Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 03 14:31

Metas paleisti į Fakyrus MRU

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 17 14:57

Į KELMĘ – NUTRAUKTI PRALAIMĖJIMŲ SERIJOS
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n616 ... rijos.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Savaitgalį Lietuvos stadionuose karaliaus ne tik po pertraukos grįžtanti „SMScredit.lt A“, o ir Pirma lygos. Vilniaus „Žalgiris B“ šeštadienį svečiuose rungtyniaus su Kelmės „Kražante“. Žalgiriečiams tai bus šansas nutraukti keturių iš eilės pralaimėjimų seriją.

Pergalė padėtų atgauti pasitikėjimą

Rungtynių Kelmėje pradžia – 14 valandą.

Į Pirmos lygos kovas „Žalgiris B“ grįš po 12 dienų pertraukos. Spalio 2-ąją žalgiriečiai Radviliškyje 1:4 pralaimėjo vietos „Lokomotyvui“. Prieš tai namie 1:6 nusileista „Vilniaus Vyčiui“ ir 0:2 „Trakams B“, o svečiuose 0:2 pralaimėta Telšių „Džiugui“.

„Kelmėje reikia nugalėti, nes pralaimėti ketverias rungtynes iš eilės niekam nėra malonu, – tvirtino vyriausiasis „Žalgirio B“ treneris Andrius Skerla. – Žaidėjai turi jausti, kad gali nugalėti. Tada grįžtų pasitikėjimas savo jėgomis. Tai svarbu, nes vėliau laukia dvejos sunkios rungtynės.“

„Žalgiris B“ Pirmos lygos sezoną baigs spalio 19-osios rungtynėmis svečiuose su Gargždų „Banga“ ir to paties mėnesio 23-osios dvikova namie su „Palanga“. Pastaroji (64 taškai) Pirmoje lygoje žengia antra. Pirmauja Kazlų Rūdos „Šilas“ (66 tšk.).

A. Skerlos nuomone, kova tarp „Palangos“ ir „Šilo“ vyks iki paskutiniojo turo.

Išbalansavo traumos

Pasak A. Skerlos, nesėkmių liūną didžiąja dalimi lėmė traumos.

„Mums svarbus kiekvienas startinės sudėties žaidėjas. Futbolininkai, pakeitę pagrindinius, sunkiai įsiliejo į žaidimą. Galiu drąsiai pasakyti, kad Jonui Skinderiui gavus traumą, gynybos linija šlubavo ir praleisti įvarčiai tai tik parodo“, – akcentavo A. Skerla.

„Žalgiris B“ 12 dienų pertrauką skyrė treniruotėms. Tiesa, 10 žalgiriečių buvo išvykę į nacionalinę, U-21 ir U-19 rinktines, tad dalis „Žalgirio B“ futbolininkų treniravosi su pagrindine komanda.

„Būdavo, kad „Žalgirio B“ treniruotėse turėjau septynis ar aštuonis žaidėjus. Tačiau džiaugiuosi, kad yra vaikinų, dominančių jaunimo rinktines. Mums tik į naudą, jog jie išvyksta ir žaidžia su savo amžiaus geriausiais“, – įsitikinęs A. Skerla.

Jo teigimu, daugelis traumuotų žaidėjų susižeidimus išsigydė ir yra pasirengę rungtyniauti.

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 17 14:59

KELMĖJE – NUTRAUKTA NESĖKMIŲ SERIJA
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n617 ... erija.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį Vilniaus „Žalgiris B“ nutraukė keturių iš eilės pralaimėjimų seriją. Vilniečiai 1:1 (0:0) svečiuose sužaidė su Kelmės „Kražante“.

Pirmojoje rungtynių pusėje komandos įvarčių nepelnė.

Viskas sprendėsi per porą antrojo kėlinio minučių.

75-ąją minutę įmušė Dovydas Medžiaušis (0:1). Šeimininkų džiaugsmą bemat aptemdė Igno Kružiko įvartis. „Žalgirio B“ futbolininkas rezultatą išlygino 76-ąją minutę (1:1).

Rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

„Žalgiris B“ (42 taškai) Pirmoje lygoje žengia devintas, „Kražantė“ (28 tšk.) – 12-a tarp 16-os komandų.

Vilniečiams iki sezono pabaigos liko dvejos rungtynės – spalio 19-ąją svečiuose su Gargždų „Banga“ ir 23-ąją namie su „Palanga“.

Kelmės „Kražantė“ – Vilniaus „Žalgiris B“ 1:1 (0:0)
Pirmos lygos XXIX turas, Kelmės miesto stadionas, 30 žiūrovų
75‘ Dovydas Medžiaušis [1:0]
76‘ Ignas Kružikas [1:1]
Įspėjimai: 60‘ Robertas Visockas („Kražantė“), 23‘ Karolis Uzėla, 69‘ Glebas Chruščiovas („Žalgiris B“).

„Žalgirio B“ sudėtis: Karolis Čirba, Dominykas Barauskas, Jonas Skinderis, Glebas Chruščiovas, Aldas Korsakas, Justas Lasickas (46‘ Ignas Kružikas), Lukas Vaičiūnas, Karolis Uzėla, Arnoldas Baulinas (73‘ Edvinas Baniulis), Ernestas Stočkūnas, Julius Momkus (62‘ Erikas Motuzas).

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 17 15:01

Metas paleisti į Fakyrus MRU
Jeigu kolega domiesi Vilniaus rajono pirmenybėmis, tai turėtumėte žinoti, kad fakyrai-MRU nepasiteisino. Nėra daugiau kam atiduoti nešlišuotų talentų.
KELMĖJE – NUTRAUKTA NESĖKMIŲ SERIJA
Šių metų "bekams' sėkmė, pasirodo, yra lygiosios su Kelmės komanda. :shock:

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 19 11:54

A.SKERLA: „LAUKIA LABAI PAVOJINGI VARŽOVAI“
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n617 ... 80%9C.html" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos pirmenybėse finišo tiesiąją pasiekė Vilniaus „Žalgiris B“ komanda. Trečiadienį jaunieji žalgiriečiai viešės Gargžduose ir ten sužais atidėtas 28 turo rungtynes su vietos „Banga“.

LFF Pirmos lygos pirmenybėse finišo tiesiąją pasiekė Vilniaus „Žalgiris B“ komanda. Trečiadienį jaunieji žalgiriečiai viešės Gargžduose ir ten sužais atidėtas 28 turo rungtynes su vietos „Banga“. O sekmadienį, spalio 23 d. Vilniuje, LFF stadione „Žalgirio“ dubleriai paskutinėse 2016 m. sezono rungtynėse susitiks su „Palangos“ ekipa. Palangiškiams šis susitikimas bus labai svarbus, nes tik pergalė išsaugotų jų viltis pakovoti dėl Pirmos lygos nugalėtojų titulo. Nebus eilinės rungtynės ir Gargžduose. Praėjusiame sezone „Žalgiris B“ komanda Pirmoje lygoje užėmė antrą vietą, o „Banga“ liko trečioje pozicijoje. Šį sezoną Gargždų futbolininkai taip pat dar gali kabintis į trečią vietą. Tiesa, norint pakartoti pernykštį pasiekimą 52 taškus per 28 rungtynes surinkusiems „Bangos“ futbolininkams reikia ne tik laimėti likusias dvi rungtynes, bet ir sulaukti pagrindinių konkurentų – „Vilniaus Vyčio“ (57 taškai), Kėdainių „Nevėžio“ (56 tšk.) bei „Panevėžio“ (55 tšk.) komandų nesėkmių. Nors tokio scenarijaus variantas neatrodo realus, bent jau „Žalgiris B“ komandai tikėtis svetingo priėmimo Gargžduose neverta.

Su tokia nuomone sutiko ir žalgiriečių ekipos vyriausiasis treneris Andrius Skerla. Pirmą sezoną „Žalgirio“ dublerius treniruojantis specialistas pastebėjo, kad tiek Gargžduose, tiek ir po kelių dienų Vilniuje laukia akistatos su patyrusiais, pajėgiais varžovais, turinčiai noro ir motyvacijos ne tik žaisti, bet ir siekti pergalių. Tiesa, pasak A.Skerlos, noro laimėti netrūksta ir pas jaunuosius žalgiriečius.

„Visų „Žalgirio“ komandų tikslas – kovoti dėl pergalių ir sužaisti geras rungtynes. Bet vertinant dabartinę situaciją, tenka pripažinti, kad mes, kaip komanda, pergyvename ne pačius geriausius laikus. Esame labai jauni, o šį sezoną vykę susitikimai su patyrusiais varžovais parodė, kad mūsų jaunystė yra rimtas trūkumas. Tačiau tai nereiškia, kad mes jau nuleidome rankas. Vykstame į Gargždus ne tam, kad pralaimėtume. Mūsų sudėtis yra beveik optimali, trūksta tik kelių traumuotų bei sirguliuojančių futbolininkų, bet tai įtakos galutiniam rezultatui neturės. Mūsų sudėtis bus tikrai pajėgi duoti kovą, tad tikiuosi, kad sužaisime geras rungtynes“, - teigė „Žalgiris B“ ekipos vyriausiasis treneris Andrius Skerla.

Po 28 rungtynių 42 taškus surinkusi „Žalgiris B“ komanda Pirmoje lygoje užima devintą vietą. Pergalingai finišavę jaunieji žalgiriečiai galėtų palypėti keliais lapteliais į viršų, nesėkmių atveju gali atsidurti ir 10-oje turnyro lentelės pozicijoje. Pirmame rate Vilniuje įvykusi komandų akistata baigėsi „Bangos“ pergale 5:0. „Atvirai pasakysiu, tada nei mes, nei varžovai nesuprato kas darosi. Per pirmą kėlinį prasileisti penkis įvarčius – tai futbole nutinka labai retai. Tada mes nesugebėjome pasipriešinti, daug ir grubiai klydome, bet tikiuosi, kad Gargžduose tokio lengvo pasivaikščiojimo varžovams nesuteiksime“, - pažadėjo A.Skerla.

Vilniaus „Žalgiris B“ ir Gargždų „Bangos“ rungtynės trečiadienį prasidės 18.30 val.

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 20 11:54

„ŽALGIRIO“ DUBLERIAI TRIUMFAVO GARGŽDUOSE
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n617 ... duose.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus „Žalgiris B“ komanda iš 28 turo atkeltose rungtynėse trečiadienį išvykoje 3:1 (0:0) nugalėjo Gargždų „Bangos“ ekipą.

Tokiu būdu jaunieji žalgiriečiai ne tik atsirevanšavo Gargždų futbolininkams už skaudų pralaimėjimą 0:5 pirmame rate, bet ir po penkių savaičių pertraukos iškovojo pergalę. Nugalėtojams įvarčius pelnė Julius Momkus (63 min.), Justas Lasickas (66 min.) ir Ignas Kružikas (78 min.). Beje, šis 17-metis saugas per paskutines keturias rungtynes pasižymėjo trečią kartą.

Šeimininkai garbės įvartį pelnė per teisėjo pridėtą laiką. 90+3 min. žalgiriečių gynybą pramušė „Bangos“ puolėjas Erikas Vainoras. 86 min. puikią progą pasižymėti turėjo ir „Bangos“ lyderis Aurelijus Staponka, bet nesugebėjo realizuoti 11 m baudinio.

Po pergalės „Žalgiris B“ komanda su 45 taškais Pirmo lygos turnyro lentelėje pakilo į aštuntą vietą. Tiek pat taškų turi ir septintą vietą užimantis Telšių „Džiugas“. Gargždų „Banga“ (52 taškai) Pirmoje lygoje užima šeštą vietą. Priminsime, kad praėjusiame sezone „Banga“ buvo trečia, o „Žalgiris B“ komanda galutinėje rikiuotėje finišavo antroje vietoje.

Paskutines rungtynes šį sezoną „Žalgirio“ dubleriai žais sekmadienį. Sostinės LFF stadione „Žalgiris B“ susitiks su šiuo metu antrą vietą pirmenybėse užimančia, bet vis dar dėl aukso medalių kovojančia „Palangos“ (67 tšk.) ekipa. Rungtynės prasidės 14 val.

28 turas

Gargždų „Banga“ – Vilniaus „Žalgiris B“ 1:3 (0:0).

Įvarčiai: 90+3 min. Erikas Vainoras; 63 min. Julius Momkus, 66 min. Justas Lasickas, 78 min. Ingas Kružikas.

„Žalgiris B“: K.Čirba, K.Uzėla (74 min. I.Kružikas), A.Korsakas, D.Barauskas, J.Lasickas, J.Momkus (85 min. A.Baulin), L.Vaičiūnas, A.Čivilis, J.Skinderis, E.Stočkūnas (81 min. S.Amirzian), A.Valvonis.

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 20 13:19

Who is Amirzian?

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 20 13:30

Who is Amirzian?
38 SERGEJ AMIRZIAN
Gimimo data 1999-12-26
Šalis: Lietuva :roll:

Lietuvis jis yra. Trys rungtynės už "bekus", visada po keitimo.

Paveikslėlis

Behemoth'c
Pranešimai: 813
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 20 18:17

Who is Amirzian?
:D Trumpa atmintis pas pati ;)

Kalinauskas
Pranešimai: 3261
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 21 09:50

Karste mačiau tokius lietuvius.

Reik žinot talentus iš pavardžių: Momkų, Lasicką arba super talentus Baniulį, Stankevičių, Kuziną....vidutinybės neįdomios. Kada jis žaidė?

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 21 10:53

Kada jis žaidė?
27 ture Radviliškyje prieš "Lokomotyvą" antrame kėlinyje, 28 ture Gargžduose prieš "Bangą" nuo 81 minutės, ir 24 ture Kaune prieš Hegelman Litauen kokias 7 minutes gavo pažaisti. Trys rungtynės per sezoną.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 21 11:52

Iš kur jie tokius tuos lietuvius traukia, jaučiu, kad greitai ir koki Johnsona 16 metų juodaodį lietuvį išvysime. Čia turbūt tie iš serijos, kur nemoka nei lietuviškai, nei rusiškai, nei lenkiškai taisiklingai

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 21 12:21

Kaip tas puolėjukas Baulinas atrodo? Žiūriu neseniai bekuose debiutavo, + 2000 gimimo rinktinėje pagrindiniu puolėju buvo.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 21 12:25

https://www.google.com/search?q=arnold+ ... q144OBM%3A" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7340
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK ŽALGIRIS B / "Žalgirietis" / "Žalgiris-3"

2016 Spa 21 12:26

Kaip tas puolėjukas Baulinas atrodo? Žiūriu neseniai bekuose debiutavo, + 2000 gimimo rinktinėje pagrindiniu puolėju buvo.
Arnold BAULIN
Paveikslėlis

Grįžti į