Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK "Trakai"

2017 Vas 26 16:58

Tiek Ryto fanai, tiek Žalgirio fanai yra buduliai. Benamiai tie trakai, bet nereikia imt ir skanduot per visą sportimą "bomžai jūs Trakai"..
kodėl nereikia?

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Vas 26 17:01

Tiek Ryto fanai, tiek Žalgirio fanai yra buduliai. Benamiai tie trakai, bet nereikia imt ir skanduot per visą sportimą "bomžai jūs Trakai"..
išlindo balerina ir paaiškino kas yra kas.

Senukas
Palaikoma komanda: Kruoja

2017 Vas 26 17:38

Kur Kohanauskas dinges?nebera jo Trakuose?

Respublik

2017 Vas 26 17:57

Man tai įdomiau kada Shermeta spėjo sugrįžti į Trakus, sezono pradžioje buvo straipsnis, kad dėl jo atsisveikinimo treneris užtikrintas...

Tobex

2017 Vas 26 18:34

Trakai antrą išeilės super taurę pralošia. Antrame iš eilės super taurės finale vartininkas daro įvartį kainuojančią klaidą.

Kalinauskas

2017 Vas 26 19:18

Kiek nustebino Borovskis, keičiantis Česnauskį. Nulinis Mmajevas ir nulinis Labukas. Kazubovičius su entuziazmu bet be galvos na ir aišku puikūs ryžo darbas

Oskaras jei nesulūš, atneš pinigėlių ateityje

Matas

2017 Vas 26 19:22

Kiek nustebino Borovskis, keičiantis Česnauskį. Nulinis Mmajevas ir nulinis Labukas. Kazubovičius su entuziazmu bet be galvos na ir aišku puikūs ryžo darbas

Oskaras jei nesulūš, atneš pinigėlių ateityje
man Wakili pas Trakus šiandien patiko. Bet ir Oscaras geras.

viva

2017 Vas 26 19:46

trakai, jei nori ko nors pasiekti apie puoleja reik galvoti, nes labukas ir kazubovicius tik ant pakeitimo gal tiktu.

karys

2017 Vas 26 20:01

trakai, jei nori ko nors pasiekti apie puoleja reik galvoti, nes labukas ir kazubovicius tik ant pakeitimo gal tiktu.
Sutikčiau, Labukas net savo geriausiais laikais išskirtiniu rezultatyvumo nepasižymėjo, greičiau jau jo užduotis užsikabinti už kamuolio ir atmest saugams, bet kad pas Trakus dabartinėje sudėtyje ir saugų ypatingai atakoje pavojingų nelabai matosi.

Anbo

2017 Vas 26 20:45

Taip, abu Trakų juodukai gerai juda :)

Kazubovičius... Na jis tiesiog ne tokio lygio žaidėjas. Abejoju ar visą sezoną Trakuose ištemps

Tobex

2017 Vas 27 21:26

Pirmasis atsisveikinimas – „Trakus“ palieka K.Upstas
Visą straipsnį galite rasti http://www.futbolas.lt/naujiena/400321/ ... a-k-upstas" onclick="window.open(this.href);return false;

karys

2017 Vas 27 21:46

Pirmasis atsisveikinimas – „Trakus“ palieka K.Upstas
Visą straipsnį galite rasti http://www.futbolas.lt/naujiena/400321/ ... a-k-upstas" onclick="window.open(this.href);return false;
čia toks naujas trendas, dar nepažaidus atsisakyt :)

Tobex

2017 Vas 27 21:58

čia pizdi už tokius bajerius Lemežiui turėtų išrašyti :))
Bet iš kitos pusės patys kalti, kad pradžiai komplektuojasi, o po to trenerį randa.

Makenzis

2017 Vas 28 16:23

“Greitis visada buvo mano arkliukas. Net tada, kai buvau mažas berniukas, dažniausiai būdavau greitesnis už kitus. Supertaurės rungtynėse naudojau prieš “Žalgirį” šį savo privalumą, bet tikslių duomenų kaip man sekėsi, iki šiol nežinau. Tačiau sužinosiu”.
A.Wakili: “Greitis visada buvo mano arkliukas”
2017-02-28 http://fkt.lt/a-wakili-greitis-visada-b ... arkliukas/" onclick="window.open(this.href);return false;

Praėjusį sezoną iš Belgijos į Lietuvą atvykęs nigerietis Alma Wakili gana greitai priprato prie lietuviško klimato, lietuviško temperamento ir lietuviško futbolo. Greitai jis “prasimušė” ir į “Trakų” starto sudėtį, kurioje reikėjo pakeisti tuomet traumą patyrusį Vaidotą Šilėną.

Ir jam neblogai sekėsi. Tiesa, ne taip gerai, kad futbolininkui tiktų lyderio apibūdinimas. Būtent, tokiomis lyderio savybėmis A.Wakili pasižymėjo prieš kelias dienas įvykusiose LFF Supertaurės rungtynėse, kuriose jo greitis, veržlumas, o ypač vienas solo reidas pirmajame kėlinyje “Trakus” darė stipresnę komandą.

“Greitis visada buvo mano arkliukas. Net tada, kai buvau mažas berniukas, dažniausiai būdavau greitesnis už kitus. Supertaurės rungtynėse naudojau prieš “Žalgirį” šį savo privalumą, bet tikslių duomenų kaip man sekėsi, iki šiol nežinau. Tačiau sužinosiu”, – sakė A.Wakili, perklaustas, ar žino kokį greitį išvystė rungtynių metu? Priminsime, kad šį klausimą porungtyninėje spaudos konferencijoje išgirdo ir “Trakų” vyriausiasis treneris Olegas Vasilenka.

A.Wakili, kaip ir kiti riteriai, nusiminė dėl nelaimėto titulo, tačiau savo žaidime išvydo ir nemažai pozityvo.

“Supertaurės rungtynės buvo sunkios tiek mums, tiek “Žalgiriui”. Gaila, kad praleidome tokį nelogišką įvartį, kuris lėmė rungtynių baigtį. Tačiau tai yra futbolas. Turime su tuo susitaikyti, nenuleisti rankų ir kovoti toliau.

Supertaurę laimėjo “Žalgiris”, tačiau noriu pasidžiaugti už savo komandą, kad jiems davė rimtą kovą. Sutinku, kad rungtynių pradžioje žalgiriečiai buvo geresni, tačiau po pertraukos mes parodėme charakterį, išlyginome žaidimą ir tikslingai siekėme savo tikslo.

Nepasiekėme. Tačiau kam nepasitaiko? Turime pakankamai laiko atgauti jėgas ir laimėti A lygos pirmojo turo rungtynes tam, kad visiškai užsimirštų tas pralaimėjimas ir žinotumėm, kad esame teisingame kely.

Mes dirbame labai sunkiai, kad tai įrodytumėm”, – pasakojo A.Wakili.

“Trakai” rungtynėmis su Kauno “Stumbru” atidarys naująjį A lygos sezoną. Dvikova įvyks šį penktadienį 19.30 val. sostinės “Sportimos” manieže.

Senukas
Palaikoma komanda: Kruoja

2017 Kov 01 20:35

Trakai stiprinasi :o isigijo columbieti ;)

Grįžti į