bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 00:53

velniop toki futbola..nykuma ir baisuma..kai nori pamatyt antifutbola..isijungi euro taures rungtynes kai zaidzia kokia lietuvos komanda su kiek rimtesne..( vakar Zalgiris kiek netiketa isimtis)..ir pamatai ko nepamatysi niekur kitur...tie patys fareru klubai sudaryti is juodadarbiu...graziau kazkaip ziurisi zaisdami pries stipresnes komandas..
- Nesuprantu ką gero Žalgirio žaidime įžiūrėjai? Rezultatas - taip, neblogas. Bet žaidimo ten nebuvo. Ir to tikrai nepakaks Vilniuje. Jei Žalgiris tikisi patekti į kitą etapą, komanda ir kiekvienas žalgirietis turės sužaisti savo įspūdingiausias karjeros rungtynes. Realiai įvertinus situaciją, Žalgiris kitą antradienį turės tik vieną kozirį - pilnų tribūnų palaikymą. Pirmos dvikovos rezas palankesnis švedams, dirbtinėmis aikštėmis malmiokų nenustebinsi, mūsų klubo naujokai nėra tokie stiprūs, kad galėtų nulemti rungtynes, vyr. treneris dar labai jaunas, o Nikoličiaus pasakos apie troškimus ir norus yra iš piršto laužtos - kodėl to pačio neturėtų norėti švedai? Esminis dalykas - meistriškumas. Ir jis ne mūsų pusėje..

Trakai - komanda be fantazijos (kurios dar šiek tiek turi Žalgiris), tad nekeista, jog susidūrusi su žaidimu besimėgaujančiais brazilais ir portugalais, gavo šlapiu skuduru per snukį. Plius patyrimo tokio lygio varžybose stoka ir karštis - faktoriai, kurie gali turėti (ir turi) didelę įtaką rezultatui.

FBK reindžerius praėjo 2008-ais metais, Žalgiris lechus - 2013-ais. Kitas stebuklas bus po trijų metų - 2018-ais, tad kol kas galime tyliai ir pamažu grįžti į A lygą.

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 10:31

APOLLON 4 - 0 TRAKAI
2015 07 16,
Limasolis (Kipro valstybė)


https://www.youtube.com/watch?v=-0jvZoEFtTQ" onclick="window.open(this.href);return false;



dar vienas: https://www.youtube.com/watch?v=xPtH9gQXHuE" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 10:41

„Trakai“ pasiruošę priimti portugališkai kalbančio „Apollon“ iššūkį
Deividas Česnauskis http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-516205" onclick="window.open(this.href);return false;

„Trakų“ futbolininkams nepatinka mūsų saulė. Turime tuo pasinaudoti“, – apie planuojamą 32 laipsnį karštį šį vakarą bei būsimas UEFA Europos lygos rungtynes pranešė Kipro radijas, pridūręs, kad Limasolio „Apollon“ dėl lyderių traumų turės nemažai problemų.
Daugiau 15min.lt sporto naujienų ir diskusijų – mūsų Facebook puslapyje!

Praėjusiais metais Maskvos „Lokomotyvą“ Rusijos sostinėje 4:1 sutriuškinęs bei į Europos lygos grupių turnyrą žengęs „Apollon“ klubas nebeturi net septynių tos komandos karių. Jie visi gavo geresnius kontraktus kitose lygose. O į jų vietas atėjo kiti, kuriems kartais dar nelengva rasti bendrą ryšį su komandos draugais.

„Konkrečiai apie „Apollon“ naujokus negaliu pasakyti nieko, tačiau vertinant visą Kipro sportą, tai geresnius sportininkus keičia prastesni. Graikijos krizė Kiprui smogė pakankamai stipriai“, – pasakojo Kipre penkerius metus gyvenantis lietuvis.

Nors sakoma, kad vienas lauke ne karys, tačiau bet kuris „Apollon“ gerbėjas atsakys, kad labiausiai gailisi, jog ekipoje neliko argentiniečio Gastono Sangoy, kuris per dvejus metus būsimiems „Trakų“ varžovams dovanojo 27 įvarčius.

„Yra ir dar žaidėjų, kurie šiandien dėl traumų negalės padėti Kipro komandai, tačiau tos pavardės labai stipriai slepiamos. Susidariau įspūdį, kad čia apie „Trakus“ po pergalės prieš HB „Torshavn“ klubą atsiliepiama labai pagarbiai“, – sakė oficialiame klubo atstovų susitikime dalyvavęs „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Kipre riteriai surengė vieną lengvą treniruotę, kurioje jautėsi susikaupimo ir atsipalaidavimo mišinys.

„Žaidėjai nevengė pajuokauti, tačiau jautėsi, kad komanda jau gyvena rungtynių nuotaikomis. Pati aikštė – ne stebuklas. Nors ją nuolat laisto, tačiau karštis degina žolę ir ji pasirodė kietoka“, – įspūdžiais dalinosi V.Lemežis.

Abu klubai gana lengvai sugebėjo įveikti pirmojo rato etapą: „Trakai“ varžovus iš Farerų salų nugalėjo bendru rezultatu 7:1, „Apollon“ per dvejas rungtynes įmušė keturis įvarčius į Moldovos „Saksal“ vartus.

„Mūsų reikalai buvo išspręsti antrų rungtynių antrą minutę, kai įvartį pelnė Luka Stojanovičius. Nuo tada pradėjome laukti rungtynių pabaigos bei „Trakų“ pergalės. Labai nenorėjome keliauti į Farerų salas“, – dėstė „Apollon“ atstovas Demetris Nicolaou.

„Apollon“ komandoje vyrauja portugalų kalba, nes treneris portugalas, keturi futbolininkai portugalai, dar penki – brazilai. Vietinių Kipro futbolininkų, tarkim, paskutinėse oficialiose rungtynėse žaidė vos du.

Atsakomosios rungtynės Vilniuje bus žaidžiamos lygiai po savaitės, ketvirtadienį 20.00 valandą.

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 10:43

„Trakai“ Kipre beviltiškai pralaimėjo pirmąsias Europos lygos atrankos rungtynes Limasolio „Apollon“
Deividas Česnauskis http://www.15min.lt/sportas/naujiena/fu ... -24-516167" onclick="window.open(this.href);return false;

Vienintelis UEFA Europos lygoje kovą vis dar tęsiantis Lietuvos klubas ketvirtadienį triuškinančius pralaimėjimu pradėjo antrąjį antrankos etapą. „Trakų“ Kipre gavo skaudų antausį 0:4 nuo Limasolio „Apollon“.
Daugiau 15min.lt sporto naujienų ir diskusijų – mūsų Facebook puslapyje!

Valdo Urbono auklėtiniai pirmajame atrankos etape nesunkiai 3:0 ir 4:1 įveikė Farerų salų „HB Torshavn“ futbolininkus, tuo tarpu kipriečiai vienodu rezultatu 2:0 du sykius pranoko Čadir Lungos „Saxan“ ekipą iš Moldovos.

Nors trakiškiai į Larnakos Andonio Papadoupoulo stadiono aikštę išėjo kovingai nusiteikę ir net pirmieji galėjo pelnyti įvartį, netrukus išryškėjo akivaizdus šeimininkų pranašumas.

3-ąją minutę vienas prieš „Apollon“ vartininką iššoko Davidas Aršakianas, tačiau išnaudoti šios puikios progos rusas neįstengė.

Tuo tarpu kipriečiai savo progomis pasinaudojo puikiai. Du įvarčius Limasolio ekipai pelnė Georgios Kolokoudias (20 ir 64 min. iš 11m baudinio), po kartą kamuolį į Mariaus Rapalio ginamus vartus pasiuntė serbas Luka Stojanovičius (52 min.) ir brazilas Farley'us (87 min.).

Atsakomasis mačas Vilniaus LFF stadione vyks po savaitės.

***

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 10:45

Rungtynių eiga:
2 kėlinys. Limasolio „Apollon“ – „Trakai“ 4:0 (1:0).
87 min. ĮVARTIS!!!. Kipriečiai visus formalumus išsprendžia jau pirmajame mače. Ketvirtą įvartį į „Trakų“ vartus siunčia po keitimo aikštėje pasirodęs brazilas Farley. Jis pasinaudoja eilinį kartą suklydusių vidurio gynėjų klaida ir iš kelių metrų smūgiuoja griūdamas „žirklėmis“ – 4:0.

64 min. ĮVARTIS!!! „Trakų“ problemos nesibaigia. Linas Klimavičius baudos aikštelėje prasižengia prieš Nuno Lopesą, o paskirtą 11m baudinį realizuoja antrą savo įvartį šiame mače pelnantis Georgios Kolokoudias – 3:0.

52 min. ĮVARTIS!!! Po pertraukos vaizdas aikštelėje nepasikeitė. Šeimininkai tvirtai kontroliavo rungtynių eigą, o netrukus sugebėjo persvarą padvigubinti. Vėl po Joao Pedro perdavimo iš dešiniojo krašto įvartį iš kelių metrų galva pelnė Luka Stojanovičius. Serbas baudos aikštelėje aplenkė tą patį Justiną Januševskį, kuris grubiai suklydo ir kipriečiams mušant pirmąjį įvartį – 2:0.
1 kėlinys. Limasolio „Apollon“ – „Trakai“ 1:0.
42 min. Pelnę įvartį, Limasolio futbolininkai apsukų nesumažino. „Apollon“ ir toliau tvirtai kontroliavo rungtynių eigą – beveik visas žaidimas vyko tik svečių aikštęs pusėje.

20 min. ĮVARTIS!!! Į trakiečių vartus krinta pirmasis įvartis. Po Joao Pedro perdavimo iš dešinio krašto, baudos aikštelėje kamuolį priima Georgios Kolokoudias. Jį saugojęs Justinas Januševskis į šį epizodą reaguoja pasyviai ir kiprietis siunčia kamuolį į vartų tinklą – 1:0.

18 min. Apsipratę su savo priešininkais, kipriečiai po truputį perėmė iniciatyvą. „Trakų“ futbolininkai sąmoningai perleidžia rungtynių kontrolę šeimininkams.

15 min. Kamuolys atsiduria „Trakų“ vartuose, tačiau šoninis teisėjas fiksuoja nuošalę.

3 min. „Trakai“ dvikovą pradeda be didesnės baimės ir netgi pirmieji turi puikią progą išsiveržti į priekį. Vienas prieš vartininką iššoka Davidas Aršakianas, tačiau rusui pergudrauti „Apollon“ vartų sargo Bruno Vale nepavyksta.

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 10:45

Starto sudėtys:

„Apollon“: Bruno Vale, Elizio, Nuno Lopesas, Freire, Jaime, Estebanas Sachetti, Marcosas Gullonas, Luka Stojanovičius, Joao Pedro, Fotis Papoulis, Georgios Kolokoudias.

„Trakai“: Marius Rapalis, Linas Klimavičius, Justinas Januševskis, Vaidas Šilėnas, Deividas Česnauskis, Ronaldas Solominas, Rokas Stanulevičius, Jevgenijus Zasavickis, Aleksandras Byčianokas, Jurijus Mamajevas, Davidas Aršakianas.

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 12:46

Labai silpna centrinė gynėjų pora. Ir Arshakyanas turėjo įmušti

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 12:53

Labai silpna centrinė gynėjų pora.
- Sutinku tik iš dalies. Gynyba prasideda nuo puolimo.

asau
Pranešimai: 501
Užsiregistravo: 2014 Kov 08 16:22
Palaikoma komanda: Utenis

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 12:54

Keista, kad Trakai nestiprino sudėties, nes nemanau, kad A lygoje jie sugebės išlaikyti tokį pat tempą, kaip ir pirmoje pusėje, nebent juos tenkina užimti 2-3 vietą.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 17 13:08

pastiprino Šilėnu.

ant suolo irgi yra gruzinų, dabar tik Salominas atrodo lengvai pakeičiamas ir Kocha kai traumą gavo. O visi kiti startiniai žaidėjai tokie už kuriuos ne taip ir lengva rasti geresnių.

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 21 11:15

V.Urbonas: „Džiugina žaidėjų noras įrodyti, kad jie yra geresni“
http://fkt.lt/index.php/component/k2/it ... ra-geresni" onclick="window.open(this.href);return false;

Nokdauną 0:4 Kipro Limasolio mieste prieš „Apollon“ komandą patyrę „Trakų“ futbolininkai mintimis jau keliasi į atsakomąsias rungtynes, kurios, kaip patys sako, bus garbės reikalas. Vieninteliai iš Lietuvos atstovų į antrąjį UEFA Europos lygos etapą patekę riteriai namų dvikovoje galvoja tik apie pergalę.

„Dar kartą įsitikinome, kad futbole smulkmenų nebūna. Kažkur padarytos individualios klaidos, kažkurią akimirką koncentracijos praradimas, kažkur neteisingas pozicijos užsiėmimas. Būtent tose smulkmenose ir įžvelgiu galutinį pirmųjų rungtynių rezultatą.

Kitais kartais taip skaudžiai pralaimi, kai darai akivaizdžias klaidas ir tavo vartus varžovai atakuoja be perstojo. Šįsyk prie mūsų vartų nebuvo nei didelių gaisrų, nei didelių pavojų, tačiau tų smulkmenų užteko, kad nudegtumėm taip skaudžiai“, - jau atvėsus emocijoms į praėjusį ketvirtadienį grįžo „Trakų“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas.

Ar dažnai mintimis dar sugrįžtate į trečią rungtynių minutę, kai D.Aršakianas pabėgo vienas, tačiau nesugebėjo įveikti varžovų vartininko?

Manau, kad ir po dešimties metų galėsime grįžti į tą momentą, nes tai buvo vienintelė reali mūsų galimybė pasižymėti. Dabar galime tik svarstyti ir postringauti, kaip viskas būtų susiklostę, jei Davidas būtų pasiekęs įvartį. Tačiau tas momentas tik ir liko momentu, kurio nepamiršime visą gyvenimą. Įskaitant, aišku, ir patį Davidą.

Sakykite, ar buvo momentas, kai komanda sugriuvo?

Kažkokio vieno momento nebuvo. Taip, buvo sunku, atsižvelgiant į specifines oro sąlygas. Tas stipriai jautėsi. Taip pat jautėsi, kad „Apollon“ komanda žaidė namų sąlygomis – tas palaikymas buvo juntamas visų rungtynių metu. Tačiau būdamas šalia aikštės, aš nepastebėjau, kad mūsų komanda kažkuriuo metu būtų patekusi į duobę.

Kaip komanda jaučiasi dabar?

Tą pralaimėjimą, kaip bebūtų, reikia pergyventi. Aišku, psichologiškai sudėtinga ruoštis kitoms rungtynėms, tačiau iš kitos pusės mane džiugina žaidėjų noras įrodyti, kad jie yra geresni, nei buvo Kipre.

Ruošiamės ketvirtadienio rungtynėms, kurios mums, nepaisant pirmųjų rungtynių rezultato, yra labai svarbios. Net jei tai mūsų paskutinės šio sezono rungtynės Europoje, mes turime pasirodyti garbingai, todėl kovosime tik dėl pergalės.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 23 14:00

Jeigu labai neįsilis, eisiu paspoksoti :)

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 23 14:05

Pas mane atvažiavo du bičai, su treningiukais ir buvo valandai nuo kompo atplėšę. Prie ežero nuvarėme, jau bevažiuojant lietus pradėjo lyti.
Tfuj, tokiu oru nei mergų ten buvo, nei kroso bėgioti per lietų.. :evil:

Net futbolo gurmanas Anbo suabejojo ar verta eiti į kiprijotus žiūrėti.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 23 14:49

Jeigu labai neįsilis, eisiu paspoksoti :)
20.00 val. Vilniuje nelis

...

Re: FK "Trakai" vs. Limasolio „Apollon“ (Kipras)

2015 Lie 23 15:21

Va, sužinojom pagalliau, kad bronius yra Naglis Šulija iš tiesų. :D

Aš stavkę darau, kad lis ir bus lievai žaisti.. tikėsimės, kad kiprijotai bijo lietaus labiau..

Grįžti į