O kad sugebes nuteikt komanda net ir pries Panevezius ar Gargzdus lost (kur Zalgiris seniau kartais merkdavo taskus), kazkaip ramu.
arba tiesiog grybavo. abejoju kad po praeitų metų nuobaudų kažkas iš žaidėjų A lygoje bandytų fiksinti - per didelė rizika susigadinti karjerąToks vaizdas, kad Januševskis fiksino. Dvi grubios klaidos lėmė du įvarčius, plius dar raudona.
Vidalis kur kas labiau ACM, negu šitas, aš iš viso spėčiau, kad jį paėmė dėl puolimo, nes be ngogo kaip ir nieko ten daugiau neturim (na antalis gali)O gal Kuklio? Nesakau, kad Kuklys sės ant suolo, bet gal pasijungs prie Vorobjovo, Šimkaus ir Uzėlos.
o priekyje į tris pozicijas naujokas, Vidalis, Videmonas, Eninas, Vareika. Antalis.
Na pasirinkimo sočiai.
Dabar jau aisku, tu tikrai naivus.abejoju kad po praeitų metų nuobaudų kažkas iš žaidėjų A lygoje bandytų fiksinti - per didelė rizika susigadinti karjerąToks vaizdas, kad Januševskis fiksino. Dvi grubios klaidos lėmė du įvarčius, plius dar raudona.
O man atrodo kad tu tikrai linkęs į sąmokslo teorijas. Ne kiekvienas blogas žaidimas yra fixas. Blogų rungtynių pasitaiko ir labai geroms komandoms, labai geriems žaidėjams. Aš žiūrėjau šitas rungtynes ir man visai nesusidarė įspūdžio kad Panevėžys fixino. Manau kad Januševskis ir Panevėžys kaip komanda tiesiog labai nevykusiai sužaidė, ir tiek.Dabar jau aisku, tu tikrai naivus.abejoju kad po praeitų metų nuobaudų kažkas iš žaidėjų A lygoje bandytų fiksinti - per didelė rizika susigadinti karjerąToks vaizdas, kad Januševskis fiksino. Dvi grubios klaidos lėmė du įvarčius, plius dar raudona.
As tikrai nesiruosiu ieskoti Palangos, Atlantu ir Kruoju temose tavo zinuciu, bet net neabejoju kad kad tu lygiai taip pat kalbejai apie itarimus ju adresu, kad tai samokslo teorijos. Taip kad esi kartoju dar karta -esi naivusO man atrodo kad tu tikrai linkęs į sąmokslo teorijas. Ne kiekvienas blogas žaidimas yra fixas. Blogų rungtynių pasitaiko ir labai geroms komandoms, labai geriems žaidėjams. Aš žiūrėjau šitas rungtynes ir man visai nesusidarė įspūdžio kad Panevėžys fixino. Manau kad Januševskis ir Panevėžys kaip komanda tiesiog labai nevykusiai sužaidė, ir tiek.Dabar jau aisku, tu tikrai naivus.
abejoju kad po praeitų metų nuobaudų kažkas iš žaidėjų A lygoje bandytų fiksinti - per didelė rizika susigadinti karjerą