mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Sūduva

2012 Kov 11 18:45

Nemanau ir nesijaučia, toks įspūdis susidaro, kad Ekranui tos treniruotės užsienyje absoliučiai nieko nedavė :)
Ekranui reikia atsišviežinti ir ieškotis stiprenio pastiprinimo aiškiai matosi, kad komanda šiuo metu nepajėgia žaisti su Sūduva.

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Sūduva

2012 Kov 11 19:44

Ekranui reikia atsišviežinti ir ieškotis stiprenio pastiprinimo aiškiai matosi, kad komanda šiuo metu nepajėgia žaisti su Sūduva.
atsisvezinti??? tipo turi galvoj pas mergas eiti?

mafia7
Pranešimai: 7313
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Sūduva

2012 Kov 11 19:55

Aha pas mergas eiti, būtent tai ir turėjau galvoje, taipogi eiti į restoranus kiekviena diena ir naudotis narkodileriu paslaugom :D

laurenz
Pranešimai: 220
Užsiregistravo: 2010 Vas 23 20:14
Palaikoma komanda: FK Sūduva

Re: FK Sūduva

2012 Kov 11 22:17

Pakiliai žaidusi “Sūduva“ sezoną pradėjo pergale
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... jo-pergale" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ ekipa pirmosiose oficialiose sezono rungtynėse rezultatu 3-1 įveikė čempionų titulą ginančią Panevėžio „Ekrano“ ekipą. Marijampolės futbolo manieže susirinkę žiūrovai išvydo grubų mačą, kuriame buvo gausu geltonų kortelių, du „Ekrano“ žaidėjai patyrė traumas, iš aikštės išvarytas buvo „Sūduvos“ saugas Karolis Chvedukas.

„Arvi“ Marijampolės futbolo maniežas
Rungtynių teisėjas – Nerijus Dunauskas ( Vilnius ).
Marijampolės „Sūduva“ 3 – 1 Panevėžio „Ekranas“
48‘ [ 1 – 0 ] Marius Šoblinskas
76‘ [ 2 – 0 ] Sergii Loginovas
87‘ [ 2 – 1 ] Vytautas Lukša
93‘ [ 3 – 1 ] Rafaelis Ledesma

82‘ Karolis Chvedukas ( „Sūduva“ ) išvarytas iš aikštės

„Sūduva“: D.Bartkus; N.Radžius, S.Loginov, V.Borovskij, V.Slavickas; P.Leimonas, M.Šoblinskas, K.Chvedukas, T.Eliošius ( 90‘ R.Ledesma ), A.Urbšys ( 93‘ G.Urba ), R.Beniušis ( 72‘ P.Lukšys ).

„Ekranas“: E.Zubas; G.Tomkevičius, I.Dedura, M.Samusiovas; R.Radavičius, A.Arlauskas ( 54‘ A.Kučys ), M.Andelkovič ( 62‘ A.Fofana ), M.Savėnas, V.Kavaliauskas, E.Varnas ( 38‘ V.Lukša ); A.Velička.
Pirmojo kėlinio pradžioje žaidimas nebuvo uždaras kaip įprasta pirmosioms sezono rungtynėms, tačiau labai pavojingų progų komandoms sukurti nepavyko. Žiūrovams įsiminė tik pora epizodų po standartinių situacijų, kai kilo nedideli „gaisrai“ prie abiejų komandų vartų.

35 – oji rungtynių minutė buvo svarbi svečių komandai, nes Egidijus Varnas dėl traumos suklupo aikštės viduryje ir po trijų minučių buvo pakeistas.

Pirmojo kėlinio 36 – ąją minutę „Sūduva“ turėjo realiausią galimybė įmušti įvartį pirmajame kėlinyje. Krašto gynėjas Valdemaras Borovskis peremė kamuolį savo aikštės pusėje, prisijungė prie atakos ir buvo išvestas į smūgio poziciją baudos aikštelėje. „Sūduvos“ legionieriaus smūgis praskriejo netoli vartų virpsto.

Komandoms grįžus į aikštę po pertraukos prireikė tik 3 minučių, kad rezultatas būtų pakeistas. Ričardas Beniušis atliko tikslų perdavimą į baudos aikštelę, o Marius Šoblinskas įmušė pirmąjį komandos įvartį.

Įvartis nepakeitė vaizdo aikštėje. „Sūduva“ toliau drąsiai atakavo ir bandė kurti progas pelnyti įvartį. Pavojingus Vaido Slavicko ir Andriaus Urbšio smūgius atrėmė vartininkas, R.Beniušis pavojingai smūgiavo virš vartų.

Antrasis įvartis buvo pelnytas 75 – ąją minutę. Po „Sūduvos“ kelto kampinio kamuolį sugavo „Ekrano“ vartininkas Emilijus Zubas. Bėgdamas į priekį ir ketindamas pradėti ataką, vartininkas kamuolį pametė ties 16 metrų linija. Pirmasis prie jo suskubo Marijampolės klubo legionierius Sergii Loginovas. Gynėjas technišku smūgiu permetė kamuolį per visus baudos aikštelėje buvusius žaidėjus ir padvigubino šeimininkų persvarą.

Po antrojo praleisto įvarčio „Ekranas“ bandė surengti „Sūduvos“ vartų šturmą. Svečiai turėjo galimybę sušvelninti rezultatą 81 – ąją minutę.„Sūduvos“ baudos aikštelėje kilusioje sumaištyje tiek Vitalijaus Kavaliausko, tiek Andriaus Veličkos smūgiai tikslo nepasiekė. Šeimininkų vartus išgelbėjo skersinis ir fortūna. Beje, šio epizodo metu V.Kavaliauskas patyrė traumą ir aikštėje daugiau nebepasirodė.

Po minutės Karolis Chvedukas gavo dvi geltonas korteles ir buvo išvytas iš aikštės. „Ekranas“ 86 – ąją minutę sugebėjo surengti rezultatyvią ataką. Perdavimą į baudos aikštelę atliko Giedrius Tomkevičius, o įvartį pelnė po keitimo aikštėje pasirodęs Vytautas Lukša. Po įmušto įvarčio svečiai bandė dar labiau spausti marijampoliečius. Tašką šiose rungtynėse padėjo „Sūduvos“ naujokas Rafaelis Ledesma. Greitoje atakoje legionierius „išmaudė“ du varžovų gynėjus ir vartininką bei lengvai pasiuntė kamuolį į vartus.

Po trečiojo praleisto įvarčio „Ekranui“ nebeliko laiko atsitiesti. „Sūduva“ iškovojo gražią ir reikalingą pergalę pirmosiose sezono rungtynėse.

Po rungtynių „Ekrano“ komandos vyriausiasis treneris Valdas Urbonas kalbėjo:

„Nežaidėme, kaip norėjosi. Ypatingai trūko konstruktyvumo saugų veiksmuose.Atidavėme aikštės vidurį. Tik rezultatui tapus 2-0 pradėjome kažką keisti. Gaila, kad praradome du traumuotos žaidėjus. Dėl to teko daryti priverstinį keitimą pirmajame kėlinyje, o baigti rungtynes žaidžiant dešimtyje.“

Po rungtynių „Sūduvos“ komandos vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys kalbėjo:

„Pirmąsias 20 minučių žaidybinę persvarą turėjo varžovai, vėliau iniciatyva buvo mūsų rankose. Manau, kad šiandien iškovojome pelnytą pergalę. Noriu labai padėkoti savo vyrams ir mus palaikiusiems sirgaliams. Džiaugiuosi, kad R.Ledesma pasirodęs aikštelėje suspėjo įmušti įvartį. Po 2-3 savaičių jis bus toks, kokį šį futbolininką atsimename. Kol kas jo bendras fizinis pasiruošimas nėra pakankamas žaisti visas rungtynes. Planavome jį išleisti anksčiau, bet rungtynių eiga pakoregavo mūsų planus.“

laurenz
Pranešimai: 220
Užsiregistravo: 2010 Vas 23 20:14
Palaikoma komanda: FK Sūduva

Re: FK Sūduva

2012 Kov 11 22:19

V.Liubšys: Dar nenorime R.Ledesmos „pertempti“
http://futbolas.lt/naujiena/vliubsys-da ... -pertempti" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės "Sūduvos" futbolininkai įspūdingai pradėjo Lietuvos A lygos čempionatą. Jie sekmadienį namie 3:1 nugalėjo čempionų titulą ginantį Panevėžio "Ekraną".

Įvarčius nugalėtojams pelnė Marius Šoblinskas (48 min.), Sergejus Loginovas (75 min.) ir Rafaelis Ledesma (90 min.). "Ekrano" gretose pasižymėjo Vytautas Lukša (86 min.).

Po dvikovos "Sūduvos" treneris Virginijus Liubšys pasidžiaugė auklėtiniu žaidimu ir teigė, kad komanda šiuo metu yra geroje formoje.

- "Sūduva" atrodė solidžiai. Ar pats tikėjotės tokio žaidimo? - futbolas.lt paklausė V.LIUBŠIO.

- Mane labai optimistiškai nuteikė paskutinės draugiškos rungtynės su latvių klubu "Jelgava" prieš dvi savaites. Tada pamačiau, kad komanda pasiekė norimą formą. Po to buvome sutarę susitikimą su "Daugava", tačiau latviai mus pavedė ir neatvyko. Teko sužaisti tarpusavyje per treniruotę. Tai kiek neramino, bijojau, kad neišsiderintų tarpusavio veiksmai.

Tačiau šiandien viskas buvo gerai. Tik pirmąsias 20 minučių strigome. Tikriausiai kaustė jaudulys, bet po to įsibėgėjome.

- Rafaeliui Ledesmai buvote numatęs kelias minutes dvikovos pabaigoje, ar planus koregavo susitikimo eiga?

- Ketinau leisti Rafaelį į aikštę antro kėlinio pradžioje, kartu su Povilu Lukšiu. Bet kadangi sėkmingai susiklostė kėlinio pradžia, šiuos planus teko atidėti. O kai raudona kortelė buvo parodyta Karoliui Chvedukui, R.Ledesmą nusprendžiau išleisti tik pačioje rungtynių pabaigoje. Bet R.Ledesma ir yra R.Ledesma, kad sugebėtų viską nulemti per tris minutes.

- Marius Šoblinskas taip pat nenuvylė?

- Daug kas tikėjosi, kad startinėje sudėtyje pasirodys R.Ledesma, bet nutarėme vietoje jo leisti M.Šoblinską. Aikštės viduryje reikėjo kibaus žaidimo, kad susitvarkytume su Mantu Savėnu ir Marko Andelkovičiumi.

- R.Ledesma tokio vaidmens nebūtų pakėlęs?

- Jam reikia laiko. Prieš kelias dienas žaidėjui atlikome medicininį patikrinimą. Duomenys nėra prasti, bet visos kondicijos - ties minimalia riba. Todėl ir patys nenorime futbolininko "pertempti", kad nepatirtų traumos. Esu tikras, kad po poros savaičių R.Ledesma vėl primins save kaip geriausiais laikais.

- Ką "Ekranas" šiose rungtynėse darė blogai?

- Jie taip pat turėjo tam tikrą planą, tačiau nenorėčiau diskutuoti apie tai. Labiausiai džiugu, kad pavyko laimėti. Nors ši pergalė mums dar nieko negarantuoja - iki čempionato pabaigos dar lieka 35 turai ir visko per juos nutiks.

- Kitas rungtynes žaisite išvykoje su Tauragės "Tauru".

- Nesureikšminu fakto, kad šeštadienį "Tauras" neatrodė gerai mače su "Kruoja". Kiekvieną savaitę komanda turėtų progresuoti, be to, žais namie. Bet mes vyksime laimėti. Dabar žaidžiame gerą futbolą.

futbolas.lt

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Sūduva

2012 Kov 12 08:35

nu taip vakar Suduva gerai atrodie jei taip ir toliau atrodo kad jie isipaisys tarp 3 grandu (FKE,Tauro ir Zalgirio) :twisted:

...

Re: FK Sūduva

2012 Kov 12 11:29

Rafa gražiai visus apžaidė. Jaučiu, kad tas įvartis bus vienas iš gražiausių ir įsimintiniausių šiame čempionate.

1922
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: 2011 Lie 30 17:06
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: FK Sūduva

2012 Kov 12 22:25

Rafa gražiai visus apžaidė. Jaučiu, kad tas įvartis bus vienas iš gražiausių ir įsimintiniausių šiame čempionate.
Jaučiu kad bus vienas "įsimintiniausių" žaidimų gynyboje šitam čempionate.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Sūduva

2012 Kov 12 23:12

Rafa judėjo lėtai, o gynėjai dar lėčiau :) Bet kaip paminėjo vienas komentatorius Pono POP bloge - iš tikro labai įdomu, ką veikė Kučys? Pasižiūrėkite santrauką :)

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: FK Sūduva

2012 Kov 13 00:28

saugojo gulintį sūduvos žaidėją kučys, kad niekas nepavogtų :D

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Sūduva

2012 Kov 13 00:33

Dar ir prispaudęs ranka, kad neatsikeltų.

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK Sūduva

2012 Kov 13 10:47

Rafa gražiai visus apžaidė. Jaučiu, kad tas įvartis bus vienas iš gražiausių ir įsimintiniausių šiame čempionate.
Jaučiu kad bus vienas "įsimintiniausių" žaidimų gynyboje šitam čempionate.
Ekrano diedukus galima apžaisti net turint viršsvorio.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Sūduva

2012 Kov 19 21:59

Craigas Thomsonas: „Tikiuosi būti svarbus“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... ti-svarbus" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis

Praeitą savaitę „Sūduvos“ gretas papildė 2009 m. geriausias jaunas Škotijos čempionato žaidėjas Craigas Thomsonas .Atstovaudamas savo šaliai C.Thomsonas yra žaidęs už Škotijos U-19 ir U-21 jaunimo rinktines. Marijampoliečių komandos naujokas jau spėjo pasižymėti rungtynėse su Tauragės „Tauru“. Prieš prasidedant pirmadienio treniruotei fksuduva.lt uždavė keletą klausimų Craigui.

- Kokie pirmieji Jūsų įspūdžiai apie „Sūduvos“ komandą?
- Pirmieji įspūdžiai labai geri. Penktadienį jau treniravausi su komanda, turėjau gerą progą su visais susipažinti, komandos senbūviai buvo man draugiški. Tai paliko gerą įspūdį.

- Ar jau turėjote progą pasižvalgyti po Marijampolę?
- Esu čia dar labai trumpai, bet jau spėjau pasižvalgyti po miestą, jis atrodo gana gražus. Lietuva man jau šiek tiek pažįstama. Žaisdamas Kaune turėjau galimybių pamatyti šalį ir be abejo, susipažinti su jos futbolu.

- Ar Jums svarbu žaisti komandoje kuri siekia aukščiausių tikslų?
- Na taip, tai yra svarbu, bet juk negali laimėti visų varžybų. Žinoma, yra smagu laimėti, kol kas mūsų komanda iškovojo dvi pergales. Tikiuos, mes ir toliau nesiliausime laimėję.

- Kaip vertinate savo pirmąjį pasirodymą „Sūduvos“ gretose?
- Aš atidaviau visą save, žaidžiau 100%, bet manau, kad galiu žaisti dar geriau. Tai ir pamėginsiu įrodyti.

- Kaip manote, kiek šių metų „Sūduva“ gali pasiekti Lietuvos čempionate?
- Mes turime labai gerus žaidėjus ir jei išlaikysime tokią žaidimo kokybę, kokia buvo lig šiol, aš manau, kad tarp trijų geriausių Lietuvos komandų tikrai būsime.

- Kaip manote, koks vaidmuo komandoje Jums bus patikėtas? Ar manote, kad būsite vienas svarbiausių žaidėjų?
- Na, aš tikiuosiu būti svarbus (juokiasi). Kiekvienas žaidėjas privalo pasirodyti kuo geriau, aš ne išimtis.

- Kaip vertinate atmosferą komandoje?
- Atmosfera komandoje tikrai puiki, žaidėjai gerai sutaria, mėgsta pajuokauti. Tai stipri ir gerai sukomplektuota komanda. Tikiu, kad viskas bus gerai.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Sūduva

2012 Kov 29 01:03

V.Slavickas: „Sėkminga pradžia nenustebino“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... enustebino" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ komanda „General Financing A lygos“ starte savo gerbėjų nenuvylė nė karto – buvo iškovotos trys pergalės iš tiek pat galimų. Fksuduva.lt apie gerą sezono pradžią, nuotaikas komandoje ir būsimus varžovus pasikalbėjo su komandos kapitonu Vaidu Slavicku.

- „Sūduva“ puikiai pradėjo sezoną – iškovotos trys pergalės. Kas lėmė tokius solidžius rezultatus sezono pradžioje?
- Lėmė tai, kad pasiruošimas sezonui buvo labai geras ir sklandus. Svarbiausia, kad pavyko išlaikyti komandos branduolį. Be to, pasipildėme pajėgiais žaidėjais – R.Ledesma, M.Šoblinsku. Tai tikrai aukštos kvalifikacijos futbolininkai, kurie padarė mus stipresne komanda. Gerų rezultatų pasiekėme dėl atlikto darbo ir trupučio fortūnos.

- Ar prieš čempionato startą būtum drįsęs sakyti, kad po trijų turų nebūsite praradę taškų?
- Taip, buvome tam nusiteikę. Pirmos rungtynės buvo su čempionais. Jas labai norėjome laimėti ir mums pavyko tai padaryti. Antrasis varžovas „Tauras“ šį sezoną nėra labai stipri komanda, todėl turėjome laimėti ir prieš ją. O namuose laimėti prieš „Šiaulius“ taip pat tikėjomės. Tam ir ruošėmės, kad viskas būtų gerai. Kol kas taip ir yra.

- Ar sutinki su nuomone, kad komandai siekti rezultatų yra lengviau, kai jai antrą sezoną vadovauja tas pats treneris?
- Taip. Stabilumas visuomet yra gerai. Praktika rodo, kad komandos, kurios išlaiko žaidėjų branduolį, trenerius dažniau pasiekia gerų rezultatų. Tai gali pasitvirtinti arba ne, tačiau dažniausiai tos komandos žaidžia geriau.

- Esi komandos senbuvis. Ar atmosfera šių metų „Sūduvoje“ kuo nors skiriasi nuo ansktesnių sezonų?
- Atmosfera panaši kaip ir pernai, susirinkę daug linksmų vyrų. Tai išlaiko gerą nuotaiką komandoje. Daug juokaujame, patraukiame vienas kitą per dantį.

- Kaip vertini savo asmeninį pasirodymą?
- Nežinau, mane tegul vertina treneriai. Visuomet manau, kad galiu žaisti geriau. Mano nuomone, svarbiausia, kad sekasi komandai. Jeigu nesiseka vienam žaidėjui, už jį atidirba kiti.

- „Sūduvos“ laukia dvi skirtingų turnyrų („General Financing A lygos“ ir LFF taurės pusfinalio varžybos ) rungtynės su Vilniaus „Žalgirio“ komanda. Ar kažkurį turnyrą komanda laiko prioritetiniu?
- Norime laimėti tiek taurę, tiek čempionate žaisti gerai. Tikrai nieko neišskiriame pagal svarbą.

- Kokia tavo nuomonė apie „Žalgirio“ komandą?
- Tai stiprus varžovas, dar nepraradęs taškų. Turi gerą puolėją iš Škotijos, kuris mušė įvarčius visuose trijuose turuose. Gal treneris lieps skirti jam didesnį dėmesį. Kol kas apie tai nekalbėjome, iki rungtynių yra nemažai laiko. Žaisime jų aikštėje, kuri yra gana specifinė ir mums neįprasta. Tikiuosi viskas bus gerai.

...

Re: FK Sūduva

2012 Bal 07 13:52

Kazkokia bedante Suduva buvo su Zalgiriu, dabar ir su Dainava nieko nerodo...

Grįžti į