Jo jo dar ir susireikšminkim. Vilnius - potencialiai pasaulio bamba, o Žalgiris - superkomanda. Tokį pat "ažiotažą", jei ne didesnį sukelia, "Ekrano" ir "Sūduvos" atvykimas į kokį kaimą.be to, būtent Žalgiris yra svarbu, kad ir kaip bežiūrėtum. Žalgirio legenda yra vienas tų kertinių stulpelių, ant kurių stovi LT futbolas. Žiūrėkit kokį ažiotažą sukelia Žalgirio atvykimas kituose miestuose, ypač mažesniuose
Vilniaus apskritis sukuria apie 40 procentų viso Lietuvos BVP, sakyčiau tikrai yra nemaža dalis, todėl apie parazitavimą kalbėti sunku. O kad sostinės gyventojai nėra mėgiami likusios šalies dalies, tai čia jokia naujiena ir tikrai dažnas reiškinys, kurio priežasčių yra daugybė (nesiplėsiu).šiaip aš esu gana kritiškas Vilniaus atžvilgiu - manau kad šis miestas kažkiek parazituoja likusios Lietuvos sąskaita. bet taip daro visos sostinės
aš keliolika metų gyvenu VilniujVilniaus apskritis sukuria apie 40 procentų viso Lietuvos BVP, sakyčiau tikrai yra nemaža dalis, todėl apie parazitavimą kalbėti sunku. O kad sostinės gyventojai nėra mėgiami likusios šalies dalies, tai čia jokia naujiena ir tikrai dažnas reiškinys, kurio priežasčių yra daugybė (nesiplėsiu).šiaip aš esu gana kritiškas Vilniaus atžvilgiu - manau kad šis miestas kažkiek parazituoja likusios Lietuvos sąskaita. bet taip daro visos sostinės
Keista, kad tas didžiausią BVP sukuriantis regionas, nesugeba surasti nei savivaldybės, nei privačių lėšų paprasčiausiam A lygos reikalavimus atitinkančiam stadionui. Turi to imtis pati LFF , tiek verkusi, kad 9 limonus skirtus badaujantiems vaikams, nori atimti ŪB, o dabar juo sukiš prasiskolinusiems našarnikams vilniečiams, kad jų legenda turėtų kur žaisti eurotauresKeistai supranti parazitavimąžmonės suvažiuoja ir kuria BVP, o tu juos parazitais vadini
![]()
Slešeri, stadionas yra, štai čia gali pažiūrėti kaip jis atrodo sausakimšasKeista, kad tas didžiausią BVP sukuriantis regionas, nesugeba surasti nei savivaldybės, nei privačių lėšų paprasčiausiam A lygos reikalavimus atitinkančiam stadionui. Turi to imtis pati LFF , tiek verkusi, kad 9 limonus skirtus badaujantiems vaikams, nori atimti ŪB, o dabar juo sukiš prasiskolinusiems našarnikams vilniečiams, kad jų legenda turėtų kur žaisti eurotauresKeistai supranti parazitavimąžmonės suvažiuoja ir kuria BVP, o tu juos parazitais vadini
![]()
Man asmeniškai eurotaurės yra pati neįdomiausia sezono dalis ir kur tas vienas rungtynes (maksimum dvi) žais Žalgiris ar D&G komplekse ar loko stadione jokio skirtumo. Man yra svarbiau, kad netektu viso sezono, kaip Sakalų fanams, važinėti į Šakius.kad jų legenda turėtų kur žaisti eurotaures
tai sudėjo ant sutarties parašus? Ko tai tylu, vis tik neeilinis įvykis nusimato.Iš dangaus nukritusį specifinį nekilnojamojo turto objektą bankas nusprendė kuo greičiau realizuoti rinkoje. Neoficialiomis žiniomis, atsirado ir stadiono pirkėjas: buvusią „Vėtros“ namų areną ketina įsigyti Lietuvos futbolo federacija (LFF), kurios derybos su „DnB NORD“ turėtų finišuoti šią savaitę.
„DnB NORD“ banko atstovas spaudai Andrius Vilkancas užsiminė, kad parašai ant sutarties gali būti sudėti jau penktadienį, tačiau atsisakė pateikti daugiau informacijos.