V.Dambrauskas: „Viską pradedame nuo švaraus lapo“
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n630 ... 80%9C.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ne ne tai, kad dzin, manau, čia net teigiamas dalykas, teik Žalgiriui, tiek tiems žaidėjams...Negali žinot, gal lemiamose rungtynėse bus klaidelė:-))) Be to neaišku ar liks ten.
Na dėl Aldo ir Tautvydo kaip ir dzin. Aldas gaus daug praktikos, Eliošius grįš. Bet jei išvažiuos Linas, kažkas turės jo vietą užimti
man tai gerai atrodė, geriau tegul abu lieka, na bet jei kas perka, tai Žalgiris parduodaAš tai džiaugiuos. Ir žaidėjui gerai, gal pasiseks ir dar netyčia karjerą padarys, ir Žalgiriui gerai, nes pinigų uždirbs. Be to, Klimavičius neatrodė labai patikimas gynėjas bent man. Jau geriau Mamadu tegu lieka, nei Linas.
Man irgi Klimavičius kaip tik žiauriai patinka kaip gynėjas. Bet jeigu aš būčiau Klimavičius, tai jau geriau į Fk Panevėžį eičiau žaist, negu į tą Tiraspolį. Esu buvęs, tai viena lieviausių kelionių per gyvenimą buvo.man tai gerai atrodė, geriau tegul abu lieka, na bet jei kas perka, tai Žalgiris parduodaAš tai džiaugiuos. Ir žaidėjui gerai, gal pasiseks ir dar netyčia karjerą padarys, ir Žalgiriui gerai, nes pinigų uždirbs. Be to, Klimavičius neatrodė labai patikimas gynėjas bent man. Jau geriau Mamadu tegu lieka, nei Linas.