CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Sau 29 13:48

„Gintra-Universitetas“ spaudžiant šaltukui sutriuškino „Žalgirio“ futbolininkes
http://etaplius.lt/gintra-universitetas ... olininkes/" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-01-25 10:13

Sausio 24 dieną “Gintros-Universiteto” merginoms teko atlaikyti ne menką išbandymą. Spaudžiant šaltukui Vilniuje Lietuvos futbolo federacijos stadione vyko Lietuvos moterų uždarų patalpų pirmenybių, skirtų Vasario 16 -ajai paminėti antrasis turas.

Nepaisant nepalankių oro sąlygų Lietuvos čempionės užtikrintai 5:0 (3:0) sutriuškino vietos MFA “Žalgirio” futbolininkes.

„Gintra-Universitetas“: E. Žalytė – 2, S. Vanagaitė – 1, A. Mikutaitė – 1, S. Veličkaitė – 1.

Komentuodamas susitikimą vyriausiasis komandos treneris Rimantas Viktoravičius juokavo, kad šįkart uždaros pirmenybės virto atviromis, bet pasidžiaugė, kad auklėtinėms pavyko atlaikyti šią užduotį ir iškovoti pergalę.

„Žaidėjoms buvo nelengva. Ne tik todėl, kad lauke buvo šalta. Sąlygos dar labiau pablogėjo antrajame kėlinyje, kai ėmė snigti ir aikštėje pasidarė labai slidu. Tradiciškai nesugebėjome realizuoti daug susikurtų progų. Vis tik auklėtinės aikštėje kovojo, stengėsi, o svarbiausia, kad pavyko išvengti traumų“, – apibendrino treneris.

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Vas 08 14:26

Vakar Kauno Nacionalinės futbolo akademijos manieže "Gintros-Universiteto" klubas 5:2 įveikė iki tol be pralaimėjimų žygiavusią Kauno "LSU-Žaros" komandą ir tapo vienvaldžiu uždarų patalpų pirmenybių lyderiu!
Lyderių dvikovoje – užtikrinta “Gintros-Universiteto” pergalė
Vilius Dambrauskas http://www.fkgintra.lt/2016/02/06/lyder ... o-pergale/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vasario 6 dieną Kauno Nacionalinės futbolo akademijos manieže įvyko Lietuvos moterų uždarų patalpų pirmenybių, skirtų vasario 16 -ajai paminėti, lyderių akistata. Dvi pergales savo sąskaitoje turėjusioms Šiaulių “Gintros-Universiteto” futbolininkėms iššūkį metė vietos Kauno “LSU-Žaros” žaidėjos, kurios iki šių rungtynių taip pat nebuvo patyrusios pralaimėjimo kartėlio.

Lietuvos čempionės po užtikrintai sužaisto pirmojo kėlinio 5:2 (4:1) įveikė kaunietes ir tapo vienvaldėmis čempionato lyderėmis.

Rimanto Viktoravičiaus auklėtinės jau nuo pat rungtynių pradžios demonstravo, kad į Kauną atvyko rimtai nusiteikusios. Po dviejų tikslių Rasos Imanalijevos smūgių ir Karolinos Ragauskaitės realizuoto vienuolikos metrų baudinio šiaulietės išsiveržė į priekį 3:0. Čia pat ketvirtą įvartį į varžovių vartus pridėjo ir Dovilė Gailevičiūtė. Vis tik iki pirmo kėlinio pabaigos “sausų” vartų šiaulietėms išsaugoti nepavyko. “LSU-Žaros” futbolininkės surengė išpuolį pasibaigusį tiksliu smūgiu į Indrės Venskevičiūtės ginamus vartus – 4:1.

Antrąjį kėlinį aktyviau pradėjo aikštės šeimininkės, kurios pelnė dar vieną įvartį ir dar labiau sumažino “Gintros-Universiteto” persvarą – 4:2. Intrigai grįžus į šias rungtynes ją panaikinti galėjo dvi puikias galimybes turėjusi D.Gailevičiūtė, tačiau abu jos smūgiai praskriejo virš vartų. Vis tik galutinį tašką šiose rungtynėse padėjo Tatjana Veržbickaja, kuri galingu smūgiu pramušė dėl patirtos traumos pagrindinę komandos vartininkę pakeitusios Kamilės Vaičiulaityės ginamus vartus – 5:2

Po rungtynių vyriausiasis komandos treneris R.Viktoravičiaus pasidžiaugė, kad auklėtinės atvyko rimtai nusiteikusios ir jau nuo pirmų mačo akimirkų kontroliavo situaciją aikštėje bei pasinaudojo susikurtomis progomis. Treneris neliko patenkintas atkarpa, kai jo treniruojama komanda įgijusi apčiuopiamą persvarą atsipalaidavo ir leido varžovėms sugrąžinti intrigą. Vis tik specialistas pasveikino žaidėjas su iškovota pergale ir pagyrė už nusiteikimą rungtynėms.

“Gintra-Universitetas”: R.Imanalijeva – 2, K.Ragauskaitė – 1, D.Gailevičiūtė – 1, T.Veržbickaja – 1

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Vas 17 14:34

"Gintra-Universitetas" užsitikrino čempionių vardus Lietuvos moterų uždarų patalpų pirmenybėse! Pergalė priešpaskutiniame ture pasiekta išties nepadoriu skirtumu.
Šiaulietės užsitikrino uždarų patalpų pirmenybių čempionių titulą
http://www.fkgintra.lt/2016/02/16/lietu ... -skirtumu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vasario 16 -ąją Kauno Nacionalinės futbolo akademijos manieže buvo sužaistas priešpaskutinis Lietuvos moterų futbolo uždarų patalpų pirmenybių, skirtų Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti, turas. Šiaulių “Gintros-Universiteto” komandos kelyje šįsyk pasipainiojo Lietuvos U-15 merginų ekipa, kurią šiaulietės nugalėjo nepadoriu skirtumu – 27:0 (16:0).

Tiesa, Lietuvos U-15 merginų rinktinei buvo sunku mesti rimtesnį iššūkį, kadangi dėl ligos komandai negalėjo padėti keletas futbolininkių.

“Gintrai-Universitetui” įvarčius šiose rungtynėse pelnė: T.Kozyrenko – 8, S.Vanagaitė – 7, S.Veličkaitė – 5, R.Imanalijeva ir D.Gailevičiūtė po 2, K.Zabolotnaja, T.Veržbickaja ir I.Venskevičiūtė po 1.

Šiaulietės po šios pergalės užsitikrino čempionių vardą. Paskutiniame ture “Gintra-Universitetas” dar išmėgins jėgas su Gargždų “Bangos” žaidėjomis.

Rockwellas
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2014 Rgs 08 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Bir 21 17:46

Gintra-Universitetas 10 : 0 LSU Žara
Lff stadionas, 2016-06-19 16:00

Įvarčiai:

2' Tetyana Kozyrenko

14' Rasa Imanalijeva

16' Zenatha Goeiemen Coleman

22' Tetyana Kozyrenko

32' Simona Veličkaitė

40' Tetyana Kozyrenko

41' Sonata Vanagaitė

62' Zenatha Goeiemen Coleman

81' Rasa Imanalijeva

82' Karolina Zabolotnaja

Video: http://futbolo.tv/live/gintra-universitetas-lsu-zara-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Rockwellas
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2014 Rgs 08 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Bir 21 17:47

2016 m. moterų futbolo taurės finalas: „Gintra-Universitetas“ - „LSU-Žara" santrauka
http://futbolo.tv/video/2016-m-moteru-f ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

Rockwellas
Pranešimai: 27
Užsiregistravo: 2014 Rgs 08 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Bir 21 17:47

V. Neverdauskaitė: „Pavyko puiki futbolo šventė“
http://futbolo.tv/video/v-neverdauskait ... olo-svente" onclick="window.open(this.href);return false;

Respublik
Pranešimai: 8677
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Bir 28 11:07

Lietuvos čempionės sužinojo varžoves Čempionų lygos atrankoje
http://www.sportas.lt/naujiena/208061/l ... -atrankoje" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Lie 05 11:40

Karščiausios naujienos ir interviu su naujoke J.Milinkovič bei sugrįžusia L.Chapeh-Yimga. Pasiengimo ciklas prasidėjo!
http://www.fkgintra.lt/2016/07/04/gintr ... -interviu/" onclick="window.open(this.href);return false;

“Gintra-Universitetas” pasirengimo ciklą pradėjo su lauktu pastiprinimu (interviu)

Šiaulių “Gintros-Universiteto” komandoje – nauji veidai. Į pirmąją treniruotę pirmadienį susirinkusi komanda pasirengimą UEFA moterų Čempionių lygos atrankos turnyrui pradėjo su naujuoju vartininkų treneriu iš Kroatijos Bosko Lučičiumi bei vos ryte atvykusia krašto gynėja iš Serbijos Jovana Milinkovič.

Prie Lietuvos čempionių taip pat prisijungė iš Šveicarijos grįžusi Laetitia Chapeh-Yimga, kuri pagal nuomos sutartį buvo skolinama vienam šios šalies klubų.

Pirmąją bendrą vakarinę treniruotę vedė fizinio parengimo treneris Ričardas Podolskis. Kaip teigė specialistas, artimiausioje pasirengimo stadijoje svarbiausia bus “įkrauti” baterijas. Būtent šiuo tikslu ateinančią savaitę klubas vyks į stovyklą Ruojoje (Latvija), kur plušės visas septynias dienas.

Vos pasibaigus treniruotei naujokė J.Milinkovič bei į komandą sugrįžusi L.Chapeh-Yimga nuskubėjo į rūbinę, tačiau po kelių minučių su šypsenomis veiduose sugrįžo, prisiminusios maždaug prieš valandą duotą pažadą trumpai pasikalbėti.

20 -ies metų “Gintros-Universiteto” klubo legionierė iš Serbijos J.Milinkovič į komandą buvo pakviesta sustiprinti gynybos grandį. Paprašyta plačiau papasakoti apie save, futbolininkės karjerą, buvusią komandą bei pirmuosius įspūdžius šviesiaplaukė mergina suskubo paminėti savo amžių, o iškart po to tik kukliai nusišypsojo duodama užuominą, kad pakartočiau pirmąjį klausimą.

“Esu Jovana Milinkovič, gimiau ir užaugau Serbijoje. Geriausiai jaučiuosi žaisdama kairiojo gynėjo arba kairiojo saugo pozicijose. Per savo karjerą esu rungtyniavusi Serbijoje, Kroatijoje bei Slovėnijoje. Pastarojoje šalyje praleidau praėjusį sezoną, kur atstovavau “Maribor” klubą. Dabar tikiuosi kuo greičiau įsilieti į naująją komandą ir padėti jai siekti užsibrėžtų tikslų”, – baigdama trumpą prisistatymą sakė gynėja.

“Atvykau čia tik šiandien – kol kas dar labai sunku vertinti aplinką kurioje atsidūriau, nes visų pirma esu susikoncentravusi į tiesiogines savo užduotis. Turiu kuo greičiau pažinti komandos drauges, trenerius, apsiprasti ir pademonstruoti ką galiu geriausia. Neabejoju, kad laukia sunkus pasirengimo etapas, tačiau tą jau esu patyrusi ir esu tam pasiruošusi”, – ryžtingai kalbėjo naujokė.

Paklausta kas lėmė jos apsisprendimą persikelti į “Gintros-Universiteto” komandą J.Milinkovič nedvejodama teigė, jog pagrindinėmis priežastimis galima įvardinti dalyvavimą UEFA moterų Čempionių lygos atrankos varžybose bei naujus, dar nepatirtus iššūkius.

“Pasiūlymas buvo patrauklus – “Gintra-Universitetas” rungtyniauja UEFA atrankoje, o taip pat turi stabilaus, patikimo klubo vardą. Kiek teko domėtis, komanda yra daugkartinė Lietuvos čempionė ir pasižymi profesionaliu požiūriu. Prieš atvykdama stebėjau keletą naujosios ekipos rungtynių vaizdo įrašų internete, tačiau iš jų daug ką pasakyti sudėtinga. Manau, kad viską labiau suprasiu jau būdama komandos dalimi. Taip pat gyvenime stengiuosi priimti naujus iššūkius – o kelionė į šį kraštą man yra tarsi naujas karjeros lapas”, – užleisdama vietą arčiau manęs naujajai komandos draugei L.Chapeh-Yimgai sakė J.Milinkovič.

Tuo tarpu L.Chapeh-Yimga į Šiaulius grįžta antrąjį kartą. Tiesa, jeigu skaičiuotumėme pirmąjį gynėjos atvykimą į Šiaulius, tai būtų jau trečiasis sykis, kuomet žaidėja prisijungia prie UEFA atrankos turnyrui besiruošiančios Saulės miesto ekipos.

“Smagu ir vėl tave matyti, ką sugalvojai paklausti šįkart”, – ironiškai šypsodamasi paklausė Pusiaujo Gvinėjos atstovė.

“Šį sykį tavęs jau nieko nebeklausiu, tiesiog įdėmiai klausysiuosi”, – atsakiau linksmai nusiteikusiai pašnekovei.

Čia pat vidurio gynėjo pozicijoje rungtyniaujanti afrikietė rimtai pagalvojusi suraukė kaktą ir pradėjo pasakoti apie nelengvą karjeros etapą, kuris kiek mažiau nei prieš pusmetį užklupo Šveicarijoje.

“Maždaug prieš penkis mėnesius vieno iš Šveicarijos pirmenybių mačo metu patyriau sunkią ir skausmingą traumą – plyšo kryžminiai kelio raiščiai. Tai buvo paskutinės oficialios rungtynės, kuriose žaidžiau. Iš pradžių reabilitacija buvo sunki psichologiškai – ilgą laiką turėjau praleisti be jokio fizinio aktyvumo, o tai mane tiesiog varė į neviltį. Šį etapą šiaip ne taip iškenčiau, o vėliau prasidėjo sudėtingas atsistatymo periodas. Vis tik džiaugiuosi, kad viskas pavyko sklandžiai ir dabar jau galiu treniruotis bei rungtyniauti 100 procentų”, – neslėpdama optimizmo sakė Laetitia.

Kalbėdama apie artimiausius “Gintros-Universiteto” komandos tikslus UEFA moterų Čempionių lygoje žaidėja šiltai prisiminė ir nuostabų 2014 -ųjų sezoną. Tuomet, kartu su Vestina Neverdauskaite gynybos liniją “cementavusi” L.Chapeh-Yimga varė į neviltį varžovių puolėjas.

“Patį pirmąjį sezoną, kuomet atvykau į “Gintros-Universiteto” komandą sužaidėme labai sėkmingai ir net perrašėme klubo istoriją – patekome tarp 16 -os pajėgiausių Europos klubų. Pamenu, kad tuomet mums buvo skiriamas didelis žmonių bei žiniasklaidos dėmesys, o mums teliko juo mėgautis. Vis tik pernai pakartoti kažko panašaus nepavyko, nors negaliu sakyti, kad komanda buvo silpnesnė. Tiesiog, manau, kad sporte dažnai rezultatą nulemia tam tikros detalės, o sėkmę reikia užsitarnauti. Grįžusi pastebėjau ne mažai naujų veidų – pasikeitė didžioji dalis legionierių, komanda pasipildė ir perspektyviomis vietinėmis žaidėjomis. Taip pat nudžiugau pamačiusi naująjį vartininkų trenerį B.Lučičių, kurį pažįstu iš laikų kuomet žaidžiau Lenkijoje. Mes puikiai sutardavome, todėl smagu, kad karjera mus vėl suvedė į vieną komandą”, – sakė L.Chapeh-Yimga.

“Gintros-Universiteto” komanda šią savaitę treniruosis Šiauliuose, o liepos 11 – 17 dienomis vyks į stovyklą Ruojoje.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Lie 20 15:43

Šiauliuose antrus metus iš eilės vyks tarptautinis moterų futbolo klubų turnyras „Amber Cup“
http://www.fkgintra.lt/2016/07/18/siaul ... amber-cup/" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Lie 25 12:43

FC "Gintra-Universitetas"
Liepos 21 d., 14:06 ·
Prieš rytoj startuosiantį "Amber Cup" turnyrą Šiaulių "Gintros-Universiteto" komanda sužaidė kontrolinį mačą su Lenkijos klubu - Lenčnos "Gornik".
Lygių varžovų dvikovoje nei viena komanda neįrodė savo pranašumo ir susitikimas baigėsi taikiai - 2:2.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Lie 25 12:45

“Amber Cup” turnyro starte “Gintra-Universitetas” sutriuškino Latvijos čempiones
http://www.fkgintra.lt/2016/07/22/amber ... cempiones/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vilius Dambrauskas

Liepos 22 dieną Šiaulių miesto savivaldybės stadione buvo sužaistos pirmosios tarptautinio moterų futbolo klubų turnyro “Amber Cup” rungtynės. Jose čempionių titulą ginančios Šiaulių “Gintros-Universiteto” futbolininkės be didesnio vargo 4:1 (2:0) sutriuškino Latvijos čempionių Rygos futbolo mokyklos komandą.

Įvarčiai:

“Gintra-Universitetas”: S.Vanagaitė – 2, T.Kozyrenko ir Z.Coleman po 1.

“Rygos futbolo mokykla”: E.Sprundule – 1.

Susitikimas prasidėjo tam tikra tarpusavio komandų žvalgyba. Pirmąsias dešimt minučių ekipos žaidė atsargiai, nors “Gintros-Universiteto” žaidėjos kamuolį kontroliavo ilgiau. Vis tik vėliau ėmė ryškėti akivaizdus aikštės šeimininkių pranašumas, o teritorinę persvarą dar pirmoje kėlinio dalyje įvarčiu pavertė Sonata Vanagaitė. Po praleisto įvarčio Rygos futbolo mokyklos komandos taktika nepasikeitė – latvės ir toliau stengėsi žaisti gynybinį kontratakomis paremtą futbolą. Gynyboje užtikrintai žaidusios Rimanto Viktoravičiaus auklėtinės ardė visas varžovių atakas, o po vieno iš tikslių kombinacinių išpuolių, kuriame dalyvavo ir juvelyrinį perdavimą atliko Ana Alekperova antrą įvartį į latvių vartus pasiuntė Zenatha Coleman.

Antrajame kėlinyje situacija aikštėje iš esmės nesikeitė – kamuolį ir toliau didžiąją rungtynių dalį kontroliavo Lietuvos čempionės, o Rygos komandos futbolininkės stengėsi griauti atakas bei kontratakuoti. “Gintros-Universiteto” žaidėjos stadione susirinkusiems aistruoliams padovanojo dar du įvarčius, o Latvijos ekipa į tai atsakė vienu tiksliu smūgiu, kilus sumaiščiai baudos aikštelėje, pačioje susitikimo pabaigoje. Finalinis rungtynių arbitrės švilpukas užfiksavo šiauliečių pergalę 4:1.

Mintimis apie rungtynių eigą pasidalijo vyr. komandos treneris Rimantas Viktoravičius bei du įvarčius šiame mače pelniusi puolėja S.Vanagaitė. Komentarai naujienos apačioje ir Video galerijoje.

Rytoj Šiaulių miesto savivaldybės stadione savo pirmąsias rungtynes turnyre sužais ir Lenčnos “GKS Gornik” komanda iš Lenkijos. Ekipa 16 val. jėgas išmėgins su Rygos futbolo mokyklos auklėtinėmis.

Tuo tarpu sekmadienį Šiaulių “Gintros-Universiteto” komanda dėl “Amber Cup” turnyro trofėjaus 12 val. kausis su “GKS Gornik” vienuolike.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Lie 25 12:48

FC "Gintra-Universitetas"
Liepos 23 d., 18:40 ·
"GKS Gornik" klubas pademonstravo savo jėgą įveikdamas latves 5:0. Tai reiškia, kad rytoj 12 val. lauksime jūsų visų Šiaulių miesto savivaldybės stadione!
"Gintros-Universiteto" merginoms reikia jūsų palaikymo lemiamoje kovoje dėl trofėjaus! Mus tenkins tik pergalė!
Plačiau skaitykite: http://www.fkgintra.lt/2016/07/23/sekma ... trofejaus/" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Lie 25 12:49

Permainingoje kovoje Lietuvos čempionės turėjo pripažinti lenkių pranašumą
http://www.fkgintra.lt/2016/07/24/perma ... pranasuma/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vilius DambrauskasBe

“Amber Cup 2016” paskutinės turnyro rungtynės neabejotinai buvo vertos finalo. Dramatiškoje ir permainingoje kovoje čempionių titulą gynusios Šiaulių “Gintros-Universiteto” futbolininkės paskutinėmis rungtynių akimirkomis paleido pergalę iš savo rankų ir rezultatyviame mače 3:4 (1:1) nusileido Lenčnos “GKS Gornik” komandai iš Lenkijos, kuri triumfavo turnyre.

Primename, kad abi komandos iki šių rungtynių buvo iškovojusios po pergalę, todėl būtent šiame susitikime sprendėsi “Amber Cup 2016” turnyro nugalėtojas.

Įvarčiai:

“Gintra-Universitetas”: S.Vanagaitė, L.Vaitukaitytė ir T.Kozyrenko po 1.

“GKS Gornik”: A.Sznurowska – 2, K.Parczewska ir I.Karpinoka po 1.

Pirmosiomis rungtynių akimirkomis pavojingesnius epizodus prie aikštės šeimininkių vartų kūrė viešnios iš Lenkijos. Nors varžovės vos per 20 minučių kėlė penkis kampinius, gynyboje patikimai rungtyniavusios šiaulietės kontroliavo situaciją ir itin pavojingų momentų lenkėms sukurti neleido. Pirmojo kėlinio antroje pusėje po kelių iš eilės tikslių perdavimų į smūgio pozicija buvo išvesta Sonata Vanagaitė, kurios ataką atrėmė varžovių vartininkė, tačiau pirmoji prie kamuolio suskubusi Liucija Vaitukaitytė pelnė pirmąjį įvartį šiose rungtynėse. Deja, paskutinėmis pirmo kėlinio akimirkomis gynyboje neatidžiai sužaidusios Rimanto Viktoravičiaus auklėtinės paleido “GKS Gornik” puolėją Anna Sznurowska, kuri pasiuntė kamuolį į tinklą – 1:1.

Iškart po pertraukos “Gintros-Universiteto” žaidėjos į aikštę išėjo agresyviai nusiteikusios, o kibi gynyba kaip mat davė vaisių. Abejose rezultatyviose atakose nuostabiai sužaidusi Zenatha Coleman pasinaudojo varžovių klaidomis, atliko juvelyrinius perdavimus, o vartininkę po sykį nuginklavo Tatjana Kozyrenko ir S.Vanagaitė – 3:1. Kai jau atrodė, jog Lietuvos čempionėms beliko ramiai sužaisti likusią rungtynių atkarpą lenkės ėmė kapstytis iš sudėtingos situacijos. Prabėgus keletai minučių po praleisto trečio įvarčio “GKS Gornik” sušvelnino atsilikimą, o dar po kelių minučių po sėkmingai išpildytos standartinės padėties smūgiu galva išlygino rezultatą – 3:3. Lygiosios jau nebetenkino “Gintros-Universiteto” komandos, nes pagal turnyro reglamentą lygiųjų atveju būtų buvęs skaičiuojamas bendras įmuštų – praleistų įvarčių santykis, kuris buvo palankesnis Lenkijos ekipai. Siekdamos paskutinėmis minutėmis išplėšti iš rankų sprūstančią pergalę šiaulietės prarado kamuolį varžovių aikštės pusėje, o žaibišką kontrataką surengusios “GKS Gornik” žaidėjos padėjo paskutinį tašką šiose rungtynėse – 3:4.

Vyr. trenerio Rimanto Viktoravičiaus ir geriausios komandos žaidėjos šiame turnyre pripažintos L.Vaitukaitytės video komentarai naujienos apačioje bei Galerija -> Video galerija skiltyje.

Jau rytoj “Gintros-Universiteto” komanda išvyksta į dar vieną pasirengimo stovyklą Ukmergėje.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Rgp 11 13:33

Peržiūroje dalyvavusi Ana Jelenčič lieka komandoje.
“Gintros-Universiteto” klubą oficialiai papildė kroatė A.Jelenčič
http://www.fkgintra.lt/2016/08/10/gintr ... -jelencic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vilius Dambrauskas

Už dviejų savaičių UEFA moterų Čempionių lygos atrankos turnyre kovas pradėsianti Šiaulių “Gintros-Universiteto” komanda galutinai surikiavo gretas.

Kurį laiką klubo peržiūroje dalyvavusi Kroatijos rinktinės gynėja Ana Jelenčič paliko teigiamą įspūdį komandos treneriams, todėl buvo nuspręsta žaidėją pasilikti iki Čempionių lygos varžybų pabaigos.

Kroatė į Šiaulius atvyko liepos pabaigoje ir jau dalyvavo “Amber Cup 2016” turnyre.

Pastarąjį sezoną A.Jelenčič rungtyniavo Lenkijos aukščiausioje lygoje, kur vilkėjo Liubino “KGHM Zaglebie” ekipos marškinėlius.

22 -ejų metų kairiakojė futbolininkė nuo 2007 -ųjų metų žaidė įvairiuose Kroatijos aukščiausios lygos klubuose – Zagrebo “Dinamo”, Zagrebo “ŽNK Agram”, Virboveco ŽNK, o 2014 -ais pradėjo legionierės karjerą Vokietijoje, kur atstovavo Klopenburgo BVC ekipą.

A.Jelenčič yra atstovavusi įvairių amžiaus grupių Kroatijos rinktines, o šiuo metu yra nacionalinės moterų futbolo rinktinės narė.

“Netikėtai sulaukusi “Gintros-Universiteto” kvietimo ilgai nedvejojau ir nutariau pasinaudoti atsiradusia galimybe. Buvusi mano komanda susidūrė su rimtomis finansinėmis problemomis, todėl staiga likau be klubo ir jau buvau susirūpinusi, kad šią vasarą teks praleisti veltui. Vis dėlto esu laiminga, kad “Gintra-Universitetas” manimi patikėjo, o aš pažadu aikštėje atiduoti visas jėgas”, – sakė A.Jelenčič.

Primename, kad rugpjūčio 23 – 28 dienomis Šiaulių “Gintros-Universiteto” komanda Airijoje varžysis UEFA moterų Čempionių lygos atrankos turnyre. Lietuvos čempionės kovos su Veksfordo “Youths” (Airija), Šymkento “BIIK-Kazygurt” (Kazachstanas) bei Kriulenio “ARF Criuleni” (Moldova) komandomis.

Makenzis
Pranešimai: 7350
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK "Gintra-Universitetas" (Šiauliai)

2016 Rgp 16 11:47

Buvusi “Gintros-Universiteto” legionierė atstovaus Barselonos moterų komandą
http://www.fkgintra.lt/2016/08/14/buvus ... barcelona/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pernai metais Šiaulių “Gintros-Universiteto” komandos garbę gynusi Dramblio Kaulo Kranto rinktinės atstovė Koko Ange N’Guessan kopia profesionalios futbolininkės karjeros laiptais.

Oficiali Barselonos “Barcelona” moterų futbolo klubo svetainė pranešė, kad 25 -erių metų 151 cm ūgio afrikietė pasirašė sutartį su garsiuoju katalonų klubu.

Barselonos moterų futbolo komanda praėjusį sezoną po ketverių metų pertraukos prarado Ispanijos pirmenybių čempionių titulą.

UEFA moterų Čempionių lygoje kasmet dalyvaujanti “Barcelona” pernai pasirodymą baigė ketvirtfinalyje, kur nusileido Paryžiaus “Saint-Germain” ekipai.

K.A. N’Guessan “Gintros-Universiteto” komandą paliko 2015 -ųjų metų rudenį, kuomet komandai nepavyko peržengti UEFA moterų Čempionių lygos atrankos barjero.

Oficialų pranešimą apie K.A. N’Guessan įsigijimą galite rasti paspaudę čia:
https://www.fcbarcelona.cat/futbol/feme ... rca-femeni" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į