Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2013 Geg 01 10:46

dar vienas finalas :) progų buvo pakankamai, bet nesisekė išpildyti. jau galvojau kad bus pendeliai. reikia pasakyti, kad pastaruosius kelis metus Žalgiris turi uoslę visokioms taurėms :) šitie metai Žalgiriui gali būti super geri trofėjų prasme

The Miz

2013 Geg 01 18:40

Del Zalgirio tai neabejojau, kad praeis, bet kad siaulieciai tvarkys fke, tai cia staigmena, po to visokie klausimai kyla...

...

2013 Geg 02 10:55

Ko tas Wilk`as vis kala tiesiai į varžovų vartininkus??? Šaudo ir neprisišaudo... :roll:

Svarstau:
Gal Lenkijoje vartininkai visais žaidybiniais momentais elgiasi lyg per 11 metrų baudinių mušimą??? T.y. krenta į vieną ar kitą pusę, o štai pas mus A lygoje ar LFF taurėje vartininkai lieka stovėti ant kojų ir lieka nepramušti... vienžo, tiesiog pasiima kamuoliukus be jokio vargo.

Rekomenduočiau Wilk`ui dirbti juodą darbą aikštėje, o į vartus tegul smūgiuoja kūrybingesni ir taiklesni žaidėjai...

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2013 Geg 02 11:14

Priminsiu, kad prieš kelias dienas vilkas pilkas įmušė du įvarčius Sūduvai.

...

2013 Geg 02 11:19

Žinok, kad nereikia man priminti jo dublio.. tik tada Davidovs buvo paliktas sušaudymui... mano babytė ir ta būtų padariusi dublį. :mrgreen:

...

2013 Geg 03 11:47

Žalgiriečio įvarčiai sulaukė atgarsio Lenkijoje
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ijoje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Jakubas Wilkas vilkėdamas žaliai baltą aprangą ryškiai spindi Lietuvos čempionate", - rašo Lenkijos naujienų portalas Trojmiasto.pl

"J. Wilkas yra vienas pagrindinių "Žalgirio" komandos futbolininkų ir jis sau įprastoje kairiojo saugo pozicijoje žaidžia vis geriau", - pažymima pranešime.

Iš Lenkijos į Lietuvą vasario mėnesį atvykęs futbolininkas savo šalies žiniasklaidos dėmesio sulaukė po labai sėkmingai sužaistų A lygos IX turo rungtynių su Marijampolės "Sūduva".

Šį mačą žalgiriečiai laimėjo rezultatu 5:0, o J. Wilkas prie pergalės prisidėjo dviem įvarčiais ir rezultatyviu perdavimu.

Toks įspūdingas pasirodymas neliko nepastebėtas. Naujienų portalas Trojmiasto.pl priminė Lietuvos sostinės ekipai dabar atstovaujančio saugo įmuštus beveik identiškus įvarčius rungtyniaujant gimtinėje.

Įvartis iš standartinės situacijos: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _Wilk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Įvartis smūgiu galva: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_1_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Įvarčiai Marijampolėje: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/12940.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gindamas "Žalgirio" garbę lenkas iš viso įmušė 3 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

:ugeek:
Paskutinį kartą redagavo 2 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

2013 Geg 03 11:52

Gindamas "Žalgirio" garbę lenkas iš viso įmušė 3 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.
Iš tokios gausybės progų tik trys tikslūs šūviai. blogai jam su užbaigimu.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2013 Geg 03 11:55

Keistai šiek tiek jis žaidžia, puikus žaidėjas, bet visus kamuolius praktiškai vartininkai susirenka

...

2013 Geg 03 11:58

Kad taip arčiau balkio, ar kažką mandresnio... tik į tuščius vartus sukrenta jo kamuoliukai...

...

2013 Geg 04 14:05

„Kappa“ mėnesio žaidėjas - Jakubas Wilkas
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ilkas.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandos sirgaliai geriausiu „Kappa“ mėnesio žaidėju išrinko Jakubą Wilką

„Žalgirio“ legionierius iš Lenkijos balandžio mėnesį žaidė visose 7 rungtynėse.

Žaliai balti per jas iškovojo 5 pergales bei 2 susitikimus baigė lygiosiomis.

J.Wilkas prie komandos pasiekimų prisidėjo 3 įvarčiais ir 6 rezultatyviais perdavimais.

Futbolininkas džiaugiasi sirgalių įvertinimu bei tikina, jog stengsis pateisinti jų pasitikėjimą dar geresniu žaidimu.

„Labai malonu, kad mano pastangos buvo įvertintos. Man svarbiausia - komandos sėkmė. Esu labai laimingas, jog patekome į LFF taurės finalą. Balandis mums buvo sudėtingas mėnuo, kadangi turėjome daug rungtynių. Vis dėlto, manau, kad sėkmingai atlaikėme šį dvikovų maratoną“, - sakė „Kappa“ mėnesio futbolininkas Jakubas Wilkas.

„Komandos žaidimas gerėja. Žinoma, dar nežaidžiame taip, kaip norime ir galime, tačiau lyginant mūsų demonstruojamą futbolą su sezono pradžia, progresas tikrai yra. Labai svarbu yra tai, kad net ir nerodydami viso savo potencialo, sugebame rinkti taškus bei iškovoti pergales. Sezonui įsibėgėjus mūsų žaidimas taps dar geresnis ir gražesnis. Esu tuo įsitikinęs“, - teigė legionierius.

„Norėčiau padėkoti visiems „Žalgirio“ gerbėjams, kurie ateina į stadioną bei palaiko mus. Mes, futbolininkai, labai jaučiame jūsų paramą ir tuomet rungtyniauti tampa lengviau, žaidžiame su didesne motyvacija ir azartu. Linkiu jums dar karščiau palaikyti „Žalgirio“ komandą, o mes stengsimės atsidėkoti puikiu žaidimu“, - sirgaliams dėkoja Jakubas Wilkas.

...

2013 Geg 04 14:07

Čia FB`e balsavo. Principas dalinkis... jis man gražus, kita ciocė rašo, kad dar gražesnis už Bilinskį... jo rinkimai... :D

Matas

2013 Geg 04 19:34

Čia FB`e balsavo. Principas dalinkis... jis man gražus, kita ciocė rašo, kad dar gražesnis už Bilinskį... jo rinkimai... :D
tai, kad net aklas matytų, jog Wilkas geriausias Žalgirio žaidėjas kol kas. Rimtesnis konkurentas nebent Kuklys.

...

2013 Geg 06 10:28

Vitkauskas dar yra :roll: kažkodėl visi pamėgo lenkus ir kuria legendas... tipo geresni kažkuo`m tai... :roll:

slasher

2013 Geg 06 12:45

.. kažkodėl visi pamėgo lenkus ir kuria legendas... tipo geresni kažkuo`m tai... :roll:
tai, kad lenkai Vilnių dabar valdo, nacionalistines eisenas Gedimino prospekte rengia.Negi valdžiai vilniečiai prieštaraus. Paskui dar supyks lenkai ir nubrauks savivaldybės limonus skirtus Žalgiriui.

...

2013 Geg 06 12:47

Paskutinį kartą Wilno buvau kokiais 2003 metais, nuo to laiko į tą šėtono irštvą kojos nekeliu...

Grįžti į