bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

Re: FK "Trakai"

2018 Sau 24 10:37

Pagūglinau ar aplamai buvo juodaodžių riterių? Pasirodo buvo.. Žinoma, ne LDK, kur riterių buvo gal vienas kitas :)

https://www.smithsonianmag.com/smart-ne ... 180949361/" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis

2018 Sau 24 10:48

Angliškame filme apie Robin Hudą irgi buvo toks riteris. Su Robin Hudu kovėsi prieš Šervudo apylinkės įgaliotinį. :) Pasirodo, kad ne pasakos. :) Gal koks pabėgėlis iš Mauretanijos. :)

bronius

2018 Sau 27 23:10

„Trakai“ išvyko į Baltarusiją
http://www.fkt.lt/trakai-isvyko-i-baltarusija/" onclick="window.open(this.href);return false;
27 sau 2018
Aurimas Budraitis

A lygos bronzos medalių laimėtojai „Trakų“ futbolininkai šiandien išvyko į dviejų savaičių stovyklą Gardine, kur su vietos komandomis sužais penkerias kontrolines rungtynes. Tarp stipriausių varžovų – Minsko „Dinamo“ ir Gardino „Neman“.

„Tikslai nesikeičia – ir toliau turime gerinti tarpusavio ryšius, kad prasidėjus sezonui visi vienas kitą suprastų iš pusės žvilgsnio. Sužaisime keletą rungtynių, kuriose vėl didžiausią dėmesį skirsime atakai. Kitaip tariant, tęsime tai, ką darėme rungtynėse su „Jonava“ ir „Jelgava“, – stovyklos tikslus atskleidė ekipos vyriausiasis treneris Olegas Vasilenka. Su komanda išvyko ne tik šią savaitę sutartį pasirašęs puolėjas Ethienas, tačiau ir ką tik prisijungę dar keli peržiūroje dalyvausiantys žaidėjai. Beje, ekipoje jau neliko dar su „Jelgava“ žaidusių Luko Artimavičiaus, Edvino Baniulio, Roko Krušnausko.

„Ethienui dabar bus sunkiau. Prieš tai jis turėjo galvoti tik apie save ir savo galimybes įsitvirtinti, o dabar jau privalės atsižvelgti į mūsų reikalavimus. Jam tikrai reiks dar labiau pridėti“, – naujoką įspėjo treneris, pridūręs, kad ši sutartis nekeičia klubo strategijos – dar labiau stiprinti komandą. „Niekas nepasikeitė. Ir toliau ieškome žaidėjų visose pozicijose. Ir šiuo metu yra atvykusių žaidėjų, kuriuos stebėsime, kaip jiems sekasi pritapti mūsų komandoje, kokios jų galimybės ir pan. Sezonas artėja, todėl atsakymus į šiuos klausimus sužinosime jau greitai“, – dėstė O.Vasilenka.

Kontrolinių varžybų maratoną riteriai pradeda šeštadienį.

viva
Palaikoma komanda: Žalgiris

2018 Sau 28 15:51

https://www.futbolas.lt/naujiena/402684 ... nas-dublis" onclick="window.open(this.href);return false;

gal dar Žalgiriui ne vėlu Gedmina nukoseti

Matas

2018 Sau 28 18:35

wtf kam? Man jis net Atlante neišsiskyrė, kuris žaidžia pakankamai medinį futbolą, tai po kelių Trakų draugiškų rungtynių tapo geresniu žaidėju?

viva

2018 Sau 28 19:15

as taip pat ji pirma kart pastebejau zaidziant uz trakus ir man jis paliko ispudi, nzn gal subjektyvu

bronius

2018 Sau 28 19:28

Gedminui reikia techniškos komandos (kokia Trakai yra labiau, nei Atlantas) - tada jis atsiskleidžia. Kiek žiūrėjau Trakų draugiškų, visi neblogai jis ten įsipaišo. Bet turi bėdą - yra stiklinis. Labai dažnai būna traumuotas.

bronius

2018 Sau 29 20:56

„Trakai“ atsisveikino su A.Wakili
29 Sau 2018
http://www.fkt.lt/trakai-atsisveikino-su-a-wakili/" onclick="window.open(this.href);return false;

„Tikiuosi, kad komandos žaidimui pridėsiu kokybės. Aišku, aš dar jaunas žaidėjas, todėl turiu ko mokytis. Mano asmeninis tikslas – tapti geresniu žaidėju nei atvažiavau“ ,- vos atvykęs į Lietuvą teigė tuomet dar tik devyniolikmetis Alma Wakili. Neabejotinai, tos kokybės futbolininkas klubui pridėjo. Lygiai taip pat, pats Alma tapo geresniu futbolininku. Praėjus pusantrų metų, futbolininko iš Nigerijos bei „Trakų“ keliai skiriasi. 21-erių metų gynėjas palieka Lietuvą ir keliasi į komandą, kuri praėjusiame sezone užbaigė „Trakų“ kelionę UEFA Europos lygoje – Tetovo „Skhendija“ iš Makedonijos.

Savo technikos sugebėjimais ir greičiu išsiskyręs gynėjas greitai tapo pagrindinės „riterių“ sudėties žaidėju bei puikiai rungtyniavo ne tik Lietuvos A lygoje, bet ir užsirekomendavo save UEFA Europos lygos atrankoje. 2 įvarčiai per 17 rungtynių – tokia greičiausiu A lygos futbolininku tarp gerbėjų vadinto afrikiečio statistika praėjusiame sezone.

„Tai buvo neįtikėtini pusantrų metų Lietuvoje. Didžiulis dėkui „Trakams“, kurie suteikė man puikias galimybes atsiskleisti. Klubo personalas bei trenerių štabas mane labai palaikė ir tai leido pakankamai greitai įsilieti į komandą. Už tai esu labai dėkingas. Man buvo vienas malonumas rungtyniauti su savo komandos draugais – linkiu jiems sėkmės UEFA Europos lygos atrankoje, A lygoje bei visur kitur. Telaimina Dievas!“,- atsisveikindamas su Lietuva rašė A.Wakili.

Įpusėjus sezonui, „Skhendija“ Makedonijos pirmenybėse užtikrintai žygiuoja čempionų titulo link. Po 18 turų „Skhendija“ 8 taškais lenkia antroje vietoje esantį „Vardar“ klubą. A.Wakili sutartis su „Trakais“ galiojo iki šių metų vasaros. Jis tapo trečiuoju riterių žaidėju, kurio kontraktą perpirko užsienio klubai.

viva

2018 Sau 29 21:00

o i sia pozicija, tai nelabai ka ir matau pas Trakus...

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2018 Sau 29 21:40

galvojau, kad Sūduva pavogė, bet pasirodo pardavė

viva

2018 Sau 29 21:42

o dar pries pora savaiciu abu su Oscaru maciau pusnimis Seskineje braidant :)

rymka
Palaikoma komanda: Tauras

2018 Sau 30 18:43

transfermarkt duomenimis šį žaidėją Trakai pardavė už įpūdingą futbolo mastais sumą 15 000 Eur.

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2018 Sau 30 18:49

Simboliškai..
bet aš linkęs tikėti, kad suma tikra.

bronius

2018 Sau 30 18:51

Transfermarkte parašyta, kad 50.000..