Dar ko... jau toto Laurenz ir Marens tavęs išsigando ir nebespėja, man nesiseka, raganos burtai ir ne kitaip.Vistiek aš laimėsiu
Dar ko... jau toto Laurenz ir Marens tavęs išsigando ir nebespėja, man nesiseka, raganos burtai ir ne kitaip.Vistiek aš laimėsiu
Ne raganos burtai..o pats išsiblaškęs..vis galvoji apie kažką, o ne apie futbolą..Dar ko... jau toto Laurenz ir Marens tavęs išsigando ir nebespėja, man nesiseka, raganos burtai ir ne kitaip.Vistiek aš laimėsiu
Kai slasher papostino FC Papai pasirodymą, tai sunku susikaupti, labai užsinorėjau pasižaisti su kamuoliuku ir ciocėmis.Ne raganos burtai..o pats išsiblaškęs..vis galvoji apie kažką, o ne apie futbolą..
Tu tai jau manęs nemokykKai slasher papostino FC Papai pasirodymą, tai sunku susikaupti, laikai užsinorėjau pasižaisti su kamuoliuku ir ciocėmis.Ne raganos burtai..o pats išsiblaškęs..vis galvoji apie kažką, o ne apie futbolą..
O tu, matau, turi tikslą- laimėk pusmečio "Tauragės kurjerio" prenumeratą- galėsi apie TAURO pasiekimus pasiskaityti spaudoje. Tada nereiks internete ieškoti informacijos.
Nieko nemokinu, nieko neaiškinu, per daug raganiškų burtų bijau, kad šakočiausi...Tu tai jau manęs nemokykpats apie FC Papai mastai, o man aiškini kaip elgtis
![]()
Geriau pats "Tauragės kurjerio" leidinį pasiskaitinėk, naudingiau bus negu apie cioces svaigti
sakau gal pinigai dar nespiejio pareiti is iranotai,kad jo sutartis berods po praito sezono baigesi,tai is kur cia ta tokia ispudinga transfero suma.Tokia suma cia Taurui butu kazkas nerealaus,ir komanda atrodytu visiskai kitaip.Manau cia eilinis kazkoks bredas.
Spėju Jerkovičiaus agentas gandų truputį pavarė, kad jo nerealų žaidėją kažkas už didelį pinigą perkaKadangi A lygoj artėja trensferų laikotarpis, tai pasidomėjau biški apie Tauro žaidėjus.
Štai internetas rašo, kad Jerkovičius išvyko į Iraną visai ne už dyką
http://www.transfermarkt.co.uk/en/goran ... 76127.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ta pati patvirtina ir dar keleas portalų - transfero suma 600 000 eurų. Beje irano portalas irgi nerašo kad tai buvo "free transfer", o "undisclosed fee".
Įdomu ar šiuose skaičiuose yra tiesos? Nes oficiliai teigiama kad dauguma transferų būna be išpirkos ant Lietuvos.
Šeip manau klubai turėtų tokius dalykus paviešinti - ypač jei dalinai išlaikomi savivaldybių bei yra VšI.
man labiau panašu į italų mafiją. Pinigai nuėjo pas juos, o į Tauragę atsiuntė futbolistų- picų kepėjų ir mafiozį Džiovanį, kad tvarką palaikytų. Ir dar primetė, kad jeigu iš Jerkovičiaus įvarčių mašiną Tauras padarė, tai ko negali iš niekam tikusių italų padaryti .sakau gal pinigai dar nespiejio pareiti is iranomatyt Taurui kojia bus pakisusi jankiu ir zydu sugalvota ekonomine blokada irano valstybei
Italų mafija? Nėra jokios italų mafijos. Mano berniukai kepa picas ir dar už TAURĄ pažaidžia GF A lygoje, o jums vis negana. Džiovanis ne mafijozis, jis brigadininku dirbo. Šaunus bachūras, tik mėgsta garsiai pašūkauti. Bet, manau, jau pripratote prie jo, tai nėra ko burbėti.man labiau panašu į italų mafiją. Pinigai nuėjo pas juos, o į Tauragę atsiuntė futbolistų- picų kepėjų ir mafiozį Džiovanį, kad tvarką palaikytų. Ir dar primetė, kad jeigu iš Jerkovičiaus įvarčių mašiną Tauras padarė, tai ko negali iš niekam tikusių italų padaryti .
Reiktų italų turistus atvykusius į Lietuvą informuoti, kad yra Tauragėje toks pusiau itališkas futbolo klubas ir pakviesti aplankyti. Manau juos labiau sudomintų, nei kokios bažnyčios.Italų LT klube daugiau, nei serijoje A per rungtynes aišktėje per abu klubus būna.
Joo, pas italus ir taip kiekviename kaime po bažnyčią, nesudomintume jų bažnyčiomis. Vienas italas pas mano kaimynę atvažiavo ir klausinėjo ar namuose yra. Tai darau išvadą, kad italus mūsų ciocės domina. Juk net pats Berluskonis prieš jas bejėgis.Reiktų italų turistus atvykusius į Lietuvą informuoti, kad yra Tauragėje toks pusiau itališkas futbolo klubas ir pakviesti aplankyti. Manau juos labiau sudomintų, nei kokios bažnyčios.Italų LT klube daugiau, nei serijoje A per rungtynes aišktėje per abu klubus būna.
tai tu pasidalink su visais savo siulymaisBlokada ne blokada, bet tu Ruli sakyk, kodėl Tauro valdžia neina su manim į kalbas dėl naujų žaidėjų Taure.Transferų langas artėja, ar nėra pinigų ?