Panašu, kad Aurimas B. skaitinėja mūsų forumą, kokiu slapyvardžiu? Makenzis ar mafia7?:-)
Nesupratau, tu,
Kalinauskai, bandai savo pašlijusį autoritetą mano sąskaita pasikelti?
O kad skaitinėja ir taip aišku. Prieš porą metų klausiau AB, koks jo nikas, tai atsakymo nesulaukiau.

Kad
Kalinauskas ir babytė Jadzė (Jadzwiga) kažką susapnuoja ir forume parašo, tokius pletkus noriai AB postina. Čia irgi faktas.
mafia7 esu matęs šiauliuose, kai Niko Tokičius už FC Šiauliai lakstė. Mafijus ten buvo su mergyte, tokia virš 120 ar 130 kg, todėl įsiminiau tą saldžiąją porelę. Kad tą kokią pupą nupūsti, tai jėgos reikia. Aš daugiau 62 kg neįveikiu.

Kad mafia7 yra tas pats asmuo esu tikras. Už savo žodžius atsakau.
Dabar aš jau patapau AB.

Čia kolega, matyt, stačiatikių Kalėdas švenčia.
----
O grįžtant prie Žalgirio, tai iš didžiojo penketo į praeitų metų stumbrėkus ima panašėti.
O jeigu Vilma neišmuš A lygos licencijos ir praknis UEFA licenciją Panevėžio naudai, tada klubui bus kerdyk.
Tad aikit jūs visi į bažnyčias ir dagiokit žvakelas Žalgirio naudai ir Vilmos sveikatai. O persimetėlį Sūduvos dainių Kalinauską reikia blaivyti... lašelinę pastatysim, o gal klizmuosim...

dar pagalvosim, kaip atvesti į tikrą tikėjimą ir teisingas spalvas, kad nedorėlis išpažintų savo paklydimus.