Tadis
Palaikoma komanda: Dziugas

Re: FK "Trakai"

2017 Sau 20 02:19

Na matai, lai nesupyksta šio forumo atstovai, bet man mūsų treneriai yra visiškai neįdomūs, iš visų ką turi gal galima kokius 3-4 žmones išskirti, o daugiau visi tokie ekonominio režimo treneriai, kai jau pigiau nebeįmanoma ką surasti ar kai kompiuterio nemoki įsijungti, kad surastum kažką geresnio.
Ir is esmes, nera tai gerai, nes nera jokios konkurencijos. Kaikurie treneriai uzsitarnave varda Lietuvos futbole ir jauciasi nejudinami. Kaip sakant, praspirs vienur, uz siektiek pigiau dirbsiu kitur. Normaliu treneriu deficitas, todel kaikuriems si situacija "gyvenk ir zvenk".

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2017 Sau 20 02:21

aš manau, kad mūsų tuos trenerius blogai paruošia, tiksliau galbūt ten nėra kam juos paruošti

Tadis

2017 Sau 20 02:38

Yra spragos visoje sistemoje. Kaikurie treneriai ne tai, kad prastai paruosiami, paprasciausiai, didziajai daliai uztenka dirbti su vaikais. Paimkime skaiciais, jeigu treneris dirbdamas su keleta vaiku grupiu + dirbdamas su viena ar keliom priesmokyklinuku grupemes uzsidirba ~ 550-600eu. Sakau apytiksliai, priklauso nuo valandu skaiciaus, miesto ir pan. Dabar norint issilaikyt UEFA Pro licenzijas, siekiant galimybes tapti vyr treneriu, reikia pereiti ilga kelia + dideles islaidos. Galima dirbti assistentu, kuris gaus 400-500eu. Tai atsakyk, kur geriau dirbti piniginiu atzvilgiu?

Visos tos stazuotes kainuoja, kita vertus, kad galetum isvaziuoti turi turet tam tikrus kanalus, ex zaidejams tai zymiai lengviau. Paimkime R.Posku, kuris zaide Rusijoje, tai gali per buvusius agentus/bendraklubius ar kitus zmones susijusius su futbolu leisti sau nuvykti i kurios nors Rusijos futbolo komandos baze. Stebeti treniruotes, bendrauti su administracija. Paprastam studentui yra kur kas sudetingiau, tai tenka pripazinti, nors nesakau, kad neimanoma.

mafia7

2017 Sau 20 02:41

Taip, tokiu atvėju reikia į mane kreiptis žmogų kuris turi daug kontaktų. Kas labiausiai ir mane erzina, kad tie buvę žaidėjai užsisėda viską dviem užpakaliais į priekį, va tada sunku, nes jis mat vardą turi

Tadis

2017 Sau 20 02:49

Taip, tokiu atvėju reikia į mane kreiptis žmogų kuris turi daug kontaktų. Kas labiausiai ir mane erzina, kad tie buvę žaidėjai užsisėda viską dviem užpakaliais į priekį, va tada sunku, nes jis mat vardą turi

Taip jau pasaulis suriedytas. Pazvelk i top klubu reikalavimus norint treniruoti vyresnes nei U12 grupes. Arsenal/Bayern klubu akademijos pirmenybe teikia buvusiems zaidejams, kurie zaide aukstame lygyje. As pilnai suprantu toki sprendima, lengviau dirbti su tuo, kuris klubu virtuveje sukasi ilgesni laikotarpi, ten visos klubo vertybas ir t.t. Vienintelis klubas, kuris tokiu reikalavimu nekelia, tai Barcelona is tu zymesniu klubu, ten jie megsta jaunus ir motyvuotus trenerius.

mafia7

2017 Sau 20 02:55

Turint šaibų reikia važiuoti į Afriką, ten ieškoma trenerių, iš Europos jie ieško, per daug cv nežiūri jie, galima dirbti akademijose ir panašiai, tavo atvėju pradžioje tik akademijose, neturint pinigų galima komanda treniruoti, pačiam galima susiburti ir žaisti kieme iki gyvenimo pabaigos. Pas mus tokios realijos futbole :)

Tadis

2017 Sau 20 03:01

Yra kaip yra. Reikia tiketis, kad netolimoje ateityje reikalai keisis. Apskritai, norisi tiketi, kad ir sis naujas "Trakai" komandos strategas bus kompetetingas ir naudingas klubui.

mafia7

2017 Sau 20 03:07

Man jis beformis atrodo, kažką kažkur treniravęs, paskui vėl nuvažiavimas kažkur į Rusiją, vėl žemesni klubai, vėl žinomi, žinomesni, vėl nulinis lygis, kažkokio balanso jo karjeroje nėra :D

Tadis

2017 Sau 20 03:15

Na as nelinkes nurasineti treneriu/zmoniu anksciau laiko. O kas liecia stabilumo trukuma, tai cia tik galime spelioti, nezinant visu aplinkybiu, gal ateityje isaiskes daugiau niuansu, cia palikime viska zurnalistams.

"Naujo „Trakų“ vedlio dosje – sėkmingas darbas su jaunimu, įtraukiant jį į pagrindinę komandą, Sočio projektas bei darbas su Guusu Hiddinku Machačkalos „Anži“ klube".

Esu labai poztivyiai nusteikes, jeigu teisybe, jog treneris sekmingai dirba su jaunimu, geba juos itraukti i pagrindine komanda. Cia vel gi, daug kur svarbu ta tranzicija is jaunimo komandu i piramaja komanda ar is rezervu komandos i pagrinda. Nes sis laikotarpis pats sudetingiausias zaidejo karjieroje. Daugelis uzsienio akademiju tai pripazista. Apskritai, darbas su Hiddinku skamba pakankamai graziai, bet cia nieko komentuot placiau nesirysciau. Reikia, tiketis, kad tas jaunimas nebus atstumtas ir jiems sansai bus suteikiami.

Respublik

2017 Sau 20 03:17

O kas tavo nuomone iš dabartinių Trakų rezervų būtų verti įtraukimo į pagrindinę sudėtį(jeigu tikslu lieka nors iškovoti medalius)?

Tadis

2017 Sau 20 03:22

Justas Marazas, Matas Gudaitis, Martynas Vasiliauskas. Tie zaidejai sove i galva, nes paskutiniu metu daugiau apie juos kalbama. Itraukimas i pagrindine sudeti/darbas treniruotese nereiskia, jog jie tures kas karta pradeti startineje sudetyje. Zinoma, visi jie labai jauni zaidejai, dirbti dar daug ir smarkiai.

mafia7

2017 Sau 20 03:23

Galima prisirinkti pigių afrikiečių jaunų iki 21 metų be kontraktų ir remtis jaunais žaidėjais

Tadis

2017 Sau 20 03:30

O kas tavo nuomone iš dabartinių Trakų rezervų būtų verti įtraukimo į pagrindinę sudėtį(jeigu tikslu lieka nors iškovoti medalius)?
Kas liecia tikslus, tai svarbu vienas dalykas, kad juos reikia kelti realius ir igyvendinamus. Kai komanda bus sukomplektuota iki galo, tada bus galima diskutuoti. Dabar snekama, nes taip reikia. ;) Kol kas, stipriu zignsiu transferuose nepadare, o kluba paliko Valskis, Zasavickis. Dar prisiminkime, kad sezono metu isvyko Arshakyanas. Sakyciau, kad stipriai pasikeis Traku komandos veidas si sezona.

GS3

2017 Sau 20 08:24

Man igalva sove Masenzovas, Leonavicius, Kazakevicius, Segzda. Arba jie neatitinka klubo lygio, arba jiems patiems patinka zaist I lygoj dubleriuose... Amzinieji dubleriai, nepaisant to, kad visiems 21-22 ir klube jau ne primi metai :)

GS3

2017 Sau 20 08:29

Na matai, lai nesupyksta šio forumo atstovai, bet man mūsų treneriai yra visiškai neįdomūs, iš visų ką turi gal galima kokius 3-4 žmones išskirti, o daugiau visi tokie ekonominio režimo treneriai, kai jau pigiau nebeįmanoma ką surasti ar kai kompiuterio nemoki įsijungti, kad surastum kažką geresnio.
Kolega, jeigu jus jau mokate kompiuteri isijungti ir kazka surasti, tai kodel gi neikurus sporto agenturos? Siulytumei zaidejui, pats gautum piniga, o forumas turetu gera "insaideri" :D Nes "komplaininti" yra labai lengva, o kazka padaryti jau reikia siokiu tokiu pastangu :)

Grįžti į