę Stambulo „Kasimpaša“ ekipos treniruočių aikštėje. Būtent iš jos savo mintimis apie artėjantį mačą pasidalino vyr. treneris Valdas Urbonas bei Tautvydas Eliošius.

„Panevėžio“ stratego teigimu, komandai trūks traumą besigydančio Elivelto ir diskvalifikuoto Roko Stanulevičiaus, tačiau tai gali tapti šansu kitiems žaidėjams vykdant iškeltus taktinius nurodymus.

„Planavome atvažiuoti anksčiau, bet atvažiavome dieną vėliau – tie kelionės ypatumai. Aišku, jie nuo mūsų nepriklauso, tad turėtume koncentruotis ir galvoti apie rungtynes, o kelionė liks praeityje. Visada galima ieškoti pasiteisinimų, bet svarbiausia, kad informacijos apie varžovą turime. Svarbiausia – perteikti žaidėjams žinią, kad galime pasiekti kitą etapą.

Turėsime būti labai dėmesingi ir atidūs ginant savo vartus, tas būtų vienas iš esminių faktorių. Noriu, kad priekinės linijos žaidėjai pasiektų įvartį – jis mums gali atnešti pergalingą rezultatą. Labai dėmesingi, atidūs gynybiniai veiksmai ir tranzicijos į ataką būtų raktas į sėkmę.

Jeigu žiūrėtume į komandos gylį ir rotaciją, be Elivelto ir Roko Stanulevičiaus žaisti sudėtinga – ne kartą tą minėjau. Nesame apsaugoti nuo raudonų kortelių ir traumų rungtynių metu. Gaila, jie abu šioje komandoje yra svarbūs žaidėjai, bet netektys taps galimybe kitiems pasirodyti ir pademonstruoti norą bei galėjimą žaisti startinėje vienuolikėje“, – fk-panevezys.lt svetainei pasakojo V. Urbonas.

Pirmame mače žaidęs T. Eliošius pridūrė, jog panevėžiečiai yra pasiruošę įvairiems scenarijams, jeigu „Milsami“ futbolininkai mes didesnes pajėgas į priekį.

„Laukia nelengvos rungtynės, kelionė mums nepadėjo – atšaukė skrydį, tai gerokai apsunkino mūsų kelionę. Šiek tiek išvargome, bet atvykome čia į Stambulą, pasitreniravome, sąlygos geros. Nereikia žiūrėti į šią kelionę kaip į pasiteisinimą.

Matėsi, kad varžovų komanda labai daug deda akcentų į gynybą, žaidžia kontratakomis ir didžiausius pavojus kėlė po standartų, ir ieškos ten galimybių. Reikia žaisti savo žaidimą. Poziciniame žaidime sukūrėme nemažai progų, reikia tą išlaikyti. Puolime turime greitų žaidėjų, jeigu jie eis į atakas, mes gerai kontratakuojame, rasime išeičių.

Pirmose rungtynėse, kai jie buvo susispaudę, buvo sunku rasti kontratakose erdvių, tačiau sukūrėme nemažai progų. Jeigu jie eis į ataką, reikia prisitaikyti ir bet kuriuo atveju būsime pasiruošę“, – teigė daugiausiai rungtynių su „Panevėžio“ marškinėliais sužaidęs futbolininkas.

Atsakomosios rungtynės Orhėjaus mieste įvyks liepos 14 dieną, ketvirtadienį. Dvikovos pradžia – 19 val.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK „Panevėžys“

2022 Lie 14 11:12

Beje, Panevėžys atnaujino savo puslapį.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Panevėžys“

2022 Lie 14 11:58

kam tasai Misiūnas? geriau pusė serbo... :roll:
Tretjakas sakė, kad Misiūnas labiau paimtas į pagalbą B komandai

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Panevėžys“

2022 Lie 14 12:08

Beje, Panevėžys atnaujino savo puslapį.
paprastai ir tvarkingai atrodo, normaliai vartosi tiek kompo monitoriuje, tiek smartfone. Ir svarbiausia - greitai sukasi :) Pamenu Sūduvos tinklapis buvo lėtas, bet berods pernai sutvarkė.

Tik nuorodas į klubo FB, instagramą bei YT kanalą galėjo ir tinklapio paviršiuje įdėti, dabar tenka lįsti į kontaktus, kad surastum.

Na ir jeigu dar pagrindinę info apie klubą anglų kalba padubliuotų, būtų išvis gerai.

Grįžti į