mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

Re: FK Žalgiris

2015 Gru 01 11:31

Su Svrljuga sutartis šiandien pasibaigė, už mėnesio baigsis sutartis su Eliandro

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2015 Gru 01 12:14

mano spėjimai, kas out: janušauskas, seržas, kipriotas, eliandro, jankauskas na ir šemberas savaime aišku. Labai su klaustuku andro, bet čia kaip susitart pavyks. Dėl Gaucho kažkokį įtarimą turiu, kad anas turi dar kontraktą. Na ir, žinoma, bet ką parduoti gali, bet čia jau kita istorija.

Anbo

2015 Gru 01 12:30

Dėl kiprioto ir Eliandro turbūt jau nebereikia spėlioti - abu turėtų palikti komandą. Įdomu kaip su Andro bus, jis svarbus žaidėjas Žalgiriui... Taip pat dėl prancūzo neaišku. Gaučo manau bandys prastumti kur nors į Aziją.

Dėl Janušausko ir Jankausko nebūčiau tikras - patyrusių atsarginių Žalgiriui reikia, tai gal ir liks abu.

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2015 Gru 01 12:52

aš galvoju, kad Jankauskas liks. Janušausko neliks.
Dar turiu nepopuliarią mintį, kad kitais metais Gaučas užloš. Aišku reikia, kad jis fiziškai pasirengtų gerai.

Taip pat galvojau, kas galėtų iš kitų komandų tapti reikalingi Žalgiriui. Tai sugalvojau, kad gali sugalvoti beleką iš trakų sugalvoti pervilioti ir Rekishas galėtų būti visiems top klubams. Bėda ta, kad jis per visą sezoną taip ir neužsivarė ir nėra labai panašus į profesionalų futbolininką, labiau panašus į Gauča.

karys

2015 Gru 01 12:59

Dėl kiprioto ir Eliandro turbūt jau nebereikia spėlioti - abu turėtų palikti komandą. Įdomu kaip su Andro bus, jis svarbus žaidėjas Žalgiriui... Taip pat dėl prancūzo neaišku. Gaučo manau bandys prastumti kur nors į Aziją.

Dėl Janušausko ir Jankausko nebūčiau tikras - patyrusių atsarginių Žalgiriui reikia, tai gal ir liks abu.
na janušauskas pats labai abejojo ar liks. Andro norėtų likti, žalgiris kaip supratau rgi norėtų, kad jis liktų, bet kaip suprantu dėl pinigų nesusitaria, tai čia labiau ar gaus jis kokį geresnį pasiūlymą ar ne. Kas dėl algio, tai aš tai tik už, kad jis liktų, bet reikia su sąlyga, kad kerla lieka, dar vieno gero centro saugo, o laikyti atsargoje ir georgą ir algį, gal per didelė prabanga...

Matas

2015 Gru 01 13:02

Dar turiu nepopuliarią mintį, kad kitais metais Gaučas užloš. Aišku reikia, kad jis fiziškai pasirengtų gerai.

Taip pat galvojau, kas galėtų iš kitų komandų tapti reikalingi Žalgiriui. Tai sugalvojau, kad gali sugalvoti beleką iš trakų sugalvoti pervilioti ir Rekishas galėtų būti visiems top klubams. Bėda ta, kad jis per visą sezoną taip ir neužsivarė ir nėra labai panašus į profesionalų futbolininką, labiau panašus į Gauča.
galvojau, kad aš vienintelis dar juo tikiu. :) Manau, kad pirmiausia jam reiktų svorio numest - matomai atvažiavo su antsvoriu, ir manau, jog jo taip ir neatsikratė.

karys

2015 Gru 01 13:14

galvojau, kad aš vienintelis dar juo tikiu. :) Manau, kad pirmiausia jam reiktų svorio numest - matomai atvažiavo su antsvoriu, ir manau, jog jo taip ir neatsikratė.
nu būna normalus priešsezonis su komanda stebuklus daro, man tai kažkaip jo esminė problema ne su viršsvorių buvo susijusi, o su fenomenaliais sugebėjimais nerealizuoti progų...

UCCM

2015 Gru 01 14:45

mano spėjimai, kas out: janušauskas, seržas, kipriotas, eliandro, jankauskas na ir šemberas savaime aišku. Labai su klaustuku andro, bet čia kaip susitart pavyks. Dėl Gaucho kažkokį įtarimą turiu, kad anas turi dar kontraktą. Na ir, žinoma, bet ką parduoti gali, bet čia jau kita istorija.
Reikėjo ne gert per uždarymą, o žmonių paklaust. Tada žinotum kas out, kas ne out...

Anbo

2015 Gru 01 14:46

Mano nuomone Gaucho pagrindinė problema yra požiūris į darbą. Man jis pasirodė tinginys ir po...jistas - bėgioja sau išsišiepęs ir pernelyg nesistengia :) Gal dėl to ir nepadarė karjeros, nes talento jis tikrai turi.

nusimato

2015 Gru 01 15:02

http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n548 ... nkais.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...

2015 Gru 01 15:02

„Žalgiris“ atsisveikino su keturiais futbolininkais
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n548 ... nkais.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nors dar tik pasibaigė 2015-ųjų metų sezonas, Vilniaus „Žalgiris“ jau žvelgia ir į kitą sezoną. Čempionų komandą palieka karjerą baigęs kapitonas Deividas Šemberas, taip pat atsisveikinta su dar trimis žaidėjais.

Karjerą pradėjęs ir ją užbaigęs Vilniaus „Žalgiryje“, Deividas Šemberas sostinės klube sužaidė tris sezonus (1997, 2014 ir 2015 m.), o per šį laikotarpį du kartus iškovojo „SMScredit.lt A lygos“ titulą ir LFF Supertaurę, tris kartus triumfavo LFF taurės turnyre.

Per pastaruosius dvejus metus D. Šemberas „Žalgirio“ gretose sužaidė 63 rungtynes, per kurias pelnė 9 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Klubas atsisveikino su du su puse sezono Vilniuje praleidusiu Serge‘u Nyuiadzi. Per šį laikotarpį saugas sužaidė 83 rungtynes, pelnė 22 įvarčius ir atliko 23 rezultatyvius perdavimus. Su futbolininku atsisveikinta pasibaigus sutarčiai.

Abipusiu susitarimu komandą paliko du žaidėjai: puolėjai Kristis Andreou ir praėjusią vasarą į Lietuvą atvykęs Eliandro Gonzaga.

Brazilas klube liko sėkmingai pasirodęs vasarą vykusioje peržiūroje, tačiau sezono metu jam sunkiai sekėsi įsitvirtinti pagrindinėje komandos sudėtyje, o dažniausiai pasirodydavo tik po keitimo arba „Žalgiris B“ ekipoje. Įspūdingiausias puolėjo pasirodymas įvyko 23 turo rungtynėse su Kauno „Stumbru“, kuomet Eliandro pasirodė po keitimo ir pelnė tris įvarčius. A lygoje jis per 12 sužaistų rungtynių atliko du rezultatyvius perdavimus, o atstovaudamas „Žalgiris B“ ekipai jis taip pat pasižymėjo trimis įvarčiais ir vienu rezultatyviu perdavimu.

Kristis Andreou per dvejus „Žalgiryje“ praleistus metus sužaidė 40 rungtynių ir pasižymėjo 9 įvarčiais ir 3 rezultatyviais perdavimais. Puolėjui šiame sezone taip pat nesisekė įsitvirtinti pagrindinėje komandos sudėtyje, o žaidimo patirties semdamasis „Žalgiris B“ gretose kiprietis pelnė dar 2 įvarčius per ketverias rungtynes.
Vilniaus „Žalgiris“ dėkoja šiems futbolininkams už jų indėlį į komandos iškovotas pergales bei laimėtus trofėjus ir linki sėkmės priimant naujus iššūkius.

Taip pat artimiausiu metu paaiškės dar kelių „Žalgirio“ žaidėjų, kurių sutartys su klubu artėja prie pabaigos, likimas. Klubas sprendimą dėl šių žaidėjų ateities priims iki gruodžio mėnesio pabaigos.

...

2015 Gru 01 15:04

KETURI OUT jau ŠIANDIEN

- Deividas Šemberas „Žalgirio“ gretose sužaidė 63 rungtynes, per kurias pelnė 9 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

- Klubas atsisveikino su Serge‘u Nyuiadzi.

- Abipusiu susitarimu komandą paliko du žaidėjai: puolėjai Kristis Andreou ir praėjusią vasarą į Lietuvą atvykęs Eliandro Gonzaga.

Anbo

2015 Gru 01 15:14

Dėl Šembero, kiprioto ir Eliandro nelabai ir naujiena...

...

2015 Gru 01 15:17

Oficialios naujienos apie OUT lyg saldainiukai - duoda po mažai.. :D kad visai žiemai užtektų.. :D

Matas

2015 Gru 01 15:32

6 legionieriai liko. + Nikoličius kalbėjo apie galimą dviejų legionierių pardavimą (vienas jų Kensyhas), tai gali likti vos 4. Nemažai laisvos vietos bus :D

Grįžti į