mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

Re: FK Žalgiris

2017 Sau 13 12:37

Iš kitos pusės žiūrint mano galva tai geriausias variantas iš esamų Žalgirio puolėjų, bet palaukim gal dar kas atvyks, o ir ta Armėnija ne kažin koks rodiklis, ta pati A-lyga greičiausiai yra truputi pajėgesnė

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2017 Sau 13 12:40

ta pati A-lyga greičiausiai yra truputi pajėgesnė
- Na, pagal visokius ten koeficientus kaip tik atvirkščiai. Nors ir labai panašiai.. https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coef ... oefficient" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7

2017 Sau 13 12:48

Bet peržiūrėjus sudėtis jų visų komandų, absoliučiai nieko įdomaus nerastume, į A-lyga bent kažkas žinomesnio atvyksta, žinomesnių legionierių. Jei turėtume kiek normalesnius stadionus ir jei atvyktų žiūrovas iš užsienio ir rinktųsi ką žiūrėti A-lyga ar Armėnijos aukščiausia lygą, manau vis tik pasirinktu A-lygą. Aišku čia tik mano nuomonė, tie reitingai gali rodyti ką nori, bet man kaip žiūrovui yra įdomesni žaidėjai, įdomesni legionieriai komandose. O Armėnijos lyga tai man toks sausas visiškai neįdomus produktas žiūrisi.

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Sau 13 12:49

na jo tikėkimės, kad paneigs savo nelabai kokį cv...

Matas

2017 Sau 13 12:52

Manęs irgi neįtikino kol kas.

bronius

2017 Sau 13 12:53

Bet peržiūrėjus sudėtis jų visų komandų, absoliučiai nieko įdomaus nerastume, į A-lyga bent kažkas žinomesnio atvyksta, žinomesnių legionierių. Jei turėtume kiek normalesnius stadionus ir jei atvyktų žiūrovas iš užsienio ir rinktųsi ką žiūrėti A-lyga ar Armėnijos aukščiausia lygą, manau vis tik pasirinktu A-lygą. Aišku čia tik mano nuomonė, tie reitingai gali rodyti ką nori, bet man kaip žiūrovui yra įdomesni žaidėjai, įdomesni legionieriai komandose. O Armėnijos lyga tai man toks sausas visiškai neįdomus produktas žiūrisi.
Bet oficialiai - pajėgesnė armėnų :)

mafia7

2017 Sau 13 12:53

32 vietoje Lichtenšteinas :D Reik lietuviams pasistengt, nemanau, kad jau tokiam žemam lygmenį esam, po mūsų apart Maltos ten visiškai be ryšio čempionatai eina

bronius

2017 Sau 13 12:55

Atsiversk praeitų metų mūsų komandų rezultatus Europos lygose ir klausimų nebeturėtų kilti. Aš manau, kad esame ten, kur ir nusipelnėme būti. Ir vieta teisinga.

mafia7

2017 Sau 13 13:00

Va tame ir yra problema, kad tikro reitingo nelabai sudarysi, galima žiūrėti vien tik taip kaip Europos lygose klubai pasirodo, jei kažkam pakliūna per daug pajėgios komandos, kaip lietuvai tai ir viskas reitingas prarastas, o tiems kaip per putės plauka pavyksta nueiti ten vieną ar kitą etapą tai neskaitau kažkokiu rodikliu. O įmestum kokį Žalgirį į tą Liuksemburgo ar Lichtenšteino lygas, tai manau kas taptu čempionu klausimu nekiltų. Kaip ir minėjau aš peržiūriu komandų sudėtis, kokie žaidėjai žaidžia, tada susidarau bendrą vaizdą. Kas gali būti blogiau už 20 Armenų ? :D 20 gruzinų :D

bronius

2017 Sau 13 13:03

Mums jau visos užsienio komandos pajėgios. Gerai, nukrypom į lankas. Dėl to meksikono nieko nepasakysiu, kol nepamatysiu sužaidus pirmo rato A lygoje. Ir dviejų rungtynių ČL.

reyu

2017 Sau 13 13:14

...
Paveikslėlis

Kampuotas

2017 Sau 13 13:21

Va tame ir yra problema, kad tikro reitingo nelabai sudarysi, galima žiūrėti vien tik taip kaip Europos lygose klubai pasirodo, jei kažkam pakliūna per daug pajėgios komandos, kaip lietuvai tai ir viskas reitingas prarastas, o tiems kaip per putės plauka pavyksta nueiti ten vieną ar kitą etapą tai neskaitau kažkokiu rodikliu. O įmestum kokį Žalgirį į tą Liuksemburgo ar Lichtenšteino lygas, tai manau kas taptu čempionu klausimu nekiltų. Kaip ir minėjau aš peržiūriu komandų sudėtis, kokie žaidėjai žaidžia, tada susidarau bendrą vaizdą. Kas gali būti blogiau už 20 Armenų ? :D 20 gruzinų :D
Kokia dar Lichtensteino lyga ?? :lol: :lol: Siaip Lichtensteino lygos ir nera, yra tik taures varzybos kurias visada laimi Vaduz, zaidziantis auksciausioje Sveicarijos lygoje.

mafia7

2017 Sau 13 13:22

Tiksliai, buvau pamiršęs, ten jugi Vaduz yra

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Sau 13 13:53

Kokia dar Lichtensteino lyga ?? :lol: :lol: Siaip Lichtensteino lygos ir nera, yra tik taures varzybos kurias visada laimi Vaduz, zaidziantis auksciausioje Sveicarijos lygoje.
buvo, prisimenu, ne taip senai kažkokiu fuksu vaducas prakišęs tą savo taurę :)

Makenzis

2017 Sau 13 13:56

o tai perskaityt slabo?
Gelumbausko rašinėlius skaityti neįmanoma. 5 sakinius perskaičius tikrai silpna darosi. :lol:

O tau sunku parašyti, kas Saulytis nr. 23 pakeitė 13 numeriu? :shock:

Grįžti į