Galės sakyti, kad vertas buvo Europos lygos, bet ankstesnis treneris iš Baltarusijos buvo nuvaręs komandą iki paskutinės vietosna bet turkas niekam nesigirs,kad lygoje tik 9 komandos,jis gales garbingai pabresti mano treniruojama komanda desimtuke
Galės sakyti, kad vertas buvo Europos lygos, bet ankstesnis treneris iš Baltarusijos buvo nuvaręs komandą iki paskutinės vietosna bet turkas niekam nesigirs,kad lygoje tik 9 komandos,jis gales garbingai pabresti mano treniruojama komanda desimtuke
Na, ispanus dar būtų galima apgauti, o štai turkai gerai kimarina, apsišvietę yra. Gi ne viduramžiai...na bet turkas niekam nesigirs,kad lygoje tik 9 komandos,jis gales garbingai pabresti mano treniruojama komanda desimtuke
Reikėtų bent kelis taškus pelnyti su tais talentais.. kad įsirašytų į legendinio klubo istoriją kaip gelbėtojas ir didvyris.Galės sakyti, kad vertas buvo Europos lygos, bet ankstesnis treneris iš Baltarusijos buvo nuvaręs komandą iki paskutinės vietosna bet turkas niekam nesigirs,kad lygoje tik 9 komandos,jis gales garbingai pabresti mano treniruojama komanda desimtuke
Siauliu amziaus vidurkis krito po to kai isejo 5 zaidejai ir trauma gavo vartininkas ir iskart tai atslepe rezultams (per 6 rungtynes iskovota 0 tasku), jei nuo pat sezono pradzios butu ta sudetis kuri yra dabar, kazin ar surinkti taskai perkoptu dvizenkli skaiciuPasirodo Taurui yra dar kur tobulėti - Šiauliai jaunesnius piemenėlius aikštėje laiko- http://gargzdas.blogspot.com/2013/07/a- ... irtis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tai tuoj galėsim įsitikinti, ar gali su ta sudėtim "Šiauliai" ką nors, ar negali. Bet net ir pralošdami jie gaudavo 0:1, o ne 0:5 kaip "Tauras".Siauliu amziaus vidurkis krito po to kai isejo 5 zaidejai ir trauma gavo vartininkas ir iskart tai atslepe rezultams (per 6 rungtynes iskovota 0 tasku), jei nuo pat sezono pradzios butu ta sudetis kuri yra dabar, kazin ar surinkti taskai perkoptu dvizenkli skaiciuPasirodo Taurui yra dar kur tobulėti - Šiauliai jaunesnius piemenėlius aikštėje laiko- http://gargzdas.blogspot.com/2013/07/a- ... irtis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dublerių rungtynėse buvau, su Šenderiu bazarinom.. Tada juk "Šiauliai" pirmi įmušė, bet šiauliečiai teisėjavo, tai bijojo kažką daryti tokio, raudonų kortų gailėjo, 11 metrų baudinio neskyrė... TAURĄ ištempė iki 2-1 pergalės.... nepelnytos.Tai tuoj galėsim įsitikinti, ar gali su ta sudėtim "Šiauliai" ką nors, ar negali. Bet net ir pralošdami jie gaudavo 0:1, o ne 0:5 kaip "Tauras".
Tai A lygoje žiūrėsim. Ar surinks dviženklį taškų skaičių per likusias 13 rungtynių, ar kaip Tauras puikuosis su kokiu ketvertuku. Mes su matvaju nenusiritam iki dublerių pirmenybių aptarinėjimoDublerių rungtynėse buvau, su Šenderiu bazarinom.. Tada juk "Šiauliai" pirmi įmušė, bet šiauliečiai teisėjavo, tai bijojo kažką daryti tokio, raudonų kortų gailėjo, 11 metrų baudinio neskyrė... TAURĄ ištempė iki 2-1 pergalės.... nepelnytos.Tai tuoj galėsim įsitikinti, ar gali su ta sudėtim "Šiauliai" ką nors, ar negali. Bet net ir pralošdami jie gaudavo 0:1, o ne 0:5 kaip "Tauras".piemenukai gerai žaidė, patiko tos rungtynės, nors vyko 13-00, kai degino saulė, tvankuma..
Nežinau, kurias tu ten rungtynes turi mintyje, kad pasirodys pajėgumai jaunimo...![]()
A lygoje žiūrėsi kaip piemenys žaidžia.. ar dublerius turi mintyje???
Ir dar stebiesi, kad vadinu FYFUŠKA.. nesipūsk taip, jeigu caras nueina pasižiūrėti į FM ir dublerius, tai ir jums derėtų paįvairinti savo skurdų racioną. Tu už matvaju nekalbėk.. manau, kad jam dubleriukai įdomesni už pagrindą.Tai A lygoje žiūrėsim. Ar surinks dviženklį taškų skaičių per likusias 13 rungtynių, ar kaip Tauras puikuosis su kokiu ketvertuku. Mes su matvaju nenusiritam iki dublerių pirmenybių aptarinėjimo

7 Italijos mėgėjų lyga skambėjo įspūdingiaustrategas į Tauragės klubą persikėlė iš trečiosios pagal pajėgumą Turkijos futbolo lygos ekipos „Erzincan“
https://www.facebook.com/pages/Radijo-laida-Futbolas-j" onclick="window.open(this.href);return false;ėga/238369856222763Kokia dar laida? : )