Verbickas?Pagalvojus apie lietuvius saugus, kruie gali vietas užimti, atrodo, kad legionio bus daugiau negu praeitais metais... Uzėla gal vis dėlto įsižais, daugiau na aš skeptiškai vertinčiau bet gal Matulevičius, gal kažkuris iš kazachų (čia toks normalesnis variantas būtų)....
Del ko juoda kate perbego?Nori turėti sporto direktoriaus vietą? O tai gruzinas ką darė?
Uzėla neįsižais, nes nežaidė ne dėl trenerio, o dėl ponios požiūrio
arba Žulpa, nors daugiau turbūt šansų yra dėl Verbicko, vėlgi čia tik mano pasvajojimai...Verbickas?Pagalvojus apie lietuvius saugus, kruie gali vietas užimti, atrodo, kad legionio bus daugiau negu praeitais metais... Uzėla gal vis dėlto įsižais, daugiau na aš skeptiškai vertinčiau bet gal Matulevičius, gal kažkuris iš kazachų (čia toks normalesnis variantas būtų)....
kaip suprantu nori turėti full-time sporto direktorių, kuris nuolat būtų ir dirbtų su komanda, o ne žmogų kuris laiks nuo laiko prisijungia prie reikalųNori turėti sporto direktoriaus vietą? O tai gruzinas ką darė?
toks, kad praeitą sezoną Uzėla labai mažai gavo žaisti, o jaunam žaidėjui tai yra didelė problema. faktiškai jis prarado metus. jam reikia daug žaisti, tegul ir šiek tiek silpnesnėj komandoj, kitaip jis netobulėskoks čia kankinimas?
sezoną pradėjo kaip startinis žaidėjas. suklydo atsivežė golą prieš Riterius.
sėdo ant suolo, o gale sezono dar ir koroną pasigavo.
nenustebsiu jei pamatęs kaip nepieka nei Šimkaus, nei Vorobjovo vėl rastų bendrą kalbą.
Šimkus va irgi sakė, kad buvo prašęs nutraukti kontraktą.
As jauciu, kad tu viskam rastum paaiskinimuskaip suprantu nori turėti full-time sporto direktorių, kuris nuolat būtų ir dirbtų su komanda, o ne žmogų kuris laiks nuo laiko prisijungia prie reikalųNori turėti sporto direktoriaus vietą? O tai gruzinas ką darė?
Uzėlos situacija apmaudi, nėra gera nei klubui nei žaidėjui. Jeigu kažkas nepasikeis, gal vertėtų jį tiesiog paleisti ir nebekankinti laikant ant suolo.