Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK "Panevėžys"

2017 Lie 18 12:06

Savėnas savo karjeros pike jau turėjo degradacijos požymių. Markevičiaus, kad iq minusinis irgi senai girdėjęs.

GS3

2017 Lie 18 12:25

Savėnas savo karjeros pike jau turėjo degradacijos požymių. Markevičiaus, kad iq minusinis irgi senai girdėjęs.
Neabejoju, cia tik vienas paviesintas epizodas is daugelio, kas vyksta Lietuvos futbolo klubuose, ypac pirmoje lygoje ir zemiau. Juolab, kad ir tokio lygio sportininku IQ bendraja prasme yra tikrai neaukstas. O ir klubuose, kur dazniausiai zadzia "sava chebra" ir nera organizacinio profesionalumo, patraukti cigarete irgi neturetu buti labai nenormalu.

Makenzis

2017 Lie 18 12:33

Panevėžietis 2017-07-17 23:23:18

Taip taip... Kad komanda be ateities pamatėme sezono pradžioje. Liubšio atleidimas viską tik paaiškino. Stebėdamas rungtynes galvodavau kad Markelevičius ir Savėnas malačiai, stengiasi dėl savo miesto, bet kartą sėdėjau Cido arenoje šalia Markelevičius per Lietkabelio rungtynes. Pasirodė visu gražumu - pliumpė alų, keikėsi, varžovus juodukus vadino beždžionėmis ir t.t. Savėnas tada neišsišoko. Nieko, laukiame naujos pradžios.
- Vietiniai laukia ir tikisi. Patys naiviausi labai norėtų, kad A lygą iki 16 komandų praplėstų, tada į ją net panevėžiokai įšoktų. O geriausi komentarai, kai vyksta rungtynės ir prisiekę futbolo mylėtojai rašo, kad labiau patinka rankinis ir kaip tik susirado kažkokią rankinio transliaciją. Ir futbolas tada nueina į antrą planą.

Makenzis

2017 Lie 18 12:37

O ir klubuose, kur dazniausiai zadzia "sava chebra" ir nera organizacinio profesionalumo, patraukti cigarete irgi neturetu buti labai nenormalu.
Pernai buvau II lygos varžybose. Jose žiūrovų tarpe buvo ir vieno Pirmos lygos klubo atstovai. Komandos kapitonas traukė nervingai cigaretę po cigaretės, o kitas nuobodžiaudamas žiūrėjo rungtynes. Man į mobilų draugas parašė rezą iš kitų rungtynių, paskiau šalia esančiam, o kapitonas po to lyg patyręs lažybininkas išvartė taip, anaip, turėtų baigtis šitaip. :roll:

Makenzis

2017 Lie 18 13:13

Kai tokia foto, tai Boss atrodo lyg lušnynų gyventojas.
Paskutinį kartą redagavo 1 Makenzis. Iš viso redaguota 2017 kartus.

Rokiz
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Lie 18 13:14

Vien i snukelius paziurejus Saveno ir Markeviciaus, beveik ir aisku viskas. Degradai konkretus. As noreciau, kad jie apskritai butu atskirti nuo zodzio sportas ar sportininkai. Po velniu, kaip galima pritraukti i sporta kazkokiu remeju, investiciju, ziurovu, susidomejimo, elementarios pagarbos, kai turim tokius pavyzdzius. Jei bent dslis tiesos yra, as uz amzina dviskvalifikacija tokiu veikeju.

GS3

2017 Lie 18 13:20

O ir klubuose, kur dazniausiai zadzia "sava chebra" ir nera organizacinio profesionalumo, patraukti cigarete irgi neturetu buti labai nenormalu.
Pernai buvau II lygos varžybose. Jose žiūrovų tarpe buvo ir vieno Pirmos lygos klubo atstovai. Komandos kapitonas traukė nervingai cigaretę po cigaretės, o kitas nuobodžiaudamas žiūrėjo rungtynes. Man į mobilų draugas parašė rezą iš kitų rungtynių, paskiau šalia esančiam, o kapitonas po to lyg patyręs lažybininkas išvartė taip, anaip, turėtų baigtis šitaip. :roll:
Butent, ir tokiu yra nemaza dalis. Nekalbu apie pijokaujancius, kuriu turbut ir dauguma :D Jei A lygos zaidejai gal taip elgtis truputi prisbijo ir tai daro ten, kur niekas, isskyrus ju draugelius nemato, tai I lyga, kur zaidejai gauna chaltura i rungtynes ir cia labiau gyvenimo budas - kodel reikia varzytis?... :)

Tik kad zmones tokie, kad va, straipsnyje uzkliuvo du vardai, Savenas ir Markevicius, ir jau cia blogio etalonas. Neabejoju, kad beveik visi is vyresniu komandos zaideju daugiau ar maziau panasus ir nereikia nieko slepti. Tiesiog jei dar tokiu lygiu pazaidzia futbola, todel ir yra ten, kur yra.

Rokiz

2017 Lie 18 14:02

Paskutinis komentaras puikiai iliustruoja, kodel Lietuvos futbolas siknoj,kaip ir beveik visas sportas

Makenzis

2017 Lie 18 14:15

Tiesiog jei dar tokiu lygiu pazaidzia futbola, todel ir yra ten, kur yra.
Lygis neaukštas Pirmos lygos. Ateina mėgėjai visiški iš antros lygos ir ne ką prasčiau sužaidžia. :) Ar net geriau.

Anbo

2017 Lie 19 16:20

Tyrimas atskleis, kas teisus, o kas ne, tačiau futbolas.lt surinkti faktai rodo, kad M.Savėnui lengva nebus. Savo pavardžių nenorėję minėti tuomet rūbinėje buvę įvykio liudininkai patvirtino, kad konfliktas tarp Ch.Atsinos ir M.Savėno buvo.

Maža to, su portalu susisiekė ir mums pažįstamas skaitytojas iš Aukštaitijos sostinės. “Aš juos žinau – jie dabar viską neigs, žaidėjams lieps tylėti ir bandys išsisukti. Geriau tegul pasako, kodėl pas juos neliko nei vieno 1998 metų gimimo Elitinės lygos čempionų komandos žaidėjo? Visi iki vieno pabėgo. Visi, ant kurių buvo statoma visa “Panevėžio” piramidė dabar karjeras tęsia nebe Panevėžyje. Legionieriai irgi nenori grįžti. Tai yra faktas. Kaip ir M.Savėno konfliktas su Ch.Atsina. Per daug žmonių tai matė”, - teigė anoniminiu norėjęs išlikti panevėžietis. Jo teigimu, per šį perėjimų langą "Panevėžyje" jau neliko 6 žaidėjų. Dar vienas dalyvauja peržiūroje Italijoje, o garsiojo Alexo Songo brolis - Rigobertas Songas yra geras Ch.Atsinos draugas. Pastarasis taip pat dvejoja dėl galimybės sugrįžti.

Su mumis darsyk susisiekė ir pats Ch.Atsina:

"Kai mes žaidėme prieš „Palangą“ tą dieną negalavau, turėjau problemų dėl gripo ir gerklės skausmo. Po rungtynių Tadas Markevičius užsirūkė duše. Aš jo paklausiau, kodėl jis taip elgiasi, nes mano viena ligos priežasčių gali būti dūmų poveikis. Jis labai supyko, o M.Savėnas užstojo savo draugą. Tai nebuvo pirmas kartas, kai M.Savėnas mane vadino nigeriu ar juodašikniu. Nuolatinė neapykanta, rasistiniai žodžiai ir kasdienis varymas lauk “Go home“, mano atžvilgiu buvo tarsi šios komandos skanduotė. Prieš “Šilutę” žaidžiau ne savo pozicijoje ir joje nepateisinau vilčių. Prie manęs pradėjo kabinėtis dar aikštėje (tai turėtų būti nufilmuota). Supratau, kad bijau likti komandoje, bijau likti Lietuvoje, bijau fizinio susidorojimo. Kur kreiptis, kai niekas nekreipia dėmesio. Treneriui Mantui Savėnui suteikiama visiška veikimo laisvė. Pertraukos metu jis stebint kitiems komandos žaidėjams paėmė man už kaklo, prirėmė prie sienos ir tyčiodamasis pasakė: „fuckin niger, you more don’t play for this team“. Nuo tolimesnių veiksmų jį sulaikė treneris Albertas Klimavičius. Aš nesuprantu, kas vyksta Panevėžio „Panevėžio“ klube. Juk ne aš pats pasisiūliau žaisti čia. Mane pakvietė šio klubo žmonės, o dabar tyčiojasi. Žaidžiau Italijoje, Ispanijoje, Vokietijoje ir Suomijoje, bet su tokiais dalykais nesusidūriau niekur. Nei vienam neužkliuvo, kad esu negras iš Ganos... Netylėsiu ir neleisiu, kad mane žemintų normalios moralės neturintys žmonės. Teiksiu ieškinį Lietuvos teismams, kad kaltieji būtų nubausti. Kreipsiuosi į Strasbūrą, nes tokio pasityčiojimo nenusipelniau. Maža to, manęs net neatsiprašė.

Su pagarba, Charles Atsina
"

Visą straipsnį galite rasti http://www.futbolas.lt/naujiena/401449/ ... tus-i-uefa" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 2 Anbo. Iš viso redaguota 2017 kartus.

Makenzis

2017 Lie 19 17:03

Garsina Panevėžio miesto vardą rūbinėse Boss. :roll:

Behemoth'c

2017 Lie 19 17:35

Garsina Panevėžio miesto vardą rūbinėse Boss. :roll:
pagarsins manau ;) ir kaip reikalas :x ka tik per visa svieta krepsinio klubo prezidentas aidejo.. o dabar futbolo klubo treneris eilej laukia. :o kas per salis :shock: o zinant fifu ir uefu poziuri i rasizmus..
nu savenas turejo galimybe tapt rimtu futbolininku.. bet nepasinaudojo.. o treneriu taip ar taip nebutu tapes :!: bet pagaliau isgarses 8-)

Makenzis

2017 Lie 19 17:50

Iš mes klubą iš Pirmos lygos. Antroje galės žaisti. Tai, kad dydžei gerbems treneris neturi rimtos licencijos. O gal iš viso jokios, kaip jis kažką treniruoti dar gali? :roll:

Xenon

2017 Lie 19 20:44

Iš mes klubą iš Pirmos lygos. Antroje galės žaisti. Tai, kad dydžei gerbems treneris neturi rimtos licencijos. O gal iš viso jokios, kaip jis kažką treniruoti dar gali? :roll:
Tai oficialiai ten net ne Bosas, o Albertas Klimavičius kažkoks treneris skaitos :D

Makenzis

2017 Lie 20 10:21

Pirmalyga.lt rašo, kad Virgis http://pirmalyga.lt/komanda/Panevezys/9" onclick="window.open(this.href);return false;

Albertas su kilmės dokumentais, o Bosas iš lušnynų ir be popieriukų. Aiškutis dėl to. :roll: Tegul nerašo tada, kad treneris Bosas, nes jis niekas. :roll:

Grįžti į