jo išleidi žaidėjus su kuriais laimėjai 3 vietą ir paimi žaidėjus iš Lietavos ir StumbroNa Sūduva nepanašu, kad bus silpnesnė
jo išleidi žaidėjus su kuriais laimėjai 3 vietą ir paimi žaidėjus iš Lietavos ir StumbroNa Sūduva nepanašu, kad bus silpnesnė
"Žalgiris" pernai irgi kažką laimėjo, atrodo, kad pirmi buvo a lygoje, o paskui po tailandus lyderius paleido, pasiims iš Burgundžio elitinio diviziono, o tai, manyčiau, irgi slabo.jo išleidi žaidėjus su kuriais laimėjai 3 vietą ir paimi žaidėjus iš Lietavos ir StumbroNa Sūduva nepanašu, kad bus silpnesnė
jojo labai svarbu, kad kažkas būtų geresnis už atsarginį praeitų metųVeževičius geriau nei Baranovskis
nelieka kecapo ir jankausko, o centre jugų tai kaip čia vėževičiaus, galkevičiaus ir panašių įsigijimas simbolizuoja nesusilpnėjimą...Na tai sezoną užbaigė su Veliuliu ir Švrjugą kraštuose. Abu jie lieka.
Nebaigta dar komplektaciją. jei taip reziumuoti tai tada gautusi, kad Žalgiris savo puolėją pakeitė Stankevičiumi.nelieka kecapo ir jankausko, o centre jugų tai kaip čia vėževičiaus, galkevičiaus ir panašių įsigijimas simbolizuoja nesusilpnėjimą...Na tai sezoną užbaigė su Veliuliu ir Švrjugą kraštuose. Abu jie lieka.
o kas sako, kad baigta, čia replay buvo į "panašu, kad nesusilpnėjus"Nebaigta dar komplektaciją. jei taip reziumuoti tai tada gautusi, kad Žalgiris savo puolėją pakeitė Stankevičiumi.nelieka kecapo ir jankausko, o centre jugų tai kaip čia vėževičiaus, galkevičiaus ir panašių įsigijimas simbolizuoja nesusilpnėjimą...Na tai sezoną užbaigė su Veliuliu ir Švrjugą kraštuose. Abu jie lieka.
tai ok, bet vėževičius gi neimamas tam, kad baranovski pakeistMafija sakė, kad nesusilpnėjo, o ne aš
Bet šiaip aš irgi neblogos numonės apie Galkevičių ir Veževičių. Su sąlyga, kad jie sveiki. Apie Janmaką ir Kecapą irgi geros numonės buvau. Ir manau, kad Janmakui dar bus pakeitimas kažkoks.
jo gudriai čia traumas paskaičiuoji, kaip realią rotaciją, ta o jei dabar kas suluš, realiai išėjo kecapas, jankauskas ir baranovskis, atėjo vėževičius, tai per kurią vietą jisai būtent vietoje baranovskio nelabai suprantu.imamas, kad būtų prailgintas suoliukas. Rotuosis su Veliuliu, Švrjuga. Baranovkis irgi buvo ant suolo, bet realiai nebuvo naudojamas beveik. Vėževičių manau panaudos.
pernai sezono pradžioje buvo Vėliulis, Kecapas, Baranovskis. Švrjuga buvo gynėjas.
Sezono vidury - Vėliulis, Kecapas, Baranovskis ir pasijungė Jankauskas.
Sezono pabaigoje - Vėliulis, Kecapas sulūžo, Baranovskis sulūžo, Jankauskas ir sugrįžęs Švrjuga.
Visą sezoną realiai buvo naudojamos trys variantai į dvi pozicijas. Nemanau, kad bent vienas tas trejetas yra ženkliai stipresnis už dabartinį trejetą - Vėliulis, Švrjuga, Vėževičius.
ai blin kaip aš ir nepagalvojau, tada rimtai taip išeina, kad vietoje baranovskio.Nes Kecapą dar praeito sezono pabaigoje pakeitė Švrjugao Jankauską irgi kas nors pakeis. Tikriausiai koks jaunuolis, gal tas pats kur iš Italijos grįžo yra krašto saugas, nežinau.