Makenzis

Re: FK "Trakai"

2017 Sau 10 12:11

Sprogdinu seksualumo bombą: Trakus treniruoja......kas? :shock:
Biškį nesupratau, čia tu, Kalinauskai, sprogdini seksualumo bombą? Nenoriu tavo spriptizo. :roll: Tik ne tai :lol: Apsirenk mikliai. :lol:

Jeigu Vaida Česnauskienė imtų treniruoti, tai būtų seksovai, bet ji licencijos neturi, tai niekas neleis jai pasireikšti trenerės amplua. O gaila. :(

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2017 Sau 12 14:49

V.Borovskis: “Vienąsyk buvau arti “Trakų” – nepavyko. Antro šanso nusprendžiau nepaleisti”
2017-01-12
http://fkt.lt/v-borovskis-vienasyk-buva ... epaleisti/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kartu su 24 naujais komandos draugais Valdemaras Borovskis nuo pirmadienio lieja prakaitą “Trakų” treniruotėse bei ruošiasi ne tik artėjančiam sezonui, tačiau jau šį šeštadienį prasidėsiančiam “Winter CUP” turnyrui.

32 metų V.Borovskis į “Trakus” atvyko po puikaus sezono Jonavos “Lietavos” klube, su kuriuo liko šeštoje pozicijoje. Pasibaigus jam, gynėjas sulaukė pasiūlymų tiek iš Klaipėdos “Atlanto”, tiek iš “Trakų” ir nusprendė pasirinkti pastarąjį klubą.

“Į “Trakus” turėjau galimybę atvykti dar prieš dvejus su puse metų, tačiau tada perkalbėjo agentas. Prašė palaukti, tikėjosi išvežti į užsienį. Dabar nieko negalvojau, nes nieko negali būti geriau nei gyventi savo namuose, visą laiką būti kartu su savo šeima ir žaisti geroje komandoje. Neturėjau dvejonių, jog rinksiuosi “Trakų” pasiūlymą.

Riterių žaidimas greitas, atakos greitos, dominuoja techniškas komandinis žaidimas. Labai skiriasi nuo kitų ekipų”, – pasakojo riterių naujokas.

2015 metais, išvykęs į Bulgarijos “Beroe” klubą, gynėjas nesulaukė trenerio pasitikėjimo, tačiau po metų grįžęs į Lietuvą, per labai trumpą laiką atgavo buvusias kondicijas.

“Ir dabar kondicijos nėra pačios geriausios (šypsosi), tačiau neabejoju, kad su tokiu kolektyvu optimalią formą pasieksiu labai greitai. Kalbant apie praėjusį sezoną, tai geras sezonas buvo ne tik man. Dauguma “Lietavos” žaidėjų turi kuo pasidžiaugti.

Buvome debiutantai, susirinkome geras kolektyvas, turėjome daug noro, buvome užsivedę. Prieš “Trakus” ir “Žalgirį” eidavome į aikštę su dviguba motyvacija.. Manau, kad visi šie dalykai ir prisidėjo prie sėkmingo tiek man, tiek visai komandai sezono”, – pasakojo V.Borovskis.

Šią savaitę pasiruošimą pradėję “Trakai” ne tik bėgioja, tačiau taip pat prakaituoja svarmenų salėje bei dirba su kamuoliu.

“Pirmos treniruotės tikrai nelengvos. Ypač lauke. Sniegas, ledas.. Nelengva. Kita vertus, darbo aš nebijau, o pirmos rungtynės jau labai greitai. Aišku, varžovai irgi bus panašios kondicijos, tad manau, turėtų būti įdomios rungtynės”, – sakė futbolininkas.

Pirmas “Winter CUP” turnyro rungtynes “Trakai” žais šį šeštadienį, sausio 14 dieną, 14.30 val. Vilniaus “Sportimos” manieže. Pirmasis varžovas – Rygos FS klubas.

Kalinauskas

2017 Sau 12 16:40

Zasavickis, juokingai atrodantis be barzdos, keliasi į GKS TYCHY
http://moldova.sports.md/football/news/ ... essirovat/" onclick="window.open(this.href);return false;

GS3

2017 Sau 12 19:09

Komanda, stovinti silpniau uz Olsztyno Stomil ir Suvalku Wigry. Ir tikrai silpnesne uz Trakus. Idomus ejimas. Tik tiek, kad atsikrate zaideju pusmeciui.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2017 Sau 12 19:29

Greičiau, kaip ir sakė, nori tobulėti. Lietuvoj daugiau nebepatobulėtų.

Respublik

2017 Sau 13 16:10

„Trakų“ naujokas K.Upstas: „Jei įrodysiu – žaisiu, neįrodysiu – mano bėdos“
http://fkt.lt/traku-naujokas-k-upstas-j ... ano-bedos/" onclick="window.open(this.href);return false;

Praėjusių metų liepos 14 dieną, jau teisėjo pridėto laiko metu pabėgęs nuo „Trakų“ gynėjų, tuometinis „Stumbro“ saugas Klaudijus Upstas pasiuntė kamuolį į Igno Plūko ginamus vartus ir taip užbaigė Valdo Urbono erą riterių kariaunoje.

Netrukus buvęs Lietuvos jaunimo rinktinės futbolininkas liko be klubo, tačiau trumpam. „Trakų“ sporto direktoriaus Virmanto Lemežio skambutis privertė futbolininką krautis kuprinę ir demonstruoti savo sugebėjimus naujiesiems treneriams.

„Viskas įvyko labai greitai. Nesitikėjau. Pamenu, skambina Virmantas, kai aš dar miegojau. Nesupratau nei kas skambina nei ko nori (šypsosi). Klausia, ar atvažiuosiu į LFF stadioną? Ir tik kai pasakė, kad susiskambinčiau su Ignu ir Nerijumi (Ignas Plūkas ir Nerijus Valskis gyvena Kaune), supratau, kad skambina iš „Trakų“. Žinoma, likau nustebęs“, – pasakojo „Trakų“ naujokas.

K.Upsto smogiamoji jėga – greitis. Krašto saugo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas žada dėti visas pastangas, kad įsitvirtintų pagrindinėje sudėtyje. Nepriklausomai nuo to, kas bus jo konkurentai.

„Iškart žinojau, kad konkurencija čia žymiai didesnė ir privalėsiu įrodyti, ko esu vertas. Jei įrodysiu – žaisiu. Jei neįrodysiu – mano bėdos. Laikausi tokios pozicijos, kad privalau tikėti, jog man pavyks. Juk jei pats netikėsiu, kas tada tikės?“, – retoriškai klausė K.Upstas.

„Trakuose“ treniruotės gerokai trumpesnės nei „Stumbre“, tačiau intensyvumas čia žymiai didesnis. Kalbu ne tik apie pasiruošimą naujam sezonui, tačiau ir apie tai, ką patyriau praėjusio sezono pabaigoje.

Šiemet kol kas tik pradžia. Pirma treniruotė – svarmenų salėje, antradienį ir trečiadienį gavome tokį krūvį, kad niekam nekilo klausimų, jog atostogos baigtos (juokiasi).

Rytoj pradedame „Winter CUP“ turnyrą. Laukiu jo. Tiksliau tariant, laukiu kievienų rungtynių. Galvosiu tik apie tai, kaip išeiti ir padėti komandai laimėti rungtynes. Man nėra didelio skirtumo, ar tai draugiškos rungtynės, ar turnyras, ar oficialios. Svarbiausia maksimaliai išsikrauti, kad komanda laimėtų“, – pasakojo K.Upstas.

Pirmąsias „Winter CUP“ turnyro rungtynes „Trakai“ žais su Rygos FS klubu. Rungtynės įvyks šeštadienį 14.30 val. Vilniaus „Sportimos“ manieže. Įėjimas nemokamas.

Makenzis

2017 Sau 14 16:27

vartuose Giedrius Kvedaras :roll:

Xenon
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Sau 14 17:27

Kvedaras visusr pafiguruot spėjo :D Ir su Šilu treniravos ir su Atlantu, dabar jau su Trakais :D

Respublik

2017 Sau 14 17:56

Kvedaras visusr pafiguruot spėjo :D Ir su Šilu treniravos ir su Atlantu, dabar jau su Trakais :D
Su dviem iš trijų tai tikrai, o kada dar ir į Atlantą spėjo užsukti?

Kalinauskas

2017 Sau 15 00:52

Gal kas matė, kaip Trakai atrodė?

Lukitto
Palaikoma komanda: Kaunas

2017 Sau 15 11:08

Pirma sudėtis pirmoj rungtynių pusėj taip neblogai visai krutėjo, kūrė progas, nors ir buvo kuriam laikui atidavę kontrolę. O antroj pusėj tai latviai į vieną pusę realiai žaidė, kontratakom rėmės Trakai

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2017 Sau 15 11:15

gal matei, kad pas liniją nurodymus dalino Trakams? Kas ten dabar treneriu laikomas?

Lukitto
Palaikoma komanda: Kaunas

2017 Sau 15 13:08

Kvitkauskas komentuodamas sakė, kad daugiausiai vadovauja Bezykornovas dabar

Makenzis

2017 Sau 16 12:21

daugiausiai vadovauja Bezykornovas dabar
O kadangi jis neturi licencijų, tai jo niekas į vyr. trenerius neįšventins. Vėl teks vežtis iš Ukrainos kokį trenerį, Mokrickis gal sutiktų padirbėti. :) Jeigu turi reikalingus popierius. :roll: Labai veržiasi į Lietuvą. :D

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2017 Sau 16 12:30

Nesupykit, kad taip pasakysiu, bet tos visos Ukrainos, Rusijos, man jau toks akmens amžius atrodo.

Grįžti į