mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK REO

2012 Rgp 22 11:22

Aš noriu Ražanavičiaus, pas mane lovoje yra vietos.

bananero
Pranešimai: 312
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 15:36
Palaikoma komanda: Žalgiris Vilnius
Miestas: Vilnius

Re: FK REO

2012 Rgp 22 11:30

Aš labai atsiprašau visų forumo dalyvių, bet mafijos nesąmonės mane jau ir kiek erzinti pradėjo, todėl jam atsakysiu šiuo klipu:
Paveikslėlis

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK REO

2012 Rgp 22 11:42

Pauliaus Bėkštos (mafia7) pranešimas apie psichinės būklės pablogėjimą

Aš noriu atsiprašyti visų 90min.lt fanų už savo karts nuo karto reiškiamus neadekvačius pasisakymus.Tai yra todėl, kad pas mane pradėjo šlubuoti psichinė būklė, bet galiu visus nuraminti ir pranešti, kad aš gydausi.Laikui bėgant situacija susitvarkys.
Dar kartą atsiprašau.

Pagarbiai
Paulius Bėkšta

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK REO

2012 Rgp 23 08:18

Linkime pasveikti.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK REO

2012 Rgp 23 08:25

tai kaip čia dabar gavosi?? Žalgiris juk, pasak daugelio žinovų, sėdi įlindęs lff subinėje ir kaip čia dabar turėdami tokį šansą iš Ekrano atimti tris taškus juo nepasinaudojo?? gal per giliai įlindę į tą subinę, kad lff net nebejaučia to Žalgirio, o gal jau iškakojo?? kas gi paaiškins kaip čia viskas įvyko, kur žinovai??
tu gal miegojai pusę metų ir visai nesekei lietuviško futbolo aktualijų. Po Liutauro išspyrimo iš LFF, Žalgiriui nebeliko vietos LFF subinėje. Tsakant tapot padoriu klubu. Tik ta jūsų mergiotė įnirtingai ten dar vis veržiasi ir prašinėja visokių nesąmonių...Po Šteino pasisakymo panašu, kad ir Ekranas prisidėjo prie LT futbolo gelbėtojo Liutauro pašalinimo iš LFF.

karys
Pranešimai: 9153
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK REO

2012 Rgp 23 09:31

jo gudrusis varanavičius prieš du metus sugalvojo kaip ekranui kiaulę pakišti, būtų belekokio pendelio reo neskyrę su tuo pačiu ekranu gal taip neverkų. O šteinas ar durnas ar apsimeta, kad čia nuo kažkokių punktų priklauso, o ne nuo šaunuolio kvedaro žodžio.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK REO

2012 Rgp 23 10:11

jo gudrusis varanavičius prieš du metus sugalvojo kaip ekranui kiaulę pakišti, .
Kad gudrus, tai čia jau neužginčysi. Būtų šiek tiek kvailesnis, sau ir toliau šiltai sėdėtų LFF prezidento kėdėje.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK REO

2012 Rgp 23 10:17

O šteinas ar durnas ar apsimeta, kad čia nuo kažkokių punktų priklauso, o ne nuo šaunuolio kvedaro žodžio.
o tai kvedaro co. labai panorėjus galėjo įvesti nežymią pataisėlę dėl prašymo padavimo apie pasitraukimą iš A lygos termino.

...

Re: FK REO

2012 Rgp 23 10:22

O šteinas ar durnas ar apsimeta, kad čia nuo kažkokių punktų priklauso, o ne nuo šaunuolio kvedaro žodžio.
Šteinas nesuvokia realybės. Visiems aišku, kad dėdė Julius valdo. Va, pasakė REO, kad neleis registruoti naujų žaidėjų ir šventa. :mrgreen:

...

Re: FK REO

2012 Rgp 23 10:25

Vilniaus futbolo klubas REO išplatino pareiškimą dėl pasitraukimo iš A lygos čempionato

Prieš mėnesį „REO“ klubas pranešė apie sprendimą pasitraukti iš visų LFF organizuojamų varžybų. Netrukus klubo perėmimu pradėjo rūpintis komandą ketinantys įsigyti investuotojai. Tačiau visos su tuo susijusios teisinės procedūros nebuvo užbaigtos, o klubą pageidavę įsigyti verslininkai savo sumanymo vakar atsisakė. Tokio poelgio priežastys yra tos pačios, kaip ir prieš mėnesį, t. y. beprecedentis LFF atstovų elgesys reikalaujant sumokėti iš karto visą ginčijamo dydžio sumą už teisėjavimą bei honorarą už nepageidaujamas Rusijos bendrovės IT paslaugas ir dėl to neleidžiant registruoti naujus žaidėjus. Primename, kad iš Lietuvos futbolo federacijos I-os lygos pirmenybes laimėjusios „REO“ komandos buvo atimta sportiniu principu iškovota teisė dalyvauti UEFA regionų taurės varžybose. Nors naujieji investuotojai tikėjosi civilizuotų derybų būdu su LFF išspręsti aptartas problemas, tačiau nematydami jokių galimybių pasiekti kompromisą bent dėl 10 naujų žaidėjų registracijos, jie buvo priversti atsitraukti. Todėl „REO“ komanda, neturėdama galimybių toliau verstis su esamais žaidėjų resursais, buvo priversta pasitraukti iš visų LFF organizuojamų varžybų. Visiems sunkiai suvokiama situacija, kai yra naujas investuotojas su patvirtintu biudžetu, registracijos laukia 15 naujų žaidėjų, o sporto funkcionieriai žodžiu atsisako juos registruoti net tada, jei ginčijamą suma butų sumokėta.

„REO“ kolektyvas nuoširdžiai dėkoja atsistatydinusiam prezidentui Rimantui Turskiui. Žiniasklaidoje buvo ne kartą paskelbta tikrovės neatitinkanti informacija apie tai, jog R. Turskis, neva, buvo atleistas iš darbo. Pažymime, kad R. Turskis klubo prezidento pareigas užėmė visuomeniniais pagrindais ir savo veikla per pusantrų metų labai daug prisidėjo prie REO pasiekimų. Susidariusioje situacijoje klubo prezidento atsistatydinimas buvo vienintelis logiškas ir garbingas principingo žmogaus bei tikro Lietuvos futbolo patrioto sprendimas.

Ypatingos pagarbos vertas REO agonijos laikotarpiu parodytas trenerių Valdo Ivanausko bei Viačeslavo Sukristovo atsidavimas bei sugebėjimas įtikinti komandą išeiti į aikštę ir kovoti 4 varžybose iš eilės teturint tik 8 ar 9 pagrindinės sudėties žaidėjus bei nesant galimybės atlikti lygiaverčius keitimus. Tvirtą sportinį charakterį bei milžinišką susitelkimą pademonstravo pastarąjį mėnesį treniruotėse bei varžybose dalyvavę nežinomybėje dėl ateities esantys žaidėjai. Futbolo aikštėje aukojosi tikri kovotojai Tomas Ražanauskas, Andrius Lipskis, Jevgenij Moroz, Gajus Kulbis, Mantas Makutunovič, Marius Šalkauskas, Marius Kazlauskas, Soslan Džiojev, Dariuš Zachaževskij ir Deivydas Malkevičius. Atskiro įvertinimo bei padėkos taip pat verta šį sezoną susibūrusi nedidelė, bet labai išradingai ir triukšmingai komandą palaikiusi fanų grupė.

Legendinio Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjai R. Turskis, V. Ivanauskas ir V. Sukristovas savo veikla su „REO“ komanda įrodė, jog neturint didelio biudžeto, tačiau nuoširdžiai, kantriai bei profesionaliai dirbant mylimą darbą, galima pasiekti pakankamai aukštų rezultatų ir be specialistų iš užsienio pagalbos. A futbolo lygos debiutantai pripažįsta, jog pralaimėjo nelygioje kovoje su funkcionieriais, įgyvendinusiais planą dėl staigiai ir netikėtai iškilusios naujos sostinės futbolo komandos sunaikinimo. Tačiau „REO“ sukūrę žmonės tikisi futbolo visuomenės bei kitų sporto mėgėjų supratimo dėl savo sprendimo ir viliasi, jog Lietuvos futbolą kada nors valdys padorūs bei sąžiningi savo srities profesionalai.

Primename, kad „REO“, treniruojama dar vieno legendinio Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjo Stasio Baranausko 2009 m. laimėjo III lygos kovas, 2010 m. II-os lygą, 2011 m. užėmė pirmą vietą LFF organizuojamose I-os lygos varžybose ir pateko į A lygą bei pasiekė LFF taurės pusfinalį.
____________________________________
fkreo.lt

karys
Pranešimai: 9153
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK REO

2012 Rgp 23 10:55

gal aks skaitėte popierinę kauno ar vilniaus dieną, kažkoks ten straipsnis apie reonistus, kad valgyt nelabai turi už ką ...

Cha
Pranešimai: 54
Užsiregistravo: 2011 Bir 16 12:55

Re: FK REO

2012 Rgp 23 11:37

http://kauno.diena.lt/naujienos/sportas ... reo-444310" onclick="window.open(this.href);return false;

Futbolas nemėgsta kvailių? Kur REO?

Vilniaus REO – klubas, kuris sugebėjo nustebinti ne vieną futbolo aistruolį savo žygiu nuo žemiausios iki aukščiausios šalies futbolo lygos. Vis dėlto užvakar buvo pasakyta STOP. Klubas traukiasi iš LFF organizuojamų turnyrų.

Gaila futbolininkų

„Aišku, kad gaila, o ką daryti? Priežastys? Nesusikalbėjimas su Lietuvos futbolo federacija, nesumeluosiu, jeigu pasakysiu, kad susikalbėjimo trūko ir komandos viduje, – dienraščiui kalbėjo buvęs klubo prezidentas Rimantas Turskis. – Vieni nuolat pareiškimus įvairius rašydavo, o kiti apie juos tik iš spaudos sužinodavo. Labai gaila, kad viskas taip baigėsi, nes puikiai suprantame, kad klubo per vieną dieną sukurti neįmanoma.“

Pasak R.Turskio, labiausiai susidariusioje situacijoje gaila REO futbolininkų. „Milijonų jie nespėjo uždirbti, o dabar jie yra išmetami į gatvę. Gaila jaunų žmonių: ką jiems dabar daryti vidury sezono? Gal vienas ar kitas kažką susiras, o kiti? Į statybas? Nors skaičiau, kad ir ten vietų per daug nėra“, – šmaikštumu savo nuoskaudas bandė dengti buvęs žalgirietis.

Kam tos problemos?

„Be abejo, tai buvo gera vadybinė praktika. Dabar nenoriu lįsti ir aiškintis, kas ir ką pridarė, nes žinau, kad niuansų čia yra labai įvairių. Pats dirbu su studentų komanda ir puikiai žinau, kad sunku yra išlaikyti futbolo ekipą, – sakė R.Turskis, kuris iš REO klubo pinigų negaudavo. – Vilniaus klube mažai dalyvavau, daugelį darbų atliko kiti žmonės.“

Pasak buvusio žalgiriečio, Lietuvoje mokesčių sistema nėra patogi verslininkams, kurie norėtų remti sportą. „Yra žmonių, kurie norėtų duoti pinigų, tačiau jiems nėra sudaromos visos reikalingos sąlygos. Jeigu verslininkas duoda pinigų, tuoj kas nors prie jo prisikabina, iš kur tų pinigų jis paėmė. Visi verslininkai tik traukia pečiais ir klausia: “O kam man tos problemos?„ – iš beviltiškos padėties juokėsi R.Turskis. – Su 100 tūkst. litų komandos neišlaikysi. Sezonui reikia mažiausiai milijono. Vis dėlto reikia suprasti, kad paremti norintis verslininkas atiduoda savo pinigus. Be to, privalo sumokėti mokesčius. Krūvos reikalų.“

Klubo jėga – žaidėjai


REO, treniruojama dar vieno legendinio Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjo Stasio Baranausko 2009 m. laimėjo III lygos kovas, 2010 m. II lyga, 2011 m. užėmė pirmą vietą LFF organizuojamose I lygos varžybose ir pateko į A lygą bei pasiekė LFF taurės pusfinalį. „Skaudu. Komanda buvo sukurta praktiškai be pinigų. Per septynerius metus pasiekėme aukščiausią lygą. Galiu pasakyti tik vieną dalyką – futbolas nemėgsta kvailių, kurie velniai žino, kuo užsiima“, – griežtai kalbėjo buvęs klubo treneris.

Jo teigimu, klubo valdžiai norėjosi pasipuikuoti. „Kai mes kūrėme komandą, jos jėga buvo tai, kad joje žaidė visi dirbantys žmonės. Visada žinojome, kad finansinės problemos – neišvengiamybė, tačiau žmonės turėjo darbus, uždirbo savo pinigus. Klubo finansiniai sunkumai būtų jų nepalietę. Žaidė ne profesionalai, kurie ir taip turėjo iš ko gyventi, – pasakojo S.Baranauskas. – Žaidėjai patys norėjo žaisti ir kilti. Po sezono vis pakalbėdavome ir iš jų išgirsdavau: “Treneri, einam į aukštesnę lygą.„ Taip sezonas po sezono.“

Futbolininkai badavo

„Visi žinojo, kad žaidėjai žaidžia savo malonumui. Patekome į aukščiausiąją lygą ir kažkas nutiko. Pats nesuprantu tada susidariusios situacijos. Juk ir miestas pervedė klubui pinigų, tačiau 42 tūkst. litų už teisėjavimą niekas nesusimokėjo. Juk čia reikia būti visišku idiotu. Visi susimoka, tik ne REO. Futbolas nekenčia kvailių. Jis juos išstumia iš žaidimo“, – žodžių nerinko ilgametis klubo strategas.

Klubo valdžia gegužės mėnesį nusprendė trenerį atleisti. „Nesupratau valdžios kėslų. Jų pareiškimas buvo paprastas: “Klubas profesionalėja.„ Iškart pasakiau, kad komanda sužlugs. Valdžia išmetė iš klubo visus darbus turinčius žmones, kurie buvo klubo jėga. Per trumpą laiką viskas buvo sugriauta ir nereikia sakyti, kad kažkas kažkam kažko neleido. Kokius žaidėjus galėjo užregistruoti REO? Kas pas juos būtų ėjęs, jei klubas pinigų neturi? – klausė treneris. – Dar nėra tokio žmogaus, kuris galėtų oru maitintis. Kalbėjau su komandos žaidėju Soslanu Džiojevu. Jis sakė, kad valgyti neturi už ką. Įsivaizduokite, taip kalba profesionalus futbolininkas.“

Cha
Pranešimai: 54
Užsiregistravo: 2011 Bir 16 12:55

Re: FK REO

2012 Rgp 23 12:24

http://www.lff.lt/lt/article/lff_praso_ ... ff_varzybu" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF prašo "REO" klubo teisiškai patvirtinti pasitraukimą iš LFF varžybų

Lietuvos futbolo federacija (LFF) pateikė raštišką prašymą Vilniaus futbolo klubui „REO" teisiškai patvirtinti, ar klubo valdybos pirmininkas Saulius Žentelis pranešdamas apie pasitraukimą iš LFF organizuojamų varžybų turėjo įgaliojimus veikti klubo vardu.

Rugpjūčio 21 d. LFF gavo „REO" valdybos pirmininko S.Žentelio vardu pasirašytą pranešimą dėl futbolo veiklos sustabdymo bei pasitraukimo iš Lietuvos čempionato bei kitų LFF organizuojamų varžybų

LFF atkreipia dėmesį, kad, remiantis klubo įstatais bei klubo pateikta informacija apie asmenis
turinčius teisę veikti klubo vardu, klubo valdybos pirmininkui Sauliui Ženteliui nėra suteikti įgaliojimai atstovauti klubą LFF atžvilgiu bei klubo vardu teikti oficialius pranešimus ir/ar jo vardu sudaryti sandorius. Teikiant minėtą pranešimą, joks dokumentas, patvirtinantis tokią S.Žentelio teisę nebuvo pateiktas.

LFF prašo „REO" klubą patvirtinti, ar jis iš tiesų pasitraukia iš minėtų varžybų ir pateikti klubo valdybos pirmininko S.Žentelio įgaliojimus veikti klubo vardu LFF atžvilgiu patvirtinančius dokumentus.

Klubui nepatvirtinus pasitraukimo iš LFF organizuojamų varžybų per 14 dienų, bus laikoma, kad minėtu pranešimu nebuvo išreikšta tikroji klubo valia.

Siekiant užtikrinti sklandų bei tinkamą Lietuvos čempionato bei kitų LFF organizuojamų varžybų vykdymą, LFF prašo „REO" klubo į šį prašymą atsakyti kuo skubiau.

...

Re: FK REO

2012 Rgp 23 12:29

Teisingai, tegul parašo... :mrgreen:

O tai, staiga, nei iš šio nei iš to, dar atvyks žaisti su ŽALGIRIU Vilniaus miesto derbio... :mrgreen:
FD aikštėje nebus, tai REO pareikalaus įskaityti jiems pergalę... :mrgreen:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK REO

2012 Rgp 23 12:30

Na ir lepina LFF mus intrigomis. O būtų taip nuobodu.

Grįžti į