matvaju

Re: FK Tauras

2013 Geg 08 22:14

Siandien ir zmoniu normalei buvo, daugiausia siemet Tauro rungtynese, o Tauras neatrode taip klaikiai kaip rezultatas :)

piratas
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

2013 Geg 09 10:01

Siandien ir zmoniu normalei buvo, daugiausia siemet Tauro rungtynese, o Tauras neatrode taip klaikiai kaip rezultatas :)
na bet rezultatai namuose,tai ka as zinau.Gal komanda namuose bando daugiau atakuoti,ko pasekoje atsiveria spragos gynyboje,gal kitos priezastys,bet dziugaus nieko nera.Su tokiu zaidimu tuoj tu ziurovu neliks,nes matyt vakar daugelis kaip ir as tikejosi,kad po geru rungtyniu Pakruojyje,komanda sukovos ir namuose.Taciau realybe kita,jei tu esi silpniausias lygoje,tai gali taskus rinkti kitu silpno zaidimo deka,o ne savo meistriskumo.Kitaip sakant mes turime laukti kas mums tuos taskus dovanos,o patys juos atimti per silpni.

...

2013 Geg 09 12:06

bet kuriuo atveju TAURAS atrodė geriau nei FCŠ, nors rezultatai identiški... Per Šiaulių ir Bangos rungtynes antrame kėlinyje šiauliečiai net nežiūrėjo į vartus, o TAURAS vis lindo, atakavo, tik sėkmės trūko, gal kiek perdegė iš didelio noro laimėti.

piratas

2013 Geg 09 12:32

bet kuriuo atveju TAURAS atrodė geriau nei FCŠ, nors rezultatai identiški... Per Šiaulių ir Bangos rungtynes antrame kėlinyje šiauliečiai net nežiūrėjo į vartus, o TAURAS vis lindo, atakavo, tik sėkmės trūko, gal kiek perdegė iš didelio noro laimėti.
kazkaip stipriai jie namuose dega,tiek su Banga,tiek su Suduva.Bijau,kad taip bedegdami iki sezono pabaigos nesudegtu :D o Banga atejus Cepui visai kita komanda,tikrai bus stiprus vidutiniokai.Visa lyga konkreciai pasidalinus i tris grupes,pirmaujantis trejetas manau neuzleis poziciju,po to seka 4-7 vietas uzimancios komandos,kurios sudaro vidutinioku grupe,na ir aiskus luzeriai Dainava ir Tauras.Skirtumas tik tas,kad Alytaus futbolininkai si sezona dar nezaide namuose,tai ir tie dar turetu pataisyt padeti.Tauro silpnoji vieta vartininkas,nu nepatikimas man jis...Geriau jau apsaudytu ta jauna perspektyvu vaiki,vis nors koks zingsnis su perspektyva i ateiti.Kaip bebutu,bet beda kai ir komanda zino,kad dzin tie rezultatai,sportinio principo A lygoje senai nebeliko,zinai,kad ir kaip suzaisi tave ne tik,kad paliks lygoje,bet dar ir prasys,kad joje zaistum,tai kam draskytis.Gal kokia komanda ir siemet nebaigs sezono,ziurek ir vel nebusim paskutiniai :) siaip viskas butu gerai,jei mes su jaunais zaidejais turetume ilgalaikius kontraktus,nes jaunimas tobuleja,ir komanda jau jaucia dividentus,kai joje zaidzia ju isugdyti zaidejai,bet jie subres,atkreips rimtesniu klubu demesi ir bus pasakyta atia Taurui,be jokiu ispirku ir kompensaciju.

ledinukas
Palaikoma komanda: Tauras

2013 Geg 09 12:52

Tauras siemet yra suburtas, kad atiduotu skolas ir kitamet galetu losti uz turimus pinigus, o ne listi vel i skolas. Kai komanda suzaide gerai kelias rugtynes, visi nori dar geriau, bet siemet to nebus, busim lenteles gale ir pries sezona tas buvo aisku. Kas del vartininko tai jis tikrai silpna grandis. Gertmanui neleidzia uz pagrinda zaisti, nes bijo, kad pabegs Matuzas ir nebus, kam laikyti, nes dabar yra tik sie du vartininkai. Dar vienas dalykas, Tauras stengiasi priristi visa jaunima siemet ir pasirasyti su jais 5-6 metu sutartis, kas yra labai gerai, nes Taurages jaunimas labai perspektyvus. Kiek man zinoma 96m gimimo visi yra priristi prie Tauro.

piratas

2013 Geg 09 13:20

Tauras siemet yra suburtas, kad atiduotu skolas ir kitamet galetu losti uz turimus pinigus, o ne listi vel i skolas. Kai komanda suzaide gerai kelias rugtynes, visi nori dar geriau, bet siemet to nebus, busim lenteles gale ir pries sezona tas buvo aisku. Kas del vartininko tai jis tikrai silpna grandis. Gertmanui neleidzia uz pagrinda zaisti, nes bijo, kad pabegs Matuzas ir nebus, kam laikyti, nes dabar yra tik sie du vartininkai. Dar vienas dalykas, Tauras stengiasi priristi visa jaunima siemet ir pasirasyti su jais 5-6 metu sutartis, kas yra labai gerai, nes Taurages jaunimas labai perspektyvus. Kiek man zinoma 96m gimimo visi yra priristi prie Tauro.
supratau,kas del jaunimo jei istikro su jais bus pasirasinejamos ilgalaikes sutartys,tai cia jau rimtas pliusas,nes del ju gabumu abejoti netenka.Na jei islaikys jaunimo branduoli kelis metus bus rezultatas,bet yra kitas bet,jei bus pinigu,tai si ideja bus igyvendinta,taciau jei nebus rimto investuotojo,jei nebus pinigu tas jaunimas bus is komandos pavogtas kitu klubu,kadangi nevykdant sutarciu,jie tures teise perbegti pas kitus.Tikekimes kaip bresta Tauro jaunimas,kazkada sustipres ir komandos finansai.

...

2013 Geg 09 13:31

R. P.
Bent vienas Tauro nepeikia internete.

Cezis Di Lecce
O už ką čia peikti? Žinome, kad klubo padėtis sunki, kad jauni vaikinai žaidžia. Negi visokį brudą imsi pilti dėl prastesnio rezultato?? Žinai, man patiko, kad kovojo iki pabaigos, o ne slankiojo po aikštę be tikslo. O jei nepavyko vakar sukovoti, tai gal pavyks kitą kartą... To ir palinkėčiau komandai Matau perspektyvas, kad tik pinigėlių būtų.

R. P.
Dar keli žaidėjai pasjijunks jau su Žalgiriu tai gal tada susistiguos žaidimas kuris jau dabar labai neblogas

Cezis Di Lecce
Kiek pamenu, tai visi su ŽALGIRIU prognozuoja nepadorius rezultatus, o nuolat būna vos 1-0. jaučiu ir vėl bus taip

R. P.
Bet vistiek Žalgiris jau šiemet ims auksa, kiek gali jiem nesisekti Ekranas nieko gero pokolkas, na bet gal dar įsivažiuos, bet namanau jog dar šy sezona pakils y pirma vieta Atlantas beveik užtikrintas esu jog bus antri

Cezis Di Lecce
Pasiklausius Sarsanijos, tai ATLANTAS jau paėmė auką, o visi kiti nieko verti Aš tai bet kuriuo atveju už ŽALGIRĮ sergu, tai man žaliasis scenarijus labiausiai patinka Kas ten žino, ką ATLANTAS sugalvos, bet taikosi į medalius. Taurui šie metai taupymo rėžimu, tai apšaudo jaunimą. Teisingai Jaunutis galvoja. Ir pinigėliai tauposi ir jaunimas ugdosi
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

gdrs

2013 Geg 09 13:35

L. Ankudinovas dalyvaus Italijos klubo peržiūroje

17-metis „Tauro“ auklėtinis Lukas Ankudinovas dalyvaus Italijos „Serie A“ lygos S. S. Calcio Napoli S. p. A. klubo peržiūroje gegužės 13-19 dienomis.

Lukas laikomas vienu perspektyviausiu Tauragės futbolininku, jis taip pat kviečiamas ir į Lietuvos jaunių rinktinę.

http://fktauras.lt/index.php?option=com ... ws&lang=lt" onclick="window.open(this.href);return false;

piratas

2013 Geg 09 13:41

jaunimo yra gana neblogo ir perspektyvaus,o plius tuoj prades duoti rezultatus ir akademija,tik kartoju vargiai mes ta gabu jaunima be pinigu islaikysim,gatava produkta visad atsiranda kas nori pasiimti,o cia ir prasideda zaidimai,tuoj pasiulo daugiau pinigu zaidejui,iesko skyliu kaip sis galetu nutraukti sutarti su savo esamu klubu,o pinigai cia svariausia priezastis,klubas turi tau isiskolinimu,reiskias klubas nevykdo isipareigojimu,sutartis negalioja.Zodziu tikekimes taip nebus...Tiesa siemet matosi Luksiu pienines reklama,ir taip neprastai stadione isreklamuota,matyt sis sponsorius vienas solidesniu,saunu,kad kazka naujo pavyko pritraukt,nes pernai ju dar nebuvo jei neklystu.

matvaju

2013 Geg 09 13:44

L. Ankudinovas dalyvaus Italijos klubo peržiūroje

17-metis „Tauro“ auklėtinis Lukas Ankudinovas dalyvaus Italijos „Serie A“ lygos S. S. Calcio Napoli S. p. A. klubo peržiūroje gegužės 13-19 dienomis.

Lukas laikomas vienu perspektyviausiu Tauragės futbolininku, jis taip pat kviečiamas ir į Lietuvos jaunių rinktinę.

http://fktauras.lt/index.php?option=com ... ws&lang=lt" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu vat viena pardos ir kita sezona kovos del medaliu :)

...

2013 Geg 09 13:46

Vargu, ar italai bus labai dosnūs... Gi pas juos Kryyyzė :mrgreen:
Pinigėliais už Ankudinovą nebent TAURAS pabaigs šį sezoną... :roll:
Kitiems metams vėl reiks ieškoti, ką pardavus. :mrgreen:

matvaju

2013 Geg 09 13:49

Tiesa siemet matosi Luksiu pienines reklama,ir taip neprastai stadione isreklamuota,matyt sis sponsorius vienas solidesniu,saunu,kad kazka naujo pavyko pritraukt,nes pernai ju dar nebuvo jei neklystu.
Man rodos cia A lygos remejas tik jai neklystu, kitose stadionose irgi yra ta luksiu pienine

gdrs

2013 Geg 09 13:49

jaunimo yra gana neblogo ir perspektyvaus,o plius tuoj prades duoti rezultatus ir akademija,tik kartoju vargiai mes ta gabu jaunima be pinigu islaikysim,gatava produkta visad atsiranda kas nori pasiimti,o cia ir prasideda zaidimai,tuoj pasiulo daugiau pinigu zaidejui,iesko skyliu kaip sis galetu nutraukti sutarti su savo esamu klubu,o pinigai cia svariausia priezastis,klubas turi tau isiskolinimu,reiskias klubas nevykdo isipareigojimu,sutartis negalioja.Zodziu tikekimes taip nebus...Tiesa siemet matosi Luksiu pienines reklama,ir taip neprastai stadione isreklamuota,matyt sis sponsorius vienas solidesniu,saunu,kad kazka naujo pavyko pritraukt,nes pernai ju dar nebuvo jei neklystu.
Luksiu pienie viena pagrindiniu A lygos remeju, tai jos reklama visuose stadionuose neblogai matoma..
Tiesa, prie Tauro remeju be Luksiu ir Givovos dar Svytis atsirado.

matvaju

2013 Geg 09 14:27

R. P.
Bent vienas Tauro nepeikia internete.
Turbut dar jis nemate tavo postu apie Taura cia :lol: :lol:

...

2013 Geg 09 15:57

Turbut dar jis nemate tavo postu apie Taura cia :lol: :lol:
Hmmm, nežinau ar matė ar ne, bet faktas, kad buvo gerų rungtynių, o buvo ir tokių nesąmonių... :roll:
kad iš SOLISTO pasijuokiame, tai čia juk ne apie TAURĄ blogai, tik iš trenerio... gi pats blogiausias iš blogiausių buvo. Ar aš klystu???

šiaip, esu emocijų žmogus, kai matau, kad lievai žaidžia, kas man uždraus tai pasakyti..
TauRagai gal ir padūsautų kukliai, padepresuotų, tyliai tyliai pakeiksnotų, o aš matau, kad du smūgiai į balkį, o įvarčio nėra... :roll: tai ką man sakyti??? rėkiu tada pilna gerkle... PYPT, į tuščius vartus nepataiko... :mrgreen:

Ką čia taip esu blogo pasakęs apie TAURĄ??? GI mano prosenelis po 1945 metų ten gyveno, apie Tauragę tik gražiai arba nieko, o štai niekam tikę italiūkščiai tai jau sorry, ne savi, juos pliekti galima, kol įkais klawiatūra. :mrgreen: žinau, kad žmogučiai šiais laikais pikti ir visokie kitokie, o aš toks, kad kovotojas, nebijau įžeisti, užgauti šventų jausmų... nepatinka??? dzin, reikia teisybę suvokti, o ne skęsti apgailėtinose fantazijose :)

jaučiu, koks Rulis ir kiti galvoja, kad esu koks vampyras a-la Drakula, kuris minta raudonai-juodu krauju... :mrgreen:

Grįžti į