FBK'as jistai vis dėlto grybas ar parsidavėlis?
gal seni kudakuok kur nors delfyje savo nesąmones, o šitą forumą palik futbolo mylėtojams arba tu čia tiesiog troliniKlajunas jis,zalgiris perka antrarusius zaidejus ir dar zada pasiekt cempionu ligos pogrupius tegu nejuokina geriau,vos sugeba Kruoja aplost tai europoi vaizdas bus nekoks,jai ne zuokas isvis zalgrio nebutu pinigus kisa i ta zalgiri tik be reikalo,patis stadiono neturi ir dar raso kad i Pakruoji jiems perprastai vaziuoti zaist mat
Tu man neaiskik kur rasineti cia forumas ira ir rasau isreiskiu savo nuomuonegal seni kudakuok kur nors delfyje savo nesąmones, o šitą forumą palik futbolo mylėtojams arba tu čia tiesiog troliniKlajunas jis,zalgiris perka antrarusius zaidejus ir dar zada pasiekt cempionu ligos pogrupius tegu nejuokina geriau,vos sugeba Kruoja aplost tai europoi vaizdas bus nekoks,jai ne zuokas isvis zalgrio nebutu pinigus kisa i ta zalgiri tik be reikalo,patis stadiono neturi ir dar raso kad i Pakruoji jiems perprastai vaziuoti zaist mat
kas dėl Fridriko, tai tiesiog turės įrodyti ar vertas žaisti pagrinde, konkurencija vis tik manau bus šioje pozicijoje
kas dėl Zuoko, tai vis tik pirmasis iš Vilniaus merų pradėjusių remti Žalgirį buvo Vilius Navickas
svarbu kad Pakruojis turi kiti nerupi man stadionaisenukas, gal gali pavardinti kiek klubų TURI stadionus, t.y. stadionas priklauso būtent tam klubui
nesiutik tu geriau manessenuk, kam tu taip save dergi. šitas forumas yra skirtas futbolui, o ne sh drabstymui
tai ir reikš savo nuomonę, o ne blevyzgas rašinėk, Zuokas parėmė ir Lrytą, tai anas klubas irgi jau Zuokp kontora?? manai Zuokas išeis kitas meras neberems Žalgirio?? ateis Tauro šlovės dienos, tai tegu traiško tą Žalgirį, svarbu, kad Žalgiris iš viso yra, o sportinė pusė man eina antroje vietoje, visai normaliai jaučiausi kai Žalgiris žaidė I lygoje ir buvo 6 vietojeTu man neaiskik kur rasineti cia forumas ira ir rasau isreiskiu savo nuomuoneir negirk to zalgirio man cia taip neidomus jis man Zuoko kontora surinkta,pries kelis metus net nebutu buve tokio zalgirio butu sunikes jis.Pasiseke laimejo cempionata siemet nepasiseks ateis Tauras traiskis ta zalgiri