šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 16 12:59

O gal yra kas suskaičiavęs kiek lietuviškų žvaigždžių išaugo ant marakanos žvyro??
Na ir kiek per pastaruosius dvidešimt metų išaugo? Kai visas futbolas judėjo į priekį, Vilnius taip ir liko ant marakanos žvyro (tiesa, ten berods kažkokį kilimą yra/buvo pasitiesę).
Mikoliunas, Kalonas, Novikovas, Šemberas, Kijanskas, Borovskij, Žvirgždauskas, Skerla cia kas dabartinej rinktinej zaidzia... nei geresnes nei blogesnes salygos vilniuje uz kitus miestus, gal isskyrus nfa bet ir ten ne del aikstes kokybes o del viso salygu komplekso...
Tiesiog ašarą išspaudė tokios "žvaigždės" kaip Kalonas, Kijanskas, Borovskij ir Žvirgždauskas :)

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 16 13:02

tai zvaigzdziu lietuvoj isvis kaip po tokiu nera, as isvardinau kas rinktinej zaidzia... taigi vilnieciu pakankamai adekvati dalis, pagal vaiku cempioantus ir gi prie lyderiu, tai situacija kaip ir normali tik didesnio/sistematiskesnio sarysio su profesionaliu futbolu reikia, kur link tikiuosi ir judama...

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 16 13:30

broniau, (a) visos tos aikštės kainuoja, (b) negali jų drožti nuolat - kas iš vejos liks, (c) mes kalbam apie jaunimą, kuriam dar reikia ir daugybę technikos aspektų tobulinti, tai tokia vieta kaip Vingio stadionas (Grigiškių nedrįstu ir minėti :)) kelia rimtų abejonių ("Žalgiris" gal ir gali ten pabėgioti, kai jau svarbiau taktika, o ne technika).
Reziumė: tą "Žalgirio" idėją visų pirma reiktų vertinti kaip dar vieną marketinginį triuką, o ne kaip rimtai paruoštą jaunimo ugdymo programą.
Nežinau, šiaip, ar kada nors matei Vingio stadiono pašonėje įsikūrusios Vilniaus regbio akademijos aikštę. Va joje tikrai ne tik taktiką galima šlifuoti.Nežinau, kokiom sąlygom ir rėžimam gerb. Vidmantas Valys leidžia VMFD ten treniruotis, bet visgi jie ten treniruojasi. o aikštė ten iš ties puiki. Reiškia tokią pačią galima padaryti ir tose pačiose grigiškėse.o dvi treniruotės per dieną nebūtinai toje pačioje vietoje turi vykti.pvz BFP užsiėmimai ir kačialkoje, ir manieže, ir Vingio parke ark itame miške.

UCCM
Pranešimai: 604
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 16 18:35

Matai, grigiškėse pasirašė sutartį, kad įleis vietos bendruomenės narius. Jie ten po aikštę mėgsta mažinomis ar moociklais pasiduot... Na bent net jei mašinų su motociklais neįleist, vargu ar išlaikysi okią aikštę, kaip regbistai savame.

Kita vertus, o koks k čiortu skirtuma stie stadionai? Čia jūs manot, Žalgiris ruošias su Ajaxo ar Milano akademijomis konkuruot? Ne, su Ekrano, kokio ten Granito ir pan. kalba ne apie aikštes, oa apie žmones. Švabas eina tuos pačius ėjimus, kokius ėjo prie Breikšto - kaip agentas sugaudydavo gerą jaunimą, taipo, kad sistema į FCV labai panaši. Ar ji duos vaisių? pažiūrėsim.

geriantis
Pranešimai: 1451
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 19 16:27

tai kur gi treneris??

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 21 10:40

D. Gordejus tikisi geresnio sezono
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n844.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VMFD “Žalgiris” pratęsė sutartį su gynėju Denisu Gordejumi. Pirmą sutartį su “Žalgiriu” gynėjas buvo sudaręs aną žiemą, kai jis persikėlė į Vilniaus komandą iš Gargždų “Bangos”. Tačiau 2011-ieji šiam futbolininkui nebuvo labai sėkmingi asmeniškai. Pagrindinėje sudėtyje jis žaidė tik ketverias pavasario rungtynes. Vėliau pasipylė virtinė traumų. Laikas, praleistas jas gydantis, neleido vėliau pretenduoti į pagrindinę sudėtį.

Denisai, ar esi patenkintas, pratęsęs sutartį su VMFD “Žalgiriu”? – klausėme futbolininko?
Taip, žinoma, patenkintas.

Bet šiemet “Žalgiryje” tau ne ypač sekėsi…
Tai dėl to, kad šių metų sezoną turėjau labai daug traumų. Ir galiu pasakyt, kad šis sezonas man buvo labai nevykęs. Nors jo pradžioje atrodė, kad viskas bus gerai. Bet atrodė tik iki tol, kol tos traumos pasipylė.

Neskaičiavai kiek laiko praleidai priverstinai „ilsėdamasis“?
Neskaičiavau. Bet gal kokie du mėnesiai, kai negalėjau sportuoti, susidarytų, viską suskaičiavus...

Todėl dažniau teko žaisti dublerių komandoje?
Taip. Pagrinde tik pačioje sezono pradžioje. Vėliau jau į jį sugrįžti nepavyko.

Nepavydėjai kolegoms, žaidusiems pagrindinėje sudėtyje?
Ne. Aš pasitikiu treneriais, suprantu, kad jie geriau mato - ką leisti į aikštę. Kadangi treneris nutarė, kad geresnis yra kitas, jis ir išleidžia jį. Kodėl aš jam turiu pavydėti?

Kita vertus, su dublerių komanda, tapai čempionu. Ar šis laimėjimas tau nėra svarbus?
Net nežinau. Vis dėl to yra malonu laimėti pirmą vietą, kad ir dublerių pirmenybėse. O bendrai vertinant, manau, kad abiejų „Žalgirio“ komandų sezonas buvo geras. Dubleriai – pirmi, pagrindinė sudėtis – antra.

Ko lauki iš 2012-ųjų sezono?
Iš kito sezono tikiuosi, kad jis bus dar geresnis. Kad ir dubleriai ir pirma komanda laimės pirmas vietas.

O pats asmeniškai sau?
Manau, kad jeigu nebus traumų, kitas sezonas bus puikus ir man asmeniškai. Tikrai turėtų būti geresnis, negu šiemetinis. Todėl dar kartą pasikartosiu – svarbiausia, kad nepersekiotų traumos...

Iki jo jau liko ne tiek daug. Palaikai sprendimą čempionatą pradėti anksčiau negu visada?
Aš manau, kad gerai, jog sezonas prasidės šiek tiek anksčiau. Dviejų mėnesių pilnai pakaks pasiruošti jam.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 23 16:25

penalty.lt rašo, kad naujas Žalgirio treneris gali būti iš Kroatijos (pavardės nenurodo). nenustebčiau :)

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 27 13:55

penalty.lt rašo, kad naujas Žalgirio treneris gali būti iš Kroatijos (pavardės nenurodo). nenustebčiau :)
nu kadangi bus uzsienietis, treniruosis kroatijoje, siaip dafiga zaideju kroatu ir dar nikolic beveik kroatiskai skamba tai kaip ir logiska :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 30 11:22

Naujokas, grojantis saksofonu
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n848.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus miesto futbolo draugija "Žalgiris" pasirašė sutartį su saugu Povilu Krasnovskiu. 22-iejų metų futbolininkas savo karjerą pradėjo "Vilniaus" klube. Pastarajam žlugus, persikėlė į "Sūduvą". Metus parungtyniavęs Marijampolėje, P. Krasnovskis grįžo į Vilnių ir 2010 pradžioje atstovavo "Vėtrai". Šiam klubui iširus, saugas persikėlė į Pakruojį, kur iki šių metų sezono pabaigos gynė "Kruojos" spalvas.

Kaip atsidūrei "Žalgiryje"?, - klausėme komandos naujoko.
Paprastai. Susitikome su Mindaugu Nikoličiumi, pasikalbėjom, suradome bendrą kalbą. Jis pasiūlė mane tenkinančias sąlygas ir geras perspektyvas.

Geresnes sąlygas negu "Kruojoje"?
Iš tiesų "Kruojos" žmonės dėl futbolo padaro viską, ką galima tame miestelyje išspausti. Ir jų sąlygos mane irgi tenkino. Bet Vilniuje juk vis tiek: daugiau rėmėjų, didesnis dėmesys.

Esi kilęs iš Vilniaus?
Esu kilęs, gyvenu ir bazuojuosi Trakuose. Ten ir pradėjau lankyti futbolą. O po to lankiau Vilniuje. Mano antras treneris buvo dabar su "Žalgiriu" bendradarbiaujantis Ivanas Švabovičius. Galima sakyti - jis ir išmokė mane futbolo paslapčių.

Ar sugrįžai į Vilnių, norėdamas žaisti arčiau namų, ar kaip tik tau tai tramplinas vykti toliau - į užsienio klubus?
Manau, kad tai bus geras tramplinas. Nors kaip bus, parodys laikas. Dabar noriu žaisti futbolą ir žaisti jį kaip įmanoma geresnėje komandoje. Dabar noriu su "Žalgiriui" laimėti pirmą vietą A lygos čempionate. Tai būtų puiku ir man, ir klubui.

Girdėjom, pats ne tik futbolą lankei. Esi dar ir muzikavęs...
Lankiau muzikos mokyklą. Devynis metus sąžiningai atgrojau saksofonu, turiu diplomą. Moku groti. „Besame mucho" dar ir dabar sugročiau...

Vienu metu ir futbolas, ir muzika?
Mama norėjo, kad lankyčiau arba dailės, arba muzikos mokyklą. Sakė - jei nori lankyti futbolo treniruotes, turi lankyti ir kažką iš jų, kad lavintum save iš visų pusių. Tai ir nesipriešinau... Ir dabar esu jai labai dėkingas. Dabar man muzika, kaip hobis.

Studijuoji?
Šiuo metu ne. Studijavau, bet ne viskas man pavyko ir nusprendžiau mokslus atidėti vėlesniam laikui.

Jau po karjeros?
Ne. Tiesiog tada, kai bus daugiau laiko, kai geriau žinosiu savo ateitį. Buvau sumokėjęs pinigus už mokslą, bet teko mesti. Nors važinėjau į mokslus iš Marijampolės, visko suderinti nepavyko.

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 30 11:43

Kažkaip keistai kol kas skamba pretenzijos užimti pirmą vietą ir kitų klubų vidutiniokų verbavimas.

karys
Pranešimai: 9161
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 30 11:50

svarbu savu neprarast ne tiek ten daug iki tos pirmos vietos ir praeitais metais truko, komanda uz ekrana jaunesne bus labiau susizaideus, visai ralu manau. ypach jeigu koki puoleja pasiimtu...

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 30 12:07

tai treneris kroatas pasiims pora savu legionieriu, o tada jau statys visa graju ant ju.. kiti bus tik pagalbininkai. tik neaisku kokio lygio tie nauji legionieriai bus

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 30 16:02

slasheris gal nesupyks, bet pakopinsiu jo labai nebloga komentara
slash
2011/12/30

prisikaičius jūsų komentarų gali susidaryti klaidingas požiūris – kad draugija pasiėmė iš vienos Vilniaus komandos pavadinimą, iš kitos stadioną, o iš trečios žaidėjus. Gavosi neoficialios trijų klubų jungtuvės :)

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 30 16:28

slasheris gal nesupyks, bet pakopinsiu jo labai nebloga komentara
slash
2011/12/30

prisikaičius jūsų komentarų gali susidaryti klaidingas požiūris – kad draugija pasiėmė iš vienos Vilniaus komandos pavadinimą, iš kitos stadioną, o iš trečios žaidėjus. Gavosi neoficialios trijų klubų jungtuvės :)
manau nereikia pavydeti nieko ta ,,draugija " nepasims tik nusipirkti gali o nusipirkti gali belekas kas tik slamantsiu turi aisku jiem siektiek lengviau nes visi litvynu siolaikinei zmogai nori gyventi sostinej nes tenais yra akropoliu,maxdonoldu naktiniu klubu ir daug visokio slamsto tokiem Pakrojije ar Tauragei nei kekses uz saibas negausi o sostinei gerai paeskojes net ir transvesvita gali isinomoti :x delto visi patsanai verzesi y sostine

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2011 Gru 30 17:59

slasheris gal nesupyks, bet pakopinsiu jo labai nebloga komentara
slash
2011/12/30

prisikaičius jūsų komentarų gali susidaryti klaidingas požiūris – kad draugija pasiėmė iš vienos Vilniaus komandos pavadinimą, iš kitos stadioną, o iš trečios žaidėjus. Gavosi neoficialios trijų klubų jungtuvės :)
gudriai susukta, bet vis dėlto netiesa

Grįžti į