...

Re: FK Vidzgiris

2015 Lie 27 11:41

Pasirodymas LFF taurėje baigtas, antroji sezono dalis - ne už kalnų
http://www.fkvidzgiris.lt/index.php?id= ... ena&sn=211" onclick="window.open(this.href);return false;
2015-07-26 23:30:28

Paaiškėjo Alytaus ir Druskininkų klubų poros Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre nugalėtojas. Pirmąjį etapą įveikęs po pergalės išvykoje 5:1 (2:0) prieš Kupiškio FK „Narjantą“, Alytaus SRC „Vidzgiris“ pasirodymą baigė antrame etape. Namuose 0:2 (0:2) teko pripažinti LFF II lygos Pietų Lietuvos čempionato lyderių FK „Druskininkų“ pranašumą.

Druskininkiečių įvarčius pirmame kėlinyje įmušė Gintaras Griškevičius. Antrame kėlinyje alytiškiai turėjo galimybių rezultatą sušvelninti ar net išlyginti, tačiau Tadas Gustaitis, atsidūręs prieš pat vartininką, šovė šalia vartų, o Ryčio Padegimo smūgiuotas kamuolys pataikė į vartų skersinį. Pasižymėti daugiau galėjo ir „Druskininkai“, tačiau jų mėginimus neutralizavo vidzgiriečių sudėtyje debiutavęs šešiolikmetis vartininkas Saulius Geležūnas.

Į antrąją LFF II lygos sezono dalį SRC „Vidzgiris“ grįžta rugpjūčio 21 d. 19 val. rungtynėmis Alytaus miesto stadione su A lygos klubo, Kauno „Stumbro“, antrine komanda Prienų „Rūdupis“.

...

Re: FK Vidzgiris

2015 Lie 27 11:42

2015-07-25, 18.00
Alytaus miesto stadione (Birutės g. 5) LFF taurės II etapo rungtynės:

Alytaus SRC VIDZGIRIS - FK DRUSKININKAI 0:2

Abu įvarčius FKD pelnė antrame kėlinyje..

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Vidzgiris

2020 Lap 20 20:11

Kybartų „Sveikata“
July 17

Šeštadienį 18:00 ant Vilkaviškio stadiono vejos išbėgs Kybartų „Sveikatos" ir Alytaus FK Vidzgiris ekipos. Tai bus penktojo LFF II lygos Pietų zonos pirmenybių turo rungtynės.

Komandos iki šio turo surinko skirtingą taškų kraitį ir šiuo metu jas skiria nemažas atstumas. Alytiškiai kol kas nesurinkę nei vieno taško, bet...kaip rodo ir prieš tai vykusių susitikimų istorijos, įveikti juos nebuvo lengva niekada. Nemanome, kad bus išimtis ir rytoj.

Kaip pasakojo FK Vidzgiris vyr. treneris Virginijus Sinkevičius, komandą sudaro Alytaus Sporto centro jaunieji auklėtiniai. Vieną iš jauniausių sudėčių lygoje turinčiai ekipai dažnai sunku būna kovoti su labiau patyrusiais varžovais. O pagrindinis komandos tikslas, trenerio žodžiais - suteikti jaunuoliams žaidybinės praktikos. Tačiau nereikia apsigauti - FK Vidzgiris rungtyniauja kovingai, nėra praleidęs nei vienose rungtynėse daugiau kaip 2 įvarčių į savus vartus. Beje, kovingumą galbūt rodo ir faktas, kad per 4 rungtynes yra surinktos 4 raudonos kortelės.

Kalbėdamas apie rytdienos rungtynes, varžovų treneris tradiciškai buvo korektiškas ir mandagus. „Visada smagu susitikti su Kybartų „Sveikata" - stipriu varžovu, puoselėjančiu ilgametes futbolo tradicijas", teigė treneris.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Vidzgiris

2020 Lap 20 20:18

2020 Rugpjūčio 24d.
Alytaus futbolo akistatą laimėjo reprezentacinės komandos dubleriai
https://alytausgidas.lt/naujiena/31239- ... -dubleriai

LFF II lygos rungtynių šeimininkas Alytaus FK „Vidzgiris" rungtynes pradėjo šios sudėties: vartininkas Mantvydas Braknys, kapitonas Edvinas Kundrotas, Martynas Gargasas, Gustas Gudukas, Lukas Jankauskas, Eisvydas Kunigiškis, Arnas Mardosa, Justinas Pauliukevičius, Mantas Praščiūnas, Matas Valatka ir Armantas Žigas.

Nominalūs susitikimo svečiai, DFK „Dainava" dubleriai, startavo su Arijumi Bražinsku vartuose, kapitonu Alanu Marčiukaičiu, Ryčiu Dusevičiumi, Povilu Gavėnu, Mykolu Goleku, Ignu Graževičiumi, Domu Ivanausku, Irmantu Stankevičiumi, Renaldu Stankevičiumi, Mindaugu Strauka ir Donatu Žibūda.

Per pirmąjį pusvalandį komandos įvarčių nesukūrė, nors progų pasižymėti turėjo tiek favoritais prieš rungtynes laikyti dainaviškiai, tiek vidzgiriečiai.

Priverstinę pertrauką nuo 37 min. teko daryti dėl M. Valatkos (FK „Vidzgiris") ir D. Žibūdos (DFK „Dainava" B) susidūrimo galvomis, po šio įvykio prireikė greitosios medikų pagalbos.

Per teisėjo kompensuotą pirmojo kėlinio laiką DFK „Dainavos" dubleriams pagaliau pavyko nuginkluoti Mantvydą Braknį – per jį Mindaugo Straukos permestą kamuolį pirmasis ore lietė ir įvartį pelnė Tadas Slavinskas (0:1). Įdomu, kad prieš pasižymėdamas Tadas aikštėn buvo įleistas vos prieš kelias minutes, kai 45 min. pakeitė D. Ivanauską.

Po pertraukos ir įvarčio prieš tai prasileisto į „rūbinę" grįžęs FK „Vidzgiris" iš karto pradėjo presinguoti varžovus ir, pasinaudojęs neapdairiu gynėjų bei vartininko A. Bražinsko žaidimu, rezultatą išlygino 51 min., kai Alvijus Bernatavičius įvartį įmušė į tuščius dainaviškių vartus (1:1).

Artėjant antrojo kėlinio viduriui šansą persverti rezultatą turėjo DFK „Dainava" B, tačiau po stipraus smūgio kamuolys sudrebino virpstą. Po kitos greitos atakos, 73 min., dainaviškiai jau šventė įvartį, kai po perdavimo iš dešinės kamuolį smūgiu galva per vartininką permetė R. Stankevičius (1:2). Po jo perdavimo 82 min. buvo pelnytas dar vienas DFK „Dainavos" dublerių įvartis (1:3), kurį pelnė R. Dusevičius.

Rezultatas iki rungtynių pabaigos nepasikeitė, Alytaus futbolo akistatą tarp FK „Vidzgirio" ir DFK „Dainavos" B laimėjo reprezentacinės komandos dubleriai.

Alytaus futbolo derbiui teisėjavo alytiškis Rolandas Adžgauskas, jam talkino asistentai Antanas Busilas ir Vilmantas Stankus.



2020 Rugsėjo 13d.
DFK „Dainavos“ dubleriai finišuos geriausių aštuntuke, „Vidzgiris“ pasirodymą baigė paskutinis
https://alytausgidas.lt/naujiena/31376- ... paskutinis

LFF II lygos pirmą ratą baigė ir Alytaus FK „Vidzgiris“. Su 13 pralaimėjimų, vienintele pergale, 3 taškais ir net pusšimčio įvarčių deficitu (11:51) vidzgiriečiai finišavo paskutinis keturiolikti.

Skaudžiausias nesėkmes FK „Vidzgiris“ patyrė per dvejus turus į savo vartus praleidęs 28 įvarčius – namuose 0:10 pralaimėjęs „Ekranui“, o svečiuose net 1:18 – „Šilui“. Vienintelę pergalę LFF II lygoje Virginijaus Sinkevičiaus ir Šarūno Klimavičiaus auklėtiniai pasiekė Vilniuje 3:1 prieš BFA dublerius. Tokiu pat rezultatu baigėsi ir rungtynės su dainaviškių dubleriais, tiesa, pastarųjų naudai.

Antrame LFF II lygos rate 1-8 ir 9-14 vietas užėmusios komandos sužais po vienerias rungtynes.

FK „Vidzgiris“ iš paskutinės vietos mėgins išlipti žaisdamas su Utenos „Uteniu“, Kėdainių „Nevėžio“ dubleriais ir trimis Vilniaus komandomis: „Ateitis“, BFA dubleriai ir „Viltis“.

Grįžti į