...

Re: VMFD Žalgiris

2013 Rgp 20 15:51

Oficialiai pristatytas „Žalgirio“ naujokas
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... jokas.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį spaudos konferencijoje oficialiai pristatytas ekipos naujokas iš Prancūzijos, 22-ejų metų puolėjas Serge Nyuiadzis

Prancūzas praėjusiame sezone rungtyniavo Bulgarijos „CSKA Sofia“ klube.

Tikimasi, kad žaidėjas sutiprins komandą

„Ieškojome futbolininko, kuris galėtų sustiprinti ekipą.
Manau, kad Serg‘as gali duoti mums teigiamą impulsą.
Normalu, kad žaidėjas nėra pilnai pasiruošęs, nes kartu su visais treniruojasi vos savaitę. Mes tikime, kad jis duos naudos.“, - sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

Tikslas – pakelti savo lygį

„Vis dar esu jaunas. Mano uždavinys ne tik pakelti savo lygį.
„Žalgiris“ man suteikė puikią galimybę atvykti, žaisti futbolą ir tobulėti. Aš laimingas, kad esu čia“, - kalbėjo S.Nyuiadzis.

Pagrindinis ginklas - universalumas

„Esu puolėjas, tačiau galiu žaisti ir atakuojančiu krašto saugu. Tiek dešinėje, tiek kairėje aikštės pusėje.
Mano pagrindinis privalumas yra gretis, gera technika.
Turiu daug ko išmokti, todėl atvykau būtent čia“, - atskleidžia legionierius iš Prancūzijos.

Pasirengęs padėti

„Mano fizinė forma nėra pati geriausia. Esu pasiruošęs 70-80 procentų, tačiau jei komandai reikės – atiduosiu viską, ką galiu", - teigė ekipos naujokas.

...

2013 Rgp 20 15:52

Pristatytas naujasis komandos narys Serge'as Nyuiadzis

Paveikslėlis
Mokysimės taisyklingai tarti jo pavardę??? Ar apseisime be to???

...

2013 Rgp 20 17:20

Treniruotė prieš išvyką į Austriją

FOTO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/563.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Paj`imsim ir pagaidinsim tuos austrus... perspjausim... :mrgreen:

Paveikslėlis

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2013 Rgp 20 22:04

O Serge treniravosi ar tik stovėjo ???
Visose nuotraukose jis tik stovi ir nosį krapšto :)

...

2013 Rgp 21 10:10

Jeigu nori pamatyti jį bėgantį, tai žiūrėk video. :ugeek: Nuotraukose visur stoviniuoja ir pozuoja profiliu. :mrgreen:
Galerija tokia, kad nieko įdomaus nemačiau, tik spjaudalių. :mrgreen:

mafia7

2013 Rgp 21 12:55

Jo jis dabar new star Lietuvoje, kaip bebūtų jugi tokiuose klubuose žaidė ir dar nacionalinėse rinktinėse jaunimo atstovavo, reikia papozuoti nuotraukom užsienio žurnalistams.
Manau, kad tai tikrai solidus pastiprinimas tai tikrai geriau nei Velička...

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2013 Rgp 21 15:19

Jo jis dabar new star Lietuvoje, kaip bebūtų jugi tokiuose klubuose žaidė ir dar nacionalinėse rinktinėse jaunimo atstovavo, reikia papozuoti nuotraukom užsienio žurnalistams.
Manau, kad tai tikrai solidus pastiprinimas tai tikrai geriau nei Velička...
kokiuose ten jau jis super klubuose žaidė nicos dubleriuose ir bankrutuojančiame cska... čia manau po gero mėnesio pamatysim ko jis ten vertas ir kaip jam greičius ir technikas demonstruot ant peršlapusių lietuviškų arimų seksis, o velička tai jau truputuką out, bet šiaip nemanau, kad ir jis pats ir treneriai planavo velička starte leist, kada, tik kad taip jau susiklostė...

...

2013 Rgp 21 16:11

Be abejonės rudenį matysis geriau, ar lietuviškuose dirvonuose techniškai įmanoma žaisti futbolą ir kokios ten jo supergalios. :mrgreen:
Nė vienų varžybų nemačiau, tai ir nėra ko ten girti ar peikti... :roll:

mafia7

2013 Rgp 21 16:15

Velička paliks gilų pėdsaką lietuvos futbole.Tai puolėjas ir puolėjas kuris muša įvarčius nesvarbu su kuo žaistu.Nors jis jau ir paseno, bet... mažai tokių puolėjų turime.Galime pasidžiaugti tik jaunąja karta, kuri siekia ir stengiasi būti tokie patys arba geresni negu Andrius Velička.Man kužda nuojauta, kad kitas sezonas Andriui bus paskutinis.Svarbiausia reiks pasirūpinti paskutinio mačo paminėjimo iškilmėmis.Paskutinė karta Skerla, Velička, Danilevičius, Dedura, Šemberas, Stankevičius ir visi kiti kurių nepaminėjau, šie žmonės iš paskutinės kartos prisidėjo prie Lietuvos futbolo populiarinimo ir vis dar žaidžia.Pagarba jiems.

karys

2013 Rgp 22 13:58

Velička paliks gilų pėdsaką lietuvos futbole.Tai puolėjas ir puolėjas kuris muša įvarčius nesvarbu su kuo žaistu.Nors jis jau ir paseno, bet... mažai tokių puolėjų turime.Galime pasidžiaugti tik jaunąja karta, kuri siekia ir stengiasi būti tokie patys arba geresni negu Andrius Velička.Man kužda nuojauta, kad kitas sezonas Andriui bus paskutinis.Svarbiausia reiks pasirūpinti paskutinio mačo paminėjimo iškilmėmis.Paskutinė karta Skerla, Velička, Danilevičius, Dedura, Šemberas, Stankevičius ir visi kiti kurių nepaminėjau, šie žmonės iš paskutinės kartos prisidėjo prie Lietuvos futbolo populiarinimo ir vis dar žaidžia.Pagarba jiems.
ko tais jokio gilaus p4dsako mano nuomone tas velička nepaliko, už rinktine nemušė, nu pažaidė pussezonį rangers užsidirbo, o daugiau ? kuo jo indėlis į lt futbolą didesnis negu kokio trakio, lukšio ar varno?

mafia7

2013 Rgp 22 14:02

Lukšio :lol:
Kad jis nebežaidžia, o vaikšto po aikštelę

karys

2013 Rgp 22 14:04

Lukšio :lol:
Kad jis nebežaidžia, o vaikšto po aikštelę
tai velička tipo nevaikšto, ar čia šiaip daunu apsimeti?

Rieshutas

2013 Rgp 22 14:51

Veličkai matosi, kad sunku: kamuolys jam rieda 1x1 prieš vartininką, tai Andrius ieško kokio gynėjo, į kurį atsiremt, dažnai trapūs gynėjai neatlaiko nupenėto puolėjo ir Velička nugriūna. Po to matai, kaip jis skleidžia rankas ir pavėpusia veido išraiška klausia teisėjo, kodėl leidžia jam žaist, kodėl kankina aikštelėje - juk šuo tai jau senas, ne tai, kad nieko naujo neišmokysi, bet dar geriau užmigdyt būtų...

...

2013 Rgp 22 14:56

Na, tu ir žiaurus. Nusistatęs prieš senimą. :mrgreen:
Kai pats nusensi, tai irgi norėsi pasiramstyti į kokią jauniklę gražuolę. O futbolo aikštėje juk puolėjas neturi kito varianto, tik ramstytis į gynėjus.. :roll:

mafia7

2013 Rgp 22 17:17

O man vyresnės patinka, tokios sunokusios, sultingos...

Grįžti į