Lėja
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2012 Kov 16 21:41
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 09:29

VMFD "Žalgiris" 3-1 Klaipėdos "Atlantas".
Paveikslėlis

Lėja
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2012 Kov 16 21:41
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 10:09

"Žalgiris" turėjo vargo su sustiprėjusiu "Atlantu"

16' [1 - 0] M.Kuklys
44' [2 - 0] K.Bilinski
53' [3 - 0] P.Janušauskas
83' [3 - 1] D.Gordej


Komentarai:
http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/8965.html
http://futbolo.tv/rungtynes/108/zalgiris-atlantas


Paveikslėlis

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 11:26

Vaidotui pastarieji metai buvo vieni geriausių

Savaitės pradžioje gimtadienį atšventusiam Vaidotui Šilėnui pastarieji metai buvo vieni geriausių jo karjeroje ir asmeniniame gyvenime

Iškovota LFF taurė, debiutas Lietuvos nacionalinėje rinktinėje, sūnaus gimimas, puikus šeimyninis gyvenimas – Vaidotas Šilėnas 27-tąjį savo gimtadienį galėjo pasitikti su dideliu džiaugsmu.

„Pastarieji metai buvo vieni geriausių mano gyvenime“, - nedvejodamas gimtadienio dieną sakė žalgirietis.

Vaidotas Šilėnas stebina ne tik geru žaidimu, kovingumu, bet ir savo paprastumu, nuoširdžiu bendravimu, humoro jausmu bei gyvenimo supratimu.



Ar šventei gimtadienį?
Su komandos draugais valgėme tortą, bet ne visą, nes situacija buvo šiek tiek kurioziška. LFF stadione dėl atliekamų remonto darbų prieš Europos lygos rungtynes nebuvo nei šviesos, nei vandens. Namie torto taip pat iškart nepuoliau valgyti. Laukiau iš atostogų kelionės sugrįžtančios žmonos.

Kaip pradėjai žaisti futbolą?
Gimtojoje Kelmėje augau kartu su futbolu, o jį aktyviai žaisti pradėjau nuo 6-erių metų. Pirmasis mano treneris buvo Kęstutis Banys, kuris savo iniciatyva surinko 1984 – 1986 metais gimusių berniukų grupę Jis mus ne tik treniravo, bet ir rūpinosi, kad turėtume aprangą, žaistume rungtynes su kitomis komandomis.

Pamenu, jog sulaukęs 10-ties metų sulaukiau pasiūlymo atvykti į Klaipėdos futbolo akademiją. Šiam žingniui dar buvau per mažas. Mamos nuomonė buvo tokia pati, ji tuomet sakė: „Tau net ir apsirengti kartais savarankiškai nepavyksta, ką tu vienas Klaipėdoje veiksi?.“ Nusprendėme, kad niekur nevažiuosiu (juokiasi).

Kokie buvo tavo pirmieji pasiekimai?
Su treneriu Kęstučiu Baniu mums sekėsi išties neblogai, ypač salės futbolo turnyruose. Ne kartą žaidėme jų finaluose, II lygoje 3-4 metus iš eilės tapome čempionais.

Ūgtelėjęs pradėjau rungtyniauti Kelmės „Kražantės“ ekipoje. Mokydamasis paskutinėse vidurinės mokyklos klasėse sulaukiau trenerio Sauliaus Vertelio kvietimo į „Šiaulių“ rezervinę komandą, tačiau nusprendžiau jo atsisakyti. Tuo metu man buvo svarbiau tęsti mokslus.

Pabaigęs mokyklą įstojau į Šiaulių universitetą ir priėmiau trenerio pasiūlymą prisijungti prie „Šiaulių“ rezervinės, o vėliau ir prie pagrindinės ekipos. Tuo pat metu atstovavau ir universiteto komandai. Su pastarąją tapome studentų sporto žaidynių SELL vicečempionais, bronzos laimėtojais. Pasibaigus kontraktui su „Šiaulių“ klubu, gavau pasiūlymą prisijungti prie žalgiriečių. Nedvejojęs sutikau, nes žinojau, kad tai bus didelis žingsnis į priekį.

Kaip sekėsi integruotis į žalgiriečių gretas?
Atvykęs į Vilnių šiek tiek nerimavau, kaip pavyks apsiprasti naujoje aplinkoje, kiek laiko galėsiu praleisti aikštėje. Nuo pat pirmos dienos iš visų jėgų stengiausi padėti komandai bei įrodyti treneriui, kad galiu būti naudingas. Tą darau ir dabar. Nebijau juodo darbo, negailiu savęs, aikštėje kovoju su kiekvienu varžovu.

Kaip vertini komandos pasirodymą pirmoje šio sezono pusėje?
Galėjome pasirodyti geriau, ypač antrajame rate. Praradome nemažai svarbių taškų, galbūt kartais pritrūko susikaupimo. Mes irgi žmonės, tad klaidų neišvengiame. Aikštėje, kaip ir gyvenime, galioja tie patys dėsniai.

Dar niekas tikrai neprarasta, prieš akis laukia pusę sezono. Norime laimėti visas likusias rungtynes.

Ar labai skiriasi dabartinė „Žalgirio“ komanda nuo praėjusiųjų metų?
Taip, skiriasi pastebimai. Pasikeitė labai daug žaidėjų. Tie dideli pokyčiai atsispindi ir mūsų žaidime. Kartais aikštėje nesuprantame vienas kito, bet čempioniška komanda netampama per vieną dieną. Esame ryžtingi ir stiprūs individualiai, tad tik laiko klausimas, kada demonstruosime dar geresnius rezultatus.

Kokius žaidimo aspektus norėtum labiausiai patobulinti?
Labiausiai norėčiau pagerinti technines savybes bei smūgių realizaciją. Neretai pritrūksta to paskutinio, taip reikiamo tikslaus smūgio. Kartais fortūna taip pat nusisuka. Išlaikyti sportinę formą aukščiausiame lygyje labai sunku. Susižeidus ar be futbolo praleidus bent savaitę tenka sunkiai dirbti, kad ją susigrąžintumei. Tai tikrai nėra paprasta.

Kokią įtaką komandai turėjo treniruočių stovykla Lenkijoje?
Stovyklos rezultatus pamatysime antroje sezono pusėje. Manau, kad jie bus teigiami. Žaidėme su labai pajėgiomis komandomis, kurios pasinaudojo kiekviena mūsų klaida. Pasisėmėme vertingos patirties, pamatėme, kad galime varžytis ir su stipresnių lygų tituluotomis komandomis. Dar kartą įsitikinome, kad Lietuvos futbolininkų lygis nėra žemas. Viešnagė Lenkijoje mums suteikė įvairiapusiškos naudos.

Ką veiki laisvalaikiu?
Mano laisvalaikis – šeima ir, kartais, žvejyba. Su žmona auginame sūnų, man tai vis dar naujos pareigos. Stengiuosi jas atlikti kuo geriau. Kaip man sekasi tai daryti, reikėtų klausti mano antrosios pusės (šypsosi).

Kuomet turiu daugiau laisvo laiko išsiruošiu į žvejybą. Apsilankau tiek Vilniaus, tiek Kelmės apylinkėse esančiuose vandens telkiniuose. Žvejų komandoje yra ir daugiau, pavyzdžiui Andrius Skerla. Tiesa, su juo dar neteko to daryti, tikiuosi ateityje pavyks. Manau, kad prie vandens pirmiausia su savimi nusivešiu Mantą Kuklį. Jis ne kartą yra sakęs, kad nori išmokti žvejoti, bet niekaip neprisiruošia meškerės nusipirkti (juokiasi).
_________________________________________________________
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ausiu.html

Lėja
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2012 Kov 16 21:41
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 11:31

Paveikslėlis

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 11:46

Eina, Vaidotas. 8-) Per pirmo rato varžybas į ATLANTO vartus pelnė įvartį. 8-)

Lėja
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2012 Kov 16 21:41
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 12:00

Eina, Vaidotas. 8-) Per pirmo rato varžybas į ATLANTO vartus pelnė įvartį. 8-)


Įvarčiai: 5 min., 43 min., 45+1 min. ir 54 min. C.Elliot, 20 min. D.Kazlauskas, 28 min. A.Jankauskas, 76 min. V.Šilėnas („Žalgiris"); 78 min.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11752
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 16:53

NUOMONĖ: Ar tikrai Lietuvos futbolas miręs?
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... mires.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Koks gi tas Lietuvos futbolas? Kaip bandoma įteigti nykiai buitinis, miręs, skandalingas? Ar vis dėlto pamažu atgimstantis ir vis labiau mylimas? Viešojoje erdvėje pastaruoju metu vis dažniau stengiamasi įpiršti mintis, jog Lietuvos futbolas įdomus tik mažai saujelei mūsų tautiečių, o klubų pasiekimai tik žemina Lietuvos vardą ir garbę. Kuo verta tikėti? Futbolo „ekspertų“ pasisakymais ar šiemetiniais mūsų šalies klubų pasiekimais tarptautiniuose turnyruose? Užuot menkinę Lietuvos futbolą, pasidžiaukime praėjusią savaitę įvykusiu stipriausių šalies komandų pasirodymu UEFA Čempionų ir Europos lygos atrankinėse varžybose.

Pradėkime nuo prestižiškiausiame UEFA Čempionų lygos turnyro II atrankos etape besivaržančio pastarųjų ketverių metų „A lygos“ čempiono Panevėžio „Ekrano“. Ne paslaptis, kad klubas finansiškai išgyvena ne pačius geriausius laikus, tačiau jame žaidžiantiems futbolininkams tai netrukdo, kaip lygus su lygiu, varžovų aikštėje grumtis su Airijos čempionais „Shamrock Rovers“. Pastarieji, po lygiosiomis 0:0 pasibaigusio susitikimo, kaip ir kai kurie lietuviško futbolo kritikai, negali patikėti, jog airiams nepavyko įmušti įvarčio. Galbūt nuostabą sukels ir tai, kad Lietuvos futbolo lygai UEFA priskira 35 reitingą, o Airijos 33-iąjį?

Lietuvos vicečempionai Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ taip pat kovoja dėl mūsų šalies garbės UEFA Europos lygos II atrankos etape. Žalgiriečiams tenka rungtis su praėjusių metų Austrijos „Bundesligos“ trečiosios vietos laimėtojais Miodlingo „Admira Wacker“. Stiprus tai varžovas ar ne? Atsakymas dvejonių nekelia: Austrijos lygai UEFA reitinge priskiriama 15 vieta, o „Admira Wacker“ metinis klubo biudžetas sudaro net 5 milijonus eurų.

Įdomu vilniečiams ir žiniasklaidos atstovams, kaip sekasi stipriausiai sostinės futbolo komandai ar ne? VMFD „Žalgiris“ ir Miodlingo „Admira Wacker“ ekipų rungtynes, lyjant lietui ir termometrų stulpeliams rodant vos 13 laipsnių šilumos, LFF stadione pasislėpę po skėčiais stebėjo daugiau nei 3000 žiūrovų, tarp kurių ne vienas žymus sportininkas bei politkos veikėjas. Tiek pat sirgalių šiemet LFF stadione apsilankė ir per „General Financing A lygos“ rungtynes su Panevėžio „Ekranu“ ir Marijampolės „Sūduva“. Lietuvių ir austrų dvikovą nušviesti atvyko net 36 Lietuvos žiniasklaidos atstovai, kurių nemaža dalis atstovauja mūsų šalies didžiausiems televizijos kanalams, laikraščiams, informaciniams portalams. LFF stadione atmosfera buvo sukurta nepaprastai šilta ir griausminga. Lietuvaičiai iš visos širdies palaikė žalgiriečius ir su kiekviena minute vis garsiau skandavo „Žalgiris“, „Žalgiris“, „Žalgiris“! Savo tautiečių žalgiriečiai nenuvylė. Juos pradžiugino gražiu, kovingu žaidimu, tuo pačiu priversdami suglumusius varžovus ne kartą žvalgytis vienas į kitą. Dvikova Vilniuje, svečių laimei, baigėsi lygiosiomis 1:1.

Praėjusio sezono „A lygos“ trečiosios vietos laimėtoja Marijampolės „Sūduva“ UEFA Europos lygos II atrankos etapo rungtynėse Serbijoje surengė dar nuostabesnį pasirodymą. Pergalė marijampoliečiams iš rankų išsprūdo tik paskutinę akimirką (1:1). „Sūduvos“ ekipai svečiuose teko kautis su galinga Novi Sado „Vojvodina“ vienuolike. Serbijos futbolo lygos pajėgumą atspindi UEFA jai priskiriamas 27 reitingas.

Dar kartą savęs paklauskime, ar iš tiesų mūsų šalies futbolo lygis toks prastas ir apipintas tik skandalais? Į šį klausimą, lietuvių tarptautiniame turnyre nesugebėjusiems įveikti airiams, austrams ir serbams, atsakyti kur kas lengviau. Tad palaikykime Lietuvos futbolo klubus UEFA Čempionų ir Europos lygos atrankose bei palinkėkime jiems didžiausios sėkmės! Kaip ir krepšinyje, taip ir futbole tegyvuoja šūkis „Mes už Lietuvą!”.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 18:33

Keista, kad Žalgiris leidžiasi į tokius betikslius debatus viešoje erdvėje. Suprasčiau, kad būtų rimtų žmonių, rimtų straipsnių su įtikinamais faktais mestelėta. Dabar lyg forume kažką pablevyzgotum, o Žalgirio administracija pateiktų oficialų paneigimą. Neturi jie ką veikti ar ką.

piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 23 20:24

Keista, kad Žalgiris leidžiasi į tokius betikslius debatus viešoje erdvėje. Suprasčiau, kad būtų rimtų žmonių, rimtų straipsnių su įtikinamais faktais mestelėta. Dabar lyg forume kažką pablevyzgotum, o Žalgirio administracija pateiktų oficialų paneigimą. Neturi jie ką veikti ar ką.
nori pateisinti savo lygiasias,o dar ziauriau,jei tektu iskristi,tai savo iskritima

karys
Pranešimai: 9168
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 24 09:56

Keista, kad Žalgiris leidžiasi į tokius betikslius debatus viešoje erdvėje. Suprasčiau, kad būtų rimtų žmonių, rimtų straipsnių su įtikinamais faktais mestelėta. Dabar lyg forume kažką pablevyzgotum, o Žalgirio administracija pateiktų oficialų paneigimą. Neturi jie ką veikti ar ką.
nori pateisinti savo lygiasias,o dar ziauriau,jei tektu iskristi,tai savo iskritima
liktais būtu čia prieš ką teisinti/teisintis...

Lėja
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: 2012 Kov 16 21:41
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 27 10:07

Paveikslėlis
A lyga. XXI turas
Nepraleiskite:
2012-07-30 18:00 val, Pakruojis

Paveikslėlis
transliacija
http://futbolo.tv/

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 30 13:30

Grgurovičius ir Kazlauskas palieka komandą

Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris" atsisveikino su puolėju Donatu Kazlausku ir saugu iš Kroatijos Mario Grgurovičiu

18-metis Donatas Kazlauskas žalgiriečiams atstovavo tik pusmetį. Žiemą prie komandos prisijungęs puolėjas žaliai baltų marškinėlius vilkėjo 7-eriose rungtynėse, per kurias aikštėje praleido 250 minučių ir įmušė 1 įvartį.

Dublerių pirmenybėse Donatas pasižymėjo 6 kartus.

27-erių Mario Grgurovičius Lietuvos vicečempionams atstovavo pastaruosius du sezonus. Per dvejus metus kroatas sužaidė 34 rungtynes, iš kurių 29 pradėjo startinėje sudėtyje, aikštėje praleido 2331 minutę bei pelnė 6 įvarčius.

Šiemet saugas per 20 susitikimų įmušė 4 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris" dėkoja Donatui ir Mario už ekipoje praleistą laiką bei nuveiktą darbą. Linkime sėkmės tolimesnėje karjeroje.
________________________
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... anda_.html


Dėkojame Mario ir Donatui už praleistą laiką ekipoje bei nuveiktą darbą. Linkime sėkmės tolimesnėje karjeroje.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: VMFD Žalgiris

2012 Lie 31 07:39

Ir gerai, kad Žalgiriui neduoda Kazlausko. Dar vieną jaunuolį sužlugdys laikydami ant suolo ir pirkdami lenkus, bei kroatus. Žalgiris naudoja panašius komandos formavimo metodus, kaip ir anas FBK , per daug nežvelgdamas į ateitį, o norėdami turėti rezultatą dabar ir čia. Aišku, kaip kitaip ištaškysi ir įsavinsi greitai tuos savivaldybės milijonus.

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgp 02 13:40

Trys žalgiriečiai iškviesti į Lietuvos rinktinę

VMFD „Žalgiris“ žaidėjai Ramūnas Radavičius, Georgas Freidgeimas ir kineziterapeutas Dainius Pavilonis iškviesti į Lietuvos nacionalinę rinktinę

Iškviesti Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ nariai atstovaus Lietuvos nacionalinei rinktinei tarptautinėse draugiškose rungtynėse su Makedonijos rinktine.

Lietuvių ir makedonų susitikimas vyks rugpjūčio 15 dieną Makedonijoje, Skopje mieste.
____________________________________________________________
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ktine.html

...

Re: VMFD Žalgiris

2012 Rgp 02 13:43

Įgūdžius lavino ant smėlio

Žalgiriečiai trečiadienį surengė paplūdimio tinklinio turnyrą, kuriame lavino savo sugebėjimus atmušti kamuolį kojomis ir rankomis

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ kolektyvas po labai intensyvaus pastarųjų savaičių treniruočių ir rungtynių grafiko atsikvėpė žaisdamas paplūdimio tinklinį.

Surengtame turnyre dalyvavo ne tik ekipos futbolininkai, bet ir administracijos nariai.

Žalgiriečiai, pasiskirstę į šešias skirtingas komandas, kurių kiekvieną sudarė po keturis-penkis žmones, nuo pat ryto demonstravo savo sugebėjimus paplūdimio tinklinio aikštelėje.

Turnyro teisėju buvo paskirtas puikiai su savo užduotimis susitvarkęs Vaidotas Šilėnas.

Emocijų netrūkusiose žaidynėse sėkmingiausiai pasirodė Andriaus Skerlos, Manto Kuklio, Pavelo Komolovo ir sporto direktoriaus Mindaugo Nikoličiaus ketvertukas, patyręs vos vieną pralaimėjimą.

Tiesa, rungtynėse dėl pirmosios vietos jie tik po labai ilgai ir atkakliai vykusios kovos nugalėjo Ramūno Radavičiaus, Armino Vaskelos, Andrejus Nagumanovo, vyriausiojo trenerio Damiro Petravičiaus ir masažuotojo Tado Puzaros penketuką.

Trečiąją vietą užėmė komandos kapitono Algio Jankausko, legionieriaus iš Lenkijos Kamilio Bilinskio, Raimondo Vilėniškio, Karolio Urbaičio ir atstovo spaudai Viliaus Aleksandravičiaus ekipa, pasivadinusi „Rockets“.

Po tris valandas trukusių žaidynių žalgiriečiai visi kartu sėdo prie pietų stalo bei dalinosi įspūdžiais.
______________________________________________________________________________________
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... elio_.html

Grįžti į