...

Re: FK Tauras

2012 Bir 21 12:06

Vistiek aš laimėsiu 8-)
Dar ko... jau toto Laurenz ir Marens tavęs išsigando ir nebespėja, man nesiseka, raganos burtai ir ne kitaip. :ugeek:

Lėja
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

2012 Bir 21 12:35

Vistiek aš laimėsiu 8-)
Dar ko... jau toto Laurenz ir Marens tavęs išsigando ir nebespėja, man nesiseka, raganos burtai ir ne kitaip. :ugeek:
Ne raganos burtai..o pats išsiblaškęs..vis galvoji apie kažką, o ne apie futbolą.. ;)

...

2012 Bir 21 12:41

Ne raganos burtai..o pats išsiblaškęs..vis galvoji apie kažką, o ne apie futbolą.. ;)
Kai slasher papostino FC Papai pasirodymą, tai sunku susikaupti, labai užsinorėjau pasižaisti su kamuoliuku ir ciocėmis.

O tu, matau, turi tikslą- laimėk pusmečio "Tauragės kurjerio" prenumeratą- galėsi apie TAURO pasiekimus pasiskaityti spaudoje. Tada nereiks internete ieškoti informacijos.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

Lėja
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

2012 Bir 21 12:48

Kai slasher papostino FC Papai pasirodymą, tai sunku susikaupti, laikai užsinorėjau pasižaisti su kamuoliuku ir ciocėmis.

O tu, matau, turi tikslą- laimėk pusmečio "Tauragės kurjerio" prenumeratą- galėsi apie TAURO pasiekimus pasiskaityti spaudoje. Tada nereiks internete ieškoti informacijos.
Tu tai jau manęs nemokyk :!: pats apie FC Papai mastai, o man aiškini kaip elgtis :lol:
Geriau pats "Tauragės kurjerio" leidinį pasiskaitinėk, naudingiau bus negu apie cioces svaigti :D

...

2012 Bir 21 13:01

Tu tai jau manęs nemokyk :!: pats apie FC Papai mastai, o man aiškini kaip elgtis :lol:
Geriau pats "Tauragės kurjerio" leidinį pasiskaitinėk, naudingiau bus negu apie cioces svaigti :D
Nieko nemokinu, nieko neaiškinu, per daug raganiškų burtų bijau, kad šakočiausi... ;)
Aš galvoju, kodėl FC papai nežaidžia A lygoje??? :roll:
Pasiskaitysiu, kai laimėsiu, va, atsirado motyvacija- reiks ir man sudalyvauti, nes pamačiau, kad kiti dalyvauja, iš Pakruojo ir kaimo prie Gudijos sienos, tai ir man sukilo... adrenalinas. :twisted:

rymka
Palaikoma komanda: Tauras

2012 Bir 24 20:16

Kadangi A lygoj artėja trensferų laikotarpis, tai pasidomėjau biški apie Tauro žaidėjus.

Štai internetas rašo, kad Jerkovičius išvyko į Iraną visai ne už dyką
http://www.transfermarkt.co.uk/en/goran ... 76127.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ta pati patvirtina ir dar keleas portalų - transfero suma 600 000 eurų. Beje irano portalas irgi nerašo kad tai buvo "free transfer", o "undisclosed fee".

Įdomu ar šiuose skaičiuose yra tiesos? Nes oficiliai teigiama kad dauguma transferų būna be išpirkos ant Lietuvos.
Šeip manau klubai turėtų tokius dalykus paviešinti - ypač jei dalinai išlaikomi savivaldybių bei yra VšI.

piratas
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

2012 Bir 24 22:49

tai,kad jo sutartis berods po praito sezono baigesi,tai is kur cia ta tokia ispudinga transfero suma.Tokia suma cia Taurui butu kazkas nerealaus,ir komanda atrodytu visiskai kitaip.Manau cia eilinis kazkoks bredas.

Rulis
Palaikoma komanda: Tauras

2012 Bir 24 23:40

tai,kad jo sutartis berods po praito sezono baigesi,tai is kur cia ta tokia ispudinga transfero suma.Tokia suma cia Taurui butu kazkas nerealaus,ir komanda atrodytu visiskai kitaip.Manau cia eilinis kazkoks bredas.
sakau gal pinigai dar nespiejio pareiti is irano :roll: matyt Taurui kojia bus pakisusi jankiu ir zydu sugalvota ekonomine blokada irano valstybei :roll:

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2012 Bir 25 02:04

Blokada ne blokada, bet tu Ruli sakyk, kodėl Tauro valdžia neina su manim į kalbas dėl naujų žaidėjų Taure.Transferų langas artėja, ar nėra pinigų ? :x

šiaip

2012 Bir 25 07:53

Kadangi A lygoj artėja trensferų laikotarpis, tai pasidomėjau biški apie Tauro žaidėjus.

Štai internetas rašo, kad Jerkovičius išvyko į Iraną visai ne už dyką
http://www.transfermarkt.co.uk/en/goran ... 76127.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ta pati patvirtina ir dar keleas portalų - transfero suma 600 000 eurų. Beje irano portalas irgi nerašo kad tai buvo "free transfer", o "undisclosed fee".

Įdomu ar šiuose skaičiuose yra tiesos? Nes oficiliai teigiama kad dauguma transferų būna be išpirkos ant Lietuvos.
Šeip manau klubai turėtų tokius dalykus paviešinti - ypač jei dalinai išlaikomi savivaldybių bei yra VšI.
Spėju Jerkovičiaus agentas gandų truputį pavarė, kad jo nerealų žaidėją kažkas už didelį pinigą perka :) Su tokia suma už transferą "Tauras" ne dugne sėdėtų ir ne su palei aikštę lakstančiu rėksniu :)

slasher

2012 Bir 25 08:30

sakau gal pinigai dar nespiejio pareiti is irano :roll: matyt Taurui kojia bus pakisusi jankiu ir zydu sugalvota ekonomine blokada irano valstybei :roll:
man labiau panašu į italų mafiją. Pinigai nuėjo pas juos, o į Tauragę atsiuntė futbolistų- picų kepėjų ir mafiozį Džiovanį, kad tvarką palaikytų. Ir dar primetė, kad jeigu iš Jerkovičiaus įvarčių mašiną Tauras padarė, tai ko negali iš niekam tikusių italų padaryti .

...

2012 Bir 25 10:51

man labiau panašu į italų mafiją. Pinigai nuėjo pas juos, o į Tauragę atsiuntė futbolistų- picų kepėjų ir mafiozį Džiovanį, kad tvarką palaikytų. Ir dar primetė, kad jeigu iš Jerkovičiaus įvarčių mašiną Tauras padarė, tai ko negali iš niekam tikusių italų padaryti .
Italų mafija? Nėra jokios italų mafijos. Mano berniukai kepa picas ir dar už TAURĄ pažaidžia GF A lygoje, o jums vis negana. Džiovanis ne mafijozis, jis brigadininku dirbo. Šaunus bachūras, tik mėgsta garsiai pašūkauti. Bet, manau, jau pripratote prie jo, tai nėra ko burbėti.
Sugalvojo, tifoziai rezultatų reikalauti. Buvo TAURAS vieną sezoną 4 vietoje, su žemaičiais iš Nyderlandų pažaidė (ADO den Haag)... Ko dar reikia???
Svarbu, kad wiki gražiai atrodo, TAURAS INTERNAZIONALE. Italų LT klube daugiau, nei serijoje A per rungtynes aišktėje per abu klubus būna.

slasher

2012 Bir 25 12:38

Italų LT klube daugiau, nei serijoje A per rungtynes aišktėje per abu klubus būna.
Reiktų italų turistus atvykusius į Lietuvą informuoti, kad yra Tauragėje toks pusiau itališkas futbolo klubas ir pakviesti aplankyti. Manau juos labiau sudomintų, nei kokios bažnyčios.

...

2012 Bir 25 12:46

Italų LT klube daugiau, nei serijoje A per rungtynes aišktėje per abu klubus būna.
Reiktų italų turistus atvykusius į Lietuvą informuoti, kad yra Tauragėje toks pusiau itališkas futbolo klubas ir pakviesti aplankyti. Manau juos labiau sudomintų, nei kokios bažnyčios.
Joo, pas italus ir taip kiekviename kaime po bažnyčią, nesudomintume jų bažnyčiomis. Vienas italas pas mano kaimynę atvažiavo ir klausinėjo ar namuose yra. Tai darau išvadą, kad italus mūsų ciocės domina. Juk net pats Berluskonis prieš jas bejėgis. :lol:
Va, legendinio klubo- TAURO- tai irgi atvyktų tifoziai apžiūrėti, jeigu sužinotų kokie šie bachūrai šaunūs- ir GF A lygoje kamuolį paspardo, o dar geresni picų kepėjai.

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2012 Bir 25 13:23

Blokada ne blokada, bet tu Ruli sakyk, kodėl Tauro valdžia neina su manim į kalbas dėl naujų žaidėjų Taure.Transferų langas artėja, ar nėra pinigų ? :x
tai tu pasidalink su visais savo siulymais :)

Grįžti į