top klubo komunikacija, pritariuiš komunikacijos matyti, kad biški šoke klubas. per parą jokio komentaro nepadarė.
top klubo komunikacija, pritariuiš komunikacijos matyti, kad biški šoke klubas. per parą jokio komentaro nepadarė.
Padarė urbonas out, rungtynėms tik atvadovavoiš komunikacijos matyti, kad biški šoke klubas. per parą jokio komentaro nepadarė.
Aš tik per instagramą bandžiau sekt, tai nlb suprasi tingyniauja jakeliskaip ispanai sujudėjo?3:1 metta nugalėjo bankes kišas ir jauniai sukalė
aišku. gaila neišėjo šįkart pažiūrėt rungtynių gyvaiAš tik per instagramą bandžiau sekt, tai nlb suprasi tingyniauja jakelis
matau. tikriausiai planas buvo tempti iki antradienio, bet kai pradėjo išlindo į eterį, tai sutarė po rungtynių pranešt. nes naujienos sutartai panašiu laiku buvo ištransliuotos.Padarė urbonas out, rungtynėms tik atvadovavoiš komunikacijos matyti, kad biški šoke klubas. per parą jokio komentaro nepadarė.
nieko nepasiekė su trakais, su rinktine 0. kam jo gali reikėt išvisEdgaro Jankausko kandidatūrą turėtų būti stipriai svarstoma.
Su rinktine ir Urbonas nieko nepasieks, tai cia menkas rodiklis.nieko nepasiekė su trakais, su rinktine 0. kam jo gali reikėt išvisEdgaro Jankausko kandidatūrą turėtų būti stipriai svarstoma.
Nebus tarp kandidatų. Vieną kartą buvo, daugiau nebus. Bus arba Zubas arba ŠirmelisSu rinktine ir Urbonas nieko nepasieks, tai cia menkas rodiklis.nieko nepasiekė su trakais, su rinktine 0. kam jo gali reikėt išvisEdgaro Jankausko kandidatūrą turėtų būti stipriai svarstoma.
O kad bus tarp kandidatu, tai pilnai pritariu Tobex.
Mano manymų tiek Zubas, tiek Širmelis, tai būtų žingsnis atgal. Tikiuosi, gal ką iš užsienio geresnio prigriebs.Nebus tarp kandidatų. Vieną kartą buvo, daugiau nebus. Bus arba Zubas arba Širmelis
toks juodesnisZubas dar dar, nors irgi pritarčiau, bet jau blin su širmeliais tai progresas labai nesišviečia, ir aš tikiuos, kad ką iš užsienio ne slaviško išžvejios
Čia jau labai juodaitoks juodesnisZubas dar dar, nors irgi pritarčiau, bet jau blin su širmeliais tai progresas labai nesišviečia, ir aš tikiuos, kad ką iš užsienio ne slaviško išžvejios
Tai Baretto be darbo:-)
Jo grynsi arba bazarevičiai visokie ar koks ten po dambrausko buvo, arba bareto, ties tuo treneriai ant europos ir baigias.toks juodesnisZubas dar dar, nors irgi pritarčiau, bet jau blin su širmeliais tai progresas labai nesišviečia, ir aš tikiuos, kad ką iš užsienio ne slaviško išžvejios
Tai Baretto be darbo:-)