karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 16 18:02

Trečia vieta pakolkas Albanijos aukščiausioje lygoje...

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 20 16:43

Pirmasis „Riterių“ naujokas – saugas iš Nyderlandų
https://fkriteriai.lt/2023/01/pirmasis- ... yderlandu/

Praėjusiame sezone aštuoniais įvarčiais per keturiolika Klaipėdos „Neptūno“ rungtynių pasižymėjęs 21-erių saugas iš Nyderlandų Colinas Odutayo keliasi į sostinę ir būsimame sezone atstovaus „Riterių“ klubui.

„Colinas yra žaidėjas, kuris praėjusiais metais spindėjo Pirmoje lygoje ir mes iškart į tai atkreipėme dėmesį. Smagu, kad pavyko susitarti su juo ir pasikviesti į savo komandą. Žaidėjas, tobulėjęs keliose Europos akademijose turi tikrai gerą mokyklą“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

C.Odutayo į peržiūrą atvyko tik šią savaitę ir jam užteko kelių pasirodymų, kad savo gebėjimais įtikintų trenerius ir vadovus pasiūlyti jam sutartį.

„Esu labai laimingas būdamas čia. Komanda, treneriai ir visas klubo personalas mane pasitiko išskėstomis rankomis, todėl žiūriu į priekį ir laukiu naujo iššūkio“, – sakė C.Odutayo.

Saugas iki 2020 metų vasaros atstovavo Anglijos „Aston Villa“ klubo U-23 komandai, vėliau persikėlė į Nyderlandus ir ten atstovavo „Roda“ klubo jaunimo komandai. Pasibaigus sutarčiai, saugas pasirinko Lietuvą ir „Neptūną“.

Pirmąkart „Riterių“ marškinėlius C.Odutayo vilkės šeštadienio kontrolinėse rungtynėse prieš „Bangą“. Šioje dvikovoje žais ir daugiau potencialių kandidatų. Susikomplektuoti naujajam sezonui „Riteriai“ planuoja per artimiausias 3-4 savaites.

viva
Pranešimai: 756
Užsiregistravo: 2014 Sau 03 23:07
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 20 17:19

Na įdomus variantas, pagrindus turi, o į vyrų futbolą sunkiai.

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 23 17:27

Malžinskas jau baigia profesionalią karjerą.

Keturi futbolininkai į „Riterius“ negrįš

Praėjusią vasarą prie „Riterių“ prisijungęs Nikola Eskičius į komandą nebegrįš. Nepaisant dar galiojusios sutarties, abipusiu susitarimu ji buvo nutraukta.

„Nikola pats į mus kreipėsi su tokiu prašymu, mes jį patenkinome“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Taip pat į komandą tikrai nebegrįš Dejanas Miličevičius, Luka Koberidze ir Deividas Malžinskas. Pastarasis jau yra susitaręs su „Transinvest“ ekipa.

Klubas dėkoja žaidėjams už įdėtas pastangas ir linki sėkmės ateityje.

Šį šeštadienį 19:30 val. „Riteriai“ „Sportimos“ manieže „Riteriai“ žais antrąsias priešsezonines rungtynes su „Daugavpils“ komanda. Jų metu su „Riterių“ marškinėliais sirgaliai turėtų išvysti naujų veidų. Iškart po šių rungtynių jėgas išbandys „Riteriai B“ ir „Transinvest“.

https://fkriteriai.lt/2023/01/n-eskiciu ... -nebegris/

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 23 20:51

Malžinskas jau baigia profesionalią karjerą.
Neatmeskime varianto, kad TransInvest jam mokės daugiau nei Riteriuose gaudavo.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 26 15:44

„Riterių“ gynybą cementuos legionierius iš Serbijos
https://fkriteriai.lt/2023/01/riteriu-g ... jCi-lCyZVg
26 Sau 2023

Antradienį į Lietuvą atskridęs 28-erių Stefanas Filipovičius pasirašė sutartį su „Riteriais“ bei tapo antruoju sostinės ekipos tarpsezonio naujoku. Vidurio gynėjo pozicijoje žaidžiantis serbas pakeis praėjusiame sezone komandai atstovavusį tautietį Nemanją Lakičių-Pešičių.

„Stefanas yra patyręs žaidėjas, kuris, tikiu, bus gynybos ramstis. Jis atvyko iš pajėgaus Serbijos aukščiausios lygos čempionato, kuriame buvo starto sudėties žaidėjas. Tai yra labai svarbu, nes laiko tam, kad įgautų gerą sportinę formą, jam neprireiks daug“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Savo karjerą S.Filipovičius pradėjo Belgrado BASK klube ir išskyrus pusmetį visą karjerą atstovavo gimtosios šalies klubams. Vienintelį kartą legionieriumi gynėjas buvo 2019 metais, kai atstovavo kaimyninės Juodkalnijos Podgoricos „Budučnost“ ekipai.

„Čia esu tam, kad padėčiau laimėti“, – susipažindamas su naujaisiais komandos draugais sakė S.Filipovičius.

Trečiadienį futbolininkas sėkmingai atliko medicininę apžiūrą, o nuo šiandien prisijungė prie komandinių treniruočių.

„Riteriai“ artimiausias kontrolines rungtynes žais šeštadienį 19:30 val. „Sportimoje“ prieš „Daugavpils“ klubą. Treneriai kol kas dar nėra nusprendę, ar naujasis jų auklėtinis pasirodys šiose rungtynėse.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 28 14:58

Trečiasis „Riterių“ naujokas – krašto gynėjas iš Austrijos
https://fkriteriai.lt/2023/01/treciasis ... austrijos/

Prieš antrąsias kontrolines rungtynes ekipa, „Riteriai“ pasirašė sutartį su 24-erių metų Serbijos ir Austrijos pilietybes turinčiu krašto gynėju Milošu Spasičiumi. Pastarasis komandoje pakeis į „Hegelmann“ išvykusį Aleksandrą Levšiną.

„Per savaitę laiko praleistą su komanda, Milošas įrodė, kad yra tinkamas žaidėjas pakeisti išvykusį Aleksandrą. Jis yra kibus gynėjas, kuris aktyviai jungiasi į atakas. Tuo jau galėjome įsitikinti kontrolinėse rungtynėse su Gargždų „Banga“, kai Milošas atliko rezultatyvų perdavimą. Sutvarkius visus formalumus, Milošas oficialiai tapo Riteriu“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

M.Spasičius ilgą karjeros dalį praleido Austrijos klubuose ir tik praėjusių metų pradžioje papildė Kavalos AO klubą Graikijoje. Po pusmečio karjera tame klube buvo baigta ir, prasidėjus pasiruošimui naujam A lygos sezonui, jis prisijungė prie „Riterių“. M.Spasičius su „Riteriais“ šįvakar 19:30 val. sostinės „Sportimos“ manieže kontrolinėse rungtynėse žais su „Daugavpils“ komanda.

Kiek anksčiau sostinės klubas sudarė sutartis su dar dviem naujokais – Nyderlandų atstovu Colinu Odutayo bei serbu Stefanu Filipovičiumi.


Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 31 13:02

„Riterių“ sudėty – legionierius iš Venesuelos
https://fkriteriai.lt/2023/01/riteriu-s ... enesuelos/

Naujam sezonui komplektaciją tęsiantys „Riteriai“ savo sudėtį papildė dar vienu naujoku – 26-erių Francisco La Mantia. Pastarasis beveik visą savo karjerą praleido gimtojoje Venesueloje.

„Su Francisco kalbėjomės nuo sausio mėnesio pradžios. Labai smagu, kad ilgos derybos davė vaisių ir jis pagaliau prisijungė prie mūsų komandos. Francisco labai protingas žaidėjas, nuolat rungtyniavęs Venesuelos aukščiausioje lygoje.

Jis taip pat turi patirties ir Venesuelos rinktinėje. Tikime, kad Francisco gebėjimai padės mums siekti užsibrėžtų tikslų“, – apie naujoką kalbėjo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Paskutinė F.La Mantios stotelė – „Deportivo La Guaira“ klubas, čempionate užėmęs penktąją poziciją. Vidurio gynėjo ir atraminio saugo pozicijose žaidžiantis futbolininkas per praėjusį sezoną sužaidė 26-eriose rungtynėse, iš kurių net 25 kartus nuo švilpuko iki švilpuko.

F.La Mantia tapo antruoju venesueliečiu „Riterių“ istorijoje. Prieš trejus metus ekipai atstovavo Angelis Lezama. Naujoką su „Riterių“ marškinėliais pirmąkart bus galima jau šį šeštadienį 19:00 valandą „Sportimos“ manieže. Vilniečių varžovas – „Panevėžys“

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 31 14:34

Kalbėjau su Kaškenu, sako, vietinė spauda meluoja, nesusitarė su Kaysaru Grigas, kitoj komandoj bando jėgas.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2023 Sau 31 14:38

jau ir Kaysaras pranešė, kad nebedalyvauja peržiūroje.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2023 Vas 01 16:05

Dar vienas naujokas – devyniolikmetis slovakas
https://fkriteriai.lt/2023/02/dar-viena ... -slovakas/

Naujajam sezonui sudėtį komplektuojantis „Riterių“ klubas pasirašė sutartį su slovaku Marianu Šmatlaku. Buvusį „Pohronie“ klubo saugą Vilniuje norėjo matyti anksčiau jį Slovakijoje treniravęs Pablo Villaras.

„Būtent Pablo dėl Mariano ir turi prisiimti didžiausią nuopelną. Jie kartu dirbo ir Pablo pasiūlė Marianą išbandyti „Riterių“ komandoje. Pats žaidėjas per kelias savaitės įrodė, kad nepaisant jauno amžiaus, yra pasiruošęs A lygos kovoms.

Papildomai verta paminėti, kad Marianui tik 19 metų ir nepaisant to, tikime, kad jis pas mus atsiskleis gražiausiomis spalvomis“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

M.Šmatlakas žaidė abejose „Riteriams“ pergalingai pasibaigusiose rungtynėse. Akistatoje prieš „Bangą“ jis pasižymėjo rezultatyviu perdavimu.

Be M.Šmatlako „Riterius“ šiemet jau papildė Nyderlandų atstovas Colinas Odutayo, serbas Stefanas Filipovičius, austras Milošas Spasičius ir venesuelietis Francisco La Mantia.

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK „Riteriai“

2023 Vas 04 14:50

Žalgiris praneša, kad Nojus Stankevičius pasirašė su Riteriais...

„Riterių“ gretose – Lietuvos jaunimo rinktinės gynėjas
https://fkriteriai.lt/2023/02/riteriu-g ... s-gynejas/

Nuo pirmosios šių metų treniruotės su „Riteriais“ prakaitą liejantis dvidešimtmetis Nojus Stankevičius suraitė parašą po sutartimi su sostinės klubu bei tapo šeštuoju tarpsezonio naujoku.

„Džiaugiuosi, kad pavyko pasiekti susitarimą ir prisijungti prie šio ambicingo ir aukščiausių tikslų siekiančio klubo. Man asmeniškai, tai didžiulė galimybė pasikelti savo žaidybinį lygį. Su nekantrumu laukiu šio naujo etapo pradžios“, – sakė N.Stankevičius.

Lietuvos jaunimo rinktinės gynėjas savo karjerą pradėjo „Žalgiryje“, o šiemet prisijungęs prie „Riterių“ abejose kontrolinėse rungtynėse rungtyniavo starto sudėtyje.

„Nojus yra puikius fizinius duomenis turinis gynėjas. Taip pat neblogai žaidžiantis su kamuoliu ir spėjęs paragauti A lygos duonos. Išbandėme Nojų keliose draugiškose rungtynėse ir esame tikri, kad Nojus pasiruošęs sunkesniems iššūkiams A lygoje „Riterių“ komandoje. Taip pat smagu turėti dar vieną vilnietį mūsų komandoje kuris, artimiausius kelis metus, tikiu, bus ir Lietuvos U-21 rinktinės žaidėjas“, – apie naujoką sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

N.Stankevičius tapo trečiuoju „Riterių“ vidurio gynėju. Šioje pozicijoje komandai taip pat atstovaus Stefanas Filipovičius ir po traumos sveikstantis Olaide Badmus.

Keyboy
Pranešimai: 236
Užsiregistravo: 2023 Sau 08 20:38

Re: FK „Riteriai“

2023 Vas 04 20:14

Colinas Odutayo, A lygai elitinis greitis, bet jau zmogus visai be paso ir smugio

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK „Riteriai“

2023 Vas 07 16:39

„Riterių“ sudėty – dar vienas devyniolikmetis
https://fkriteriai.lt/2023/02/riteriu-s ... olikmetis/

Devyniolikmetis atakuojantis saugas iš Nigerijos Ayomide Adebayo pasirašė sutartį su „Riteriais“ ir būsimame sezone atstovaus sostinės ekipai. Nuo pasiruošimo starto su komanda sportuojantis futbolininkas įtikino trenerius ir vadovus, kad žvelgiant į perspektyvą, komandai gali būti svari pagalba.

„A.Adebayo jau tris savaites pluša su komanda. Jis yra talentingas jaunuolis, turintis įdomių savybių. Greičiausiai ateinantį sezoną jį dažniau matysime „Riteriai B“ komandos sudėtyje, tačiau dėl savo nuoseklaus ir didelio darbo, tikiu, ateityje taps stipriu A lygos žaidėju“, – sakė klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

Kontrolinėse rungtynėse su „Banga“, A.Adebayo pasižymėjo įvarčiu. Tai buvo pirmasis „Riterių“ įvartis 2023 metais. Kitose kontrolinėse rungtynėse nigerietis į aikštę žengdavo po keitimų.

Grįžti į