Tas tai nužudė...
Pauliau, tu įsiskaityk, kas rašoma:Semsis patirties žiūrėdamas rungtynes anglijoje![]()
![]()
![]()
Tas tai nužudė...
Kaip aš suprantu, tai jie rungtynes pasižiūrės per TV. Su sąlyga, kad pigiame viešbutyje bus televizorius.Ten treneriai žada semtis patirties stebėdami „Watford“ ir „Arsenal“ klubų treniruotes.
Napoleono kompleksą turintis Džiovanis labai skaudžai išgyvena, kad niekas nešokinėja pagal jo dūdelę.Giovani Scanu: „Sunkiausia, kai žaidėjai ima nebegirdėti tavo nurodymų“
Priminkite man, iš kokios lygos atvyko tasai Džiovanis??? Pačiam niekas nepatikėtų šeštos lygos klubui vadovauti Italijoje.„Tauro“ treneris G. Scanu: „Kai kurie komandos žaidėjai negalėtų žaisti net šeštojoje Italijos lygoje“
Čia apie Jaunučio pakilimus rašė??? Nuosmūkius ir planus...Rytoj"Tauragės kurjeryje" skaitykite išsamų Jaunučio Šetkaus interviu apie pasibaigusį sezoną, jo pakilimus ir nuosmūkius bei ateities planus.
O gal aš galiu paskambinti Karolinai ir ji savo gražiu moterišku balseliu į ragelį perskaitys straipsnio juodraštį, o aš pakoreguosiu???Misliju kad toks patyres futbolo specelistas kaip Cezis galetu užsisakyti Taurages kurjari ir gauti švieže informacija apie aštunta dešimtmeti pradiejusi kluba
Kad visi zinotuViską mes ir taip žinome, jau niekuo`m nesustebins, nei Jaunutis, nei Džiovanis.
nu tą pirmą tai žinau, o kiti ten nė po 200 min nesužaidė, o jauniai aišku smagu kad gerai varo, bet pvz., sūduvos dubleriai irgi visus suvartė, pažiūrėsim ar nors vienas bent kiek už pagrindą palošt gaus.Eiza,Ankudinovas,Meištininkas ir visa 96m komanda Lt vicečenpijonaikurie čia tie perspektyvūs atsiskleidę tauragiškiai, jei ne paslaptis