Tai ir svarbiausia - pasiteisinti kad aplinkui yra blogesniu

Kiek pamenu kai Vilmute su Niko pereme Zalgiri kalbos ir lukesciai buvo apie nuolatini grupiu etapu dalyvi Europos taurese, bet realybeje lygi kova su Atlantais ir Trakais ir 6 rungtynes Eurpoje be imustu ivarciu. Bet svarbiausia ir juokingiausia kad Zalgirio fanai Zalgirio vadobybe gina nuo kritikos

Nelabai supratau, ko tu nori. Kad tipo VŽ fanai aplinkui tave keliais šliaužiotų ir raudotų apsirengę ašutiniais marškiniais, ar ką? Tipo pasitenkintum tada?

Dabartinė Žalgirio komanda nėra ideali, tas tiesa, bet ir verkti nėra ko. Klubas tvarkosi kaip sugeba, vadovybė yra pakankamai kompetetinga ir bent jau aš nesiimu kvestionuoti Niko sugebėjimų. Žalgiris pastaraisiais metais daug eksperimentuoja, vis bando kažką naujo. Kažkas pavyksta, kažkas ne - Ces't La Vie
o lygos kontekste tokia intriga yra tik didelis pliusas. taip pat ir Žalgiriui
Kad tu keistokas jau seniai pastebejau,bet sis komentaras jau virs visko

Prie ko cia sliauziojimas apie mane su asutiniais marskiniais ir pasitenkinimas ? Tu gal fetisistas asutiniu marskiniu ir tik taip pasitenkini ? Is kur tokios fantazijos ir is kur tas noras tau sliauzioti apie mane ? As tai to nenoriu, ieskok kazko kito apie ka galetum pasliauzioti su asutiniais marskiniais

As tik noriu pasakyti kad Zalgiris vien is savivaldynes gaudamas daugiau nei Suduvos, Atlanto ar Traku biudzetai turetu buti stipresni visa galva uz savo varzovus, o kadangi jie tokie nera tai isvada viena - jie pinigus naudoja neracionaliai, ir cia jau Zalgirio fanai turetu su asutiniais marskiniais slaiuzioti apie Nikoliciu ir klausti kodel jis taip pjauna gryba

O as cia visai ne prie ko

Sekmes sliauzojant asutiniu marskiniu gerbejau