„Kappa“ mėnesio žaidėjas - Jakubas Wilkas
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ilkas.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandos sirgaliai geriausiu „Kappa“ mėnesio žaidėju išrinko Jakubą Wilką
„Žalgirio“ legionierius iš Lenkijos balandžio mėnesį žaidė visose 7 rungtynėse.
Žaliai balti per jas iškovojo 5 pergales bei 2 susitikimus baigė lygiosiomis.
J.Wilkas prie komandos pasiekimų prisidėjo 3 įvarčiais ir 6 rezultatyviais perdavimais.
Futbolininkas džiaugiasi sirgalių įvertinimu bei tikina, jog stengsis pateisinti jų pasitikėjimą dar geresniu žaidimu.
„Labai malonu, kad mano pastangos buvo įvertintos. Man svarbiausia - komandos sėkmė. Esu labai laimingas, jog patekome į LFF taurės finalą. Balandis mums buvo sudėtingas mėnuo, kadangi turėjome daug rungtynių. Vis dėlto, manau, kad sėkmingai atlaikėme šį dvikovų maratoną“, - sakė „Kappa“ mėnesio futbolininkas Jakubas Wilkas.
„Komandos žaidimas gerėja. Žinoma, dar nežaidžiame taip, kaip norime ir galime, tačiau lyginant mūsų demonstruojamą futbolą su sezono pradžia, progresas tikrai yra. Labai svarbu yra tai, kad net ir nerodydami viso savo potencialo, sugebame rinkti taškus bei iškovoti pergales. Sezonui įsibėgėjus mūsų žaidimas taps dar geresnis ir gražesnis. Esu tuo įsitikinęs“, - teigė legionierius.
„Norėčiau padėkoti visiems „Žalgirio“ gerbėjams, kurie ateina į stadioną bei palaiko mus. Mes, futbolininkai, labai jaučiame jūsų paramą ir tuomet rungtyniauti tampa lengviau, žaidžiame su didesne motyvacija ir azartu. Linkiu jums dar karščiau palaikyti „Žalgirio“ komandą, o mes stengsimės atsidėkoti puikiu žaidimu“, - sirgaliams dėkoja Jakubas Wilkas.