...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 05 14:45

reikėjo asmeniškai budraičiui paskambinti
kad tasai apsimelavęs veikėjas iš to galėtų pūsti skandalą ir rašinėti apie sąmokslo teorijas. :twisted:

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 05 15:25

Žmogus, padėjęs "Žalgiriui" pakilti iš pelenų
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... lenu_.html" onclick="window.open(this.href);return false;


Mindaugas Kasperūnas buvo tas inspiratorius, kuris padėjo VMFD "Žalgiris" komandai užauginti sparnus bei aukštai pakilti į Lietuvos futbolo padangę

Žalgirietis visomis prasmėmis - taip galima apibūdinti ne vienoje barikadų pusėje buvusį, milžinišką darbą žaliai baltų labui nuveikusį, dabartinį Vilniaus miesto futbolo draugijos "Žalgiris" dalininką, valdybos narį, atstovą ryšiams su bendruomene Mindaugą Kasperūną.

Vienas draugijos steigėjų, ilgametis "Pietų IV" fanas M. Kasperūnas niūriausiais "Žalgirio" egzistencijos laikais drąsiai, kartu su bendraminčių ir bendražygių pagalba, ėmesi veiksmų, kurie padėjo išvesti komandą iš taip ilgai kadaise trukusios nežinomybės ir nevilties.

2009 metais viską nuo nulio pradėjęs tuometinis vienintelis sostinės ekipos direktorius, kartu su paskutiniais "Žalgirio" mochikanais ir ištikimiausiais "Pietų IV" fanais, iš naujo sėkmingai suformavo komandos branduolį.

Kovą dėl "Žalgirio" išlikimo su bendražygiais laimėjęs M. Kasperūnas neseniai pradėjo naują karjeros etapą.

Nusprendęs pasitraukti iš draugijos techninio direktoriaus pareigų "Žalgirio" puoselėtojas paaiškino savo poelgio priežastis bei pasidalino mintimis apie dabartinę komandos situaciją, pasiekimus, nueitą kelią, ateityje laukiančius iššūkius.

Kaip vertini šiame sezone demonstruojamus žalgiriečių rezultatus?
Patenkinamai, bet tikrai galėjo būti ir geriau. Išbarstėme labai daug taškų, kur to tiesiog sau negalėjome leisti. Kai kurie pralaimėjimai ar lygiosios skaudžiai atsiliepė mūsų pozicijoms turnyrinėje lentelėje, tačiau toks jau tas futbolas. Negali laimėti visų rungtynių, surinkti visus taškus. Nėra nei laiko, nei tikslo gręžiotis į praeitį. Čempionatas dar nesibaigė, liko nemažai turų. Manau, niekas dar neprarasta, tačiau teisės klysti jau nebeturime.

Kuris pralaimėjimas buvo skaudžiausias?
Nesėkmė Vilniaus derbyje. Su tokiu pralaimėjimu susitaikyti neįmanoma. Man derbiai labai svarbūs, nors ir ne taip, kaip Romos "Lazio" komandos ultroms, kurioms svarbiausia nugalėti "Roma" ekipą, o čempionate pasiekti rezultatai lieka antroje vietoje, bet...

Kokį įspūdį palieka komandos komplektacija?
Išties gerą. Žaidėjai pajėgūs, treneris aukšto lygio specialistas. Šis kolektyvas gali pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Kodėl žalgiriečiai yra taip arti pirmosios vietos, tačiau jos dar nepasiekė?
Kaip jau ir minėjau, dėl to esame patys kalti - iššvaistėme per daug taškų. Taip, "Ekranas" žaidžia gerai, bet jų pasiūlytą tempą galima atlaikyti ir pranokti.

Kaip vertini VMFD "Žalgiris" valdybos darbą?
Visų pirma reikėtų pabrėžti tai, jog jos darbas yra nepaprastai sunkus, reikalaujantis labai daug pastangų ir laiko. Pakelti organizaciją į kitą, aukštesnį, lygmenį ne taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš šalies, su tuo nesusidūrus ar pačiam nepabandžius.
Negalima pamiršti, kad Vilniaus miesto futbolo draugija "Žalgiris" egzistuoja tik trejus metus, tad naivu tikėtis, jog per tokį trumpą laiką jos vadovams pavyko viską idealiai sustyguoti ir optimizuoti.
Tai įvertinus galima drąsiai teigti, kad draugija yra rimta organizacija, jau dabar pasiekusi aukštą vadybos lygį, kuris ateityje kils dar aukščiau.

Su kokiais didžiausiai sunkumais vadovybei tenka susidurti kiekvieną dieną?
Manau, kad daugiausia rūpesčių kelia savos aikštės neturėjimas. Nuolat reikia taikytis prie kitų žmonių, organizacijų, tačiau prie to jau pripratome, nes niekada neturėjome savo nuosavos aikštės. Per trejus metus išmokome sklandžiai susiorganizuoti treniruotes, rungtynes. Vis tik esame įsprausti į tam tikrus rėmus. Kartais tai mus labai riboja. Nesakau, kad turėdami penkias nuosavas natūralios ir dvi dirbtinės dangos aikštes žaistume dvigubai geriau.
Kasdienių sunkumų yra žymiai daugiau, bet mano manymu, šis yra vienas pagrindinių.

Ar buvo labai sunku žengti pirmuosius žingsnius atkuriant "Žalgirį"?
Dabar į tai žiūriu kitomis akimis, nes situacija pasikeitė, viskas, lyginant su pačia pradžia, aprimo. Daug kas jau spėjo ir užsimiršti.
Niekada nedirbau kitame futbolo klube, todėl sudėtinga lyginti, kaip gerai ar kaip blogai yra pas mus. Tai, kas vyko "Žalgiryje", man buvo unikali patirtis.
Pirmaisiais metais darbas jame pareikalavo labai daug jėgų. Teko daug ką išmokti, neretai klysti. Antrą kartą šį kelią būtų nueiti žymiai lengviau ir paprasčiau.
Su vienais išškūkiais reikėjo susidurti 2009 metais, kuomet "Žalgiris" žaidė I lygoje, o aš buvau jo direktorius, kiti kai komanda po metų pateko į A lygą ir mano pareigos pasikeitė į techninio direktoriaus.

Kam kilo idėja pradėti rūpintis komanda?
Idėją atkurti "Žalgirį" iškėliau aš, tačiau rungtyniauti I lygoje pasiūlė ir tai padaryti būdą surado tuomet buvę bendražygiai.
Apie atkūrimą pradėjome galvoti 2008 metų sezono pabaigoje. Galbūt kai kurie nežino, kad aš 15 metų buvau ištikimas "Pietų IV" fanas. Būtent fanai nusprendė imtis veiksmų, o aš buvau vienas inicijatorių.
Tiesa, prieš priimant sprendimus dėl klubo ateities fanams reikėjo susitarti tarpusavyje, nes vieni tikėjosi, kad senasis "Žalgiris" ir toliau gyvuos bei pats išspręs savo problemas, o kiti suprato, kad to tikrai nebus. Aš tuo metu suvokiau, jog klubas nebegali savarankiškai egzistuoti ir vykdyti veiklos, nors oficialiai ir buvo deklaruojama, kad viskas tuoj išsispręs.
Grėsė "Žalgirio" išnykimas, o ne iškritimas į žemesniąją lygą. Tą puikiai supratęs, negalėjau leisti, kad legendinė komanda būtų eilinė, išnykusi iš Lietuvos futbolo žemėlapio. Apie tai primindavo ir ant rankos esanti "Pietų IV" tatuiruotė, kurią dariausi ne šiaip sau. Ji turi savo reikšmę.
Galiausiai po ilgų diskusijų, artėjant sezono pradžiai, buvo nuspręsta įkurti Vilniaus miesto futbolo draugiją "Žalgiris". Dar prieš steigiant draugiją "Pietų IV" fanai rinko pinigus, tam, kad galėtų padengti komandos treniruočių išlaidas.

Ar sulaukėte pagalbos iš šalies?
Taip, atsirado žmonių, kurie nuoširdžiai mums padėjo, deja, tokių nebuvo daug.
Kai kurie Lietuvos futbolo klubai, švelniai tariant, taip pat labai neliūdėjo, kad "Žalgiris" gali išnykti. Buvo ir tokių, kurie stengėsi mums trukdyti.

Kurie įvykiai buvo esminiai draugijos raidoje?
Išskirčiau du įvykius: 2009 metų vasario 23 dieną, kuomet buvo įkurta Vilniaus miesto futbolo draugija "Žalgiris" ir 2009 -2010 metų tarpsezonį, kai prie mūsų prisijungė vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė ir sporto direktorius Mindaugas Nikoličius, o komanda pateko į A lygą.
2010-ųjų metų sezone niekas, išskyrus mus pačius. netikėjo, kad galime užimti prizinę vietą.

Teisiškai VMFD "Žalgiris" yra naujas klubas, o fanams?
Man asmeniškai tai yra tas pats Vilniaus "Žalgiris". "Pietų IV" fanų grupuotė atsirado 1985 metais ir iki pat šiol ji ištikimai palaiko "Žalgirį". Teisiškai tai naujas klubas, tačiau moraliai vienas ir tas pats.

Kas pasikeitė Tavo gyvenime įsitraukus į komandos valdymą?
Labai daug kas. Dabar kitaip suprantu ir vertinu futbolą. Anksčiau buvau paprastas, labai aktyvus futbolo aistruolis, priklausantis ultroms. Tuo metu žūrėdamas į komandą iš šalies galvodavau, kad viską suprantu, kad viskas man labai aišku ir lengvai suvokiama. Kai tu nežinai - visuomet taip atrodo.
Dabar galiu adekvačiai suprasti ką jaučia aistruoliai ir kodėl komandos vadovai, priima vienus ar kitus sprendimus. Kartais būtų geriau, kad to nesugebėčiau, nes neišvengiu tokių situacijų, kuomet labai sunku surasti kompromisą. Džiaugiuosi, kad vis tik pavykdavo tai sėkmingai padaryti. Nepabuvus abiejose barikadų pusėse neįmanoma to suprasti.
Yra ir kita medalio pusė - nebegaliu stebėti rungtynių, taip, kaip tą darydavau iš tribūnų. Nuo 2009 metų "Žalgiris" man tapo tarsi vaiku, kurį pats auginau ir rūpinausi juo.
Kiekvienas mačas sukelia didžiulį stresą, nesvarbu ar susitikimas draugiškas, ar oficialus. Aš galiu atsipalaiduoti, nusiraminti tik tuomet, kai komanda žaidžia gerai, jeigu ne - tuo metu net sunku bendrauti su žmonėmis.
Dar iki įkuriant draugiją man "Žalgiris" buvo daugiau nei futbolas. Aš juo gyvenau. Taip, turėjau savo darbą, šeimą, bet "Pietų IV" buvo ne ką mažesnė mano gyvenimo dalis, kuri dabar tapo dar didesne.
Kiekvieną pergalę ir pralaimėjimą priimu asmeniškai. Taip, kaip laimėjimas gali pakelti nuotaiką ne vienai dienai, taip ir neskėmė gali ją sugadinti labai ilgam laikui.

Ar tikėjotės, kad "Žalgiris" taps tuo, kuo yra šiandien?
Taip, bet nežinojau, kada, kaip ir kokiu būdu tą pasieksime. Norėjome atvesti "Žalgirį" ten, kur ir yra jo vieta - į Lietuvos futbolo elitą. Nesitikėjau, kad taip greitai tai padarysime. Tiesą sakant, net nebuvo laiko apie tai per daug galvoti. Laukė begalė darbų.
Mūsų sėkmę lėmė žmogiškieji ištekliai. Tai padarė ne Dievas, ne Apvaizda, o paprasti žmonės, įdėję nepaprastai daug darbo.

Kodėl nusprendei pasitraukti iš VMFD "Žalgiris" techninio direktoriaus pareigų?
Per visus tuos metus šiai komandai atidaviau labai daug laiko, begalę valandų skyriau jos gerbūviui.
Turiu šeimą, du nuostabius vaikus, šalia kurių noriu būti kuo dažniau, nes to negalėjau daryti anksčiau. Be to privalau rūpintis ir savo verslu. Visur suspėti negaliu. Nenoriu, kad dėl to vėl kentėtų šeima.
Reikėjo kažko atsisakyti. Logiškiausias variantas - atsisakyti techninio direktoriaus pareigų "Žalgiryje", kuris jau nebekovoja dėl savo išlikimo.
Pagrindinis darbas padarytas - komanda gyvuoja ir klesti, todėl galiu ramiai atsitraukti. Ar ilgam, nežinau, tačiau nuo "Žalgirio" toli neatitrūksiu. Vis dar esu valdybos narys ir draugijos atstovas ryšiams su bendruomene. Kaip dabar, taip ir ateityje apsilankysiu treniruotėse, artimai bendrausiu su vadovybe. "Žalgiris" mano mintyse išliks kiekvieną dieną.

Kokie didžiausi iššūkiai žalgiriečių laukia ateityje?
Iškovoti kuo daugiau titulų. Dabar joks rezultatas, išskyrus pirmą vietą, mūsų nebetenkins. Tai yra didžiulis iššūkis.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 05 18:08

2010-ųjų metų sezone niekas, išskyrus mus pačius. netikėjo, kad galime užimti prizinę vietą.
- Prieš tą sezoną Vaiduokliui sakiau, kad Žalgiris pajėgus kovoti dėl medalių.

bananero
Pranešimai: 312
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 15:36
Palaikoma komanda: Žalgiris Vilnius
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 06 00:27

O aš prieš kiekvieną sezoną naiviai tikiuosi aukso...
Paveikslėlis

UCCM
Pranešimai: 604
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 06 09:42

2010-ųjų metų sezone niekas, išskyrus mus pačius. netikėjo, kad galime užimti prizinę vietą.
- Prieš tą sezoną Vaiduokliui sakiau, kad Žalgiris pajėgus kovoti dėl medalių.

Prieš tą sezoną, įvertinę visą potencialą, visi suprato, kad žemiausia įmanoma vieta yra trečia.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 06 10:21

Prieš tą sezoną, įvertinę visą potencialą, visi suprato, kad žemiausia įmanoma vieta yra trečia.
- Reiškia Vaiduoklis kuklinasi :)

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 06 14:22

Tomislavui Pekui sėkmingai atlikta operacija
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... cija_.html" onclick="window.open(this.href);return false;


VMFD "Žalgiris" komandos saugui iš Kroatijos Tomislavui Pekui trečiadienį Vilniuje sėkmingai atlikta priekinių kelio kryžminių raiščių operacija

26-erių metų futbolininkas susižeidė rugpjūčio 19 dieną, rungtynių su Tauragės "Tauru" metu nesėkmingai pastatęs koją po atlikto perdavimo.

Kroatą operavęs VMFD "Žalgiris" gydytojas Tomas Jonaitis džiaugėsi, jog viską pavyko atlikti sėkmingai.

"Operacija pavyko labai gerai. Viskas atlikta sėkmingai. Sužeistos kojos raiščio stabilumas dabar bus toks pat, kaip ir sveikosios", - sako gydytojas, ortopedas-traumatologas T. Jonaitis.

"Dar prieš operaciją atlikome magnetinio rezonanso tyrimą, kuris parodė, jog yra kelio girnelės kremzlės pažeidimas bei negilus išorinio menisko plyšimas. Pastarasis pažeidimas žaidėjui neturėtų trukdyti sportuoti, o ar turės įtakos kelio girnelės kremzlės pažeidimas, šiuo metu sunku pasakyti. Viskas paaiškės pradėjus reabilitaciją", - teigia gydytojas.

"Tomislavas pirmas dvi savaites turės būti ramybės būsenoje. Po to su komandos vyr. kineziterapeutu Dainiu Paviloniu derinsime reabilitacijos planą, mankštas, užsiėmimus baseine", - pasakoja T. Jonaitis. - "Po 2-3 mėnesių futbolininkas jau po truputį galės pradėti bėgioti, stiprinti raumenis. Po operacijos prabėgus maždaug pusmečiui, galbūt šiek tiek daugiau, jis galės vis dažniau prisjungti prie komandos treniruočių. Rungtyniauti visa jėga ir sugrįžti į aikštę Tomislavas turėtų būti pasiruošęs po 8-9 mėnesių."

Šiemet prie VMFD “Žalgiris” ekipos prisijungęs Tomislavas Pekas Lietuvos vicečempionų gretose spėjo sužaisti 26 (23 startinėje sudėtyje) rungtynes per kurias aikštėje praleido 2052 minutes, pelnė 4 įvarčius ir atliko net 9 rezultatyvius perdavimus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 09 09:44

Juodkrantėje pranoko brolius latvius
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... tvius.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį Juodkrantėje vyko tarptautinės draugiškos rungtynės tarp vienų stipriausių Lietuvos ir Latvijos futbolo komandų - VMFD "Žalgiris" bei keturių lietuvių atstovaujamos Liepojos "Metalurgs". Prieš susitikimo pradžią sveikinimo žodžius šventės dalyviams tarė Neringos ir Šiaulių miesto merai. Rungtynes abi komandos pradėjo atsipalaidavusios, tačiau nusiteikusios kovingai. Stadione susirinkę žiūrovai pirmoje kėlinio pusėje ekipas matė dažniau klystančias nei atliekančias pavojingus smūgius. Savo ruožtu futbolininkai nevengė kietos kovos. Žalgiriečių gretose pirmosiomis minutėmis labiausiai išsiskyrė saugas Andrejus Nagumanovas, atlikęs kelis pavojingus smūgius tiek galva, tiek kojomis. Šiuos epizodus sirgaliai palydėjo garsiais plojimais.

Liepojos "Metalurgs" futbolininkai vilniečių gynybą dažniausiai stengėsi pralaužti kontratakomis. Jos buvo pavojingos, tačiau netikslios. Žalgiriečiai nors ir žymiai ilgiau kontroliavo kamuolį, atakavo taip pat neužtikrintai. Vis tik būtent Lietuvos vicečempionams pirmiesiems pavyko pralaužti ledus. Aktyviai žaidęs Andrejus Nagumanovas galiausiai ketvirtuoju bandymu pasiuntė kamuolį į vartus. 35 minutę legionierius iš Rusijos tiksliu stipriu smūgiu nuginklavo varžovų vartininką, lietuvį Aurelijų Dubicką. Netrukus įvartį įmušė ir "Žalgirio" puolėjas Kamilis Bilinskis, tačiau teisėjas užfiksavo nuošalę. Nepaisant to pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje 45 minutę K. Bilinskis vėl įveikė savo oponentą ir pelnė dar vieną įvartį - šį kartą pagal taisykles. Per pertrauką žiūrovai galėjo išmėginti savo jėgas 11 metrų baudinių serijoje su "Žalgirio" vartininku Mariu Rapaliu, kurį jai pasibaigus pakeitė ir rungtynes tęsė Armantas Vitkauskas.

Antrajame kėlinyje žalgiriečiai iniciatyvos iš savo rankų nepaleido. Latviai ir toliau buvo priversti dažniau lakstyti be kamuolio bei vaikytis greitai žaidusius vilniečius, kurie 63 minutę turėjo puikią progą patrigubinti pranašumą. Povilas Krasnovskis atsidūrė vienas prieš vartininką, tačiau nesugebėjo nukreipti kamuolio į vartus. Kėlinio viduryje Liepojos "Metalurgs" futbolininkams pavyko atsitiesti, o 77 minutę ir pelnyti įvartį. Toms Mežs tiksliu smūgiu galva sušvelnino latvių atsilikimą iki 1:2. "Žalgirio" gretose lemiamomis susitikimo akimirkomis pasirodė jauniausieji žaidėjai - Lietuvos U-17 rinktinės ir "Žalgiris-3" jaunimo komandos nariai Daniel Ramonovskij bei Arturas Skuratovičus. Mačo pabaigoje Liepojos ekipa kaip įmanydama bandė išlyginti rezultatą, bet jos dažnos atakos buvo nesėkmingos. Žalgiriečiai patikimai apgynė savo vartus ir šventė pelnytą pergalę. Naudingiausiu rungtynių žaidėju buvo pripažintas pirmąjį susitikimo įvartį pelnęs VMFD "Žalgiris" komandos saugas Andrejus Nagumanovas. Jam apdovanojimą įteikė "Žalgirio" valdybos narys Antanas Noreika.
VMFD "Žalgiris" 2:1 (2:0) Liepojos "Metalurgs"
Įvarčiai: A. Nagumanovas (35 min.), K. Bilinskis (45 min.); T. Mežs (77 min.)

VMFD "Žalgiris": Marius Rapalis (46' Armantas Vitkauskas), Algis Jankauskas, Luka Peričius, Andro Švrljuga, Vaidotas Šilėnas, Mantas Kuklys (81' Daniel Ramonovskij), Andrejus Nagumanovas (83' Arturas Skuratovičius), Povilas Krasnovskis, Arminas Vaskela, Pavelas Komolovas (68' Paulius Janušauskas), Kamilis Bilinskis (56' Raimondas Vilėniškis).

Liepojos "Metalurgs": Aurelijus Dubickas, Dzintars Zirnis (90' Agris Otankis), Toms Mežs, Mindaugas Bagužis, Juris Kučma, Jurģis Kalns, Tomas Tamošauskas (90' Karus Knuts), Genādijs Soloņicins (72' Kristiam Božis), Bogdam Petruks, Valērijs Afanasjevs, Vugar Askerov.

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 11 13:02

Renginių maratoną Neringoje pratęsė futbolas
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... bolas.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Intensyvi Neringos vasaros sezono renginių programa turi tąsą ir rudenį – šeštadienį Juodkrantėje įvyko tarptautinės futbolo rungtynės

Virginija Spurytė, KL.lt

Jose susitiko vienos stipriausių Latvijos ir Lietuvos futbolo komandų.
Juodkrantės stadiono dangą, žaidimą greta marių išbandė antrąją vietą „General Financing A lygoje“ užimančios Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandos ir ketvirtojoje pozicijoje Latvijos pirmenybėse esančios, keturių lietuvių atstovaujamos Liepojos „Metalurgs“ ekipos.
Parodomąsias varžybas, kurias stebėjo nemažai garbių svečių, rezultatu 2:1 (2:0) laimėjo „Žalgiris“.
Šios rungtynės buvo vienas didžiausių šiemet sportinių renginių Kuršių nerijoje.
„Neringoje aktyvus kurortinis gyvenimas nesibaigia kartu su vasara. Atvirkščiai, siekiant pratęsti sezoną, tiek savivaldybė, tiek kurorto verslininkai dar didesnį dėmesį skiria kultūrinių ir sportinių renginių programai“, - Neringos savivaldybės meras Antanas Vinkus žadėjo, jog renginių netrūks ir pasibaigus vasarai.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 11 16:06

Juodkrantės stadiono dangą,.
ir ten netgi sintetinę aikštę sugebėjo pastatyti?

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 11 16:15

Juodkrantės stadiono dangą,.
ir ten netgi sintetinę aikštę sugebėjo pastatyti?
Visur pristatė tų stadionų, net Kupiškyje, Tirkšliuose... už Europos pinigus bet ką pastatys.
Ryškiu sraigtasparniu po Lietuvą skraidantis milijonierius Tautvydas Barštys, kurio pilotas praeityje ne sykį sulaukė priekaištų dėl nesaugių manevrų, tikina šį kartą Juodkrantėje nieko nepažeidęs ir grėsmės niekam nesukėlęs.
Paveikslėlis

P.S. gražiai atrodo stadionas šalia Sabonio botelių... jūra, palmės, Tautvydas skraidantis virš stadiono ir nusileidžiantis jame.... :mrgreen:

Skaitykite daugiau:
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... z26APTlvcO" onclick="window.open(this.href);return false;

geriantis
Pranešimai: 1451
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 12 09:22

Juodkrantėje stadionas natūralios vejos, prieš rungtynes geriant alų su vietiniais entuziastais jie dar papasakojo kaip apie 70-tuosius jie įrenginėjo stadioną, kaip rinkdavosi chebrą su dalgiais ir šienaudavo tą pievą

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11749
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 12 09:37

Labai įdomus jausmas, kai žaidi, o šalia - vanduo, marios. Vienas jaukiausių stadionų Lietuvoje, nors be aikštės ir kelių kėdučių ten nieko nėra. Tiesa, buvau jame tik prieš kelis metus, gal kažką daugiau padarė?

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 12 10:30

Ryškiu sraigtasparniu po Lietuvą skraidantis milijonierius Tautvydas Barštys, kurio pilotas praeityje ne sykį sulaukė priekaištų dėl nesaugių manevrų, tikina šį kartą Juodkrantėje nieko nepažeidęs ir grėsmės niekam nesukėlęs.
gal Barsčio pederastiškas šunelis Tutis pamatė beskrendant gražią pievelę ir pareikalavo nusileisti. Negi prieštarausi šunyčiui, o dar tos sugriežtintos gyvūnų teisės.... Jeigu danga būtų sintetinė, tokio nesusipratimo paprasčiausiai būtų nenutikę ir jokie sraigtasparniai neišdrįstų nusileidinėti. Dar vienas plastmasinių aikščių privalumas.

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgs 12 10:34

Labai įdomus jausmas, kai žaidi, o šalia - vanduo, marios. Vienas jaukiausių stadionų Lietuvoje, nors be aikštės ir kelių kėdučių ten nieko nėra. Tiesa, buvau jame tik prieš kelis metus, gal kažką daugiau padarė?
Na, gal centre aikštės nupaišė didelę H raidę, kad pilotas pataikytų nusileisti pačiame centre... :mrgreen:

Grįžti į