Mirė?Pamiršk Burundį,širdis neatlaikė kai sužinojo, kad Vilniuje bus medicininis testas
Baravyką pamiršai, nors sustiprinimo kitose grandyse akivaizdžiai reiktų.Mirė ten kažkas ar nemirė, bet ir aš pasigendu kažkokių naujokų. Šerno su Žora nepavadinčiau naujokais, tai tik jaunieji talentai taip išeina sustiprins Žalgirį?
na aš ir ne nuolatos, bet kiek žiūrėjau, Žalgiris geriau žaidė.prasta kokybė, tai nežiūriu nuolatos, bet kai tik įsijungiu taip žalgiris be kamuolio. O kai dar kartą įsijungiau tai ir pamačiau praleistą golą.
Reikės po rungtynių varžovų biudžetą skaičiuoti.
ten vien mikoliūnas kokįus penkis kart visiškai laisvas iš baudos aikštelės skersuot normaliai nesugebėjo, nekalbant apie atajičiaus "antics" išeinant 4 x 3 ir panašiai.Aš panašią nuomonę kaip Tobex susidariau. Kiek žiūrėjau, tiek atsimušinėjo.
Perdavimų rekordas rungtynėse gal 4 perdavimai. Kamuoliai niekaip nepasiekdavo adresatų.Abi komandos žaidė tragiškai. Žalgiris naudojo totalų presingą, bet perėmę kamuolį iš karto sumaldavo šūdą. Baravykas dar netraukia pagrindo kol kas visai.
manau, gera naujiena tiek Lietavai ar tai JonavaiKaip ir viskas tikėtina
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n633 ... ekipa.html" onclick="window.open(this.href);return false;