Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Žalgiris

2025 Geg 09 10:20

Speciau kad soninis kelio raistis ir menesiui out
paprastas raumens įplyšimas būna 4-6 sav out, o tu spėji kad kelio raiščio pažeidimas tik mėnesiui. atrodo mažokai

Kalinauskas

2025 Geg 09 10:21

Pakopinkit kas nors teksta ka Vilma 15min interviu snekejo, aciu
Trumpai: viskas OK, Vilma per 15 metų laimėjo 25 trofėjus, Čeburinas turi 2 metų sutartį, Lietuvoje per daug "sofos ekspertų" :)
jei trumpai - jūs vis lochai, aš princesė.

Sezoną planavo statyt ant 3-4 žaidėjų, bet traumos pakišo koją: Petkovič, Fofana, Matulevičius, Larssonas(šis mane labai pradžiugino).
Jauni žaidėjai atvažiuoja 2- metams, integruotis kitam sezonui(neaišku kokie)
Visi atvažiavę žaidėjai praėjo rimtą skautingą, treneris rinkos iš 600 žaidėjų(taip parašyta straipsnyje)
Šiemet mes integruojame daugiau akademijos auklėtinių, vėl blogai. (Kažin ar būtų daugiau tų auklėtinių, jei ne traumos)

zoga87
Palaikoma komanda: Vilniaus Žalgiris

2025 Geg 09 11:47

Dėl Zahary, tai gerai, kad nieko rimto, nu bent ligoninėj ,aišku viskas paaiškės po magnetinio rezonanso tyrimų, bet preliminariai turėtų grįžti po rinktinių lango Birželį.

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2025 Geg 10 15:55

Pakopinkit kas nors teksta ka Vilma 15min interviu snekejo, aciu
Trumpai: viskas OK, Vilma per 15 metų laimėjo 25 trofėjus, Čeburinas turi 2 metų sutartį, Lietuvoje per daug "sofos ekspertų" :)
jei trumpai - jūs vis lochai, aš princesė.

Sezoną planavo statyt ant 3-4 žaidėjų, bet traumos pakišo koją: Petkovič, Fofana, Matulevičius, Larssonas(šis mane labai pradžiugino).
Jauni žaidėjai atvažiuoja 2- metams, integruotis kitam sezonui(neaišku kokie)
Visi atvažiavę žaidėjai praėjo rimtą skautingą, treneris rinkos iš 600 žaidėjų(taip parašyta straipsnyje)
Šiemet mes integruojame daugiau akademijos auklėtinių, vėl blogai. (Kažin ar būtų daugiau tų auklėtinių, jei ne traumos)
nu būtų bent vienas, gi trečio vyresnio lietuvio išvis nėra...

Keyboy

2025 Geg 21 11:41

Kokios nuotaikos del Zalgirio? Man keista pietu iv reakcija nevykeliais isvadinti zaidejus, kalta komplektacija, kad jie zaidzia zalgiryje, o ne patys zaidejai. Kaunas visuose pozicijose (isskyrus desini krasto gyneja) turi kokybiskesnius zaidejus, nekalbant apie suola dar. Povilioni tie mulai grigorejeviciai tiesiog apstumdo ir kaip kombainai link vartu nueina, kendyshas jau seniai nespeja lenktynese, cholas nezinau apie ka, dar vardint ir vardint..

kompaktas
Palaikoma komanda:

2025 Geg 21 18:36

Kokios nuotaikos del Zalgirio? Man keista pietu iv reakcija nevykeliais isvadinti zaidejus, kalta komplektacija, kad jie zaidzia zalgiryje, o ne patys zaidejai. Kaunas visuose pozicijose (isskyrus desini krasto gyneja) turi kokybiskesnius zaidejus, nekalbant apie suola dar. Povilioni tie mulai grigorejeviciai tiesiog apstumdo ir kaip kombainai link vartu nueina, kendyshas jau seniai nespeja lenktynese, cholas nezinau apie ka, dar vardint ir vardint..
Tikrai keista kai viskas sumetama ant žaidėjų neva jie nesistengia, nenori žaist ar pan. Toks vaizdas bijoma konflikto su Vilma :)
Komplektacija tragiška, Vilmos reakcija irgi tragiška, bus geriausiu atveju 3-4 vieta. Galėtų vladikas prišikt ant stalo ir ponia ras kaltų kituose klubuose.

Grįžti į