Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgp 28 13:48

WOW
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 01 11:08

VILTIS 2 - 0 OZAS
Vilniaus m. III Lyga
2014-08-31 16:00
Fanų stadionas

prieš "Ozą" ir laimėjo 2:0(1:0). Abu įvarčius pelnė Tomas Chomičius, o abu sykius jam asistavo Ugnius Juozaitis. Rungtynėse aiškiai nepersistengėme ir po penktadieninio mačo atrodėme gan pavargę. O dar keturios priešininkų geltonos kortelės bei daugiau nei 20 pražangų rodo, jog futbolo ir varžovai šiandien nenorėjo žaisti.
Rungtynių statistiką galite rasti čia: http://vilniausfutbolas.lt/varzybos/Viltis-Ozas/11169" onclick="window.open(this.href);return false;
Kitame ture vykstame į Nemenčinę kautis su "Aktu"!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 01 11:10

Rugpjūčio
29
Penktadienis


2014/15 m. LFF taurės II etapas


"TAIP" 4 : 1 "Viltis"

***

FK VILTIS klupo prieš "TAIP" ekipą LFF taurės antrajame etape 4:1(1:0). Varžovas tiesiog pasirodė per stiprus, o tokių mačų šį sezoną žaista per mažai, jog pasiektumėm panašų lygį. Pirmajame kėlinyje turėjome pora puikių progų, kurių neišnaudoję jau nebesulaukėme malonės nei iš priešininkų, nei iš teisėjo, kuomet aikštės šeimininkai savoje baudos aikštelėje žaidė ranka. Istorinis šansas patekti į trečiąjį šalies taurės etapą ištirpo antrojo kėlinio pradžioje, kuomet pozicinių klaidų gynyboje dėka gavome trijų įvarčių puokštę. Tiesa, Lech Pečuro nuostabiai tikslus eilinis baudos smūgis trumpam atgaivino šiokią tokį viltį sukurti stebuklą, bet Edvino Mučinio du šūviai į vartų skersinius paliudijo, jog atakoje fortūna nesišypsos. Jau sekmadienį lygoje priimame "Ozą", kurie prisigalvoję nebūtų dalykų apie bulvių laukus, žada sukurti netikėtumų. Mes savo ruoštu pasistengsim apsieit be jų. Raudonai juodi dar bus pirmi!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 09 12:15

FK AKTAS 3 - 1 FK VILTIS
2014 09 07 17:00
III lygos, 17 turas
Nemenčinės stadionas

Vakar sužaidėme dar vieną prastą mačą ir nusileidome išvykoje "Aktui" 1:3 (0:2).


Dar sykį šiame sezone taktiniai eksperimentai aikštelėje baigėsi ne mūsų naudai. Varžovas atrodė pajėgiau ir bent pora kartų labiau norėjo laimėti. O ir, ko gero, vienai mėgstamiausių III lygos komandų taškų tikrai negaila (jiems šiemet jų reikia kaip niekad). Vienintelį ir debiutinį "Vilties" įvartį susitikime pelnė Jose Silva.

Šiam sezonui visus nevykusius eksperimentus baigėme ir pasistengsime iš likusių varžybų išplėšti maksimumą. Sekmadienį trečią kartą šiemet vykstame į Ukmergę. Šįsyk kaip niekad motyvuoti!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 09 12:25

Artimiausios:

FK VILTIS - FKK SPARTAKAS
III lyga, XVIII turas
2014 m. rugsėjo 14 d., 16:00
Ukmergės centrinis stadionas

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 11 18:28

Aktas 3 : 1 Viltis
Rugsėjo 7 d., 17:00 val.,
Nemenčinės stadionas.


Nedaug trūko, kad „Aktas“ būtų visiškai atkeršijęs „Vilčiai“ už skriaudą pirmajame rate, kai „Viltis“ sutriuškino varžovus 3:0. Dabar „Aktas“ ne sutriuškino, bet labai ramiai ir užtikrintai įveikė svečius nuo antrosios vietos pakylos. Kaip patys „Vilties“ atstovai teigė po varžybų, „Aktui“ 3 taškų visai negaila – abi ekipos ne tik gana neblogai sutaria tarpusavyje, bet ir apskritai „Aktui“ šiuo metu taškai buvo kur kas labiau reikalingi negu „Vilčiai“.

Na, žiūrint iš kitos pusės, nors pirmoji vieta „Vilčiai“ jau seniai palaidota, po gausybės beviltiškų taškų iššvaistymų sugrįžo intriga ir dėl antrosios vietos. Iš apačios šią lygos naujokę spaudžia ne tik „Fakyrai“, bet dabar jau ir „Spartakas“, „TEC“, „Prelegentai“, „Salininkai“ ir net iš dalies „Olimpija“, o turint omenyje tai, kad su visomis (išskyrus „Fakyrus“) dar teks susidurti, turėsime tikrai atkaklų ir neblogą sezono finišą. Tuo atveju, jeigu „Viltis“, aišku, ir toliau tęs savo gana blankų startą antrajame rate. Nors ekipa ir pasipildė naujais žaidėjais, tačiau jų žaidime aiškiai jau kuris laikas juntamas neapsisprendimas, kaip reikia rungtyniauti taktiškai, ir dvejonės, trūksta komandinio užsidegimo, galbūt net ir motyvacijos, kai pirmoji vieta jau per toli. Tad šiuo atžvilgiu turbūt „Aktas“, kuriam užpakaliai vis svilo dėl raudonosios zonos, buvo gerokai labiau motyvuotas, ką byloja ir rezultatas.

Nors vėlgi grįžtant prie pačių rungtynių, galėjo viskas pasibaigti ir visiškai kitaip – rungtynių pradžioje „Aktui“ buvo atiduota iniciatyva, jie daugiau kamuolį laikė aikštės viduryje, tuo tarpu „Viltis“ gynėsi nuo aikštės vidurio ir protarpiais kontratakavo, tad net du kartus buvo iki praleisto įvarčio išbėgę vienas prieš vieną. Deja, abu kartus įveikti „Akto“ vartininko nepavyko, o netrukus dešiniuoju atakos kraštu, kuriame aiškiai vengė gintis „Vilties“ krašto saugas/puolėjas, „Aktas“ surengė gražią ataką, perdavė į baudos aikštelę, o ten smeigė įvartį P. Lukošius. Analogiškai įmuštas buvo ir antrasis, tik kitame krašte – vėlgi absoliučiai pamestos pozicijos besiginant, kurias kamšyti turėjo „Vilties“ centro gynėjai, palikdami baudos aikštelėje laisvus plotus. Tuo puikiai pasinaudojo D. Zykus, dvigubindamas rezultatą. Antrajame kėlinyje „Viltis“ perėmė iniciatyvą spausdama savo varžovus ir iškart sukūrė kelis pavojingesniu momentus, tačiau nieko labai artimo įvarčiui taip ir nepamatėme. „Aktas“ atakavo turbūt dar pavojingiau savo kontratakomis, tad dar viena jų užsibaigė trečiuoju įvarčiu, kai savo vartus neapdairiai palikęs „Vilties“ vartininkas nespėjo išmušęs kamuolį laiku į juos sugrįžti ir prasileido įvartį iš kokių 35 metrų. Rungtynių pabaigoje svečiai dar įmušė savo garbės įvartį, kai po gana gražios kombinacijos išvestas J. Silva tiksliai smūgiuoja iš baudos aikštelės, tačiau praktiškai po pirmojo kėlinio jau jautėsi, kaip baigsis šios rungtynės. Taigi „Viltis“ vėl klimpsta į vis gilesnę duobę, o „Aktas“, panašu, vis tvirčiau jaučiasi III lygoje, tad labai galimas daiktas, kad iškritimo grėsmė jiems jau yra praeitis.

http://www.vilniausfutbolas.lt/naujiena ... dabro/3627" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 15 14:19

SPARTAKAS 0 - 3 VILTIS

FK VILTIS pratęsė sėkmingus pasirodymus Ukmergėje ir dar kartą sutriuškino vietos "Spartaką" 3:0(1:0). Verta pažymėti, jog Ukmergės centrinis stadionas tampa pati sėkmingiausia mūsų vieta. Šiai dienai ten turime 4 pergales bei neįtikėtiną įvarčių santykį 15:0. Šiandien po sykį pasižymėjo tradicinis ukmergiškių žudikas Lech Pečuro (įmušęs visose keturiose tarpusavio rungtynėse) bei Tomas Chomičius ir Vidmantas Gylys. Grįžtame į pergalių kelią ir tikimės šiame sezone daugiau nebepralaimėti. Tikrai galime!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 15 14:25

33-čią minutę po Ugniaus Juozaičio perdavimo Vidmantas Gylys siunčia kamuolį į pačią tolimą vartų devyniukę!

47-tą minutę klysta varžovų vartininkas ir Tomo Chomičiaus perdavimas Lechui Pečuro tampa rezultatyvus - 2:0!

83-čią minutę Tomas Chomičius trigubina persvarą (asistuoja Estanislao)!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 22 19:20

FK NAVIGATORIAI 1 - 4 FK VILTIS
2014 09 21, 16-00
III lyga, 19 turas
Fabijoniškių VFM stadionas

FK VILTIS neturėjo jokio vargo su "Navigatoriais" išvykoje ir sutriuškino šiuos 1:4(0:1).


Du sykius kamuolį į vartus siuntė Edvinas Mučinis, po kartą pasižymėjo Tomas Chomičius ir pirmą įvartį klube "įsegė" Estanislao Jameson Moles. Eilinį kartą šlubavo progų išnaudojimas, nes dar bent mažiausiai tiek turėjome įmušti. Tuo tarpu "Navigatorių" regbio treniruotės Vingio parke nenuėjo veltui. Du mūsiškiai patyrė skaudžias traumas, dar trys - stiprius sumušimus. Kitą sekmdienį namuose priimame "Salininkus". Po pirmojo rato pralaimėjimo jiems Dilgynės bulvių lauke, pasimatuosim koks klubų pajėgumo santykis yra normaliame stadione. Būtų nuodėmė nesiekti revanšo. Raudonai juodi šiandien buvo tikrai neblogi!

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 23 09:54

FK VILTIS - FK SALININKAI
III lyga, XX turas
2014 m. rugsėjo 28 d., 16:00
Vilniaus futbolo fanų stadionas – Vilnius, Lithuania

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 23 10:21

Gal čia tavo klubas, kad taip energingai aprašinėji jų žygius. Nesuprantu, kodėl jis čia nusipelno tokio išskirtinio dėmesio.

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 25 09:37

FK "Navigatoriai' 1 - 4 FK "Viltis"
III lyga XIX turas


FB foto: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 828&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis


...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Rgs 25 09:59

Gal čia tavo klubas, kad taip energingai aprašinėji jų žygius. Nesuprantu, kodėl jis čia nusipelno tokio išskirtinio dėmesio.
Nicht nicht.. 8-)

FK Vilties vedlys, "bosas" Mindaugas Bielinskas.

Paveikslėlis

O dėmesio nusipelno, nes yra gyvi ir aktyvūs. kartais su ta kontora susibendrauju. Artimi tokie, mieli..
kai yra ryųys, tai ir energijos randasi aprašyti jų pasiekimus.

gaila, kad LFF taurėje su TAIP susitiko ir to barjero neperkopė..
va, jeigu būtų koks kuklus I-os lygos klubas, tai gal būtų sudoroję juos..
bet savo pirmenybių lyderių, deja, neapžaidė..

...

Re: FK "Viltis" (Vilnius)

2014 Spa 01 11:25

FK VILTIS 6 - 1 FK SALININKAI
III lyga, XX turas
2014 m. rugsėjo 28 d., 16:00
Vilniaus futbolo fanų stadionas – Vilnius, Lithuania


FK VILTIS parodė "Salininkams", kad futbolas Dilgynėje ir Fanų stadione gan nemenkai skiriasi bei sutriuškino pastaruosius rezultatu 6:1(3:0). Dublius įsipaišė Vidmantas Gylys ir Tomas Chomičius, po sykį kamuolį į vartus siuntė Vaidas Pajarskas ir beprotiškai fantastišku smūgiu Mindaugas Matulaitis. Šiandienos pirmą kėlinį galim vadinti vienu geriausiu sezone. Sužaidėm užtikrintai ir taip, kaip geriausiai mokam. Gaila tik, kad dar bent trijų nuostabių progų nepavyko paversti įvarčiais. Liko vos 6 turai ir žengiame rimtą žingsnį link III lygos antrosios vietos užsitikrinimo. Kitą sekmadienį gerai pažįstama "Kruša". Bus įdomu. Raudonai balti šiandien buvo labai geri!

Grįžti į