...

Re: FK Sūduva

2013 Gru 02 16:19

kaip tik postint ruošiausi :) Antra foto prikolna, akis išpūtęs.. :)

...

2013 Gru 02 16:36

Esama sudėtis:

Vartininkai: Džiugas Bartkus, Dovydas Lastauskas, Justinas Popiera;

Gynėjai: Vilmantas Bagdanavičius, Paulius Daukša, Darius Isoda, Tomas Snapkauskas, Maximiliano Ugge, Gytis Urba;

Saugai: Valentinas Baranovskij, Audrius Brokas, Karolis Chvedukas, M. Grigaravičius; Povilas Kiselevskis, Edvinas Puzara, Marius Šoblinskas, Dovydas Tumosa, A. Vaskela;

Puolėjai: Markas Kardokas, Mohamedas Kdouh, Tomas Radzinevičius.

Matas

2013 Gru 02 17:57

Valskiui pakaitalą tai labai smagų rado. Apskritai, abu naujokai simpatiški, jei tik pritaps. :D

šiaip

2013 Gru 02 18:23

Valskiui pakaitalą tai labai smagų rado. Apskritai, abu naujokai simpatiški, jei tik pritaps. :D
Vaskelai iki Valskio - kaip iki mėnulio :)

Matas

2013 Gru 02 18:29

Vaskelai iki Valskio - kaip iki mėnulio :)
Aš apie abiejų lygį nekalbu. Man Vaskela tiesiog kaip žaidėjas patinka. ;)

...

2013 Gru 09 17:14

Sveikiname Mohamadą!
M.Kdouh: "Labai tikiuosi, kad žmonės ateis žiūrėti kiekvienų "Sūduvos" rungtynių ir stadione bus užimta kur kas daugiau vietų. Nes futbolas be žiūrovų yra tas pats, kas filmas be žmonių kino salėje"
Pizza Jazz veža maistą į Jūsų namus ar biurą. Užsisakyk Marijampolėje 1315. http://www.pjveza.lt" onclick="window.open(this.href);return false;.
„Sūduvos“ puolėjas M.Kdouh pakviestas į Libano nacionalinę rinktinę ( Interviu )
Parašyta 2013.12.09 http://fksuduva.lt/?p=4766" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ legionierius iš Libano Mohamadas Kdouh sulaukė savo šalies nacionalinės rinktinės trenerių dėmesio. 2013 – ųjų metų sezoną Marijampolėje praleidęs libanietis gruodžio 23 – sausio 7 dienomis su nacionaline rinktine dalyvaus Vakarų Azijos čempionate.

Iki šiol M.Kdouh buvo atstovavęs Libano U-19 rinktinei, o nacionalinės komandos dėmesio sulaukė pirmą kartą.
Praėjusiame „Smscredit.lt A lygos“ sezone 20- metis libanietis sužaidė 22 rungtynes, per kurias pelnė 7 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.
Fksuduva.lt apie tai trumpai pasikalbėjo su pačiu Mohamadu.

Sveikiname, Mohamadai! Ar tai pirmas kartas, kai sulaukei nacionalinės rinktinės trenerių dėmesio?
Taip, tai pirmas kartas. Iki tol buvau žaidęs šalies U-19 rinktinėje.

Ką tau reiškia kvietimas dirbti su geriausiais šalies žaidėjais?
Man tai reiškia labai daug. Tai svarbu mano ateičiai, o rungtyniauti šalies nacionalinėje rinktinėje būnant tik 20 metų – dvigubas malonumas.

Kaip manai, ar tai, kad pernai pradėjai legionieriaus karjerą ir žaidei „Sūduvoje“ prisidėjo prie kvietimo į rinktinę?
Taip, „Sūduva“ suteikė man galimybę parodyti savo sugebėjimus, o treneris G.Giannini ( Legendinis AS „Roma“ klubo žaidėjas – fksuduva.lt) manimi patikėjo. Man teko persiorientuoti prie kitokio futbolo, mentaliteto. Siekdamas rezultatų turiu nuolat jausti abu mentalitetus ir priimti tinkamus sprendimus. Kaip matome, man pavyko pasiekti teigiamą rezultatą, todėl manau, kad per šiuos metus patobulėjau.

Su kokiais lūkesčiais praveri nacionalinės rinktinės duris?
Man tai bus nauja patirtis, todėl kažko tikėtis sunku. Man belieka tikėtis, kad tai bus gera patirtis ir stengtis kaip įmanoma labiau padėti Libano rinktinei.

Kokių tikslų turėdamas lauki 2014 – ųjų metų sezono Marijampolėje?
„Sūduvos“ gerbėjams galiu pažadėti, kad kitas sezonas bus geresnis komandai ir man asmeniškai. Labai tikiuosi, kad žmonės ateis žiūrėti kiekvienų mūsų rungtynių ir stadione bus užimta kur kas daugiau vietų. Nes futbolas be žiūrovų yra tas pats, kas filmas be žmonių kino salėje.

...

2013 Gru 17 19:16

Sveikiname Arminą su laimingu posūkiu asmeniniame gyvenime ir tikimės, kad apturėsime daug džiugių akimirkų Marijampolėje!
“Sūduvos” naujokas ir jaunavedys A.Vaskela: “Sulaukęs “Sūduvos” kvietimo, buvau maloniai nustebintas”
Parašyta 2013.12.17

Su Marijampolės „Sūduva“ kontraktą pasirašęs saugas Arminas Vaskela gruodžio 6 dieną Maldyvuose vedė savo išrinktąją. Futbolo.tv pasikalbėjo su Arminu apie permainas asmeniniame gyvenime ir naują karjeros stotelę – Marijampolę.

– Arminai, galbūt pirmiausia ne apie kontraktą su „Sūduva“, o kitą sutartį – vedybinę su išrinktąja Kristina. Kur ir kada atšokote vestuves?
– Vestuvės vyko gruodžio 6-ąją Maldyvuose.

– Kodėl ne Lietuvoje?
– Taip nusprendėme. Nenorėjome „baliaus“. Taigi Maldyvuose dalyvavome dviese. Vestuvių liudininkai buvo vietiniai.

– Tuo pačiu buvo ir medaus mėnuo?
– Taip, Maldyvuose buvome savaitę – septynias dienas. Įspūdžiai – patys geriausi. Blogų net nebuvo.

– Ką spėjote nuveikti?
– Susituokti (juokiasi – aut. past.). Jei rimtai, kasdien vis kažką veikdavome: vandens pramogos, nardymai, stalo tenisas… Užsiėmimų tikrai netrūko.

– Kodėl Tavo nuotaka tapo būtent Kristina?
– Radau savo išrinktąją, kuri pati nuostabiausia. Taigi kodėl gi ne?

– Žiemą sudarei kontraktą su „Sūduva“. Kodėl toks pasirinkimas?
– Buvo geras pasiūlymas. Vertinant viską. Patiko klubo noras mane matyti komandoje. Taigi nebuvo priežasčių, kodėl turėčiau nesutikti. Juo labiau, kad „Sūduvos“ rezultatai – stabilūs. Komanda nuolat patenka į stipriausiųjų A lygos ekipų trejetą. Taigi kodėl ne?

– Ar pasiūlymas buvo netikėtas?
– Gal šiek tiek netikėtas. Buvo atostogos. Taigi nežinojau, domėsis manimi ar ne. Tačiau kai išgirdau, kad kviečiasi į komandą, buvau maloniai nustebintas.

– Ar galima sakyti, kad tai bus – kol kas Tavo karjeros viršūnė? Vis dėlto, panašu, kad Tau pranašaujamas didesnis vaidmuo, nei anksčiau Vilniaus „Žalgiryje“.
– Manau, kad taip. Jau „Šiauliuose“ vaidmuo buvo didelis. Reikia tikėtis, jog „Sūduvoje“ bus dar didesnis.

– Ketini užimti buvusio Marijampolės komandos lyderio Nerijaus Valskio vietą?
– Taip treneris sako. O kaip bus – nežinau.

– Kada pirmoji treniruotė?
– Sausio 7-ąją. Jos, be abejo, laukiu. Kiek galima ilsėtis? Pasiilgau kamuolio.

– Tavo poilsis – šiek tiek ilgesnis. Praėjusio sezono nebaigei dėl traumos. Kas buvo?
– Pirmosiose Lietuvos futbolo federacijos (LFF) „Druskininkų Hermio“ taurės ketvirtfinalio rungtynėse su „Klaipėdos Granitu“ plyšo raumuo. Teko baigti sezoną anksčiau. Dabar padarinių nejaučiu. Nesportuoju, tad ir pasakyti nieko negaliu. Tikiuosi, kad tai neturės įtakos kitam sezonui.

– Koks Tau buvo sezonas „Šiauliuose“?
– Manau, vykęs ir nusisekęs. Kol kas geriausias, kuriuos žaidžiau A lygoje. Tiek žvelgiant į įvarčių, tiek į rezultatyvių perdavimų statistiką.

– Ką palinkėtum futbolo sirgaliams, artėjančių švenčių proga?
– Visiems šiltų švenčių ir kad kuo greičiau ateitų naujas sezonas. Linkiu, kad jis būtų geresnis, nei praėjęs, o geriausias, žinoma, „Sūduvai“ (šypsosi – aut. past.).
Taip pat noriu dar kartą pridėti, kad mano žmona – pati nuostabiausia. Ji labai domisi futbolu ir mane palaiko.

Kalbėjosi Giedrius Vaitkevičius, futbolo.tv

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2013 Gru 20 18:07

Įdomūs gandai dėl Sūduvos vadovybės ir savininkų sklando.

Matas

2013 Gru 20 18:39

Įdomūs gandai dėl Sūduvos vadovybės ir savininkų sklando.
Kokie?

matvaju

2013 Gru 20 18:41

Sensacijų gurmanams – po Naujųjų metų keičiasi Sūduvos klubo savininkų pirmieji smuikai ir dirigentai. Ne iš Rytų …

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2013 Gru 20 20:23

Gal tas grįš kur turėjo savo vardo komandą alygoje.. kur atlantą imt noręjo

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2013 Gru 21 10:16

Kur tvarka, ten ir rezultatai
penktadienis, 2013 December 20 09:55
http://www.miesto.lt/redakcijos-tinklar ... rezultatai" onclick="window.open(this.href);return false;
Kęstutis SKERYS

Sausio mėnesį turėtų paaiškėti, ar vienu stambiausių „Sūduvos“ futbolo klubo akcininkų taps Raimondas Karpavičius, Klaipėdoje reziduojantis bendrovės „Marijampolės pieno konservai“ savininkas. Apie ketinimus prisidėti prie mūsų miesto futbolo plėtros buvęs Klaipėdos „Atlanto“ komandos žaidėjas kalbėjo ne kartą, gal dabar bus ir veiksmas? Atsakydamas į šį „Miesto laikraščio“ klausimą R. Karpavičius sako nenorįs užbėgti įvykiams už akių. Anot jo, pokalbiai su kai kuriais klubo akcininkais vykę, tačiau jie nebaigti. Savo dalyvavimą klubo valdyme „Pieno konservų“ savininkas sietų su tam tikrais tikslais, pavyzdžiui, aktyviau įtraukti į sportą jaunimą, populiarinti futbolą, pritraukti į stadioną kuo daugiau žiūrovų. Svarbu, kaip šiuos ir kitus siekius pavyks suderinti su dabartiniais akcininkais. „Jeigu ateičiau į klubą, tvarka turėtų iš esmės keistis“, - akcentuoja R. Karpavičius, beje, pabrėžęs, kad futbolo sistema Marijampolėje funkcionuoja gerai: yra šiuolaikiška bazė, jaučiamas didelis savivaldybės dėmesys, skirtingai nei uostamiestyje, kurio valdžia prioritetą teikia krepšiniui.

Marijampolės futbolo aistruoliai naujo investuotojo ar investuotojų atėjimą sieja su „Sūduvos“ komandos žaidimo pagerėjimu – šiemet marijampoliečiai po ilgos pertraukos nepateko tarp šalies pirmenybių prizininkų. Tačiau R. Karpavičius tvirtina, kad aukštesnius rezultatus lemia ne investicijos, o gera tvarka. Jis sako tokią ketinęs įvesti Klaipėdos „Atlanto“ klube, tačiau to nepadarė, nes jam nepavyko įsigyti visų klubo akcijų. „Po to viskas pasisuko taip, kad „Atlanto“ reikalų ėmėsi garbingas Rusijos pilietis, pats sportininkas, išmanantis šį darbą. Rezultatai akivaizdūs – praėjusį sezoną turnyro dugne buvusiai komandai iki šalies čempionų titulo pritrūko žingsnelio. Svarbiausios sėkmės priežastys: tvarka, jauni žmonės, veiklos skaidrumas“, - kalba R. Karpavičius.

šiaip

2013 Gru 21 10:19

Svarbiausios sėkmės priežastys: tvarka, jauni žmonės, veiklos skaidrumas
Veiklos skaidrumas ir Atlantas - du nesuderinami dalykai :)

...

2013 Gru 21 14:41

„Pieno konservai“ garantuos tvarką ir veiklos skaidrumą. Sužydės ir išbujos SŪDUVA. Neabejitinai gaus medalį kitais metais, jeigu pasiteisins tokios kalbos.

Grįžti į