Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

FK Rosa Klaipėda

2020 Geg 27 21:35

Interviu su būsimu komandos kapitonu Mindaugu Grušausku
https://www.facebook.com/permalink.php? ... __tn__=K-R

Interviu su būsimu komandos kapitonu Mindaugu Grušausku

Papasakok kaip futbolas atsidūrė tavo gyvenime?
Futbole atsidūriau visai atsitiktinai, kai pradinėje klasėje į mokyklą atėjo treneris ir pasiūle lankyti futbolo treniruotes, tai nuo tada nebeįsivaizduoju gyvenimo be futbolo.

Trumpai papasakok kokiose lygose ir kokiose komandose yra tekę žaist?
Studijuodamas Kaune atsovavau LKKA ,,Teledema'' komandai 1-je lygoje, po to LKKA ,,Teledema (a lygoje), FK Mažeikiai (A lyga),FK Palanga 1lyga ,Fk Minija (2lyga, 1lyga).

Įsimintiniausios tavo žaistos varžybos?
Isimintiniausios varžybos buvo rungtyniaujant prieš Plungės ,,Babrungą''. Po pirmojo kėlinio pralaiminėjome 0:3, tačiau antrąjąme kėlinyje sugebėjome įmušti 4 įvarčius ir laimėti 4:3,taip atsirado galimybė pavyti Plungės Babrungą pagal taškus. Surinkome vienodai taškų. Tai buvo peržaidžiamos rungtynės dėl nugalėtojų titulo, kurias mes ir laimėjome tapdami antros lygos nugalėtojais su Kretingos Fk ,Minija''

Su Minija tapai LFF 2-os lygos čempionu,nors nuo Babrungo komandos buvo atsilikinėjama gana stipriai.Kas lėmė tokią sėkmę?
Na manau komanda labai norėjo tapti 2-os lygos nugalėtojais, be to mūsų komanda išsiskyrė gana solidžia sudėtimi tą sezoną, rungtyniavo nemažai patyrusių žaidejų. tai kažkiek ta patirtis padėjo, bei žinoma fortūna:)

Kodėl nepasilikai Minijoje,kuri rungtyniauja pirmoje lygoje?
I- oje lygoje norint rungtyniauti reikia daug laiko skirti treniruotėms bei rungtynėms, be to rungtyniauti tenka važiuoti po visą Lietuvą, tai praktiškai laisvo laiko nebelieka , todėl nusprendžiau neberungtyniauti 1-oje lygoje.

Kas lėmė,jog pasirinkai Fk Rosą?
FK Rosą komandą pasirinkau todėl kad mane pakvietė gerai pažįstamas treneris Šenderis Giršovičius, jis buvo mano treneris kai mes laimėjome antrą lygą, tai apsispręsti čia rungtyniauti nebuvo sunku.

Vadovai tau patikėjo komandos kapitono pareigas.Ką šios pareigos tau reiškia?
Malonu kad komandos vadovai manimi pasitiki,tad stengsiuos neapvilti ir pateisinti jų lūkesčius

Kokiu marškinėliu numeriu mėgsti žaisti labiausiai?
Mėgstamiausias marškinėlių numeris 9

Mėgstamiausia futbolo rinktinė ir klubas?
Mėgstamiausia futbolo rinktinė Belgija,o klubas tai Miuncheno Bayern

Sporto šaka be futbolo?
Be futbolo laisvalaikiu mėgstu pažaisti ir krepšinį

Ar maistui teiki reikšmę?be kokio maisto negalėtum gyventi?
Mityba mano tikrai įvairi, maistui nesu labai išrankus, tačiau kaip ir visi be nesveiko maisto negalėčiau gyventi.

Kaip leidai laiką,karantino laikotarpiu be futbolo?
Karantino laikotarpis buvo ypatingas man gimė sūnus , tai visas laikas buvo skirtas jam.:)

Ką patartum jauniem Rosos vaikinams, norintiems tapti gerais žaidėjais?

Svarbiausia siekti savo tikslų , lankyti treniruotes, atkreipti dėmesį į trenerių pastabas na ir aišku didelio noro kažką pasiekti, sąlygas tam yra sukurtos tikrai puikios.

Rosa dalyvaus 2-oje lygoje ,bei tures b komandą.Kaip galvoji koks bus šis Rosos sezonas?Ko pats asmeniškai tikiesi iš jo.?
Na sunku pasakyti kaip komandai seksis 2-oje lygoje,tačiau manau kad esame pajėgūs kautis su visais, turime daug perspektyvaus jaunimo, bei kelis patyrusius žaidėjus. Na o aš asmeniškai tikiuosi kad mums pavyks iškovoti medalius

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Rosa Klaipėda

2020 Lap 02 16:12

Rosa įdomi komanda buvo šį sezoną. Suskaičiavau 6 vartininkus per sezoną, čia jeigu protokoluose viskas tvarkoje, nes pora jų likusiuose būdavo vienu metu kaip aikštės žaidėjai. Nu bet rašė sezono metu, kad jauniai, pirmas sezonas, tai gal dar tiesiog pratina visur žaisti. Vis įdomiau II Lygoje negu miesto pirmenybėse žaisti, pamatysime pavasarį ar pirmas nebus kartu ir paskutinis sezonas.

Jeigu nieko nepraleidau šiemet žaidė:
Edgaras Anaškin, Konstantin Andrejenko, Maksim Andrejev, Aurimas Barsteika, Laurynas Barsteika, Tautvydas Daugėla, Denis Demereckas, Regimantas Dunauskas, Audrius Gadeikis, Nerijus Gečas, Mindaugas Grušauskas (C), Markas Ivanovas, Airidas Jankauskas, Nerijus Jurkaitis, Dominykas Jurkus, Elijus Klapatauskas, Gvidas Kubilius, Jokūbas Malinauskis, Jurij Miruta, Kristupas Muravjovas, Džiugas Narkus, Lukas Nedzinskas, Eimantas Pabrėža, Edvinas Petravičius, Tadas Preibys, Nojus Preišegalavičius, Nedas Rupšys, Erlandas Seselskis, Edgaras Stalmokas, Maksim Steklov, Arnas Šimkevičius, Jogaila Šimkus, Nedas Jurgis Šimkutis, Elidijus Šulskis, Kasparas Tutlys.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Rosa Klaipėda

2021 Sau 27 16:22

2020 m. lapkričio 14 d. ·
LFF II lygos Vakarų zonos čempionatas baigtas!

Šių metų LFF II lygos Vakarų zonos čempionatą organizavusi ir varžybas vykdžiusi Telšių apskrities futbolo federacija išplatintame oficialiame pranešime nurodo, kad nusprendė LFF II lygos čempionatą užbaigti anksčiau laiko, tai yra nesužaidus visų nukeltų čempionato rungtynių. Išplatintame pranešime teigiama, kad "Telšių apskrities futbolo federacija, organizuojanti Lietuvos futbolo federacijos II lygos Vakarų zonos pirmenybes, nusprendė jas baigti anksčiau, nei reikėjo, tai yra nesužaidus visų varžybų, kiek komandos turėjo jų sužaisti. Priežastis – Vyriausybės nutarimu paskelbtas karantinas. Vadovaudamasi šiuo nutarimu, Telšių apskrities futbolo federacija priėmė ir paskelbė sprendimą, kuriuo lapkričio 9-ąją užbaigė pirmenybes, nukeltų varžybų nusprendė nebevykdyti, o komandas turnyrinėje lentelėje rikiuoti pagal sužaistų rungtynių rezultatus" (šaltinis: www.taff.lt).

Pandemijos akivaizdoje atsidūrusiame šių metų LFF II lygos Vakarų zonos futbolo čempionate debiutavusi Klaipėdos ROSA komanda dvylikos komandų turnyre per penkiolika sužaistų čempionato rungtynių, iškovojusi vieną pergalę ir vienerias rungtynes sužaidusi lygiosiomis bei surinkusi keturis taškus, užėmė vienuoliktą vietą. Debiutiniame ROSA komandos sezone rezultatyviausiu komandos žaidėju tapo Nedas Šimkutis, kuris varžovų vartininkus nuginklavo penkis kartus, Nerijus Jurkaitis ir Aurimas Barsteika po du kartus, Mindaugas Grušauskas, Jokūbas Malinauskis, Erlandas Seselskis, Kasparas Tutlys ir Lukas Nedzinskas pasižymėjo po vieną kartą.

Net jei kartais ir fortūna per dažnai nusisukdavo nuo komandos, net jei kartais ir turint žaidybinę persvarą rungtynės baigdavosi lygiosiomis ar pralaimėjimu, net jei kartais ir po praleisto greito įvarčio dingdavo pasitikėjimas savo jėgomis, net jei kartais ir pritrūkdavo meistriškumo užbaigti idealias atakas, jauniems ir ambicingiems žaidėjams tai buvo puikus sezonas, kuriame jie tik augo ir tobulėjo, kuriame jie dėjo visas pastangas, kad pasiektų tai, dėl ko jie žengė į aikštę. Daugelis jaunų komandos žaidėjų turi puikią ateitį, todėl teisingas jų požiūris į futbolą ir atkaklus darbas futbolo aikštėse, nuties kelią tik į sėkmingesnius kitus sezonus!

Grįžti į