...

Re: FK REO

2012 Rgp 31 10:44

konkliudentiniais veiksmais
Kas čia per žodžiai :)... Nors kartą LFF nepasidavė provokacijoms iš šono ir priėmė teisingą sprendimą.
Aukštas lygis. 8-) Su žodynu turi sėdėti ir versti, ką pasako Vilniaus ponauja. :twisted:
Gal paprastam mirtingąjam kas nors galėtų paaiškinti, ką toji KLIURKA reiškia. :mrgreen:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK REO

2012 Rgp 31 11:06

Gal dabar norint ir į A lygą patekti užteks konkliudentinių veiksmų :).

...

Re: FK REO

2012 Rgp 31 11:51

Gal dabar norint ir į A lygą patekti užteks konkliudentinių veiksmų :).

Jeigu žemaitiškai rokuotis, tai teks pakliurkinti kokį senelį. :mrgreen: Duoti babkyčių kai kam... :twisted:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK REO

2012 Rgs 12 14:39

REO futbolininkų ateitis – nuo mokslų iki darbų Norvegijoje
http://www.futbolas.lt/naujiena/reo-fut ... orvegijoje" onclick="window.open(this.href);return false;

REO klubo žlugimas ne vieną šios ekipos futbolininką privertė susimąstyti apie karjeras pabaigą ir apie naujos realizacijos pradžią. Pirmasis apie tai pranešė vyriausias ekipos žaidėjas Tomas Ražanauskas, kuris visai nieko prieš būtų imtis trenerio darbo. Panašios mintys neretai aplanko ir gerokai jaunesnius žaidėjus, kurie jaučiasi lyg išmesti į gatvę. 24 metų saugas Marius Stanaitis šiemet planuoja užbaigti mokslus, o kitąmet vykti į užsienį laimės ieškoti. Metais jaunesnis Gajus Kulbis į užsienį jau išvyko ir, kaip daugelis lietuvių, uždarbiaus Norvegijoje. Futbolininką į svečią šalį pas tėtį išsiuntė noras užsidirbti atostogoms. Tiesa, ne visi REO žaidėjai su futbolu nutraukė ryšius. Pavyzdžiui, Jevgenijus Morozas grįžo į Panevėžio „Ekraną“, su kuriuo turi sutartį, o Andrius Lipskis iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su „Šiauliais“. Priminsime, kad REO klubas neegzistuoja jau daugiau nei mėnesį, tačiau šios ekipos žaidėjams iki rugsėjo 7 dienos buvo „surištos rankos“ – kiti klubai jų negalėjo registruoti.

...

Re: FK REO

2012 Rgs 18 10:30

Rusui apkarto legionieriaus duona Lietuvoje
http://penalty.lt/rusui-apkarto-legioni ... lietuvoje/" onclick="window.open(this.href);return false;


Vilniaus REO klube šiame sezone žaidęs rusas Soslanas Džojevas Lietuvą paliko kiek nusivylęs mūsų futbolu. Tačiau daug labiau saugą nuliūdino asmeninės kai kurių šalies futbolo specialistų savybės ir požiūris į legionierius.


- Kokį įspūdį paliko Lietuviška futbolo virtuvė?

- Labai sužavėtas ja nelikau. Atvažiavau čia turėdamas didžiulį norą rungtyniauti, bet jis buvo užgesintas. Pradžioje lyg ir viskas buvo gerai – komanda buvo palyginti nebloga, tačiau jos egzistavimo pabaigoje prasidėjo tikras cirkas. Situacija ypač sudėtinga tapo iš klubo pasitraukus Aleksandrui Sacharukui.

- Kas nuvylė labiausiai?

- Labiausiai nuvylė tai, kaip su manimi buvo elgiamasi paskutiniaisiais REO gyvavimo mėnesiais. Sulaukiau pasiūlymo išvykti į žemesnėje Rusijos futbolo lygoje rungtyniaujančią Sankt Peterburgo miesto ekipą. Apie tai informavau tuo metu Vilniaus komandą treniravusį Valdą Ivanauską. Tada jau REO negalėjo registruoti naujų žaidėjų ir manęs jis paprašė pasilikti. Buvau užtikrintas, kad viskas bus gerai, problemos baigsis, o man net pakels atlyginimą. Tačiau viso to neatsitiko – vietoje garantuoto uždarbio Rusijoje man teko čia gyventi pusbadžiu, o kartais nebūdavo už ką atvykti į treniruotę. Daug žadėjęs V.Ivanauskas man neatsakydavo į telefono skambučius, todėl vėliau jau nesitreniruodavau specialiai. Jei ne mano draugai lietuviai, nežinau kaip būčiau išsivertęs.

- Ar matėte naujus investuotojus į klubą?

- Taip ir nesupratau ką jie atstovavo. Kažkoks Andrius (red. Andrius Šamšonas) pasikvietęs derino finansines sąlygas, žadėjo jas pagerinti. Tačiau viskas liko kalbomis, kurios tęsėsi ilgai. Finansinė reikalo pusė manęs taip nenuvylė, kaip požiūris į žmogų. Svetimoje šalyje buvau suviliotas pažadais, paliktas likimo valiai, o į prašymus padėti išspręsti kai kurias problemas buvo nereaguojama. Trūko elementaraus žmogiškumo.

- Koks buvo ankstesnių klubo vadovų požiūris į žmones?

- Treniruojant Stasiui Baranauskui pradžioje žaidžiau nedaug. Tačiau savo žmogiškomis sąvybėmis jis gerokai lenkė V.Ivanauską. Pastarajam kaip specialistui priekaištų neturiu – treniruotės buvo įdomios ir gero lygio. Nors jau buvo palikęs klubą, padėjo Aleksandras Sacharukas. Jis išsprendė problemas su migracijos tarnyba bei nupirko bilietą į Maskvą. Tuo tarpu vėliau pažadais suviliojusieji nepalinkėjo net sėkmės.

- Ar nutiko Lietuvoje ir gerų dalykų?

- Metus prieš tai nežaidžiau dėl traumos, o į lietuvą atvykau įgyti optimalios sportinės formos. Gal keistokai skamba, bet Lietuvos futbolui esu dėkingas. Buvo čia ir gerų akimirkų, patiko draugiškas REO žaidėjų kolektyvas.

- Kaip įvertintum A lygos pajėgumą?

- Pagal žaidimą labiausiai patiko “Ekranas”. Keturios stipriausios ekipos dar bando žaisti futbolą, kitos daugmaž nesiskiria viena nuo kitos. Lietuvos futbolo lyderiai galėtų rungtyniauti antrajame pagal pajėgumą Rusijos divizione, kitos tik dar žemiau. Tačiau A lygoje yra gerų žaidėjų, o ypač vartininkų. Patiko Marijampolės, Alytaus stadionai, Panevėžio stadiono veja. Kalbant apie klubų veiklos organizaciją, tai REO jos beveik nebuvo. Nežinau kokia padėtis kitose ekipose, bet nemažai jų susiduria su finansiniais sunkumais.

- Ar rekomenduotum kokiam savo draugui vykti rungtyniauti į Lietuvą?

- Būsiu atviras – tik nebent jei jis nori baigti karjerą. Čia gal ir yra klubų, kur į žaidėją žiūrima normaliai, tačiau mane nuvylė jau minėtų asmenų požiūris į svetimšalį bei atsibodo ilgai kartota frazė – “viskas bus gerai”.

...

Re: FK REO

2012 Lap 17 10:44

REO sezono įvertinimas: NEUŽSKAITAU

Visų pirma, gaila žaidėjų ir trenerių štabo, kuriuos apipiPTINO klubo vadeivos.... bet patys kalti, kad tiki pažadais

Norėčiau pasakyti, kad gaila ir fanų... tų kelių *******, kur patikėjo, kad iš reo išaugs kažkas gražaus...
Mūsų forume irgi buvo reo`istų ir skleidė fantazijas apie klubo perspektyvas ir šviesų rytojų.
Toks jausmas, kad ten Turskis su Vaiginu sėdėjo ir rašinėjo savo blevyzgas, norėdami užlūliuoti futbolo visuomenės budrumą ir skleidė melą.

Turėtų būti gėda šio žlugusio projekto sumanytojams.
Visai nesupratu nei jų tikslų, nei motyvacijos...

Skandalistai žiauriai prisiPYPTino, tačiau jau dabar sklaidosi tasai jų dvokas.
Tikiuosi, kad LFF pasidarė teisingas išvadas ir į A lygą nebepriminės visokių šiukšlių su neaiškiais tikslai.

...

FK REO

2013 Bal 22 13:08

REO in serveriai.lt

Svetainė išjungta

Interneto svetainė su jūsų nurodytu adresu yra išjungta dėl pasibaigusio galiojimo laiko arba dėl viršyto resursų limito.
Jeigu jūs prižiūrite šią svetainę, prašom patikrinkite savo paslaugas klientų sistemoje arba susisiekite su klientų aptarnavimo skyriumi.

REO net pėdsako neliko... jokio prisiminimo apie vaflistus... (verkiu). :mrgreen:

Grįžti į