...

FK „Viltis“ (Vilnius)

2014 Geg 16 11:06

Paveikslėlis

FK VILTIS

„Vilties“ futbolo komanda Vilniuje žinoma nuo vėlyvo sovietmečio. 1990 m. ji dar žaidė Aukščiausiojoje lygoje, tačiau 1992 m. vasarą iširo.

2008 m. Vilniaus Žirmūnų mikrorajone futbolo klubas „Viltis“ atkurtas. Klubo steigėju ir direktoriumi tapo Mindaugas Bielinskas.

Šiais metais rungtyniauja III lygoje.

Oficiali svetainė: http://www.fkviltis.lt/" onclick="window.open(this.href);return false;

FB: https://www.facebook.com/fkviltis.lt?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

wiki: http://lt.wikipedia.org/wiki/FK_Viltis_Vilnius" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 2 .... Iš viso redaguota 2015 kartus.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 16 11:09

UŽUPIS 1 - 2 VILTIS
I (1) turas


***

Sezono startas sėkmingas!
http://www.fkviltis.lt/naujienos/sezono ... sekmingas/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ilgai lauktas sezonas prasidėjo. Dvejos rungtynės III lygoje buvo sužaistos jau penktadienį, o “Viltis” pirmojo turo kovas pradėjo ankstyvą šeštadienį. Sezono startas įsidėmėjo itin prasta aikštele bei kaip niekad kietu priešininkų žaidimu, tačiau pirmuosius 3 taškus vis tik pavyko įsirašyti. “Viltis” išvykoje palaužė “Užupį” rezultatu 1:2.

Iš senų komandos sezonų puikiai prisiminėme daug sužaistų varžybų “Bukiškio” stadione. Vieną sezoną čia esame žaidę namų rungtynes ir sekdavosi visai neblogai. Tačiau laikai pasikeitė. “Viltis” ėmė rungtyniauti trumpais perdavimais, individualia technika grįstą futbolą, o tuo tarpu “Bukiškio” stadionas kokybės atžvilgiu toli gražu nebeprilygsta ankstesniems laikams, tad futbolą ten žaisti tampa nepalyginamai sunkiau. Tiesa, visuomet yra šansas prieš rungtynes nuspręsti, jog futbolo tądien nežaisi. Tuomet nebėra svarbu ar “Bukiškio” stadione ar asfaltuotoj aikštelėj bėgiosi.

Mūsų priešininkas pasirinko futbolo nežaisti, todėl pasirinko pigiausias įmanomas namų rungtynių finansines sąnaudas. Deja, bet toks sprendimas gerokai “kirto” per patį varžybų reginį. Žiūrovams tikrai neturėjo būti smagu stebėti kaip 90 minučių namuose rungtyniaujanti komanda pirmai progai pasitaikius siunčia tolimą perdavimą kuo toliau į priekį. Žodžiu, ūkiškai tariant – spiria bet kur. Tačiau labai nesistebėjome priešininko žaidimu. Pirmas 15 minučių pastarieji nesuprato ar futbolą ar rankinį ar krepšinį tądien žaist, todėl atitinkamai 8-tą ir 13-tą minutėmis žaidė rankomis savoje baudos aikštelėje, po ko arbitras skyrė du 11 metrų baudinius. Šiuos jau sėkmingai realizavo Lech Pečuro ir jau nė nesužaidus trečdalio kėlinio – rezulatas buvo 0:2 svečių naudai.

Pirmajame kėlinyje daugiau kažko reikšmingo ir neįvyko. “Viltis” ilgiau mėgino laikyti kamuolį, “Užupis” liko ištikimi savo “taktikai” spirk į priekį kol gali.

Antroje mačo dalyje “Viltis” turėjo dar pora labai puikių progų. Vienas trumpam atsidūręs prieš vartininką prašovė Tomas Malinauskas. Vaido Pajarsko tolimas baudos smūgis skriejo į vartų plotą, bet šeimininkus gelbėjo vartų sargas. Tuo tarpu po nesuikalbėjimo netoliese mūsų baudos aikštelės – kritos ir “Užupio” įvartis. 79-ąją minutę tapo 1:2 ir galima buvo sunerimti.

Kaip ten bebūtų, stabiliau sutvirtinome gynybą ir visi spardymai į priekį buvo sulaikyti. Užupiečiai dar gavo kelias geltonas korteles už itin šiurkštų žaidimą, bet abiem ekipom pasižymėti jau nepavyko. Taigi finalinis rungtynių rezultatas 1:2 svečių naudai ir džiugu, kad tokiomis sunkiomis sąlygomis “Viltis” sugebėjo iškovoti pirmuosius 3 taškus lygos debiutinėse rungtynėse.

Paveikslėlis

“Užupis” – “Viltis” MOTM – Lech Pečuro. Tikriausiai vien pažiūrėjus į rungtynių protokolą galima rasti vien tik Lecho vardą. Du įvarčiai ir vienintelė geltona kortelė. Tačiau iš duobės “Bukiškio” stadione ne visuomet yra lengva dar ir sėkmingai prasmūgiuoti nuo 11 metrų žymos. Lechas viso mačo metu buvo aktyvus. Perdavimų tikslumas buvo gerokai virš 90%, todėl vienas ekipos lyderių buvo kone pagrindinis šios sunkios pergalės kalvis.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 16 11:20

VILTIS 0 : 1 FAKYRAI
II (2) turas


***

Skausmingas antausis jau 2-ajame ture
http://www.fkviltis.lt/naujienos/skausm ... jame-ture/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po gan neblogo sezono starto “Viltis” patyrė jau ir pirmąją nesėkmę. Jeigu pernai metų IV lygos čempionate komanda gan lengvu ritmu rinkosi vieną pergalę po kitos, tai šiemet pamatėme, kad viena koja “apžaisti” nepavyks nė vieno varžovo. Ne išimtis buvo ir “Fakyrai”, antradienio vakarą davę motyvacinių pamokų ir parodę, kaip reikia nusiteikti ir sukovoti aikštelėje. Po sunkios kovos privalėjome pripažinti varžovų pranašumą 0:1.

Taigi, iš 2013 metų sezono gerai pamename, jog “Fanų” stadionas “Vilčiai” būdavo tarsi šventa vieta. Ten visi varžovai krisdavo kaip “lapai” jau pirmuose kėliniuose. Tačiau viskam ateina galas ir motyvuoti lyg pasaulio čempionato finale “Fakyrai” parodė tikrą aistrą futbolui. Žinoma, daug gražaus vaizdo neišvydome, bet priešininkai sužaidė pagirtinai gerai ir organizuotai.

Rungtynės prasidėjo kiek netikėtu svečių komandos spaudimu, kas tuo pačiu išgąsdino “Viltį” ir neleido pastariesiems sau būdingai mėgautis ilga kamuolio kontrole. “Fakyrai” surengė kelias pavojingas atakas, sykį net pataikė į mūsų vartų skersinį. “Viltis” per pirmas 45 minutes kažko apčiuopiamo ir nesukūrė. Vietomis kamuolys buvo įžaidžiamas neblogai, tačiau vėlgi pritrūko didesnio puolimo indėlio judant be kamuolio. Kaip jau tapo įprasta šiemet, atakos atrodė statiškos ir minimaliomis gynybinėmis pastangomis neutralizuojamos.

Antroje mačo dalyje atsirado šiokių tokių žaidimo užuomazgų. Tačiau netikėtas įvartis į mūsų vartus virto tikru šaltu dušu. Po išmušto vartininko laisvo smūgio ties aikštės viduriu vyksta oro dvikova, kurią pralaimi „Viltis“, apeliuojama į teisėją dėl stūmimo į nugarą, teisėjas leidžia žaisti toliau, „Fakyrai“ išbėga į kontrataką 3 prieš 3, „Vilties“ žaidėjai neužtikrintai vienas kitą pasaugo, tuomet seka perdavimas iš kairiojo atakos krašto į baudos aikštelę. Ten nieko iš „Fakyrų“ nėra, tad kamuolys nulekia į dešinį baudos aikštelės kraštą, o čia smūgiu iš eigos iš beprotiškai aštraus kampo „Vilties“ vartininką nuginkluoja Andrius Prunckus – 0:1

Po praleisto įvarčio “Vilčiai” ima “svilti padai”, todėl žaidimo vadeles šeimininkai perima į savas rankas. Vienas prieš vartininką išvedas Haroldas Kerušauskas, tačiau smūgis tikslo nepasiekia. Kiek vėliau panašiu principu tokią pačią progą vėjais paleidžia ir Tomas Chomičius. Kiek arčiau rungtynių pabaigos savas mini progas turi ir Aivydas Ruškys bei Vaidas Pajarskas, bet jų smūgiai atitinkamai atsimuša į gynėją bei skrieja gerokai virš vartų.

“Fakyrai” po pelnyto įvarčio jau net nebebandė kilti aukštyn. Komandą rezultatas tenkino, todėl visas pajėgas pastarieji išrikiavo savo aikštės pusėje. Tiesa, neypatingai gražiai atrodė kai kurių svečių voliojimaisi ant dirbtinės stadiono dangos, perdėtai vaidinant skausmą. Vis tik suaugę vyrai tokių dalykų turėtų išvengti.

Kaip ten bebūtų, priešininkas pasiekia savo ir kovingumu bei dideliu noru iškovoja jau antrąją pergalę čempionate. Tuo tarpu mes galime tik dar sykį baksnoti pirštu į nevykusį nusiteikimą ir klausti savęs, kodėl mačo nepradėjome demonstruodami tokį futbolą, kokį matėme paskutines 20 minučių?

Paveikslėlis

“Viltis” – “Fakyrai” MOTM – Paulius Bogdevičius. Nors Paulius rungtynes pradėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio – komandai į pagalbą pirmojo kėlinio viduryje atėjo itin sėkmingai. Rungtyniavęs atraminio saugo pozicijoje nemenkai pagreitino komandos išėjimą į ataką. Tiksliais trumpais perdavimais dažnai rasdavo pavojinguose plotuose esančius ekipos draugus. Sykį Paulius puikiai išvedė Tomą Chomičių, kur neabejotinai toji ataka turėjo baigtis rezultatyviai. Antrojo kėlinio pabaigoje “nusileidęs” į vidurio gynėjo poziciją, Paulius žaidė taip pat užtikrintai ir nebeleido kiek mažiau atakuojantiems “Fakyrams” pagalvoti net apie smūgį į “Vilties” vartus.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 16 11:24

OZAS 0 : 2 VILTIS
III (3) turas


***

Viskas pamažu stoja į vietas
http://www.fkviltis.lt/naujienos/viskas ... -i-vietas/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po sunkaus sezono starto “Viltis” ima įsibėgėti. Komanda nors ir nedemonstruoja totalinio futbolo ar nemuša tiek įvarčių kiek galėtų mušti gan galingas puolomo arsenalas, tačiau oficialiose varžybose 3 pergalės iš 4 rungtynių negali būti vertinamos kaip itin prastas startas. 3-ajame III lygos ture, gan nesunkiai pavyko nugalėti išvykoje “Ozą” 0:2.

Po sekmadienį sužaisto turo jau visai nebeaišku darosi, ko iš „Vilties“ galime tikėtis. Jeigu pirmosiose sezono rungtynėse Bukiškyje su „Užupiu“ ir buvo akivaizdu, kad žaidimui be galo trukdė itin prasta aikštės kokybė, tai taurės rungtynėse su „Advoco“ bei antrajame ture su „Fakyrais“ III lygos naujokai atrodė gana neužtikrintai net ir savojoje Fanų stadiono aikštėje – atakos smarkiai strigo, o žaidėjai neretai neturėdavo tisiog kur dėti kamuolio. Broko taip pat matėme daugiau negu įprastai. Panašiai buvo prognozuota ir prieš praėjusį savaitgalį, tačiau vis tik prognozė buvo gerokai pro šalį, o „Viltis“ laimėjo turbūt labiau negu užtikrintai.

Ir nors akiai labai gražaus žaidimo vėlgi nematėme, o broko judėdami aikštėje ir atakuodami darė abiejų ekipų žaidėjai, tačiau mačas išėjo vis tik visai smagus. Nuo pat rungtynių pradžios „Viltis“ pastebimai griebėsi sau kiek mažiau įprastos ir naudojamos taktikos besiginant: vietoje įprasto spaudimo ir varžovų vaikymosi jų aikštės pusėje svečių žaidėjai stengėsi to nebedaryti ir įgyvendinti zoninės gynybos privalumus pasitinkant varžovus nuo aikštės vidurio. „Ozas“ taip pat niekur per daug neskubėjo, stengdavosi kamuolius įžaisti nuo pat centro gynybos, o tuomet skirstyti juos greitiems, judriems ir individualiai pajėgiems savo krašto puolėjams A. Mikolajevič ir V. Galeckui. Visgi pasirinktos taktikos privalumus jau greitai apčiuomiamais rezultatais pavertė „Vilties“ žaidėjai – perimtas kamuolys aikštės viduryje, perdavimas vidurio saugui V. Pajarskui, o šis ilgu tiksliu perdavimu išvedė iš gilumos įkirtusį H. Kerušauską vieną prieš vartininką. Kamuolys pakilęs gana aukštai ore, H. Kerušauskas atlieka šuolį aukštai iškelta koja ir pirmasis suskumba prie kamuolio bei permeta jį per toli išbėgusį vartininką. „Ozas“ dar bando apeliuoti į teisėją dėl neva pavojingo žaidimo prieš vartininką, tačiau teisėjas viską įvertino labai teisingai ir svečiai jau priekyje 0:1. Pirmajame kėlinyje daugiau realių progų pasižymėti taip ir nebuvo, jeigu neskaitysime kelių pavojingų momentų ir greitų išbėgimų, kurie vis nesibaigdavo pavojingais smūgiais. Tuo tarpu „Ozo“ puolimo mašina visą pirmąjį kėlinį smarkiai klimpo mobilioje „Vilties“ gynyboje. Ir nors tiek A. Mikolajevič, tiek V. Galeckas ir buvo labai aktyvūs, tačiau priartėdami prie varžovų vartų jie dažniausiai nesurasdavo sėkmingo atakos tęsinio.

Antrajame kėlinyje vaizdas visiškai nepasikeitė – „Ozas“ ir toliau mėgino ilgais perdavimais ieškoti savo krašto žaidėjų, tačiau „Vilties“ gynyba klaidų nedarė ir sėkmingai pasaugodavo vieni kitus. Tuo tarpu perėmę kamuolį stengdavosi kuo greičiau pereiti į varžovų aikštės pusę ir kontratakuoti. Gana sėkmingai tą pavyko įgyvendinti antrojo kėlinio pradžioje – vienos kontratakų metu A. Ruškys buvo išvestas vienas prieš vartininką, tačiau iš gana aštraus kampo smūgiuotas kamuolys praskriejo visiškai greta virpsto, o dar už kelių akimirkų perimtas kamuolys vėl perduodamas V. Pajarskui į aikštės vidurį, šis išmeta kamuolį į kraštą A. Ruškiui, kuris jį apsitvarko, prasimeta į aikštės vidurį ir Ronaldo stiliumi smūgiuoja smingantį žemyn kamuolį, kuris leidžiasi tiesiai vartininkui už nugaros į tinklą – 0:2. Reto grožio įvartis ir svečiai jau jaučiasi gerokai saugiau. Po jo, kad ir kaip būtų keista, žaidimas ir vėl praktiškai nesikeičia – toks pats klampus, ganėtinai atsargus ir su daug broko futbolas, o pavojingų momentų sukurta išties labai nedaug. Ypač prie „Vilties“ vartų – neskaitant kelių potencialiai pavojingai besivysčiusių atakų, atmintyje išliko tik vienas tikrai pavojingas „Ozo“ sukurtas momentas – po standartinės situacijos kyla sumaištis „Vilties“ baudos aikštelėje, kažkuris „Ozo“ žaidėjas smūgiuoja kamuolį į tolimąjį vartų kampą, tačiau „Vilties“ vartų sargas šiek tiek paliečia pirštais kamuolį. Kamuolys lėtai rieda į vartus, o jį iš paskos atlydėjo „Ozo“ žaidėjas. Deja, kamuolys stebuklingai atšoka nuo virpsto ir net ir jį lydėjęs „Ozo“ žaidėjas jau nebesugebėjo pakartotinu smūgiu jo pasiųsti į vartų tinklą. „Ozui“ tai turbūt psichologiškai jau buvo lūžio taškas, po kurio nieko apčiuopiamai pavojingo nebepavyko sukurti, tad „Viltis“, po šio epizodo sugebėjusi atsakyti keliais vėlgi gana pavojingais išbėgimais, visiškai užtikrintai išsaugoja savo susikrautą persvarą. Nors „Ozas“ ir turėjo tame epizode įmušti, tačiau taško tądien verti, panašu, tikrai nebuvo, tad sekančiame ture turės puikią progą pasidaryti tinkamas išvadas, atlikti reikiamas korekcijas žaidime ir pateisinti jiems suteiktą lygos lyderių statusą. Tuo tarpu „Viltis“ iš lėto, tačiau po truputį renkasi sau svarbius taškus, ir nors žaidimas čempioniškumu dar nedvelkia, galime iš jų tikėtis nuolatinio žaidimo gerinimo.

Paveikslėlis

“Ozas” – “Viltis” MOTM – Saulius Gecevičius. Saulius debiutavo startinėje sudėtyje bei gynybos grandyje. Žaidė užtikrintai ir kone vienintelis komandoje be klaidų. Kairiojo gynėjo pozicijoje visus reikalus susitvarkė be didesnio vargo. Pasijungdamas į ataką visuomet spėdavo grįžti, o dvikovose 1×1 buvo neįveikiamas. Poziciškai atrodė labai branžiai, nestokojo pasitikėjimo savo jėgomis. Puikus debiutas ir tikimasi, jog ateityje tokių Sauliaus pasirodymų bus daugiau.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 16 11:33

Pratęstas LFF taurės registracijos terminas
http://www.fkviltis.lt/naujienos/prates ... #more-2095" onclick="window.open(this.href);return false;

LFFArtėja Lietuvos futbolo federacijos „Druskininkų Hermio“ taurės turnyro startas. Metų pertrauką nuo šių varžybų padariusi „Viltis“ 2014/2015 metų sezone planuoja sugrįžti į elitinį turnyrą.

Tiesa, Lietuvos futbolo federacijos sprendimu, registracija į šių metų „Druskininkų Hermio“ taurės varžybas yra pratęsiama, todėl ir starto reikės palaukti kiek ilgiau nei įprasta. Iš „SMSCredit.lt A lygos, I lygos ir iš visų norinčių žemesniųjų lygų komandų sudaryto turnyro registraciją numatoma vykdyti iki šių metų gegužės 15 dienos.

III lygoje šiais metais debiutavusi „Viltis“ su nusivylimu prisimena 2012 metais vykusį turnyrą, kai Vingio stadione turėjo pripažinti Ave.Ko. komandos pranašumą ir jau po pirmojo etapo palikti turnyrą. Nemažą pažangą nuo to laiko padaręs „Vilties“ jaunimas šiais metais tikisi kur kas geresnių rezultatų, tačiau tai padaryti nebus lengva, todėl nepamirškite palaikyti savo komandos, o apie varžovus ir įvykius šiame fronte sekite klubo naujienose!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 16 11:37

VILTIS 3 : 0 AKTAS
IV (4) turas


***

Nepraleidę jau daugiau nei 200 minučių
http://www.fkviltis.lt/naujienos/nepral ... 0-minuciu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nors kalbos apie “Vilties” vis dar ne pačią geriausią sportinę formą ima įgrįsti, bet kartotis esame priversti. Išties ne patį geriausią mačą sužaidę šeimininkai sugebėjo atrodytų gan nesunkiai nukauti “Aktą” 3:0. Nors mačiusieji rungtynes tikrai negalėtų sutikti, jog rezultatas atspindi žaidimą.

Pačios rungtynės prasidėjo gana tradiciškai – „Viltis“ nuo pat pirmųjų akimirkų lipo ant „Akto“ ir užspaudė savo varžovus jų aikštės pusėje. Nuolatinis presingas vertė „Aktą“ daryti klaidas ir neleido patiems lengvai pradėti atakų. Buvo sukurta nemažai pusprogių ir pavojingų sukimų ratu apie svečių baudos aikštelę, tačiau tikslaus paskutinio perdavimo ar pavojingesnio smūgio atlikti „Vilčiai“ taip ir nepavyko. „Aktas“ tuo tarpu stengėsi atsakyti pavieniais išpuoliais kontratakuodami, tačiau dauguma atakų užgesdavo aikštės viduryje. Neilgai trukus „Viltis“ perėmė kamuolį aikštės viduryje, kamuolį gavo V. Pajarskas, atliko spurtą su kamuoliu link varžovų baudos aikštelės, ten atidavė perdavimą H. Kerušauskui į kraštą, šis įmetė kamuolį giliau į baudos aikštelę įsibėgėjusiam V. Pajarskui, o pastarasis kaire koja vienu lietimu nestabdydamas smūgiavo į tolimąjį vartų kampą. Vartininkas kamuolį jau sekė tik akimis, tačiau jis atsimušė į virpstą. Laimei, vietoje ir laiku atsidūrė L. Pečuro, iš poros metrų galva pasiųsdamas kamuolį į tuščius vartus – 1:0 šeimininkai priekyje.

Daugiau „Vilčiai“ pirmajame kėlinyje kažko rimtesnio sukurti nepavyko, tuo tarpu „Aktas“ galėjo lengvai išlyginti rezultatą: iš kairiojo krašto atliekamas perdavimas į priekį, „Vilties“ gynėjai, atrodė, lengvai susitvarkys su kamuoliu, tačiau jo nepavyko apsidirbti, o ir su komandos draugais, panašu, komunikuota buvo nepakankamai, tad „Akto“ žaidėjas išbėga beveik vienas prieš vartininką. Deja, jį beveik pasiviję gynėjai savo kvėpavimu į nugarą išmušė iš vėžių, tad puolėjo smūgiuotas kamuolys praskrieja šalia vartų.

Antrajame kėlinyje vaizdas kiek pasikeičia – „Viltis“ atiduoda iniciatyvą savo varžovams, patys stengiasi žaisti kiek giliau ir visas žaidimas daugiau ima suktis aikštės viduryje. Prie varžovų vartų antro kėlinio pradžioje nieko įsimintino „Vilčiai“ nuveikti nepavyko, tuo tarpu „Aktas“ sugebėjo iššvaistyti dar 2 puikias progas. Pirmoji iššvaistyta po to, kai buvo uždirbtas kampinis, kamuolys įžaistas trumpu perdavimu ties baudos aikštelės kampu, o iš ten smūgiuotas ir puikiai prie kojos prilipęs kamuolys atšoka nuo virpsto. Vartininkas bejėgis, tačiau fortūna vis dar „Vilties“ pusėje. Iniciatyvos „Aktas“ vis dar neatidavė, tad po dar vieno ilgo perdavimo iš gynybos gilumos į priekį „Vilties“ gynėjas galva nepasiekia kamuolio ir jį prašoka, nesusikalbama su kitais gynėjais, tad dar kartą vienas prieš vartininką išbėga „Akto“ žaidėjas.

Deja, ir vėl smūgiuotas kamuolys skrieja šalia dešiniojo virpsto. Panašu, kad tai buvo lūžio taškas, nulėmęs rungtynių baigtį – neišnaudoji pats progų, jas išnaudos varžovas. Būtent taip ir atsitiko – neilgai trukus „Viltis“ kelia standartą, T. Chomičius iš baudos aikštelės smūgiuoja galva į vartus, kamuolys vėlgi atšoka nuo virpsto ir tam pačiam T. Chomičiui telika pačiam įmušti kamuolį į tuščius vartus. Persvara dvigubinama ir „Viltis“ atsitraukia dar giliau. „Aktui“ jau ir fiziškai, ir psichologiškai stinga jėgų sukurti dar kažką rimtesnio prie varžovų vartų, tuo tarpu „Viltis“ ir toliau sėkmnigai gynėsi bei kontratakavo. Vienos kontratakų metu kamuolys buvo perduotas į dešinįjį kraštą H. Kerušauskui, į ataką vėlgi centru pasijungė V. Pajarskas, gavęs perdavimą iš savo komandos draugo, jis jį siunčia dar kairiau įbėgančiam T. Malinauskui, o pastarasis kaire koja kamuolį siunčia į artimąjį vartų kampą – 3:0. Per likusį laiką teisėjai dar užfiksavo bene 10 nuošalių, tačiau nieko pavojingo nei prie vienų, nei prie kitų vartų taip ir nenutiko.

Taigi tai buvo rungtynės, kurios galėjo tikrai baigtis visiškai kitaip – 3 šimtaprocentės progos prie „Vilties“ vartų, tačiau sausas „Akto“ sutriuškinimas byloja, kad neilgai trukus situacija tiek aikštelėse, tiek ir turnyrinėje lentelėje pasikeis, kadangi ilgu laikotarpiu sėkmės faktorius vaidina nykstantį vaidmenį.

Smagiausia grafa vis tiek lieka “sausi” vartai. Komanda jau daugiau nei 200 minučių nepraleidžia, o tai išties džiugina. Ar galime vartus “sausus” išlaikyti dar ilgiau?

Paveikslėlis

“Viltis” – “Aktas” MOTM – Vaidas Pajarskas. Vaidas “Vilties” gretose buvo pastebimiausias. Išsiskyrė ne tik savo firminiais “patraukimais” iš gilumos, bet įsirašė ir į rungtynių protokolą. Ekipos kapitonas asistavo pirmam bei trečiam komandos įvarčiams ir šioje grafoje klubo viduje gerokai atsiplėšė į priekį. Be viso to Vaidas rodė puikų kovingumo pavyzdį ir stabdė priešininkų atakos užuomazgas jau aikštės viduryje. Pats asmeniškai perėmė daugiau nei 10 kamuolių, o per 80 minučių žaidimo išlaikė perdavimų tikslumą gerokai virš 90%.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 16 11:46

SPARTAKAS 0 : 3 VILTIS
2014-05-10
Ukmergės stadium

V (5) turas, VRFS III lyga


***

Paveikslėlis

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 20 15:00

FK “Viltis” 3 – 0 “Navigatoriai”
2014 05 18 - sekmadienis, 15:55 Fanų stadione!


Pirmas kėlinys baigiasi be įvarčių.

50-tą mačo minutę iš baudos smūgio komandą į priekį išveda Aivydas Ruškys!
nerealizuojame dviejų šimtaprocentinių progų. Lieka žaisti dar mažiau nei 25 minutės!
71-mą minutę Tomas Chomičius muša antrąjį komandos įvartį! (Rezultatyvus perdavimas Ugniaus Juozaičio).
82-rą minutę po kampinio Tomas Chomičius pelno dublį!

Rungtynės baigėsi "Vilties" pergale 3:0!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 31 10:02

Greitai paaiškės varžovas dar viename kovų fronte
http://www.fkviltis.lt/naujienos/gretai ... vu-fronte/" onclick="window.open(this.href);return false;

LFFKaip jau skelbėme anksčiau, „Vilties“ klubas grįžta į LFF Taurės turnyrą. Po trijų mėginimų, dabar jau atėjo laikas, kada „Viltis“ sužinos dar vieną savo varžovą dar vieno, šįkart pačio prestižiškiausio, turnyro trofėjaus link.

Lietuvos futbolo federacija jau informavo, kad 2014/2015 metų LFF Taurės varžybų burtų traukimo ceremonija įvyks 2014 metų birželio mėn. 5 d. 16:30 val. LFF patalpose, adresu Stadiono g. 2, Vilniuje.
Po burtų traukimo visi norintys taip pat yra kviečiami stebėti 2015 metų UEFA Europos U – 21 futbolo čempionato atrankos rungtynes tarp Lietuvos ir Moldovos rinktinių, kurios įvyks 18:30 val. LFF stadione, Vilniuje.

Pirmajame LFF Taurės turnyro etape „Vilties“ laukia tokios ekipos kaip: „Prelegentai“, „TEC“, „Trivartis“, „Pressas“, „Gariūnai“, „TAIP“, „Geležinis Vilkas“, „Mostiškės“, “FBK Kaunas” ir dar kelios kitos komandos, tad, panašu, jog burtai gali susiklostyti ir visai palankiai.

Laikome kumščius ir su nekantrumu laukiame savo varžovų šiame turnyre. Žinoma, tikimės didelio bei stipraus palaikymo iš savo fanų būsimose varžybose, nes komandos tiksluose yra bent jau geriausias pasirodymas klubo istorijoje, kas būtų bent trečiasis etapas. Matyt, nė nereikia sakyti, kad šiame turnyre mums sėkmės ir gerbėjų pagalbos reikės kaip niekada.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 31 10:04

2014-05-24
Dilgynės stadionas

7 turas, VRFS III lyga

SALININKAI 3 : 0 VILTIS


Viltis patyrė triuškinantį pralaimėjimą..

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Geg 31 10:05

Artimiausios rungtynės 06-01 15:55
Stadionas: Fanų

VRFS III lygos 8 turas
FK VILTIS - : - FK KRUŠA


...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Bir 02 15:38

FK VILTIS 4 : 1 FK KRUŠA

VILTIS puikiai pradėjusi rungtynes, nugalėjo "Krušą" 4:1 (3:0). Per pirmas 20 minučių atrodėme tiesiogiai puikiai. Varžovui neleisdami pereiti aikštės vidurio, "subombinom" vieną įvartį po kito. Pasidarbavo Ugnius Juozaitis, Vaidas Pajarskas ir Tomas Malinauskas. Antrajame kėlinyje tempas šiek tiek krito, tačiau progų įvarčiui taip pat buvo nemažai. "Kruša" švelnino po Dariaus Miečio įvarčio, o Vaidas Pajarskas atlikęs nuostabų reidą "įsegė" dar nuostabesnį įvartį bei įsirašė dublį šiame mače. Kitą sekmadienį antrą kartą istorijoje grįžtam į "Fabijoniškių" stadioną ir kaunamės su "TEC". Iki pirmojo rato pabaigos lieka vos 5 mačai, privalome laimėti viską!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Bir 09 12:02

2014-06-08
Fanų stadionas
9 turas

TEC 0 - 3 VILTIS


Sužaidusi nuostabų antrąjį kėlinį nukovė "TEC" tradiciniu rezultatu 0:3 (0:0).

Nors pirmoje mačo dalyje nė pro kur nesimatė nugalėtojų mentaliteto, antrajame kėlinyje sukrito puikūs trys įvarčiai. Pradžioje Vaidas Pajarskas išvedė Tomą Chomičių, kuris išvalė garantuotai visus vartų voratiklius netraukiamu smūgiu. Pagavę momentumą ir toliau sėkmingai puolėme bei netrukus tas pats Tomas Chomičius kiek mažiau efektyvesniu smūgiu padvigubino persvarą, o tradicinį trejetą tolimu gražiu smūgiu nuo virpsto įformino Tomas Malinauskas. Nors žaidėme be visos gausos pagrindinių ekipos žaidėjų, bet likusi dalis parodė, jog niekuo lyderiams nenusileidžia. Džiugina dar ir tas faktas, kad suklupo ir neklumpantis karališkasis "TAIP" lygiosiomis 2:2 sužaidęs su mūsų praėjusiame ture sutriuškinta "Kruša". Kitą sekmadienį namuose priimame "Prelegentus". Turėtų būti įdomu!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Bir 19 17:29

VRFS III lygos 10 turas

FK Viltis 5 - 3 FK Prelegentai


Tikrame siaubo trileryje parodė charakterį ir kieto futbolo dvikovoje nukovė "Prelegentus" rezultatu 5:3 (1:2). Rungtynes pradėjome miegodami ir jau 3-čią minutę kvailai užsidirbome 11 m. baudinį. Kėlinio viduryje varžovai padvigubino persvarą ir atrodė, kad šiandien tikrai ne mūsų diena. Tačiau prieš pertrauką kapitonas Vaidas Pajarskas sušvelnino, o antroje mačo dalyje padidinę tempą sumušėme ir dar keturis gražius įvarčius. Ten po sykį tiksliai smūgiavo Ugnius Juozaitis, Tomas Chomičius, Lech Pečuro (11 m.) bei Tomas Malinauskas. Jaučiasi keleto lyderių trūkumas, bet tokie trileriai nemenkai prideda pasitikėjimo, ko pirmojo rato pabaigoje "Vilčiai" ir trūksta. Žinoma, 3 praleisti įvarčiai tikrai nedžiugina (per iki šiol žaistas 9 rungtynes buvome praleidę viso labo 6), bet "Prelegentai" nors ir žaidė stipriai kietą futbolą, atrodė išties pajėgus kolektyvas. Sekantis turas jau kitą trečiadienį prieš "Naujuosius Verkius", metas vėl pradėti "sausų vartų" seriją!

Grįžti į