bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11744
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 16 11:59

G.Jarmalavičius: „Mačas su APOEL atskleidė mūsų trukumus“
2010.07.16, 10:57
http://penalty.lt/g-jarmalavicius-%E2%8 ... %E2%80%9C/

Tauragės „Tauras“ UEFA Europos lygos antrojo kvalifikacinio etapo pirmąsias rungtynes Kaune Nikosijos APOEL (Kipras) komandai pralaimėjo net 0:3. „Tauro“ strategas Gedeminas Jarmalavičius teigia, kad rezultatas būtų visiškai kitoks, jei ekipa žaistų stipriausios sudėties.

Valdas KASPERAVIČIUS

- Treneri, pirmąjį kėlinį su Nikosijos APOEL sužaidėte be įvarčių. Tokiu rezultatu baigti visas rungtynes nebuvo šansų?
- Jei „Taurui“ būtų atstovavę tie keturi futbolininkai, kurie dėl įvairių priežasčių komandai padėti negalėjo, manau mes gal ir būtume sužaidę 0:0. Ar sugebėtume įmušti – didelis klausimas, bet apsiginti, manau, galėtume. O šį kartą gynyboje žaidė trys futbolininkai, kurie rungtyniauja visai kitose pozicijose. Jiems buvo sudėtinga nepriekaištingai atlikti darbą.

- Tačiau tų keturių futbolininkų nebuvo. Su tokia sudėtimi sužaidėte taip, kaip galėjote. Rezultatas – pagal komandų meistriškumą?
- Be abejo, rezultatas logiškas. Varžovų ekipa stipresnė, savo sudėtyje turi ir brazilų, ir portugalų. Noriu pabrėžti, kad APOEL – puiki ekipa, jos net negalima lyginti su „Llanelli“ komanda, su kuria susitikome pirmajame UEFA Europos lygos etape. Nikosijos futbolininkai – mandagūs, kultūringi, techniški. Man varžovai padarė labai gerą įspūdį ir apie juos galiu atsiliepti pačiais šilčiausiais žodžiais.

- Ką parodė mačas su stipria komanda?
- Akivaizdžiai atskleidė mūsų trūkumus. Ir tą pamačiau ne tik aš, treneris, bet ir patys žaidėjai. Tokios rungtynės duoda nepaprastai daug naudos, futbolininkai įgyja patirties, greičiau tobulėja. Beje, dėl karšto ir tvankaus oro abiejų komandų atstovams žaisti buvo labai sunku. Antrajame kėlinyje galvojau, kad tik visi vyrai sveiki sugebėtų baigti rungtynes. Svečiai iš Kipro sakė: „Pas mus labai karšta, bet pas jus…“

- Ko tikitės per atsakomąją dvikovą?
- Rungtynės Kipre bus kitokios. „Taurui“ jau galės padėti Kaune nerungtyniavę vyrai. Abejoju tik dėl Lino Savasto. Neslėpsiu, mes jau neturime jokių šansų, tačiau tikimės sužaisti geriau. Gal ir oras bus geresnis, o gal ir Dievas pasigailės. Mačas svečiuose su APOEL mūsų ekipai bus pasirengimas Lietuvos futbolo A lygos čempionato kovoms.

ledinukas
Pranešimai: 421
Užsiregistravo: 2010 Vas 17 15:51
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 16 12:14

Galiu pasakyti tik tiek, kad Tauras kovojo pirmas kokias 15-20-25min. Per jas buvo berods 2 smugiai galva virs vartu ir po sumaisties baudos aiksteleje atsokus kamuoliui toliau nuo vartu smugis koja virs ju, o poto visiskas Apoel dominavimas.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 16 17:48

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UUYgCtNyxQU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UUYgCtNyxQU&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11744
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 22 10:20

Kipro komandos treneris žada pergalę ir gražų žaidimą
2010 liepos 22 d., ketvirtadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.249 ... idima.html

Prieš rytojaus UEFA Europos lygos rungtynes Kipre, tarp vietos „APOEL“ ir Tauragės „Tauro“ ekipų, „APOEL“ treneris, serbas, Ivan Jovanovic nejautė jokios įtampos ir tiki savo komandos pergale. „Visą darbą mes atliko rungtynėse išvykoje, tad dabar belieka gerai užbaigti pradėtą darbą ir nudžiuginti žiūrovus. Mes esame šių rungtynių favoritai, tad tai turėsime įrodyti ir aikštėje. Tai mūsų pirmosios rungtynės namuose šį sezoną, tad tikimės nudžiuginsime savo žiūrovus. Keletas žaidėjų mūsų komandoje yra traumuoti, tačiau tai tikrai neįtakos rytojaus rungtynių rezultato“ – išvakarėse surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo specialistas iš Serbijos.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 22 11:24

Manau dar kokius 4-5 Tauras praleis ir vaziuos namo pralose antra rata 8-0


..............

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 22 19:52


„Tauro“ komanda Nikosijoje psichologiniam spaudimui nepasiduos


http://www.kurjeris.lt/article/articleview/9328/1/32/

Po pakankamai varginančios kelionės (žaidėjai iš Varšuvos skrido iki Prahos, o iš ten – 4 val. į Kiprą) naktį nusileidus Larnakos oro uoste iki Nikosijos važiavome apie valandą. Galutinį tikslą pasiekėme apsistoję „Hilton“ viešbutyje.

Už lango tvyrantis 37 laipsnių karštis nesuteikė jokios galimybės pasižvalgyti po miesto apylinkes.

Vakare vykstant į stadioną deginantis karštis pastebimai ėmė slūgti. Apie 20 val. prasidėjusi treniruotė nebuvo iš pačių lengviausių. Trenerio Gedemino Jarmalavičiaus duotas užduotis futbolininkai turėjo įveikti vėsioje, bet vis dar tvankioje stadiono aplinkoje.

Pirmosios šiame stadione sezono varžybos Kipro klubui „Apoel“ užtikrins pakankamą sirgalių palaikymą. Vakar jau buvo išpirkta apie 9000 bilietų. 22 tūkstančius žiūrovų talpinančiame stadione šio vakaro varžybose laukiama apie 15 tūkstančių klubo gerbėjų.

Rolandas Valančius, ištikimas tauragiškių komandos sirgalių lyderis, teigia, kad šios varžybos bus naujas patyrimas jo, kaip sirgaliaus, karjeroje.

– Yra taip pasitaikę, kad mūsų buvo tik šeši prieš trisdešimt penkis tūkstančius sirgalių Charkove, Ukrainoje. Tuomet saujelė lietuvių sirgome už šalies rinktinę. Šį vakarą, nors ir būsiu vienas iš sirgalių, nepabijosiu sirgti už mylimą Tauragės „Tauro“ ekipą, – teigė R.Valančius.

Belaukiant varžybų mintimis apie artėjantį mačą pasidalijo ir komandos vyriausiasis treneris G.Jarmalavičius.

– Ar po pirmųjų varžybų su pajėgia Kipro komanda priėjote išvadą, kokį žaidimą teks žaisti šį vakarą?

– Žaidimo planai kaip ir nesikeičia. Bandau spėti, kad gali būti keletas žaidimo scenarijų – kipriečiai yra užtikrinti savo pergale, todėl žaidimo metu gali sau leisti paeksperimentuoti. Neatmetama ir tokia galimybė, jog norėdami pamaloninti savo fanus jie žais užtikrintą futbolą. Tiek vienam, tiek kitam atvejui mes turime paruošę savo žaidimo scenarijus.

– Ar Luko Bielskio trauma kaip nors pakoreguos šio vakaro žaidimo planus?

– Žaidimo planų tai nepakeis, bet man, kaip treneriui, labai liūdna, kad perspektyvus žaidėjas negalės prisijungti prie komandos ir sužaisti Europos lygoje. Matau Luko akyse ugnelę ir didžiulį norą prisijungti prie komandos, bet yra kaip yra.

– Daugumai žaidėjų šios varžybos bus didelis psichologinis išbandymas. Kaip pavyks įveikti šį barjerą?


– Komandoje yra vyrų, žaidusių dideliuose stadionuose, bet daugumai tai – pirmosios tarptautinės varžybos, ir psichologinis spaudimas tikrai bus nemažas. Bet mes esame lietuviai, žaidžiame už savo miesto klubo garbę, todėl stengiamės įtikinti žaidėjus pasirodyti iš pačios geriausios pusės ir nepasiduoti panikai. Kaip ne kaip, varžybas stebės nemažai agentų, tad žaidėjams tai gali būti puikus šansas karjeroje.

Atsakomąsias rungtynes 22 tūkstančius žiūrovų talpinančiame Nikosijos stadione „Tauras“ žais šį vakarą 20 val.

FOTO is Kipro:

http://lt-lt.facebook.com/album.php?aid ... 3358687411


rymka
Pranešimai: 123
Užsiregistravo: 2010 Bir 20 20:59
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 22 20:21

-1
biški video stringa, bet berods žiauriai sulamino vartininkas

zlg

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 22 20:59

-1
biški video stringa, bet berods žiauriai sulamino vartininkas
Man ir pasirode, kad jis ten turejo paiimt kamuoli

sss

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 22 21:52

3-1 jau, apoel 11 m baudini muse, bet nezinau ar tokia situacija gyvenime esu mates.. :D

Apoel zaidejas perduoda kamuoli i baudos aikstele, bet Apoel praranda ji, nes Kilijonas pirmas prie kamuolio suskumba ir ji pasiema. Tada tauro latvis kuznecovs is nugaros einanciam varzovui sudave su galva atrodo biski ir teisejas raudona kortele jam parode ir skyre 11m baudini! :shock: Del korteles tai gana aisku, net jei kiprietis ir butu suvaidines, but judesys is kuznecovo buvo, bet prie ko tas baudinys tokioj situacijoj? Gal kas pakomentuotu kas labiau nusimano futbole?

rymka
Pranešimai: 123
Užsiregistravo: 2010 Bir 20 20:59
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 22 22:19

Antras kėlinys visai neblogas buvo. Galėjo Tauras įmušti dar pora.

RED CARD tai absurdas. aš irgi tokios situacijos neesu matęs.

Visgi tai pamoka klubui neįsivelti į provokacijas. Juk jei ne kortelės bereikalingos su LLanelli, tikiu būtume turėję šansų pereiti APOEL :)

bet tikėkimės Europinė patirti sustiprins klubą

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: FK Tauras - APOEL FC

2010 Lie 23 16:02

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/40rX8tbyqPM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/40rX8tbyqPM&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Grįžti į