Matas

Re: FK Žalgiris

2015 Vas 25 15:49

Bent jau prie transferu tai neraso, kad parduotas. Manau, butu ten pasigyre, jei uzdirbtu kazka...

O apie puoleja tai galvot butina. Pilibaitis net ne puolejas, Kristis per silpnas, o Elivelto prastas uzbaigejas...
prie žulpos irgi neiškart parašė, nemanau, kad daug uždirbo bet jei jau sako, tai nematau prasmės meluoti, vis vien gi nieks netikrins, o kame ten elivelto prastas užbaigėjas tai kažkaip nepastebėjau...
http://www.zalgiris-vilnius.lt/2015_ziemos_perejimai" onclick="window.open(this.href);return false;

pataisė. :)
Užteks tikėti tais transfermarketais
Prie ko čia transfermarketas?

Matas

2015 Vas 25 15:51

Tikrai ne su Elivelto puolime lost, kai Wilkas ar Luksa krastuose.
nu ir kodėl gi? agree to disagree šiuo atveju...
Todėl, kad norint išnaudot Wilko (ir/ar Lukšos) stipriąsias puses reikia tvirtai sudėto puolėjo, galinčio, ir ore pakovot, ir galva įmušt (ar bent jau kažko tokio kaip Bilinskis, kuris gerą uoslę šitam reikale turėjo).

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2015 Vas 25 17:21

per daug puolėjų išbarstyta, Kazubovičius on loan, Velička (metai, todėl out), Adi out
Pridėtas ne visiškas puolėjas Elivelto.Kažko tikrai dar trūksta.

šiaip

2015 Vas 25 17:25

per daug puolėjų išbarstyta, Kazubovičius on loan, Velička (metai, todėl out), Adi out
A lygą galima ir su Pilibaičiu laimėti :)

mafia7

2015 Vas 25 17:26

Šiais metais negalima su Pilibaičiu A-lygos laimėti

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2015 Vas 25 17:28

Tikrai ne su Elivelto puolime lost, kai Wilkas ar Luksa krastuose.
nu ir kodėl gi? agree to disagree šiuo atveju...
Todėl, kad norint išnaudot Wilko (ir/ar Lukšos) stipriąsias puses reikia tvirtai sudėto puolėjo, galinčio, ir ore pakovot, ir galva įmušt (ar bent jau kažko tokio kaip Bilinskis, kuris gerą uoslę šitam reikale turėjo).
wilkas ir lukša ne tik skersuoti aukštus kamuolius moka, gal net gi sakyčiau atvirkščiai individualiai patys bankes gali padaryti, kas ir yra jų stiprioji pusė, o šiaip elivelto turi savų privalumų tiek individualią techniką, tiek greitį, kame tu ten jo prasta užbaigimą matai tai man mistika,,,be to kažkaip iš vis manau kad lukša ne krašte loš, o nindzė...

karys

2015 Vas 25 17:29

A lygą galima ir su Pilibaičiu laimėti :)
galima a lygą ir iš vis be puolėjų laimėti false nine pastatytų ir užtektų...

mafia7

2015 Vas 25 17:30

norint turėti gerą puolimo grandį yra būtinas bent vienas veteranas ar labai patyręs puolėjas nuo kokių 28 iki 33 metų.Kokių variantų turit ? aš neturiu nei jokių, bet Adi pardavimas rodo, kad yra numatytas naujas žaidėjas kuris netrukus ir atvyks.

Matas

2015 Vas 25 17:32

wilkas ir lukša ne tik skersuoti aukštus kamuolius moka, gal net gi sakyčiau atvirkščiai individualiai patys bankes gali padaryti, kas ir yra jų stiprioji pusė, o šiaip elivelto turi savų privalumų tiek individualią techniką, tiek greitį, kame tu ten jo prasta užbaigimą matai tai man mistika,,,be to kažkaip iš vis manau kad lukša ne krašte loš, o nindzė...
Wilko stiprioji pusė yra crossai iš kraštų. tai tiek.

Dėl Lukšos galima ginčytis.

karys

2015 Vas 25 17:36

Wilko stiprioji pusė yra crossai iš kraštų. tai tiek.

Dėl Lukšos galima ginčytis.
wilko stiprioji pusė, mano nuomone, yra kitas individualus lygis palyginus su a lygoje turimais krašto saugais, o tai pasireikšti gali tikrai ne vien tupai mėtant aukštus kamuolius, elivelto baudos aikštelėje pakankamai gerai gali atsidengti. Visų pirma šiaip reiktų pasižiūrėti kokią taktiką dambrasukas žais, nes jei wilkas bus statomas krašto puolėju tai išvis daugeliu atveju tie aukšti crossai nebent per kampinius ar baudinius aktualūs bus...

Kalinauskas

2015 Vas 25 17:38

Didžioji dalis įvarčių bus po kampinių, kuomet Samiras K. kals vinį :D

karys

2015 Vas 25 17:42

Didžioji dalis įvarčių bus po kampinių, kuomet Samiras K. kals vinį :D
nu jo dar kai kendishas prisijungė iš vis tikėkimės rimtas ginklas bus kampiniai :)

karys

2015 Vas 26 19:19

kaip galvojate, kas vis dėlto žalgiryje pagrindiniu vartininku bus? mano spėjimas kad bent pradžioje klevinskas...

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2015 Vas 26 19:56

kaip galvojate, kas vis dėlto žalgiryje pagrindiniu vartininku bus? mano spėjimas kad bent pradžioje klevinskas...
Aš ir galvoju, kad klevinskas ir tai labai nesudėtingas spęjimas, labiau net prielaida

Psichologas
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris

2015 Vas 26 21:27

norint turėti gerą puolimo grandį yra būtinas bent vienas veteranas ar labai patyręs puolėjas nuo kokių 28 iki 33 metų.Kokių variantų turit ? aš neturiu nei jokių, bet Adi pardavimas rodo, kad yra numatytas naujas žaidėjas kuris netrukus ir atvyks.
gal užteks rašinėt kaimo lygio nesamones ka? 28-33 metu puolėjo matai reikia Žalgiriui, kitaip alygos nebus. wow.
Noriu pabrėžti, kad nesakau, kad tokio amžiaus naujas puolėjas būt problema vien tik del metu, bet COME ON. Tie seniai su garsiais vardais dažnai uždirba nevaikiškas algas palyginus su ju žaidimo lygiu

Grįžti į