Kisielius pilnai ekraninis, jus jo siena paskaitykit. Ką jis veikė puse metu Žalgirio komandoj man išvis nesuprantama.
Deliojat čia kažkokias teorijas: A lyga, geresnis klubas, aukštesnis levelis. Man atrodo jam pokui koks levelis...
Jeigu jam būtų pofik levelis, į Žalgirį jis būtų neatėjęsKisielius pilnai ekraninis, jus jo siena paskaitykit. Ką jis veikė puse metu Žalgirio komandoj man išvis nesuprantama.
Deliojat čia kažkokias teorijas: A lyga, geresnis klubas, aukštesnis levelis. Man atrodo jam pokui koks levelis...
- Tegul gyvena, aš nepavydus.Cezi, kaip tikras Vilmos fanas turėtum žinot, kad jau ne pirmi metai su Mynde kartu gyvena
kokie nepaskelbti gandai?Georgas nėra centras, jis perdarytas centras. Nieko neturim kol kas. Iš to ką dabar atleido, plius gandai kas dar nepaskelbta, darom išvadą, kad matysim visai naują komandą. Turės samdyti daug naujų žaidėjų ir tikėsimės aukštesnio lygio.
Gal ir skaudu prarasti stiprius legionierius, bet tai gali išeiti į naudą. Seržas į stipresnę komandą tikriausiai nepersikels, bet Kerla gali. O tada Žalgiris tai panaudos savireklamai ir akcentuos, kad čia atvykę legionieriai pažaidžia ir po to pasirašo didesnį kontraktą, didesnėje šalyje.Labai panašu, kad ir dar vieno labai svarbaus gynėjo gali nelikti - Kerlos.
Sakyčiau geriau abu pasitarę ir nuspręstų kurį žaidėją imt. Dambrausko norai gali nesutapti su Niko piniginės storiuLabiausiai norėtųsi, kad žaidėjus rinktųsi Dambrauskas, o ne Nikoličius jam išrinktų.
Šitas tai yra net nediskutuotinas, bet jeigu Dambrauskas turi taktinę viziją, kokio stiliaus ir atributų žaidėjų jam reikia, tai Niko neatsižvelgt ir pirkt pvz Žaliūką vien dėl to, kad pirkt, kai Dambrauskui pvz reikia Mikuckio stiliaus žaidėjo(medžio) bSakyčiau geriau abu pasitarę ir nuspręstų kurį žaidėją imt. Dambrausko norai gali nesutapti su Niko piniginės storiuLabiausiai norėtųsi, kad žaidėjus rinktųsi Dambrauskas, o ne Nikoličius jam išrinktų.
žaliukas žaliuku, dėl jo gal kažką ir tartis galima, o realybėje pateikiamos reikiamos pozicijos ir agentai su kuriais bendraujama siūlo kandidatūras...Šitas tai yra net nediskutuotinas, bet jeigu Dambrauskas turi taktinę viziją, kokio stiliaus ir atributų žaidėjų jam reikia, tai Niko neatsižvelgt ir pirkt pvz Žaliūką vien dėl to, kad pirkt, kai Dambrauskui pvz reikia Mikuckio stiliaus žaidėjo(medžio) bSakyčiau geriau abu pasitarę ir nuspręstų kurį žaidėją imt. Dambrausko norai gali nesutapti su Niko piniginės storiuLabiausiai norėtųsi, kad žaidėjus rinktųsi Dambrauskas, o ne Nikoličius jam išrinktų.
Džiugios žinios! Mūsų vartus ir toliaus sagos Armantas Vitkauskas!