Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Sūduva

2017 Sau 03 19:41

2016 metų birželį Abu Bakras atsidūrė Silamiajės „Kaleve“ (Estija) pas Algimantą Briaunį, bet ten sužaidė tik 2 rungtynes, tai turbūt rimtą traumą gavo.
- Beje, ši informacija neteisinga - abu Bakras sužaidė tikrai daugiau rungtynių nei dvi. Pasižiūrėjau oficialiame Kalevo puslapyje rungtynių santraukas ir mačiau jį šešiose ar septyniose rungtynėse iki pat sezono galo.
Žaidė 15 rungtynių ir 1 įvartį įmušė.
Neimčiau rimtai vertinti Senuko pareiškimo, kad jis atvyks į Sūduvą, nes tai tik spėjimas.
Kalev kolkas apie naują sezoną naujienų nededa, todėl neaišku ar Bakras lieka komandoje.

GS3

2017 Sau 03 22:15

Tikrai neturi Abu Bakras jokios traumos. 28 ir 31 d. gruodi zaide uz Trinidado ir Tobago rinktine draugiskas pries Nikaragva. Abu kartus po 90 minuciu.

Makenzis

2017 Sau 06 11:45

„Sūduvą“ palieka ir P.Pavlovičius
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/bdqu ... avlovicius" onclick="window.open(this.href);return false;

Praėjusį sezoną su Marijampolės „Sūduva“ A lygos bronzą iškovojęs Predragas Pavlovičius palieka Lietuvą ir jungiasi prie penktą vietą Serbijos pirmenybėse užimančio „Mladost“ klubo.

„Praėjusį sezoną praleidau Lietuvoje. Esu patenkintas tuo, kaip viskas klostėsi, tačiau mano sprendimą grįžti į Serbiją, visų pirma, pakoreagavo šeima ir mūsų mažylis“, - grįžęs į tėvynę kalbėjo buvęs „Sūduvos“ saugas, kuris „Mladost“ ekipą papildė kartu su Zlatko Zecevičiumi.

Biudžetą šį sezoną mažinanti „Sūduva“ jau aišku, kad kitą sezoną versis ir be sirgalių numylėtinių Tomo Radzinevičiaus ir Valentino Baranovskio.

Respublik

2017 Sau 06 19:06

V.Murauskas: „Mūsų biudžetas mažės, tačiau įtakos klubui tai nepadarys“
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/vmur ... darysldquo" onclick="window.open(this.href);return false;

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Sau 06 19:31

Neparašyta kad E.Jankauskas lieka - parašyta, kad jis šiuo metu turi sutartį :) Visi žinom, kad situacija gali greitai pasikeisti
Na man netikėta, kad Sūduva turi sutartį su juo :) Maniau, kad yra paskolintas pusmečiui. Bet gal jau pratęsė sutartį tik nepaskelbė.. arba mano manymas neteisingas. o Sūduvai kažin ar yra naudingą jį parduoti į jaunimo akademiją, jiems geriau tegul žaidžia.
Tai kad Jankauskas ne Sūduvai priklauso... Sūduva jį tik nuomojasi. Kai tik E.Jankausko "savininkai" gaus kokį geresnį pasiūlymą, baigsis visos nuomos :)
Paskutinį kartą redagavo 2 Anbo. Iš viso redaguota 2017 kartus.

Respublik

2017 Sau 06 19:32

Neparašyta kad E.Jankauskas lieka - parašyta, kad jis šiuo metu turi sutartį :) Visi žinom, kad situacija gali greitai pasikeisti
Na man netikėta, kad Sūduva turi sutartį su juo :) Maniau, kad yra paskolintas pusmečiui. Bet gal jau pratęsė sutartį tik nepaskelbė.. arba mano manymas neteisingas. o Sūduvai kažin ar yra naudingą jį parduoti į jaunimo akademiją, jiems geriau tegul žaidžia.
Tai kad Jankauskas ne Sūduvai priklauso... Sūduva jį tik nuomojasi. Kai tik E.Jankausko "savininkai" gaus kokį geresnį pasiūlymą, baigsis visos nuomos :)
Eligijus turi ilgalaikį kontraktą su „Sūduva“. Tiesa, artimiausiu metu jis išvažiuos į peržiūrą Slovakijoje ir žiūrėsime, kaip jam ten pasiseks.
V.Murauskas

Tobex

2017 Sau 06 19:33

Murauskas sako, kad kontraktas su Sūduva. Gali būti įvairių niuansų. pvz, kad priklauso dabar sūduvai, tik pardavimą reikės dalintis. Taip kaip Lekevičius su Šetkumi pardavimą dalinaso - degalinėje :D

Tobex

2017 Sau 06 19:34

Man keista, kad į Slovakiją. Slovanas šiaip stiprus klubas, stipresnis nei, kad Žalgiris, bet nėra kažkas wow ir didelių pinigų tikriausiai nemokės.
Pačiam Jankauskui tikriausiai gerai, nes jei pavyktų užsikabinti iš ten lengva būtų prasimušti kur aukščiau. O užsikabinti tikrai lengviau nei kokiam Štutgarte, Lesteryje ar Juventuse.

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Sau 06 19:36

Na jo, įdomiai. Buvau įsitikinęs kad nuomojasi Sūduva :D

Jeigu taip, tai Sūduvai nuskilo. Tuo labiau keista, kad klubo biudžetas mažėja, nes dar europiniai pinigai atkeliaus... Nors turbūt Murauskas tiesiog nori sumažinti savo indėlį ir tiek

Respublik

2017 Sau 08 19:11

Į "Sūduvą" negrįš ir dar vienas legionierius
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/i-qu ... gionierius" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaip ir daugelis Lietuvos futbolo klubų, taip ir Marijampolės "Sūduva" jau rytoj, sausio 9 dieną, pradės pasiregimą naujam sezonui. Jau seniau buvo aišku, kad komandoje kitame sezone nebus į Maltos čempionų komandą persikėlusio Tomo Radzinevičiaus, komandą palikusio Valentino Barnovskij, Gabrieliaus Judicko ir Predrago Pavlovičiaus.

Šį kartą paaiškėjo, kad į Marijampolę negrįš ir dar vienas "Sūduvos" legionierius. Lietuvos futbolo A lygoje kitais metais neišvysime legionieriaus iš Bosnijos ir Hercegovinos Nermino Jamako.

Marijampolės klubas po sezono šiam saugui siūlė naują kontraktą, tačiau komandos prezidento teigimu, jis iki naujų metų turėjo apsispręsti. Vidmantas Murauskas atsakymo negavo, tačiau pats futbolininkas savo gimtosios šalies žiniasklaidai atskleidė, kad į Lietuvą nebegrįš.

"Karjeros etapą Lietuvoje užbaigiau. "Sūduvoje" man patiko, tai gera komanda, turinti geras sąlygas. Praėjusiame sezone pasiekėme neblogą rezultatą, viskas buvo gerai. Nepaisant to, ten esu toli nuo gimtosios šalies, toli nuo savo šeimos, tad manau, kad laikas sugrįžti",- teigė N.Jamakas, kuris neslėpė, jog norėtų grįžti į Sarajevo "Željezničar" klubą, su kuriuo du kart laimėjo Bosnijos ir Hercegovinos pirmenybes.

"Žinoma, norėčiau grįžti į klubą, kuriame pradėjau savo karjerą. Kol kas su manimi niekas nesusisiekė, tačiau aš puikiai žinau Bosnijos ir Hercegovinos futbolo lygą ir manau, kad laukia įdomus pavasaris. Artimiausiu metu paaiškės, kur tęsiu savo karjerą",- portalui sportsport.ba pasakojo patyręs futbolininkas.

Kalinauskas

2017 Sau 08 22:05

Man keista, kad į Slovakiją. Slovanas šiaip stiprus klubas, stipresnis nei, kad Žalgiris, bet nėra kažkas wow ir didelių pinigų tikriausiai nemokės.
Pačiam Jankauskui tikriausiai gerai, nes jei pavyktų užsikabinti iš ten lengva būtų prasimušti kur aukščiau. O užsikabinti tikrai lengviau nei kokiam Štutgarte, Lesteryje ar Juventuse.
Tai kad anas Žilinoj

Kalinauskas

2017 Sau 08 22:13

Bet pasistiprino į vidurį, puolimą reikės....Gal Linas P?

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2017 Sau 08 22:18

Treneris turi labai daug pažinčių Europoje, o kai rinka dabar atsivėrė, tai spėju gali būti, kad bus ir užsienietis. O Pilibaitis man išvis toks nebeaiškus žaidėjas pasidarė, atraminiu jam išvis nebeina žaisti, puolime žaidžia, tai kokia jo pozicija dabartinė ? negi sulaukęs 30 metų pozicija pakeitė ?

Tobex

2017 Sau 08 22:28

Tai kad anas Žilinoj
Čia rašiau, kol dar nebuvo paskelbta kur

Makenzis

2017 Sau 09 18:26

„Sūduva“ pradėjo pasiruošimą artėjančiam sezonui
Parašyta 2017.01.09 http://fksuduva.lt/suduva-pradejo-pasir ... sezonui-2/" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduva“ šiandien „Arvi“ futbolo arenoje kibo į darbus bei pradėjo pasiruošimą 2017 metų sezonui. Futbolininkai į bendras treniruotes susirinko po daugiau nei mėnesio pertraukos, o iki tarpsezonio metu dirbo pagal individualias programas.

Pirmoje komandos treniruotėje be sutartis turinčių futbolininkų dalyvavo ir trys į peržiūrą atvykę žaidėjai – gynėjas Gabrielius Zagurskas praėjusiame sezone rungtyniavęs Utenos „Utenyje“, krašto saugas Christianas Aleksas, kuris 2016 metų sezone gynė Kauno „Stumbro“ spalvas bei puolėjas Rokas Krušnauskas žaidęs Jonavos „Lietavoje“. Artimiausiu metu peržiūroje dalyvaujančių futbolininkų kiekis padidės – atvyks puolėjo bei vidurio gynėjo pozicijose rungtyniaujantys futbolininkai.

„Smscredit.lt A lygos“ čempionato pradžia numatoma kovo pradžioje, o iki to laiko Marijampolės ekipa sužais apie 10 kontrolinių rungtynių, iš kurių pirmosios – jau artėjantį sekmadienį. Sausio 15 dieną, 12 valandą „Arvi“ futbolo arenoje susitiks „Sūduvos“ ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkai.

Po pirmosios treniruotės pakalbintas marijampolietis Povilas Leimonas džiaugėsi sugrįžęs į treniruotes bei po pertraukos sutikęs komandos draugus.

„Nuotaikos geros, susirinkome visi linksmi, pailsėję. Truputėlį pajudėjome, turėjome įvadinę treniruotę, tačiau visi nusiteikę darbui, pasiilgę treniruočių, vienas kito. Dėl to ir gerų emocijų daug.“

„Kai prasideda treniruotės, tada atrodo, kad dar paatostogauti būtų neblogai, tačiau kai atostogauji, jau nori kuo greičiau dirbti su komanda. Turėjome individualius planus, bet tai nėra tas pats, kaip dirbti su komanda, todėl smagu dirbti kartu su komandos draugais“ – kalbėjo „Sūduvos“ saugas.

Nors nuo sezono pabaigos iki pirmosios treniruotės praėjo daugiau nei mėnesis, tačiau futbolininkai laiko veltui nešvaistė ir dirbo pagal individualius planus. Pasak P. Leimono, profesionaliam sportininkui privalu palaikyti formą ir kaip įmanoma geriau pasiruošti fiziniams krūviams.

„Profesionaliam sportininkui nėra gerai ilgesnis laiko periodas be fizinio krūvio. Reikia palaikyti sportinį tonusą, gyventi sportiniu rėžimu. Būna, jog atostogų metu retkarčiais ir maisto rėžimo nesilaikai, gali būti, kad priaugsi nereikalingo svorio, todėl reikia dirbti, palaikyti sportinę formą, nes kitu atveju tai būtų labai neprofesionalu“ – teigė 29-erių saugas.

Grįžti į