Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Sūduva

2020 Geg 27 20:21

Naująjį iššūkį su „pekla“ palyginęs „Sūduvos“ treneris: „Užduotis – aiški“
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1323314

Marijampolės „Sūduvos“ vairininku tapęs Saulius Širmelis tikina puikiai suvokiantis, kad į miestą prie Šešupės buvo pakviestas tam, jog išlaikytų Vladimiro Čeburino iškeltą kartelę. Bet koks kitas rezultatas, anot patyrusio stratego, suvalkiečiams būtų nesėkmė. Apie naują karjeros etapą, „Sūduvos“ čempioniškas ambicijas ir Lietuvos futbolo sopulius su treneriu kalbėjosi 15min.

Ateinantį savaitgalį 64-ąjį gimtadienį minėsiantis specialistas jau sulaukė ir dovanos – šeštadienį oficialiai pranešta apie S.Širmelio sutartį su „Sūduva“.

Savaitgalį treneris savo naujųjų auklėtinių žaidimą jau stebėjo iš šalies, o pirmadienį sūduviams surengė ir pirmąją treniruotę.

Stipriausiai šalies komandai patyręs specialistas vadovaus beveik po dviejų dešimtmečių, kai 2001–2003 metais iškovojo tris A lygos čempionų titulus su „FBK Kaunas“ ekipa.

„Marijampoliečių pasiūlymas man buvo netikėtas. „Sūduva“ sprendė atsisveikinimo su Heimo Pfeifenbergeriu klausimus, kurį laiką išvis buvo be trenerio, galbūt turėjo ir kitų kandidatų, bet gavosi kaip gavosi – dabar esu čia“, – kalbėjo S.Širmelis.

– Sulaukęs „Sūduvos“ prezidento Vidmanto Murausko pasiūlymo iš karto sutikote, ar norėjote kurį laiką dar pagalvoti? – pradėjome pokalbį su treneriu.

– Pasvarstyti tikrai teko... Ypač dėl visos šios situacijos, kurią šiuo metu turime. Puikiai suprantu, kur tenka eiti. Tai yra ėjimą į „peklą“. Komandos vis dar neturime, čempionatas trumpas, o bet kokie nuostoliai ateityje gali būti labai skaudūs.

– Nors sezonas žada būti kiek neįprastas ir trumpesnis, ar kalbėjotės su „Sūduvos“ vadovais apie jums keliamus uždavinius?

– Konkrečiai niekas nieko nesakė, tačiau visi ir taip puikiai viską supranta – jei komanda trejus metus iš eilės buvo šalies čempionė, o šiemet to pakartoti nepavyks, tai bus vertinama kaip nesėkmė. Aš tai puikiai suvokiu.

Beje, pasakiau klubo vadovams, kad uždavinį su konkrečia vieta komandai vis tiek reikėtų iškelti, nors ji man ir taip yra aiški. O kaip bus iš tikrųjų, pasakyti sunku. Prognozės visuomet yra nedėkingas dalykas. Jeigu kartelė užkelta taip aukštai, tai jos tikrai nereikėtų nuleisti – tokie yra klubo ir vadovybės norai.

– Lietuvoje nedirbote beveik dešimtmetį. Ar nebus keista vėl sugrįžti į mūsų futbolo realybę?

– Negaliu sakyti, kad per tuos metus stipriai domėjausi tuo, kas vyko Lietuvos čempionate. Žinoma, rezultatus ar įvarčius pasižiūrėdavau, užmesdavau akį į turnyro lentelę, tačiau tik tiek. Pripažinkime, tas Lietuvos klubinio futbolo lygis tikrai nėra aukštas ir toks, kad skatintų giliai domėtis.

– Prioritetu laikėte darbą arčiau namų ar sulaukęs viliojančio pasiūlymo už užsienio dar irgi būtumėte svarstęs apie tokią galimybę?

– Šiuo klausimu mintys dvejopos. Į užsienį jau norėčiau važiuoti ne gaisrų gesint, kaip buvo Švedijoje ar paskutiniais metais Kazachstane, kai dirbau Karagandos „Šachtior“ klube. Abi komandos šiose šalyse buvo paskutinėse turnyro lentelės vietose, o bandymas jas ištraukti pareikalavo tikrai daug jėgų. Kazachstane pasisekė, Švedijoje – ne. Laikas bėga, tą puikiai suprantu, tad dabar ryžčiausi išvykti, tik jei pasiūlymas būtų tikrai įdomus.

Kita vertus, jei situacija dabar būtų kiek kitokia ir ne tas koronavirusas, viskas galėjo susiklostyti ir kitaip – pasiūlymų yra, bet sparnų kelti tokiomis aplinkybėmis jau nesinori.

– Ar Marijampolėje sutikote pažįstamų veidu?

– Kai 1997-aisiais atsisveikinau su Vilniaus „Paneriu“, klubui priklausė Algis Jankauskas, bet, jei neklystu, jam tada tebuvo vos penkiolika. Sostinės klubas tuo metu turėjo gabią 1982 metais gimusių vaikinukų grupę, tad tikėtina, jog Algis dalyvavo vienoje ar kitoje mūsų treniruotėje, nes buvo vienas perspektyviausių tos kartos žaidėjų. Mes, treneriai, buvome į jį atkreipę dėmesį.

Su Povilu Leimonu ir Vaidu Slavicku keliai susikirto man trumpai treniruojant Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinę 2007-aisiais. Tuo metu komandoje darbavosi ir dabartinis „Sūduvos“ kineziterapeutas Nerijus Stapanauskas.

Na ir, žinoma, vartininkų treneris Audrius Ramonas. Su juo man yra tekę dirbti tiek kaip su žaidėju, tiek kaip treneriu. Treniravau jį „Žalgirio“ rezervinėje komandoje, kuri tuo metu dažnai keitė pavadinimus. Prisimenu ir kai vėlesniais metais jį į stažuotes nacionalinėje rinktinėje pradėjo kviesti tuo metu vartininkų treneriu dirbęs vokietis.

– Treneri, kur slypi „Sūduvos“ klubo stiprybė, kad komanda sugebėjo nutraukti „Žalgirio“ dominavimą ir trejus metus iš eilės Lietuvoje niekam neužleidžia sosto?

– Vienos priežasties čia nėra. Pirmas labai svarbus dalykas – prezidento Vidmanto Murausko kantrybė. Žmogus į klubą investavo tikrai daug pinigų, nors tuo metu ir nepasiekdavo čempioniško rezultato. Galime tik prisiminti, kiek Lietuvoje turėjome komandų, kurių vadovai galiausiai pasidavė – neišlaikė nei įtampos, nei krūvių. Šitas vadovas nepasidavė.

Antras dalykas – treneris Vladimiras Čeburinas. Jis Lietuvoje atrado savo šalį. Iki karjeros etapo mūsų šalyje kalnų nebuvo nuvertęs, o čia siekti rezultato jam sekėsi. Na ir, žinoma, geri žaidėjai, be kurių rezultato tikrai nebūtų. Stipri materialinė bazė, treneris ir žaidėjai – trys kertiniai akmenys, kurie ir lemia sėkmę. Išimkite bet kurią iš šių sudedamųjų dalių ir rezultato neturėsite.

– Grįžtate į A lygą, kuri yra stipriai pasikeitusi. Kaip vertinate tai, jog pirmą sykį istorijoje stipriausiame divizione turime vos šešias komandas?

– Labai nekaip. Jau kai dirbdamas užsienyje pasakydavau, jog turime vos aštuonias komandas, į mane žiūrėdavo įtariai. Europoje tokio pavyzdžio nėra, kaimynai turi kur kas gausesnes lygas. Atrodome nekaip, bet ką padarysi – toks jau mūsų futbolo ūkis ir lygis...

– Apie jūsų sugrįžimą kalbėta ir pernai, kai trenerio ieškojo Vilniaus „Žalgiris“. Kiek pagrindo turėjo tie gandai?

– Čia daugiau jūsų kolegų fantazijos. Teko girdėti, kad apie mane buvo užsiminusi Vilma Venslovaitienė, galbūt tokių pasvarstymų jie ir turėjo, bet daugiau šiuo klausimu nieko pasakyti negaliu.

– Pastarasis jūsų karjeros etapas prabėgo Švedijoje, į kurią mūsų šalies treneriai kviečiami ypač retai. Kaip atsidūrėte Skandinavijoje?

– „Eskilstuna“ savininkas ir prezidentas Alexas Ryssholmas yra geras sūnaus pažįstamas (trenerio sūnus Gintas dirba futbolo agentu – aut. past.). Jie bendrauja labai seniai, sūnus praeityje yra padėjęs keliems jauniems šio klubo akademijos žaidėjams. Pasiūlymą atvykti turėjau jau 2017-aisiais, bet tuo metu pasirinkau Kazachstaną. Taigi tinklą ant manęs „Eskilstuna“ buvo užmetusi jau anksčiau.

Pernai susiklostė tokia situacija, kad klubas „Allsvenskan“ čempionate buvo paskutinis ir stipriai „degė“. Pakvietė gelbėti. Taip ir sutarėme, kad dirbsime iki sezono pabaigos: jei pavyks, žiūrėsime toliau. Išlikti elite nepavyko, bet vadovai norėjo, kad liktume dar vienam sezonui. Visgi antrasis divizionas, netgi Švedijoje, manęs jau netraukė.

Kai dabar pagalvoju, galbūt šiek tiek pritrūko laiko. Iš lėto rinkome taškus, nepraleisdavome įvarčių, sustygavome gynybą ir bandėme kabintis. Jei būtume atvykę 3–4 turais anksčiau, galbūt viskas būtų buvę kitaip, nes perėjimų langas jau buvo užsidaręs ir stiprintis naujais žaidėjais negalėjome. Trūko nedaug, niekas mumis netikėjo, o mes kovėmės iki paskutinio turo. Paskutinėse rungtynėse prieš „Falkenbergs“ (0:1) praleidome įvartį tik per pridėtą laiką, kai jau bandydami žūtbūt laimėti, visi buvome nubėgę į ataką.

„Eskilstuna“ Švedijos futbolo kontekste yra savotiškas klubas. Jame beveik nėra grynakraujų švedų. Komandos pagrindą sudaro imigrantų iš Balkanų šalių vaikai. Taigi turėjome labai įdomią komandą. Tai man buvo milžiniška patirtis, turbūt didžiausia karjeroje.

Prieš vykdamas ten sunkiai įsivaizdavau, kad Švedijos čempionato rungtynes gali stebėti 45 tūkst. žiūrovų – toks buvo praėjusio sezono rekordas. Pavyzdžiui, „Hammarby“ stadionas talpina 25 tūkst. žiūrovų ir visi bilietai būna išparduoti. Jei ši komanda žaidžia svečiuose, atvyksta 7 tūkst. jos aistruolių ir vėl tenka žaisti pilname stadione. Futbolas ten yra gerbiamas, aukšto lygio, turi savo žiūrovą. Švedijos iškiliausi žaidėjai po savo karjerų Europoje taip pat jaučia pareigą paskutiniais metais sugrįžti į tėvynę ir užbaigti karjeras gimtuosiuose klubuose.

– Esate dirbęs penkiose skirtingose užsienio šalyse – Latvijoje, Slovakijoje, Suomijoje, Kazachstane ir Švedijoje. Kuris karjeros etapas jums įsiminė labiausiai?

– Galbūt Kazachstanas. Ten praleidau tikrai ne vienerius metus, o kiekviename klube palieki dalelę savęs. Labai geri prisiminimai yra iš abiejų laikotarpių Latvijoje.

Su „Ventspils“ klubu du sykius, 2003 ir 2004 metais, laimėjome Latvijos taurę. Ventspilio komandai tuo metu tai buvo pirmosios pergalės. Ypač didelė euforija buvo po pirmojo finalo prieš Rygos „Skonto“, kurį laimėjome net 4:0. Galima tik prisiminti, kad tuo metu „Skonto“ atstovavo devyni Latvijos rinktinės žaidėjai, o ta komanda 2004 metais pateko į Portugalijoje vykusį Europos čempionatą. Su „Jelgava“ taip pat susiklostė viskas neblogai. Prieš mums ateinant klubas buvo iškritimo zonoje, o galiausiai finišavome antri ir neblogai žaidėme Europos taurių varžybose, kur įveikėme du atrankos etapus.

Kiekviena šalis dovanojo įdomią ir kitokią patirtį, o labiausiai džiaugiuosi, kad likimas visada suvesdavo su tokiais žmonėmis, kurie tikrai neįsmeigs tau peilio į nugarą.

– Ilgiausiai – beveik penkerius metus – praleidote Kazachstane, o su šios šalies klubais jūsų pavardė karts nuo karto siejama iki šiol. Ar tai reiškia, kad durys į šią šalį jums vis dar atviros?

– Manau, jog Lietuvos treneris negali girtis, kad pasiūlymai byra kaip iš gausybės rago. Mano vienas kolega prieš kurį laiką juokavo sakydamas, kad „Komandų daug, o aš – vienas“. Visgi taip nėra. Kazachstane taip pat prie tų komandų rikiuojasi specialistų eilė. Sąlygos ten dirbti yra labai geros, o trenerių be darbo – daug.

Žinoma, mano situacija kiek kitokia. Nelengvai, bet toje šalyje pavyko išsikovoti vardą. Kazachstane sekėsi: iš niekur neatleido, greičiau visur norėjo, kad liktume. Ten dirbau ne vienas, o su savo komanda ir mūsų darbu klubų vadovai buvo patenkinti. Pasakysiu taip – durys į ten neuždarytos. Visgi, kai 2017-aisiais atsisveikinau su „Šachtior“, jaučiau, jog esu išsekęs, ir reikėjo kurį laiką pailsėti.

Šis Kazachstano etapas įdomus dar ir dėl to, jog mano vadovautos jaunimo rinktinės futbolininkai dabar yra nacionalinės komandos lyderiai, žaidžia užsienio klubuose.

– Užsiminėte apie savo trenerių štabą. Kazachstane ir Latvijoje dirbote su slovaku Jozefu Škrliku, o Švedijoje – Sauliumi Čekanavičiumi. Galbūt kurį nors iš jų ketinate pasikviesti ir į Marijampolę?

– Kol kas atėjau vienas. Taip susiklostė dėl asmeninių mano kolegų priežasčių. Nenoriu apie tai kalbėti garsiai. Kol kas dirbsiu su esamu „Sūduvos“ trenerių štabu, o vėliau matysime.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Sūduva

2020 Geg 28 16:09

„Sūduvoje“ žais puolėjas V. Šabala
2020-05-28
http://fksuduva.lt/suduvoje-zais-puolej ... 8irpXcDwS8

Prie Marijampolės „Sūduvos“ komandos prieš A lygos kovų atnaujinimą prisijungė dar vienas žaidėjas – latvis puolėjas Valerijus Šabala. 25 metų futbolininkas yra sužaidęs 53 rungtynes Latvijos nacionalinėje rinktinėje, per jas pelnė 12 įvarčių.

Rygoje futbolininko karjerą pradėjęs puolėjas 2014-aisiais pasirašė kontraktą su „Club Brugge“ (Belgija), tačiau buvo nuolat nuomojamas kitoms komandoms. Taip latvis spėjo parungtyniauti Famagustos „Anorthosis“ (Kipras), „Jablonec“ ir „Pribram“ (Čekija), Legnicos „Miedz“ (Lenkija), Dunajskos Stredos DAC (Slovakija) bei gimtinės „Riga“ ekipose. 2017-aisiais V. Šabala sugrįžo į Lenkiją – pasirašė kontraktą su Bielsko Bialos „Podbeskidzie“, iš kurios 2019-ųjų viduryje sugrįžo į jau pažįstamą „Miedz“.

„Sūduvos“ naujokas vilkės 20 numeriu pažymėtus marškinėlius ir komandoje gali debiutuoti jau birželio 1-ąją per rungtynes Marijampolės „Hikvision“ arenoje su „Kauno Žalgiriu“ (pradžia – 18 val.).

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Sūduva

2020 Geg 30 12:49

Keturi A lygos klubai atsisakė COVID-19 testų: kodėl jie nepanoro tikrintis?
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1325694

15min susisiekė su tirtis atsisakiusio Marijampolės „Sūduvos“ klubo prezidentu Vidmantu Murausku.

Jis pasakojo, kad klube buvo padarytas susirinkimas ir paklausta, kas nori išsitirti. Nė vienas žmogus, pasak „Sūduvos“ prezidento, tokio noro neišreiškė.

„Žmogus yra laisvas apsispręsti“, – sakė V.Murauskas.

Kaip pavyzdį jis pateikė ir savo verslą, kuriame dirba 250 darbuotojų, kurių niekas netestuoja, nors jie taip pat turi kontaktą darbe.

Bendra aplinka viruso atžvilgiu gerėja. Marijampolėje jau kurį laiką nėra nustatytų naujų atvejų“, – pridūrė V.Murauskas.

Jo teigimu, jei komandoje ar lygoje atsirastų COVID-19 atvejis, tuomet situacija keistųsi iš esmės: reikėtų ir tyrimus atlikti, ir imtis izoliacijos.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Sūduva

2020 Geg 30 13:22

http://sportacentrs.com/futbols/virslig ... _pie_sevis
It should be noted that the information at the disposal of the Sportacentrs.com shows that the Lithuanian champion "Sūduva" also showed interest in Tomislav Šarić. Although Šāričs himself did not want to go to Lithuania, preferring to continue his career in his homeland, RFS managed to persuade the midfielder to stay in Riga.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Sūduva

2020 Geg 30 13:27

Keturi A lygos klubai atsisakė COVID-19 testų: kodėl jie nepanoro tikrintis?
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1325694

15min susisiekė su tirtis atsisakiusio Marijampolės „Sūduvos“ klubo prezidentu Vidmantu Murausku.

Jis pasakojo, kad klube buvo padarytas susirinkimas ir paklausta, kas nori išsitirti. Nė vienas žmogus, pasak „Sūduvos“ prezidento, tokio noro neišreiškė.

„Žmogus yra laisvas apsispręsti“, – sakė V.Murauskas.

Kaip pavyzdį jis pateikė ir savo verslą, kuriame dirba 250 darbuotojų, kurių niekas netestuoja, nors jie taip pat turi kontaktą darbe.

Bendra aplinka viruso atžvilgiu gerėja. Marijampolėje jau kurį laiką nėra nustatytų naujų atvejų“, – pridūrė V.Murauskas.

Jo teigimu, jei komandoje ar lygoje atsirastų COVID-19 atvejis, tuomet situacija keistųsi iš esmės: reikėtų ir tyrimus atlikti, ir imtis izoliacijos.
Kažkokia nesąmonė ir saviveikla. Jeigu jau yra galimybė testuotis, testuotis turėtų visi, įskaitant ir patį p. Murauską. Panašu kad Sūduva įsivaizduoja esanti aukščiau tvarkos, maždaug "ką noriu tą darau". Kažkoks mažvaikiškas ir neatsakingas elgesys.

Svarbus aspektas - jeigu jie nesitestuoja, tai kaip sužinos kad neserga? nes daugelis užsikrėtusių nejaučia simptomų.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Sūduva

2020 Geg 30 14:25

Kažkokia nesąmonė ir saviveikla. Jeigu jau yra galimybė testuotis, testuotis turėtų visi, įskaitant ir patį p. Murauską. Panašu kad Sūduva įsivaizduoja esanti aukščiau tvarkos, maždaug "ką noriu tą darau". Kažkoks mažvaikiškas ir neatsakingas elgesys.

Svarbus aspektas - jeigu jie nesitestuoja, tai kaip sužinos kad neserga? nes daugelis užsikrėtusių nejaučia simptomų.
Aukščiau kokios tvarkos, jei tvarkos nėra? :) Ir kodėl jau čia pats Murauskas turėtų testuotis? Jis gi ramiai be kontakto gali stebėti rungtynes.
O ir pats testavimas gali tik truputį nuraminti, o jokių garantijų nesuteikia. Jei būtų galimybė valandą prieš rungtynes visiems testuotis ir operatyviai sužinoti rezultatą (kaip koks CRB tyrimas), tada testavimas turėtų itin didelę svarbą. Kai mėginius paima prieš parą ar dar daugiau, tai kokia nauda vėliau iš to, kad sužinai, jog prieš parą ar daugiau nesirgai?

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Sūduva

2020 Geg 31 09:28

„Sūduvos“ naujokas gavęs pasiūlymą netruko apsispręsti: „Viskas įvyko labai greitai“

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1325818

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Sūduva

2020 Bir 01 12:44

Pirmadienį – mūšis su „Kauno Žalgiriu“
http://fksuduva.lt/pirmadieni-musis-su-kauno-zalgiriu/

Į aikštę po ilgos pertraukos sugrįžtanti Marijampolės „Sūduva“ pirmadienį 18 val. savo aikštėje priims „Kauno Žalgirį“, kuris sezoną pradėjo įtikinama pergale Vilniuje prieš „Riterius“.

Marijampolės ir Kauno komandos šiemet jau buvo susitikę – sausio 19-ąją per pirmąsias prieš sezonines kontrolines rungtynes laikinojoje sostinėje sužaidė lygiosiomis 0:0.

„Kauno Žalgirio“ sudėtis po 2019-ųjų nepasikeitė ženkliai, tačiau permainos įvyko bene svarbiausioje pozicijoje – vyriausiuoju treneriu dirbusį Mindaugą Čepą pakeitė Rokas Garastas.

„Kauno komanda labai solidžiai žaidė per pirmąsias rungtynes, buvo tikrai gerai parengta sezonui. „Kauno Žalgiris“ turi savo žaidimo braižą, yra aiški mintis jų žaidime, – apie varžovus kalbėjo „Sūduvos“ vyriausiojo trenerio Sauliaus Širmelio asistentas Eivinas Černiauskas. – Per rungtynes su „Riteriais“ kauniečiai visą mačą išlaikė labai didelį tempą, iki pat rungtynių pabaigos spaudė varžovus.

Taip pat į akis krenta sugebėjimas labai greitai pereiti iš gynybos į puolimą, priekyje išsiskiria du legionieriai ir G. Sirgėdas. Jie sulaukia daug pagalbos iš krašto gynėjų.“

„Sūduvos“ ir „Kauno Žalgirio“ rungtynės Marijampolės „Hikvision“ arenoje prasidės 18 val., į jas, remiantis Vyriausybės nutarimu, galės patekti 300 žiūrovų. Nuspręsta, kad šį kartą į stadioną galės patekti tik „Sūduvos“ abonementų (narystės) ir VIP kortelių savininkai, kurių kortelėse yra nurodytos nelyginės sėdimos vietos.

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK Sūduva

2020 Bir 01 14:04

Įdomu kokia sudėtis bus

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Sūduva

2020 Bir 01 17:36

Įdomu kokia sudėtis bus
jaunimo nėr :/

Kardum, Švrjuga, Leimonas, Jankauskas, Živanovič, Slavickas, Pusič, Kluškins, Matulevičius, Topčagič, Tadič


mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Sūduva

2020 Bir 01 18:47

Turi šiokia tokia persvarą Sūduva, bet lėtokai dar viskas irgi pas juos sukasi. Bus matyti labiau antrame kėliny ar nepasibaigs ištvermė :D

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: FK Sūduva

2020 Bir 01 19:51

Sekli Šešupė, bet nardymo mokslams pakanka :D

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Sūduva

2020 Bir 01 22:16

jaučiasi, kad Sūduva be normalių trenerių. bet kokias 10min sužaidė normaliai pirmame kėlinyje. vis dar mistiką ką ši komanda gali.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Sūduva

2020 Bir 02 08:51

EXCLUSIVE Hermannstadt-injured players acknowledge Moraru's involvement and accuse the club of "It doesn't seem normal to me to come with Bentley to training and we don't get our money's worth"
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/jucato ... 00291.html
https://www.tribuna.ro/stiri/sport/offe ... 52300.html
- Mr. Offenbacher, what arrears did the club have with you and how much of this money have you received so far? We found out about 26,000 euros out of 40,000 .
- Indeed, I received 26,000 euros in my account, but these are arrears from October to December 2019. I still have to receive 23,000 euros, the total amount is 49,000 euros.

Offenbacher had to collect from the club approximately 49,000 euros. Yesterday, the Austrian received 26,100 euros in his account, ie the debt that the club had on him until December 31, 2019. Why only that? Because the Sibiu team had to pay off the debts only until the end of last year with all the players, according to the regulations, in order to obtain the license.
Kontekstas (kiek supratau) Rumunijoje vyksta licenzijavimas 20-21 sezonui ir pora klubų neapmokėję skolų žaidėjams ar už transferius (minima, kad latviai pardavė Jo Santos už 50 tūkst.) gali jų negauti.

Grįžti į