paprastas raumens įplyšimas būna 4-6 sav out, o tu spėji kad kelio raiščio pažeidimas tik mėnesiui. atrodo mažokaiSpeciau kad soninis kelio raistis ir menesiui out
paprastas raumens įplyšimas būna 4-6 sav out, o tu spėji kad kelio raiščio pažeidimas tik mėnesiui. atrodo mažokaiSpeciau kad soninis kelio raistis ir menesiui out
jei trumpai - jūs vis lochai, aš princesė.Trumpai: viskas OK, Vilma per 15 metų laimėjo 25 trofėjus, Čeburinas turi 2 metų sutartį, Lietuvoje per daug "sofos ekspertų"Pakopinkit kas nors teksta ka Vilma 15min interviu snekejo, aciu![]()
nu būtų bent vienas, gi trečio vyresnio lietuvio išvis nėra...jei trumpai - jūs vis lochai, aš princesė.Trumpai: viskas OK, Vilma per 15 metų laimėjo 25 trofėjus, Čeburinas turi 2 metų sutartį, Lietuvoje per daug "sofos ekspertų"Pakopinkit kas nors teksta ka Vilma 15min interviu snekejo, aciu![]()
Sezoną planavo statyt ant 3-4 žaidėjų, bet traumos pakišo koją: Petkovič, Fofana, Matulevičius, Larssonas(šis mane labai pradžiugino).
Jauni žaidėjai atvažiuoja 2- metams, integruotis kitam sezonui(neaišku kokie)
Visi atvažiavę žaidėjai praėjo rimtą skautingą, treneris rinkos iš 600 žaidėjų(taip parašyta straipsnyje)
Šiemet mes integruojame daugiau akademijos auklėtinių, vėl blogai. (Kažin ar būtų daugiau tų auklėtinių, jei ne traumos)
Tikrai keista kai viskas sumetama ant žaidėjų neva jie nesistengia, nenori žaist ar pan. Toks vaizdas bijoma konflikto su VilmaKokios nuotaikos del Zalgirio? Man keista pietu iv reakcija nevykeliais isvadinti zaidejus, kalta komplektacija, kad jie zaidzia zalgiryje, o ne patys zaidejai. Kaunas visuose pozicijose (isskyrus desini krasto gyneja) turi kokybiskesnius zaidejus, nekalbant apie suola dar. Povilioni tie mulai grigorejeviciai tiesiog apstumdo ir kaip kombainai link vartu nueina, kendyshas jau seniai nespeja lenktynese, cholas nezinau apie ka, dar vardint ir vardint..